busmate. + jjk

busmate. + jjk

142K Reads 22.3K Votes 42 Part Story
syana By jisyeu- Completed

161016 ㅡ BUSMATE Get 2nd place in best fanfiction award.

"Mana ada tempat lagi dah."

"Tu, kat lantai tu kan ada?"

Kisah hidup Raehee yang penuh dengan ceria. Dia adelah seorang yang peramah dan brutal. Tapi, semuanya berubah apabila dia terjumpa dengan seorang mamat yang sedingin ais batu padanya.

Hidup Raehee mula berubah apabila datangnya mamat ais itu. Dia mula dibuli, di temui dengan cinta tiga segi bersama crush nya sendiri. Dan siapa sangka yang dia boleh terjatuh cinta pada mamat ais itu juga?

Dan yang gilanya, cerita kisah pahit manis mereka itu terbina hanya kerana mereka, Raehee, si gadis brutal dan Jungkook, si mamat ais tu berebut tempat duduk dalam bas.

"After 5 years has passed, you come again as my busmate."

ㅡ written by author syana.

{StatusㅡComplete} {ㅡ2016}

Cover made from : -healerkim \ pawalawo ❤

aetaku- aetaku- Dec 06, 2016
ALLAHHH JAHATNYAAAAA DIA BASAHKAN BAJU KAU SIKIT JE KAU PERGI BUAT MELEBIHH
JiminnieHana JiminnieHana Dec 09, 2016
Woi kesian lah teddy bear tu hahahahahahah bagi aku je lah ish sian dia hukhuk
XXX_87 XXX_87 Feb 14
Hyerin cakap jangan kawan dengan Seura 
                              ( Kesan daripada membaca I Wish
TaeHyunginCity__ TaeHyunginCity__ Dec 17, 2016
Jahat eh kau. Aku buang dri list bakal wife oppa aku kang ha jgn main main (・∀・)
TaeHyunginCity__ TaeHyunginCity__ Dec 17, 2016
WELL ABANG AKU KUT <(‾︶‾)> Ni adik dia Park MinJi ( ̄∀ ̄) mintak restu aku dulu muehehehehehe
eisyahnt123 eisyahnt123 Dec 23, 2016
*secara tidak sengaja,makcik tukang sapu tiba dihadapan semua dan menyapu semua iman yang dah roboh...*..k,mrapu..