ik was zo dom, zooo dom!

776 21 1
                                    

haay sjapies!

sorry, sorry sorryy sorry sorry!!! en nog maals sorry dat ik zo laat post...ik zit echt in een schijfdip of zo...ik hoop dat jullie me kunnen vergeven...

dit is weer een nieuw hoofdstukje voor jullie peepulsss!! :P hoop dat het een leuk hoofdstuk is en graag reacties en votes!! ik zou dat heel erg warderen...:)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

we stonden ongeveer een uur zo in het park, maar voor mijn gevoel leek het wel een halve eeuw. Waarom een halve? Weer eens iets nieuws toch! maar goed. O en Kai die gaat even een hartig woordje spreken met Gwen. *jeeeh! Happy me!*  als je het nog niet gemerkt had, Gwen heeft rond verteld dat ze iets met Kai had maar dat was helemaal niet zo. domme, domme Gwen. Vergeleken haar ben ik best wel snugger!

Nog een leuk nieuwtje, ik heb een vriendje! En wie zou dat nou toch zijn... ik heb net Melanie gebeld en gezegd dat ze moest komen. Natuurlijk vroeg ze waarom ik het niet aan de telefoon wou zeggen alleen reageerde ik daar niet op en drukte haar weg. Nu moest ze wel naar me toe komen. *mwhahaah!*

O ja, ik heb gewerkt aan mijn duivelse lach. Ik heb er drie maar ik weet nog niet welke het beste is: ‘mwhahaha!’ Of ‘ gmwhaha!’ met een g ervoor, of ‘ whahaha!’ zonder m…?

“ waarom moest ik nou komen dan?” Melanie komt mijn kamer binnen en doet de deur achter haar dicht. “omdat ik je gezichtuitdrukking wil zien als ik je het vertel!” “oké, ik zou zeggen, vertel het!” ze loopt naar me toe en gaat naast me op mijn bed zitten. “nou, ik was dus gisteren in het parkje samen met Kai-” “wat moet jij in het parkje met Kai?!” onderbreekt ze me. “bijles…” “ooh…” “ en nu hem ik een-” probeer ik verder te gaan maar word weer onderbroken. “ wat heb je?! Wat?! zeg het meee?!” schreeuwt ze en ze pakt mijn schouders vast om me vervolgens door elkaar te schudden. “ja ja, als je me nou eens liet uitpraten…” “o. ja, natuurlijk.” Ze laat me los en ik ga verder. “ik heb een vriendje.” “ wat wie!?” meent ze dit? Ik sla een hand op mijn voorhoofd en doe mijn ogen dicht. “echt? serieus?” ik schut mijn hoofd en doe mijn ogen weer open. “wacht…” ze lijkt na te denken. Misschien heeft zij toch meer die bijles nodig. “maar…je hebt met mijn broer?! Maar ik dacht…wat?!” “whoow whow whow! Niet je broer. Dat je dat van me kan denken! Niet te geloven!” “maar..wie dan?” ooh..echt, ze is hartstikke lief. Echt waar. Maar slim…? “ Kai! Het heb het toch over Kai!?” “Kai?” weer denkt ze even na. dan worden haar ogen groot. “wat een..een..een..” “nee, hij heeft geen vriendin. Nou ja nu wel. Maar Gwen heeft gelogen.” leg ik haar uit. “wat nu?” “hij is naar haar toe. Of zo. Geen idee eigenlijk.”

“mhoeoeh! Mhoeoeh!”

Ik haal mijn mobiel uit mijn broekzak en neem op. Melanie kijkt me nieuwsgierig aan.

“hallo?” “ ja met mij.” “hé mij.” Zeg ik vrolijk. “wat is er?” “eh…mijn vader vroeg of je misschien even langs wil komen.” “eh..oké..?” “tot zo.” “doei” ik hang op en went me naar Melanie de me nog steeds nieuwsgierig aan kijkt. “ik moet weg.” Zeg ik dan en ik doe de deur van mijn kamer open. Ze kijkt me vragend aan maar staat dan op en loopt achter me aan naar beneden.

Als we naar buiten lopen, lopen we alle bij een andere kant op. zij naar haar huis en ik naar die van Kai. Waarom zou mijn leraar me willen spreken? Zou het leuk of verschrikkelijk nieuws zijn. Misschien krijg ik wel een lolly! Waarom zou ik een lolly krijgen van mijn leraar? Misschien zit er wel vergif op! dat zou logischer zijn…nah, ik denk niet dat hij dat zou doen. waarom zou ik dan naar hem toe moeten komen?

dat heb ik weer....Where stories live. Discover now