Devátá kapitola

432 18 0
                                    

Ty dny před párty nebyly moc zajímavé, takže rovnou přeskočím na to, kde mě vyzvedává Josh.

,,Wow, sluší ti to!" Lichotí mi.

,,Děkuji," odpovídám mu. Přijíždíme před velkou budovu, už zvenka je slyšet hudba, smích a cinkání skleniček.

,,Zřejmě jdeme jako poslední," podotýkám.

,,Neboj se, nejdeme a i kdyby ano, dorazili jsme." Uvnitř je přeplněno. Je tu soustu hezky oblečených lidí. Tak já jsem vůbec nepatřím, všichni se chovají tak.. Společensky, až mě z toho mrazí. Ale ono je to přejde, až si dají víc toho vína.

,,Ario! Joshi!" Všiml si nás Liam, vedle sebe má nějakou dívku, je docela pěkná.

,,Ario, chtěl bych ti představit Sophii, mojí přítelkyni," oba se na mě usmívají a Sophia mi podává ruku. Přijímám toto gesto a my si potřásáme rukama.

,,Ráda tě konečně poznávám, jsem moc ráda, že si Josh konečně našel nějakou holku," říká mile. Počkat počkat, holku? Líbali jsme se, to ano, líbí se mi a vím, že já se líbím jemu a možná i snad něco cítím, ale.. Nechodíme spolu.

,,Tak my vás tady necháme holky, půjdu najít Zayna s Perrie a Louiho s Eleanor, aby ses s nimi taky seznámila," říká Liam a oba s Joshem odchází. Netušila jsem, že někdo z nich má holku, natož že jí mají tři z nich! Sophia na mě hned vybalí spoustu otázek, je strašně moc milá a sympatická! Hned si padneme do oka.

,,Myslím, že se k sobě s Joshem hodíte."

,,To asi ano, ale.. My spolu ještě tak úplně nechodíme.."

,,To já vím, Liam mi to všechno řekl, když se to od Joshe dozvěděl. Ale budete, ne?" A než jsem stačila odpovědět, už na mě volali Louis a Zayn, také u sebe měli dívky, obě byly pěkné. Liam, Louis a Zayn mají holky. A Harry s Niallem nic? Takové hezké tvářičky a nemají holky?

,,Ario, tohle jsou Eleanor a Perrie, holky, tohle je Aria, Joshův nový objev." Ten Liam o mně mluví jak o věci! Phe.

,,Ahoj Ario, jsem Perrie, Zaynova snoubenka," představí se blondýna.

,,Hele.. Já tě odněkud znám.." Ta její tvář mi byla povědomá, že by taky byla slavná? Všichni se smějí a Perrie dodává: ,,To je možný, zpívám totiž ve skupině ,,Little Mix", asi jsi o ní slyšela, když jsem ti povědomá." No jasně! Emy oblíbená holčičí skupina.

,,Ano! Už vím, sestra vás přímo zbožňuje, má i několik plakátů, takže protos mi byla povědomá."

,,Kolik je ségře?" Ptá se Eleanor s úsměvem.

,,No je jí 9 a v lednu jí bude 10."

,,Mimochodem, jsem Eleanor, jak už mě představil Liam, jsem něco jako modelka," Páni. Zpěvačka, modelka, bojím se, co je Sophia. Kluci někam odchází a já tu zůstávám s holkami. Jsou na mě strašně milé! Snažím se, aby jsem se jim zalíbila, protože nechci, aby mě někdo z Joshova okruhu neměl rád. Zrovna si povídáme o mém talentu pro běh, když přichází kluci, křičí strašně nahlas, ani jim není pořádně rozumět. S sebou mají vozík, na kterém je obrovský dort.

,,Chtěl bych vám, kluci, popřát, ať vám vyjde vydání nového alba a ať jste stejně úspěšní, jako do teď," pronáší řeč.. Pane bože to je Simon Cowell! Jo počkat, jsem v domě One direction, vážně jsem si myslela, že tady budou obyčejní smrtelníci, jako jsem já? Všichni si připíjí, včetně mě a poté tleskají, kluci svoukávají svíčky a také pijí. Josh, holky a kluci jsou spolu, takže teď sama sedím na židli a prohlížím si hosty. Pak se za mnou ozve: ,,A hele, naše malý drzý mimino." Ach ne, co tu dělá ta osina v prdeli? Chlápek v obleku - tedy pan Newt, ale já mu říkám ,,chlápek v obleku" - je tu taky? A co je nejvíc neuvěřitelný, vedle něho stojí ten kluk, co si mě ,,zabral". Ten ze třídy, mám pocit, že se jmenuje Sam, Sam Newt.. Och bože, on je to jeho syn.

,,A hele, chlápek v obleku, co vy tu chcete?"

,,Stejně jako ty, slavíme úspěchy slavné skupiny." Nevím, co na to říct.

,,Váš oblek musel být vážně drahý," říkám nakonec.

,,O peníze mi vůbec nejde."

,,Tak co dostáváte za svou přítomnost ?" Směje se, přistupuje ke mně blíž a šeptá: ,,Tajemstvími, vím věci, které by dokázali ztrapnit i samotnou královnu. Moji lidé jsou všude, mimochodem, potřeboval bych s tebou vyřešit jistou záležitost," šeptá ještě víc.

,,Co VY chcete řešit se MNOU?"

,,Co bys řekla na to, kdyby tvůj táta podváděl tvou matku?"

,,Cože? To je nesmysl, melete kraviny."

,,Seš si jistá?" A něco mi podává. Jsou to fotky. Ježiši kriste. Je na nich nějaká mladá žena, no spíš dívka, může jí být kolem dvaceti. A vedle ní je muž. Velice podobný mému tátovi.

,,Jsou si je podobní, to není můj táta," říkám během prohlížení fotek, ale pak narážím na jednu, která poutá mou pozornost. Nastupují do auta, do stejného auta, jako máme my. To se mi zdá už trochu podezřelé. Ale ta poslední fotka mě dostává nejvíc. Je to táta. Doopravdy je to můj táta. Poznám to podle toho mateřského znamínka, co má na pravé ruce. Snažím se zůstat v klidu.

,,Co byste chtěl za utajení těchto fotek?"

,,Měl bych pro tebe takovou prácičku," říká a bere si do ruky chlebíček.

,,A jakou?"

,,Ario?" A tu už přišli Harry s Niallem. Chlápek v obleku se zakusuje do jídla, chvilku ho žvýká, pak se usmívá a nakonec říká: ,,Ještě se uvidíme, měj se," a když tohle řekne, směje se ještě víc. Jeho syn taky. Mám chuť mu říct, že kreténovi jako je on nebudu dělat nějakou práci. Na to má určitě lidí dost.

,,Ahoj kluci!" Snažím se potlačit smutek, vztek, bezmoc a zoufalství, co právě cítím.

,,Jsi v pohodě? Co to bylo za maníka?" Ptá se Harry. Krčím rameny.

,,No to je jedno," reaguje na moje gesto, chytá mě do náruče a objímá mě. Niall dělá to samé. Jen doufám, že to neviděl Josh, protože jsem se musela tvářit, jako by mě objal sám Bůh!

,,Rádi tě zase vidíme."

,,Já vás taky, gratuluju k novému albu!"

,,Děkujeme, zatančíme si?" A než stačím něco namítnou, kvůli noze, bere mě Harry za ruku a vleče na parket. Nejsme jediní, co tancují. Je tu i Liam se Soph. Chce, abych jí tak říkala. Perrie říkám Pezz a Eleanor El. Tancuju se všemi, až na Nialla. Ten mě odmítá, co mu je? Ignoruju to a dál se bavím s ostatnímu hosty, které mi Liam se Zaynem představují. Kolem 11 říkám, že jsem unavená a že bych už chtěla domů. Kluci souhlasí, prý to stejně chtěli zabalit za chvíli. Loučím se s nimi a jdeme s Joshem ke schodům. Schody. Můj největší problém s nohou. Nahoru to ještě jde, ale dolů už je to horší. Josh mě bere do náruče a odnáší až do auta: ,,Prosím madam," říká,když mě posadí na sedadlo spolujezdce. Je tak pozorný!

Přede dveřmi se mě ptá: ,,Nevyděsilo tě to, když Soph řekla, že jsi moje holka?"

,,...Ne, jsem ráda, že to řekla, protože jí chci být," odpovídám mu po chvíli a líbám ho. Pak se loučíme, on odchází a já jdu dovnitř.

,,Jak ses měla, drahoušku?" Ptá se mě teď ta nejhorší osoba na světě. Nenávidím ho za to, že mámu podvádí! Nenávidím ho za to, že je to srab! Nenávidím ho za to, že jsme se sem přistěhovali! Nenávidím svého tátu!

Maybe I Just Love You (Niall Horan CZ)Where stories live. Discover now