Dvacátá první kapitola

317 23 0
                                    

,,Moment, dámy," oslovuje nás ochranka při vstupu.

,,Co je za problém?"

,,Vy tady nemáte co dělat." Prosím?

,,Vy jste támhle ve VIP části," ukázal nám cestu a my šly. Ségra je v sedmém nebi. Dokonce si udělala vlastní transparent ,,I love Best Song Ever!" Je to roztomilý! Jdeme na naše místa, když v tom mi někdy zezadu poklepe na rameno. Otáčím se a je tam Eleanor. Neudržím se a objímám jí, pevně.

,,El.. Všechno mě to mrzí," ne! Teď nesmím brečet, měla bych řasenku úplně všude!

,,My už o všem víme, tak tohle je ta tvoje sestřička?" Ema kývá na souhlas, pak jí dokonce objímá. Přichází i Soph, také se s ní obě objímáme. Holky se mi omlouvaly, že mi to ani nenechaly vysvětlit.

,,Omluva se přijímá," odpovídám jim s úsměvem. A najednou začala Ema ječet a někam běžela a já už vím kam, blížila se k nám totiž Pezz.

,,To je tvoje ségra?" Ptá se mě se smíchem Perrie. Ačkoliv nerada, tak přikyvuju. Ema se od ní nehnula na krok, totálně jí zbožňuje a holky zase zbožňují Emu. Prý jsme si podobné, no to bych neřekla. Konečně, koncert začíná. Všímám si všech těch holek, které znají každé slovo v každé písničce, kterou kluci zpívají a všichni si to očividně užívají. Sem tam se podívám na Joshe, je fakt dobrý. Když zpívají Best song ever, vytahuje Ema svůj transparent a máchá s ním nad hlavou a zpívá s nimi. Tady se někdo stal Directionerkou!

,,Mám pro vás dvě slova," říká Harry. ,,Okay, okay, 5 slov. Za prvé - Love you. (-holky ječí) a za druhé - You and I." Pane bože, to je moje písnička, oni hrají mojí písničku! Přesně tak, tak jsem jí Niallovi dala, vůbec nic nezměnili! Brečím, ne smutkem, ale štěstím.

,,Osobně bych chtěl poděkovat jednomu člověku, který mi s píničkou You a I pomohl, no takhle.. Byla tím člověkem napsána, tak jsem si řekl, že já napíšu něco pro něj.... (-chvíle napětí) Loučíme se s vámi s písní Diana!" Co, cože? Pak kluci začínají zpívat. Přemýšlím nad těmi slovy...

Dělají tě tak drobnou... (Harry: Trpajzlíku! Aria: Hele! Tak jsem malá no..)

Zločinec... (Pan Newt je odsouzen na 5 let do vazby..)

Cizí jazyk... (Aria: Čte se to ž tem ga, ž vui tcha ve tvua..)

Zachránit život... (Niall: Rozbiju mu hubu!)

Diano... (Niall: Hele? Nejseš ty Diana?..)

Na dno... (Niall: Podívej se na sebe..)

Držet v náručí... (Niall mě vzal do náruče a houpal se se mnou sem a tam..)

Být tím jedním... (Niall: Jsem zamilovanej..)

,,DĚKUJEME!! BYLI JSTE VŠICHNI SKVĚLÍ!" A je po koncertě. Neváhám ani chvilku a jdu hledat kluky. Nacházím je v šatně. Stojí jako by v řadě: Harry, Josh, Zayn, Liam, Niall, Louis a další tři, jejichž jména neznám. Josh si zřejmě myslel, že jdu za ním. Zřejmě si to mysleli všichni, ale já šla za tím jedním.

,,Co tady-" Nestačil to říct a už jsem mu tiskla své rty na ty jeho. Tiskla jsem rty na rty toho roztomilého irského blonďáčka.


Maybe I Just Love You (Niall Horan CZ)Where stories live. Discover now