NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Tolong!! Jangan Mainkan Cinta Aku

Tolong!! Jangan Mainkan Cinta Aku

667K Reads 25.8K Votes 91 Part Story
NrAfqh By Applefake Completed

"Kenapa awak selalu dera saya,apa salah saya!"-Azharina amelin 

"Herh, kau fikir la apa salah kau.disebabkan kau aku kena putus dengan rabiatul"-Danial rykal

Bila cinta dan sayang mula berputik pasti saja ada penghalang . 

Orang kata manusia akan hargai bila berlakunya kehilangan . 

______________________
Almost all bab this story so many typo.. So sapa yang tak nak pening kepala better jangan baca ! But if you guys interesting with this novel , please support me :-) . Saya masih mentah dalam penulisan. So typo is normal for me. All people in this world not perfect ;-) bila ada masa cerita ni akan di edit semula ;-) kalau ada masa je lah .huhuhu .

fattykook fattykook Jul 07
Aduu SOFIA BOTAK takde rambut . Pahtu jeles ngan rambut azharina ;)
SizuAh SizuAh Jun 26, 2016
Geram plak tgok sofia nie.. bukan nak backup adik.. bole dy join blasah azharina
shami-chan_2004 shami-chan_2004 Oct 31, 2016
Kalau aku azharina aku pegang tudung aku pastu tarik Sofia punya
hxrryrexha hxrryrexha Aug 23, 2016
Mati2 aku nial one direction😂😂 apapun good permulannya 👏👏👏
shindiadiyati shindiadiyati Sep 15, 2016
Mampir yuk diceritaku "will you be my girlfriend" jangan lupa vote sama commentnya yah;)
azlinabdul azlinabdul May 27, 2016
Best giler...gram giler kt mkcik maimunah tu😠😠😄😄