21. #Callisto

377 71 44
                                    



21. #Callisto


S-a aruncat pe burtă, apoi s-a dat de-a berbeleacul de parcă ar fi fost personajul unui film de acțiune. Era îmbrăcată în negru din cap până-n picioare. Cel puțin asta credea ea.

De fapt purta o helancă albă, o pereche de colanți cu picățele negre și o pereche de adidași negrii. Dar ochii săi nu distingeau albul de negru, așa că publicului i se cere să o ierte de această dată.

Doar de această dată.

Nu se opri la timp, așa că trunchiul arbustului făcu cunoștință cu capul lui Callisto. O duru foarte tare, așa că se frecă de cap energic, înjurând birjărește

Se ridică în cap amețită de pe jos, dar își continuă misiunea. Se cocoță ca o veveriță pe crengile sale groase și pline de flori și frunze. Era așa de agilă, de puternică, de hotărâtă! Nu credea că va reuși!

Păcat că alunecă pe a doua creangă și căzu în fund cei trei centimetri urcați cu trudă și sudoare.

― Firar!

Se ridică sătulă.

― Mai bine intru pur și simplu pe ușă. Ce se poate întâmpla?

Casa familiei Dickshit era uriașă, așa că domnișoara Jove dădu câteva ture prin împrejur ca să realizeze unde era de fapt ușa de la intrare. Trebuia să găsească ceva murdar pe la ea prin cameră care merita pozat și pus în ziarul școlii pe prima pagină.

Un tampon lipit pe pereți sau un test de sarcină pozitiv ar fi fost foarte folositoare.

Și chiar când era aproape să ajungă la ușă și să traverseze muchia clădirii, auzi ceea ce va constitui mina de aur a pozelor umilitoare.

Era un geamăt prelung, scandat, asemănător cu ceea ce scot elanii.

Callisto se uită intrigată în stânga și în dreapta, încercând să-și dea seama cine adusese un elan acolo. Desigur că nu vedea mai nimic, dar tot putu întrezări ceva mai mult decât interesant.

Chiar în spatele unei fântâni arteziene, majordomul Christopher babardea cu stil elanul lui Callisto, doamna Dickshit. Imaginea nu era tocmai plăcută, dar domnișoara Jove tot zâmbi super pervers.

Își potrivi repede aparatul la ochi și imortaliză momentul, apoi se făcu nevăzută înainte să-și dea seama cineva că era acolo.

Cine avea nevoie de un tampon lipit pe perete când avea o poză ca aia?



N/A: Poza de la media este prea genială.

Lunile lui Jupiter√Where stories live. Discover now