Hoofdstuk 13

1.2K 33 1
                                    

Lilly pov

Na 2 uurtjes niksen op de slaapkamer vertrekken Joël en ik naar het restaurant, op weg naar de lift komen Daley Viktor Davy en Nicolai erbij lopen. We wachten op de lift en stappen in als hij er is, ik leun tegen de muur van de lift aan en luister stilletjes naar de jongens hun gesprek. Pling de liftdeuren gaan open en we stappen uit, ik volg de rest naar het restaurant omdat ik de weg niet volledig ken. Als we binnen stappen zitten er al wat spelers en mensen van de staf, ik volg Joël Davy en Nicolai richting een tafeltje veder op. Ik plof op de stoel naast die van Nicolai neer, ik kijk wat rond en zie nog veel mensen binnen komen. En personeel van het restaurant rond lopen, pling ik pak m'n telefoon uit m'n zak 1 gemist bericht ik open whatsapp en zie een bericht. Ik open de groepsapp met Lars en Mia en zie een berichtje van Mia Lilly! Hoe is het daar tussen al die lekkere boys? ik grinnik om Mia en reageer snel terug, Mia! Het is hier super echt een mooi hotel 😏 ik leg m'n telefoon weg als Jasper aanschuift aan tafel. "Hoelaat moeten jullie trainen?" vraag ik Jasper omdat Davy en Nicolai diep in gesprek zijn, en Joël opnieuw met z'n telefoon in de handen zit waarschijnlijk weer te appen met Naomi. "We vertrekken rond half 8 en hebben tot half 10 training" ik knik en voel ogen in m'n rug branden, ik draai me om in m'n stoel en zie net Viktor snel omdraaien richting Daley en Anwar.

Viktor pov

Ik kijk snel weg als Lilly merkt dat ik staar, "Viktor is verliefd" lacht Daley ik geef hem een zachte stomp tegen z'n schouder. "Oh is Viktor op de dochter van onze trainer" lacht Anwar ik schud snel m'n hoofd, natuurlijk ben ik dat en dat weten hun ook wel dat merkt iedereen. Ik moet echt subtieler zijn in m'n staren, en niet zoveel dagdromen zoals n- "Hey Viktor luister je wel" lacht Daley ik kijk hem vragend aan. "Deze vriendelijk ober vroeg wat je wilde drinken" "oh uh sorry doe maar cola" de ober  die blijkbaar naast me stoel stond knikt, en loopt dan naar de volgende tafel.

Heey 👋🏻
Sorry dat ik zo lang op me laat wachten 😳
maar ik heb het de aankomende 1,5 druk, met de toets week en andere afspraken en schrijft buiten om wattpad ook verhalen. Ik probeer meer te gaan plaatsen, en hopelijk vonden jullie het nog leuk.

Xxx Kirsten

De dochter van... -VOLTOOIDWhere stories live. Discover now