Dvacátá druhá kapitola

323 21 0
                                    

,,Pochopila jsi to?" Zeptal se mě Niall po polibku.

,,Ano.. Jak dlouho už..?"

,,Od té doby, co ses ke mně naklonila pro ten sešit s písničkama, v tu chvíli jsem ti chtěl dát pusu, ale.. Byl tam Josh, pokračovalo to na tom večírku k oslavě alba, byla jsi tak krásná a-"

,,Ale tančit si se mnou nechtěl!"

,,To protože jsem věděl, že bych udělala nějakou blbost.. Uvědomil jsem si, že jsem konečně našel dívku svých snů, jenže.."

,,Jenže tu byl problém - Josh."

,,Jo.." Niall sklopil hlavu. Vzala jsem ho za ruce a tohle gesto ho znovu přimělo se na mě podívat, usmála jsem se na něj.

,,Vždycky jsi pro mě byl ten roztomilej irskej blonďáček.. Ale teď jsi víc než to.." A my se znovu líbáme. Chytá mě do náručí. Jenže naší romantickou chvilku přerušuje sestra.

,,Ario!" volá na mě. Stojí ve dveřích a mračí se. Všimla jsem si, že už tu je jen Liam, Harry, Loui, Zayn a holky. Josh s těmi třemi někam zmizel, no, já jsem jen ráda.

,,Emo, děje se něco?" Ptám se jí. Ona se pouští Pezz a běží k Harrymu: ,,Ty se mi líbíš nejvíc!" Harry se směje a bere jí do náručí.

,,Co to máš v ruce, zlatíčko?" Ptá se jí Harry. Ema mu ukazuje to ,,I love Best song ever".

,,A zazpíváš mi to?" Ema udělá všechno, co jí Harry řekne. Ty vado, nikdy jsem si toho nevšimla, ale Ema ve zpěvu není tak špatná.

,,Harry zpívej taky!" Rozkazuje mu. Wow, ta je rázná. Kudrnáč se k ní přidává a postupně už zpíváme všichni.


Když odcházíme z haly, kde měli kluci koncert, šeptá mi Harry: ,,Tak na tu si počkám," a ukazuje na Emu. No to se opovaž Stylesi! Niall mě a Emu doprovází domů. Nechce, aby se nám něco stalo. Ema odešla, takže máme teď chvilku pro sebe.

,,Krásně se mi vyspi, princezno moje," říká, dává mi pusu do vlasů. Objímám ho a on mi ještě šeptá do ucha to nejsladší: ,,Miluju tě." Myslím, že teď bych mohla být na delší dobu zase šťastná. Ale jak se říká, nic netrvá věčně...


Maybe I Just Love You (Niall Horan CZ)Where stories live. Discover now