Hoofdstuk 3

1.5K 31 2
                                    

Lilly pov

Na een korte warme douche zet ik hem uit en droog mezelf af, wikkel m'n haar in een handdoek en kleed me aan. Doe de handdoek van m'n haar en doe het in een losse knot, zodat het rustig kan drogen ik loop de slaapkamer in en kleed me aan. Ruim de rotzooi in m'n kamer op en loop naar beneden, open de voordeur als de deurbel gaat en neem de pizza's aan en betaal de bezorger. Sluit de deur en loopt de keuken in waar pap de krant zit te lezen, ik zet de pizza dozen op tafel en plof naast pap neer. Pap legt de krant aan de kant en pakt zijn pizza, "smakelijk" zegt hij en neemt een stuk pizza en eet hem op. "Smakelijk pap" Ik neem ook een stuk pizza en eet ervan "hoe was school?" "Goed" "wanneer krijg je je rapport?" "Volgende week maar dat zal wel niks bijzonders worden" lach ik en sta op en pak drinken voor ons tweetjes, "ik ben benieuwd" grinnikt pap en neemt z'n drinken aan en neemt een slok. "Ik zag dat je kennis hebt genaakt met m'n nieuwe spelers" zegt pap plots ik slik m'n stuk pizza weg, en kijkt m'n vader vragend aan "klopt" "je weet de afspraak he" zegt hij streng ik zucht en knikt geïrriteerd. "Pap ik zie niks in je spelers, ik ben alleen vrienden met een aantal" "Ja je kan het inderdaad goed vinden met Jasper Joël Davy en Lasse en dat vind ik fijn om te weten zolang het maar bij vrienden blijft" "ja-ha" zucht ik "hun zijn toch bezet en te oud voor me" voeg ik er lachend aantoe, na een tijdje gekletst te hebben en de pizza opgegeten te hebben ruim ik alles op. Pap leest z'n krant weer veder en ik besluit maar naar boven te gaan, en een filmpje op bed te gaan kijken op m'n laptop ik pak m'n laptop van m'n bureau. Ik plof op bed neer met de laptop op schoot en start Netflix op, ik scrol door de film heen en kies er eentje uit.
NA DE FILM
Als de film afgelopen is sluit ik m'n laptop af en leg hem terug op m'n bureau, kleed me om en loop naar beneden waar pap en mam voor de rv zit. "Ik ga naar bed" "welterusten lieverd" zeggen ze beide ik geef ze een kus en ga naar boven, zet m'n wekker op m'n telefoon en ga in bed liggen en val inslaap.

Hey allemaal!
Hebben jullie vakantie? Ik wel ☺️ ik wens iedereen een fijne vakantie en prettige feestdagen 🎄🎑🎁

Maar nu even over het verhaal ik plaats 2x in de week een hoofdstukje in dit boek, en af en toe nog eentje tussendoor de ene keer een langer stukje dan de andere keer. Ik hoop dat het verhaal tot nu toe leuk is, ik schrijf momenteel meerdere verhalen waaronder eentje op een ander account, ik maak samen met mijn vriendinnen een verhaal op het account van Hildeloves1D hopelijk willen jullie daar een kijkje nemen. Omdat ik meerdere verhalen schrijf kan het soms wat langer duren, voordat ik een hoofdstukje plaats hier maar ik zal genoeg blijven plaatsen.

Xxx Kirsten

De dochter van... -VOLTOOIDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu