Šestnáctá kapitola

338 20 0
                                    

*O 2 MĚSÍCE POZDĚJI - VÁNOCE*

,,We wish you a merry Christmas and the happy new year!" Zpíváme si se ségrou a bráškou při zdobení stromečku. Během těch uplynulých dvou měsíců jsem si uvědomila, že nesmím být takový slaboch a srab. Musela jsem svou roli děvky vzít vážně. Musím se chovat profesionálně. Pořád je mi z toho na zvracení, ale když si vždycky řeknu ,,za mámino štěstí", nějak to přežiju. Kluci mi chybí, ale opravdu strašně. Aspoň mi každý týden volají, ale s každým z nich si povídám asi tak 10 vteřin, nejsem jediná, komu chtějí volat. Taky holkám -mimochodem, s těmi se teď vídám obden, nakupujeme, bavíme se, pijeme a užíváme si spolu- a rodinám. I tak jsem ráda, že na mě nezapomněli. Konečně už zase běhám! Je to super pocit být zase ta nejrychlejší. Mamka dělá oběd a taťka zdobí zbytek domu. Odpoledne se se sourozenci dívám na pohádky. Nejradši máme Grinche! Večer jdeme ven, na procházku po sněhem zabaleném Londýně. Je bezva užívat si tak příjemné chvíle s rodinou. Co asi dostanu pod stromeček? Letos jsem si nic moc nepřála. Když se vracíme domů, Jake a Ema jdou spinkat. Chtějí, aby už byl zítřek ráno a oni si mohli rozbalit dárečky. Jsou tak roztomilí! Poté pomáhám rodičům dávat dárky pod stromeček. Přidávám tam i ty za mě. Pro tátu mám nové hodinky, i když si je nezaslouží. Pro mamku mám novou voňavku. Pro ségru mám tričko Little Mix a osobně podepsaný plakát. Bude šílet. A nakonec pro Jaka, pro něj mám celou novou sadu jeho nejoblíbenějšího komiksu. To zdaleka není všechno, také mám dárek pro mojí partu! Pro Joshe mám velkého medvídka s nápisem ,,All I Want For Christmas Is You!", pro Louiho mám tričko, na kterém je znak Supermana, ale místo toho S uvnitř diamantu -či co to má- je tam mrkvička a celé tričko je do oranžova. To mi připomíná, že mu musím napsat zprávu k narozeninám! Pro ostatní kluky mám to samé - Loui je výjimka, když má ještě k tomu ty narozeniny, tak dostane ode mě dva dárky-, je to takové přáníčko, kde píšu: ,,Přeji veselé Vánoce a šťastný Nový rok! Doufám, že turné vám jde jak má. Už se na tebe těším, Zaynie/Daddy/Tommo/Hazzo/iroušku miloušku! (-podle toho, komu píšu)Opovaž se rozejít s Sophií/Perrie/Eleanor. Mám štěstí, že jsem si před dvěma měsíci narazila tu nohu a Josh mě našel! Jste nejvíc fajn lidi na světě! Love you so much! xx Aria:)"

Já vím, já vím, slabý, ale já na takové věci moc nejsem. No a konečně, co jsem dala holkám. Poukázku na jeden celý den v těch nejluxusnějších lázních, co v Londýně jsou. Masáže, zábaly, ošetření těla a tak podobně. Naštěstí jsem měla v zásobě pár těch peněz od babičky, takže jsem na ty dárky měla. Uf.


V pokoji beru laptop a chci napsat Louimu, ale přijde mi to málo. Beru tedy do ruky kytaru, laptop si dávám na stůl, zapínám kameru a jedu: ,,Happy birthday to you, happy birthday to you! Happy birthday dear best, funny and nice Loui! Happy birthday to yooou!"

Vypínám kameru a přehrávám si to video. Docela to ujde. Ten konec, kde si beru laptop do ruky samozřejmě vystříhávám. Na začátek dávám ještě titulky: ,,To my best friend! Love love love and love you Loui! xx Aria:)"

Tak. Upraveno a posláno Louimu na TT. Jdu do koupelny, kde si dávám rychlou sprchu, čistím si zuby, odmalovávám se a jdu zpátky do pokoje. Ti fanoušci jsou šílení, hned to všechno musí komentovat. Pak mi zvoní telefon. Je to Louis.

,,Ahooj mrkvičko!" Zdraví mě.

,,Ahoj, tak co Vánoce a narozeniny?"

,,Paráda! Děkuju moc za přání k narozeninám! Moc se mi to líbí!"

,,To jsem ráda, ty jsi doma?" Ptám se.

,,Jojo, právě se chystám ještě zavolat El a půjdu spát, co ty?"

,,Jo, já taky," pak mu ještě jednou přeju všechno nejlepším hodně dárků a hovor končí. Ještě píšu Joshovi SMS na dobrou noc a lehám si. Přichází mi SMS, od Joshe: ,,To video pro Louise bylo krásný! Úžasně zpíváš, miss u darlin'! :("

Rychle mu odepisuju a pokouším se usnout.


Ráno mě budí brácha se ségrou: ,,Ario! Ario! Vstávej! Už tu byl!! Už tady u nás byl!"

,,Kdo zas?" Říkám rozespale.

,,No Santa přeci! Pojď dolů, honem, rychle!!" Ani se nestačím probudit a oni už mě vláčí za sebou dolů. Je 8?! Oni se snad zbláznili! Vidím, že oni už si svoje dárky rozbalili. Oba jsou nadšení z dárečků a to je pro mě nejdůležitější.

,,Máma s tátou ještě spí?" Ptám se jich. Přikyvují.

,,Otevři si ten ode mě jako první!"

,,Ne! Ten ode mě!!"

,,Nechcete mi je otevřít vy?" Usmívám se. Berou mi dárky a trhají z nich papír. První si beru dárek od Jaka. Je to obrázek, kde jsem já, on a nějakýho jeho hrdina. Chvilku mi obrázek popisuje a já mu děkuju a říkám, že je to opravdu nádherné! Pak si beru dárek od Emy. Vyrobila mi hrneček z keramiky, kde je napsáno: ,,Best sister!"

Také jí děkuji a pak se společně objímáme. Budíme rodiče, ať si jdou pro dárky, moc se jim nechce vstávat, ale nakonec se přemáhají a jdou. Jo, neřekla jsem vám, co mi dali rodiče. Dostala jsem spoustu nového oblečení, několik párů bot a prstýnek od Pandory.


*31.12.*

Všichni slavíme, voláme příbuzným, pijeme, jíme a všechno ostatní, co se na zakončení roku dělá. Píšu klukům i holkám všechno nejlepší do nového roku, oni mi přejí to samé.

,,3..2..1..HAPPY NEW YEAAAAAR!!!!!!" Petardy a rachejtle jsou slyšet po celém Londýně. Ohňostroj je famózní. Bráška s Emou samozřejmě už spinkají, ale my tři jsme dole a povídáme. Naši si nalévají víno a mě dávají taky trochu. Ve 4 ráno ještě píšu zprávu na TT: ,,Happy New Year everyone! Hope 2014 will be better than 2013!"

Převlékám se do pyžama a jdu spát.

Maybe I Just Love You (Niall Horan CZ)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora