18.

1.1K 91 3
                                    

Pláč malé byl slyšet na sto honů,musela mít hlad jak vlk.Hned co jsme slezli z motorky jsme se rozběhli do bloku C,kde jsme bydleli.Dveře šli otevřít z tuha,ale přece jen,nechala jsem proběhnout Daryla i s batohem a pak jsem vběhla i já.Malinkou měla v náruči Beth,která asi jako jediná dokázala přetrpět její brekot.Když nás spatřili stoupli si a čekali co uděláme.

Převařenou vodu!Rozkázal Daryl a šel za Maggie.Všichni mě pozorovali a mě to bylo těžce nepříjemný,pořád jsem se nějak oháněla,ale bylo to k ničemu.Z dveří,které vedli do cel vyšel Josh s hlavou svěšenou,ale když si všiml Daryla,jakoby ožil a začal se rozhlížet,hledal mě.

Eve...Řekl a já se k němu rozběhla

Nejsi kousnutá,poškrábaná,jsi v pořádku?Obejmul mě tak,že jsem se málem udusila.

Jsem v pořádku...Rozlédla jsem se po místnosti,ale jeden člověk mi tu chyběl,Rick.

Kdy je?...

U sebe na cele,snažil jsem se s ním navázat kontakt,ale nejde to,žvatlá si tam něco pro sebe a nikoho si nechce pustit k tělu.

Myslíš,že bych mohla...

Nevím,jestli je to dobrý nápad,on je teď komplikovaný.

Budeš čekat před celou,on mi neublíží.Usmála jsem se na něj,ale těm slovům jsem nevěřila,klidně by mě uškrtil a bylo by mu to jedno.

Ahoj Ricku...On zvedl hlavu a koukl se na mě tím nejvíce šíleným pohledem,rázem se mi udělal knedlík v krku a začala jsem si nadávat,že jsem sem vůbec lezla.

Co tu chceš?Přišla ses omluvit?Myslíš si,že když si jenom dítě,tak se stačí omluvit?!

Já jen....bojím se o tebe.Fajn,jsi v pěkný kaši.On se začal smát jak blázen

Bojíš?!Tak to je od tebe moc pěkný,i s ohledem,že to byla především tvoje chyba!On mi vyčítá,že jsem mu zachránila dceru a syna?!

Nic jinýho jsem dělat nemohla!Rychle vstal a chytil mě pod krkem.Zezadu za nim přiběhl Josh a snažil se ho odstrčit,ale nešlo mu to!

Pomoc!Pomozte nám!Křičel,ale to mě nějak nezajímalo,můj krk byl v jednom ohni a já se nemohla pořádně nadechnou,ono to vlastně nešlo vůbec!

Vím,že přiběhla snad celá skupina a snažila se ho od mého krku odstrčit,povedlo se jim to a já se skácela na zem i s úlevným pocitem.Beth i s Joshem mě podchytili a vedli z cely toho blázna a za námi šel kulhavou chůzí Hershel.

Odveďte mi jí do cely,kouknu se na ní!


Pusťte mě na  tu svini!Slyšela jsem za námi hlas Ricka.Jen jsem se snažila pomoct!

Josh mě položil na postel a s Beth šli pryč,ke mě si sedl Hershel i se svou dokotorskou brašnou.

Myslíte,že mi někdy odpustí?Ptala jsem se během prohlídky.

Potřebuje jen čas,to co si udělala bylo dobře,jinak by zemřeli obě dvě.Přikývla jsem,Hershel byl velice moudrý,starý muž a já ho respektovala,byl tady nejchytřejší.

Budeš v pořádku,ale asi tam budeš mít modřiny,potřebuješ ještě něco?

A-ano,ta rána  poté kulce,pálí.Odhrnula jsem si tričko a nechala aby si mi na to podíval.

Vyčistím ti to a dám ti léky,nevypadá to špatně,ale nic nebudeme podceňovat.Nabral na vatu hnědou tekutinu a přiložil mi jí k ráně,ikdyž to bylo zatáhlý a byl tam strup,štípalo to jako čertovo kopyto,několikrát jsem sykla a dupala si nohou.

Tady máš léky,můžeš jít.Poplácal mě po zádech a začal si rovnat láhvičky v kufru.

Díky.

Druhý den ráno....

Probudil mě pláč Malé Bojovnice,tak jí říká Daryl.Ještě včera jsem se rozhodla,že pojdeme na obhlídku,sehnat nějaké suroviny,mléko,jídlo,vodu...Josh se nabídl,že pojede se mnou,byla jsem ráda,že nemusím jet sama,ale chtěla jsem vyjet co nejdřív,abych se vyhnula ranním hátkám.


******************************

Blížíme se konečně k podnětu tohoto příběhu!!! :33




The Living Death Kde žijí příběhy. Začni objevovat