Hoofdstuk 33

1K 29 0
                                    

Mia pov
Als de bel gaat sta ik samen met Lars en Max op en pak m'n tas van de grond, "lil kom je" Lilly kijkt op met een bange blik in d'r ogen ik kijk haar verbaasd maar ook bezorgd aan. "Whatsup?" "twitter" "wat is daarmee?" "er staat een artikel over me" "dat is toch wel vaker door je pa" "maar dit keer mag m'n pa het niet lezen" "wat dan?" Ze staat op en pakt haar rugzak en steekt d'r telefoon uit naar me, ik pak hem aan en laat m'n ogen de pagina scannen.
Daley Sinkgraven en dochter Frank de Boer samen gespot
Lilly de Boer is samen gespot met Ajacied Daley Sinkgraven, ze zijn samen gespot hand in hand lopend over de Amsterdamse kermis. Zijn de twee aan het daten of zijn ze al samen, Daley wilde op de training van vanmorgen niet reageren op de geruchten.
Ik geef de telefoon terug en kijk haar medelevend, aan en sla een arm om haar schouders. "het komt wel goed misschien vind je vader het helemaal niet erg en accepteert hij jullie relatie" "zou je denken?" "Als hij je gelukkig ziet dan wel" ze glimlacht klein en knikt "ja je hebt gelijk" we lopen achter Lars en Max aan naar de klas, we gaan voor hun zitten en luisteren braaf naar de leraar die dingen uitlegt.
Lilly pov
Als de schooldag dan eindelijk voorbij is vertrekken we met z'n 4en naar Starbucks, ik loop samen met Mia naar de kassa en de jongens zoeken een plaatsje uit. "denk je dat pap het al gelezen heeft?" Vraag ik toch een tikkeltje bang wat als pap toch niet reageert zoals ik hoop, dan mag ik Daley niet meer zie en wat zal het Daley's carrière aandoen bij Ajax. "Lil maak je toch niet druk hij accepteert het wel" "ik hoop het" zucht ik "Lil iedereen houd nu al van Dally wedden" "Dally?" "jullie shipnaam heb ik net verzonden" zegt ze trots en noemt de bestelling aan de jongen achter de kassa, "namen?" "Mia Lars Max en Lilly" "ik roep het zo om" zegt de jongen vriendelijk als Mia het geld geeft. We lopen naar de jongens en gaan zitten en kletsen wat, over een kleine 2 maanden hebben we al eindexamen ik hoop dat het snel voorbij is. Als onze namen worden omgeroepen haalt Mia de drankjes en zet het neer, "ga je zo mee huiswerk maken?" Max kijkt me lief aan ik haal m'n schouders op. "kan wel denk ik" "leuk, wat moet je nog maken?" "Wiskunde en Aardrijkskunde" "ik ook Wiskunde" "veder niks?" "nee had ik al af" "je bent snel" "nee we kregen niet zoveel huiswerk op" "nou.." "viel toch mee" lacht hij "ja nou ja ik heb er nog niet naar gekeken eigenlijk" geef ik lachend toe en neem een slok van m'n Starbucks, we kletsen nog wat en dan vertrek ik samen met Max naar z'n huis on huiswerk te maken.
Viktor pov
De training is voorbij en iedereen is zich aan het omkleden, en zoals gewoonlijk met hun telefoon bezig ik snap niet waarom ze niet eens meer normaal kunnen communiceren. Alles word alleen nog maar via de telefoons gedaan, ach ik zal er maar eens aan meedoen zeker. Ik pak m'n telefoon uit de tas en open twitter, ik maak er niet echt veel gebruik van maar soms is het wel leuk tweets te lezen. M'n oog valt op een een TT #DallyisPerfect waar gaat dit over? ik open een tweet die de populaire hashtag heeft, @AjaciedForLife: Is Dally samen? ik vind ze echt geweldig samen 👫❤️ #DallyisPerfect
@amber_life: I love Dally ❤️ #DallyisPerfect
Wie ingodsnaam is Dally en waarom vind iedereen die zo leuk. Ik scrol door de tweets met de hashtag en zie een foto verschijnen, oh het gaat over twee mensen ik zoem in het beter te zien. Is dat? nee zijn dat? serieus Daley en Lilly ik klik twitter direct weg, oké dit doet zeer zijn hun echt samen waarom heeft Daley dat nooit verteld hoelang zal het al zijn. "Daley?" "Hmm?" "Zijn jij en Lilly samen?" "Ja" "sinds wanneer?" "Sinds gister pas hz?" "oh gewoon ik zag het op twitter" "oké" Daley gaat veder met z'n telefoon ik pak m'n spullen bij elkaar, "waar ga je heen?" Lasse kijkt me aan verbaasd aan "naar huis" "Frank wilde nog iets bespreken" "oh" ik ga terug zitten en zucht zacht had ik maar nooit op twitter gekeken. Frank komt de kleedkamer in en kijkt de groep rond en blijft met z'n blik bij Daley hangen, Daley praat rustig met Donny "Daley?" spreekt Frank rustig uit Daley kijkt op "ja?" "kan ik je even onder vier ogen spreken?" Daley knikt en staat op en loopt met Frank de kleedkamer terug uit. "Zou Frank het al weten" lacht Donny "dit word vast een preek van zorg goed voor m'n dochter blablabla" grinnikt Anwar "nee waarschijnlijk zal het niet heel vrolijk zijn" mengt Jasper zich tussen het gejoel van Anwar en Donny, "waarom zou dat?" Donny kijkt Jasper verbaasd aan "heb jij een verleden?" lacht hij Jasper schud z'n hoofd lachend. "Niet op die manier nee" "op welke dan?" vraagt Anwar nieuwsgierig "ik ging gewoon iets met d'r drinken als vrienden en bracht haar thuis Frank vatten dat niet zo goed op" legt Jasper uit en kleed zich veder op Donny en Anwar grinniken en knikken, ik kijk wat voor me uit waarom heb ik haar ook zeer gedaan door haar te negeren. Als ik gewoon met haar praatte was het nu vast anders gelopen, en had ze vast niks met Daley en had ik haar kunnen vraag ja ik vind haar nog steeds leuk maar ik ben te laat. Daley komt de kleedkamer terug in met Frank achter zich aan, Daley gaat weer zitten en Frank begint dingen te bespreken over de volgende wedstrijd die eraan komt.

Wat zullen Frank en Daley besproken hebben? zal Frank erachter zijn gekomen?

En onze Viktor hij heeft spijt van het negeren, zal het veranderen na hun gesprekje?

De dochter van... -VOLTOOIDWhere stories live. Discover now