29.

1K 86 10
                                    

O tři měsíce později...

"Může mi někdo vysvětlit,na co potřebuje kondicionér?"Máchám seznamem,který jsme dostali.

""Nevím,ale schválili to..."Pokrčil rameny Bob a přehodil si přes rameno batoh.

"Tak jedem."Zavřela jsem kufr a mířila k zadním dveřím od auta.

Upravila jsem si tašku,kterou jsem měla přehozenou přes rameno a plánovala si nasednout do auta,když v tom...

"Eve,můžeš na chvilku?"Ozval se glenn.

"Kurva!"Zakleju potichu a s falešným úsměvem se  na něj otočím.

"Počkali by jste chvilku?"Hned budu zpátky. Usměju se na Heatha,Boba,Silvii a Trevora.Podívají se na sebe zvláštním pohledem.

"Fajn,pět minut."Poklepu na kapotu auta a odcházím za Glennem,který se netváří zrovna třikrát nadšeně.

"No?"Přijdu k němu a překřížím si ruce na hrudi.

"Co to zas vyvádíš?Domluvili jsme se,že zůstaneš tady a..."

"To ses domluvil ty,já ti nic takového neslíbila."Viděla jsem, jak sevřel ruce v pěst.

"Jseš těhotná,nesmíš se přetěžovat a...."

"Ne,nebudu tu zavřená a už vůbec nebudu přes plot propichovat mrtváky."Prohodila jsem rukama a zasyčela na něj jedovatě.

"Eve,jseš těhotná,nemůžeš lítat venku a hrát si na hrdinku."

"Opravdu ne?Tak se koukej."Otočila jsem se na patě a mířila k autu,Glenn tam zůstal stát.

Za ty tři měsíce se toho změnilo celkem dost.Skupina se rozhodla přibírat nové členy,nyní nás je sedmdesát čtyři.Mrtváků je čím dál víc,začali se hromadit a každý den přicházejí nový.Rick si hraje na farmáře a Daryl je  někde venku a hledá nové členy.Nikdo,kromě Glenna o mém těhotenství neví,i když to nebudu moct tajit příliš dlouho,bříško mi začíná růst a všechno je tak nějak těžší.Jsem někde ne konci třetího měsíce,nebo na začátku čtvrtého?...

"Eve,vystupovat,jsme tady."Otevřela mi dveře Silvia.Promnula jsem si oči a vylezla z auta.Tašku jsem si přehodila přes rameno a vlasy si svázala do culíku.Ujistila jsem se,že mám nůž tam,kde má být,zapnula jsem si bundu a vydala se dírou v plotě za ostatními.

Okolo supermarketu byl udělaný plot,no spíš to,co z něj zbylo.Všude kolem se povalovali části těl. Ruce,nohy,hlavy,vnitřnosti...Dokázali by jste z toho seskládat několik lidí.Dostali jsme se až před vchod do supermarketu. Trevor zabouchal na sklo a pevněji sevřel mačetu,kterou držel v pravé ruce.

Ostatní,společně se mnou hlídali okolí,sem tam jsem zabila nějakého mrtváka,který se k nám snažil dostat.Po asi třech minutách jsme se shodli na tom,že je správný čas jít dovnitř.Heath a Bob rozevřeli dveře a na nás se vyhrnula menší skupinka mrtváků.Zaujala jsem bojový postoj a jednoho po druhým začala zabíjet,ostatní dělali to samý.Šlo to jednoduše,až moc jednoduše.

První dovnitř vstoupil Trevor,jako jediný měl policejní výzbroj a byl tak nejvíc chráněný,pak vstoupil Heath a za ním já.Byla tu tma,větší,než jsem si myslela,že zde bude.Silvia mi podala jednu baterku a  zamířila do jedné z uliček.Vzala jsem si vozík a začala do něj házet vše,co mi přišlo potřebné.Supermarket byl téměř nedotčený,bylo tu hodně jídla,balené vody,baterek a dokonce i podělaný kondicionér.S plným vozíkem jsem jela zpět k autu,nohy jsem dala  do vzduchu a jako malé dítě nechala vozík,aby jel,vždycky jsem se odpíchla a jela dál.Začala jsem vyndavovat věci.Broukala jsem si nějakou melodii a nedávala pozor na to,co se děje za mnou.

V poslední chvíli jsem se otočila a spatřila mrtváka jen pár centimetrů ode mě,instinktivně jsem dala ruce před sebe a začala se s ním přetahovat.Jeho zuby cvakali o sebe a ruce se mi objevily na mých pažích.Natlačil mě na rám auta a nebezpečně rychle se začal přibližovat k mému krku.

***********************************************

Další díl....Konečně.... -_-

Budu moc ráda,když si přečtete příběh Dark World...Odkaz v komentářích....

:333

The Living Death Kde žijí příběhy. Začni objevovat