Hoofdstuk 7

1.3K 35 0
                                    

Lilly pov
Na de training loop ik achter pap aan naar z'n kantoor, en plof op z'n bureau stoel neer en wacht rustig. "Lieverd" "ja pap?" "je weet dat ik binnenkort met de jongens op trainingskamp ga?" "Ja" "wil je mee? je moeder stelde het voor omdat ze zelf ook met vriendinnen wegging" ik kijk bedenkelijk mam gaat weg dus ik zit dan alleen, of ik vraag of Mai en Lars kunnen logeren maar met pap mee gaan is ook leuk. "Ja lijkt me leuk" zeg ik uiteindelijk en glimlach naar pap, pap glimlacht ook en pakt z'n tas "leuk we gaan over 3 weken over een week is de winterstop, en dan hebben de jongens 2 weken vrij en dan trainingskamp" ik knikt en volg pap het kantoor uit richting de parkeerplaats. Hij opent z'n auto en we stappen in ik doe m'n gordel om, en kijk naar buiten waar ik Viktor met Davy net naar buiten komen. Ik volg Viktor's bewegingen tot hij in z'n auto zit, en weg rijd ik kijk hem na en merk de pap ook weg rijd.
Week later
ik zit rustig op de bank met m'n telefoon wat rond te kijken op insta, vanavond speelt Ajax hun laatste wedstrijd voor de winterstop. Ze staan bovenaan en hopelijk blijft dat ook zo, ik hoorde van pap dat als Feyenoord verliest of gelijk speelt we winterkampioen zijn. Ik gun het pap de jongens wel ook al geeft pap er niks om, hij gaat voor landskampioen dat is het enige wat telt. Ik snap het wel en als ze door spelen zoals nu, moet dat toch wel lukken lijkt me nouja ze hebben wel behoefte aan even vakantie zie je. En dat hebben ze na vanavond ook eindelijk dus dan mogen ze even niksen, en daarna er weer flink tegenaan als ze de schaal in handen willen hebben. "Lieverd" mam komt de keuken uit met twee mokken thee, gaat zitten en geeft me er eentje aan "ja mam?" "Ga je vanavond mee naar de wedstrijd je vader vroeg of we kwamen kijken" "ja is goed" mam knikt en zet de tv aan en zappt rond. Ik kijk nog wat rond op insta en leg m'n telefoon dan weg, en kijk samen met mam een of andere film waar we best om kunnen lachen.
S'avonds
Ik stap de auto uit en loop samen met mam richting de ingang, we laten onze kaartjes zien en lopen naar binnen. We zoeken ons plekje op en gaan zitten de arena stroomt al langzaam vol, De Graadschap heeft niet veel supporters meegenomen, in hoorde zelfs van pap dat ze supporters een brief hadden geschreven. Ze wilde graag dat pap maar 8 spelers in het veld wilde zetten, zodat de wedstrijd toch nog spannend kon worden. Na een tijdje op m'n telefoon gezeten te hebben, hoor ik dat de spelers het veld opkomen. Ik stopt m'n telefoon weg en let op het veld waar ze klaar staan in een rij, dan elkaar de hand schudden en in hun positie gaan staan.

De dochter van... -VOLTOOIDWhere stories live. Discover now