NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
7 Girls, 7 Boys (Completed)

7 Girls, 7 Boys (Completed)

173K Reads 8.4K Votes 57 Part Story
PiNKster31 By PiNKster31 Completed

Girls + Boys = Hell. Apabila Lynn dan kawan-kawannya ditempatkan di sebuah banglo bersama jejaka, love dan hate tumbuh sesama mereka. Dengan SPM hampir dekat, masalah demi masalah muncul. Boleh mereka tidak bercakar ayam? Boleh mereka mempertahankan cinta long last? Nak tahu baca. Hehe

English + Malay story
#10 in Romance on 29 December 2016

mbforbff mbforbff Apr 19
√(•`...•`)\_  ingatkan ezact ni lelaki dgn kim fa ra . Fuhhhh byk gila watak nak ingat ..... Watak perempuan je dah 10... +lelaki 7= 17💦💦
admIsyf admIsyf Dec 28, 2016
sia x paham apa yg girls tu marah sangat sama boys tu dan sis x paham knpa boys tu cari pasal dgn girls tu . haahahagaga