"Отрой моё сердце" järelsõna

767 45 17
  • Dedicated to Kõigile, kes mu juttu lugesid :)
                                    

Ma ise ka ei usu, et sain "Открой моё сердце"ga nii kiiresti hakkama. See on mu kõige pikem, parem (minu arust vähemalt) ja lemmikum järjejutt. Põhjus lihtne - jutt on inspireeritud mu enda elust.

Tähendab, see on minu vaatepunkt sellest, mis tegelikult toimub. Jasoni saladuslikkus ja veel mõned asjad (mõtlen antud hetkel päriselu Jasonit). Nii palju siis inspiratsioonist. A, pealkiri tuli ühest laulust, mis mingi hetk mu lemmik oli (viimases peatükis sõnad, kui keegi tahab)

Soundtrack

Tokio Hotel ja Винтаж põhiliselt. Lisaks üksikud lood: Полина Гагарина & Ирина Дубцова, Китай, Сергей Лазарев, Vanilla Ninja, Глюкоза, Vivien O'Hara & Adrian Sana, Inna, Хаки, Howard Shore, Николь

Nimed

Nimedest seekord nii palju, et need tulid suhteliselt lambist. Inimeste kohta ütlen nii palju, et mul tuli tahtmine kasutada selles järjekas scenestereid ning lisaks ka vendasid Kaulitze :D

Tänusõnad

Oi, ma olen nii õnnelik, et olen nii palju positiivset tagasisidet saanud selle järjeka kohta. Ja nii paljud loevad seda! SUUR AITÄH KÕIGILE ja eks ma siis proovin teid endiselt rõõmustada oma loominguga :)

Lõppsõna/seletus

Nagu lubatudki (eelmise jutu lõpus), ütlen, mis selle järjeka puhul siis nii erilist oli. See jutt oli minu vaatenurk/pakkumine/arvamus, mis tegelikult toimub aka miks päriselu Jason on nii saladuslik ja värki (nagu ma eelnevalt mainisingi). Suht lõbus oleks, kui ma midagi täppi ka paneks :D Kuigi maffia oleks liiga .. ekstreemne ehk?

Alguses ma ei arvanud üldse, et mingid maffiavärgid üldse sisse tulevad. Tähendab, ma teadsin, kuhu ma sellega jõuda tahan ja mis toimub ja et midagi saladuslikku peab siin olema. Ning kriminaalset. Kuid maffia? See oli hetkeidee, mille ma kohe ka ära kasutasin. Ehk siis ma jõudsin ideeni alles 5 peatükki enne lõppu :D

Ning siis veel seda ka, et ma alguses arvasin, et panen rohkem Caro 'ootamisaega' sisse, aga siis otsustasin, et sellest tuleb hoopis mu järgmine jutt! See siis sellest, kuidas Caro armus Jasonisse, nende 'suhtest', Jake'ist ja nii edasi. Ning vot seal tuleb juba päris palju päriselu sisse (muutustega muidugi, sest päriselu Zack oleks väga õnnelik, kui tema oletus saaks tõeks. A, Zacki terrorist ka siis veidi rohkem juttu).

Lisaks ka mõned lahtised otsad sellest jutust, millest ehk kõik aru ei saanud. Võin isegi kindla peatüki numbri "Открой моё сердце"st, kus seda minevikuasja kasutati. Vot.

A, tahaksin veel lisada, et see pole võib-olla ainuke jutt, mida ma kirjutama hakkan - mul on praegu veidi ideid ka veel kolmele jutule (pealkirjad võiks neil olla midagi sellist - "Город в тумане" (ehk linn udus), "Armudes mängurisse" ja varem inglise keeles alustatud, praegu katkestatud "Ex omnibus partibus relucet totum" (iga osa peegeldab tervikut)), kuid kuna nende jaoks pole praegu piisavalt ideid, siis nende avaldamisaeg venib teadmata hetkeni. (Aga et mulle võib lambist inspiratsioonilaine peale tulla, siis miski pole võimatu) Kuna uue jutu jaoks pole mul nii palju ideid vaja (vaid piisavalt muuta päriselus juhtunud situatsioone), siis võib loota, et üks neist kolmest võib isegi paralleelselt käiku minna (tõenäoliselt "Город в тумане").

Aga ehk siis väike tutvustus, mida neist juttudes oodata on.

Город в тумане - jutt tüdrukust nimega Elektra, kelle vanemad surid õnnetuses/tapeti, kui ta väike oli, ning kes 16-/17-aastaselt kolib kokku oma parima sõbra Sethiga. Kellel on aga tunded tüdruku vastu (ja nagu hiljem välja tuleb, siis kehtib sama ka Elektra kohta ;D). Ning siis tuleb veel ära märkida, et Elektra on feik goot, Seth aga scenester (tänapäeval rohkem tuntud kui emo, aga mina keeldun kategooriliselt kasutamast valet väljendit).

Armudes mängurisse - see on praegu täiesti lahtine, suhteliselt ilma mõteteta, aga küll sealt midagi arenema hakkab, kui mõtlema hakata.

Ex omnibus partibus relucet totum - tõenäoliselt kaldub veidi kõrvale esialgsest plaanist (Savannah ja Jasmine olid parimad sõbrannad päevani, mil Jasmine'i vanemad mõrvati ja ta kolis oma tädi juurde New Yorki, samal ajal kui Savannah jäi Las Vegasesse. 16-aastaselt aga hakkavad neil ilmnema sarnased võimed - telekinees, meelteväline taju ja bla-bla-bla). Igatahes, selle kohta ma ka suht ei oska midagi öelda.

Kõigepealt alustan eellooga "Открой моё сердце"le. Esialgseks pealkirjaks pakun "Одиночество любви" (tõlgiks seda umbes nagu armastuse üksildus või üksik armastus?), aga ootan teie pakkumisi. Mõelge lihtsalt sellele, kuidas te armute kellessegi, olete armunud temasse väga pikka aega (antud juhul 2 aastat), vahepeal ta näitab mingeid märke, kuid siis jällegi tundub, et te ei meeldi talle... - ühesõnaga midagi ühepoolse armastuse sarnast.

Nii et ootan pakkumisi.

Ja veel kord üks suur AITÄH kõigile, kes loevad ja hindavad ja lihtsalt naudivad mu teoseid :)

Love ya (L)

Ava mu südaWhere stories live. Discover now