ik ben het zat!

559 20 2
                                    

 “halloho!... Koala gast!...ik heb honger!...”  schreeuw ik en luister of ik antwoord krijg, wat niet het geval is. we zitten hier denk ik echt al wel twee dagen of zo. En het is hier dodelijk saai! Alex zegt ook niet veel. Hij zit maar een stil in een hoekje, voor zich uit te kijken. ik kan ook niets meer met mijn mobiel, want die is leeg en ik had er niet rekening mee gehouden dat we meegenomen zouden worden door twee gasten in koala pakken en ik mijn oplader mee moest nemen. Anders had het toch geen zin, want ik zie nergens een stopcontact. Wel vond ik een wit krijtje ergens op de grond liggen. de muren zien er nu veel leuker uit met mijn zelf gemakte kunstwerken!

Ik zucht en neem dan weer diep adem en schreeuw nog een keer.

“HALLOOOOHHOOO!!!” de deur word open gedaan, er word weer een hard voorwerp naar mijn hoofd gegooid, ik ontwijk het weer, en de deur word weer met een knal dicht gesmeten. Ik ben het langzamer hand wel gewend. Dit gebeurt echt de hele tijd, omdat ik maar blijf schreeuwen. Maar ik heb honger!

Ik kijk naar het voorwerp dat naar me gegooid werd. Hadden ze nou geen lasagne naar m’n hoofd kunnen gooien misschien!? Kom op zeg! Waaraan verdien ik deze karma?!

Ik zucht weer en kijk naar Alex.

“waarom doe jij niets? Je zit hier maar een beetje chagrijnig te doen! je kan er ook wel wat lol in zien hoor! We hoeven nu tenminste niet die toeten te maken, bijvoorbeeld.” In plaats van dat ik wat zinnigs terug krijg, mompelt hij wat in zich zelf.

“we komen hier nooit levend uit. ik ga dood.” zegt hij terwijl hij zenuwachtig heen en weer wipt. Ik trok een wenkbrauw op. waar heeft die gast toch last van?

Ik ga naast hem op de grond tegen de muur in het hoekje zitten.

“dude?” hij kijkt me bang aan.

“ik verveel me dood hi-” ik word onderbroken  door Alex die weer begint te schreeuwen dat we dood gaan. nu ben ik het zat.

Ik sta op en loop naar de deur.

“OKE! NU BEN IK BOOS! IK ZIT HIER NU AL TWEE DAGEN EN IK HAD NET ZO GOED IN MIJN EENTJE KUNNEN ZITTEN! EN IK KRIJG GEEN EENS LASANGE! HET ENIGE WAT NAAR MIJN HOOFD GEGOOID WORD ZIJN OF SCHAREN OF PENNEN OF ANDERE PUNIGE SCHERPE DINGEN! IK BEN HET HELEMAAL ZAT! IK TEL TOT 3 EN DAN IS DEZE DEUR OPEN EN LATEN JULLIE ONS NU ONMIDDELLIJK VRIJ! IS DAT BEGREPEN!? 1….2…-” 

_____________________________________________________________________________________

ik weet dat het best wel kort is, maar ik vond het wel een goeie cliffhanger.(als je 'cliffhanger' in tikt op google, krijg je plaatjes van mensen die aan een cliff hangen! mhahaha! je kan het ook leterlijk nemen mhaha! oke, moest ik even meedelen :) aan de zijkant zie je plaatje die ik gevonden heb :P) 

ik ga even snel weer schrijven want ik had gezegt dat ik morgen nog een hoofdstuk zou posten omdat deze zo kort is. ik denk alleen niet dat dat gaat lukken, maar ik zou mijn best doen. het is alleen dat ik niet echt goed kan schrijven als ik niet melig ben...:P maar zo als ik al zei, ik ga mijn best doen. :)

veel plezier met wat je vandaag nog gaat doen en zo. als je nog niet gegeten hebt (en ik heb een aanrader wat je zou kunen eten: LASAGNE!! <3), eetsmakelijk en weltrusten voor straks en zo...jaaa...okee, tot in de toekomst! doegiezz! 

dat heb ik weer....Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu