Tolong!! Jangan Mainkan Cinta Aku

Tolong!! Jangan Mainkan Cinta Aku

717K Reads 27.1K Votes 91 Part Story
NrAfqh By Applefake Completed

"Kenapa awak selalu dera saya,apa salah saya!"-Azharina amelin 

"Herh, kau fikir la apa salah kau.disebabkan kau aku kena putus dengan rabiatul"-Danial rykal

Bila cinta dan sayang mula berputik pasti saja ada penghalang . 

Orang kata manusia akan hargai bila berlakunya kehilangan . 

______________________
Almost all bab this story so many typo.. So sapa yang tak nak pening kepala better jangan baca ! But if you guys interesting with this novel , please support me :-) . Saya masih mentah dalam penulisan. So typo is normal for me. All people in this world not perfect ;-) bila ada masa cerita ni akan di edit semula ;-) kalau ada masa je lah .huhuhu .

ainzatys ainzatys Jul 07
Aduu SOFIA BOTAK takde rambut . Pahtu jeles ngan rambut azharina ;)
SizuAh SizuAh Jun 26, 2016
Geram plak tgok sofia nie.. bukan nak backup adik.. bole dy join blasah azharina
sophie_1004 sophie_1004 Oct 31, 2016
Kalau aku azharina aku pegang tudung aku pastu tarik Sofia punya
hxrryrexha hxrryrexha Aug 23, 2016
Mati2 aku nial one direction😂😂 apapun good permulannya 👏👏👏
shindiadiyati shindiadiyati Sep 15, 2016
Mampir yuk diceritaku "will you be my girlfriend" jangan lupa vote sama commentnya yah;)
azlinabdul azlinabdul May 27, 2016
Best giler...gram giler kt mkcik maimunah tu😠😠😄😄