28.

974 92 9
                                    


"Co si myslíš,že s tím dítětem bude,pokud se narodí,hmm?Pokaždý když bude plakat,bude to znamenat hrozbu pro skupinu!Myslela si vůbec na důsledky?"

"A ty si myslíš,že to bylo jen tak z mojí vůle,že jsem si řekla,že do tohoto světa přivedu děcko?Za všechno můžete vy!Kdybych jim to řekla,nemusela jsem teď být tady v téhle situaci!" Chytla jsem se za hlavu a začala na něj křičet přes celou věznici.

"Komu?"
"Zastřelili Joshe dva metry ode mě!A pak....Pak...!"Nedokázala jsem to říct,nešlo to,vzlykala jsem jak zběsilá,všechno se mi to vracelo,viděla jsem všechno,co se stalo,přímo před sebou.

"Ať už to skončí....Já už nechci!"Říkala jsem mezi vzlyky.

"Co se tam stalo?!"Chytl mě za ramena a začal se mnou cloumat. Odstrčila jsem ho od sebe,chtěla jsem od toho všeho utéct,tak moc jsem si to přála,ale nešlo to.
"Eve...Eve uklidni se,všechno bude dobrý,rozumíš mi?Zpravíme to."

"Nesahej na mě!"Nemohla jsem,už to dál nešlo,bylo toho na mě až příliš.Začala jsem sebou házet,nenechala jsem ho,aby mě držel.

"Au!"Zakřičel Glenn,když jsem ho praštila do obličeje,pustil mě a odstoupil o pár kroků vzad.

"Uklidni se,snažím se ti pomoct.Eve!Přestaň!"Zakřičel na mě,nadskočila jsem.

"Neubližuj mi,prosím,ne"

"Poslouchej mě,nikdo už ti neublíží,rozumíš mi?......Rozumíš?!Jen se uklidni.Podívej se na mě."Nastavil mi hlavu tak,abych se mu dívala do očí,nemohla jsem se pořádně nadechnout,byla jsem jen krůček od toho,abych se sesypala.

"Zatím to bude jen mezi námi,rozumíš?Nikomu to neřekneme,dobře?"



The Living Death Where stories live. Discover now