busmate.

busmate.

212K Reads 31.5K Votes 43 Part Story
🖤 By -itsfy Completed

"Mana ada tempat lagi dah."

"Tu, kat lantai tu kan ada?"

Kisah hidup Raehee yang penuh dengan ceria. Dia adelah seorang yang peramah dan brutal. Tapi, semuanya berubah apabila dia terjumpa dengan seorang mamat yang sedingin ais batu padanya.

Hidup Raehee mula berubah apabila datangnya mamat ais itu. Dia mula dibuli, di temui dengan cinta tiga segi bersama crush nya sendiri. Dan siapa sangka yang dia boleh terjatuh cinta pada mamat ais itu juga?

Dan yang gilanya, cerita kisah pahit manis mereka itu terbina hanya kerana mereka, Raehee, si gadis brutal dan Jungkook, si mamat ais tu berebut tempat duduk dalam bas.

"After 5 years has passed, you came again as my busmate."

ㅡ Fy's storyline.

{StatusㅡComplete} {ㅡ2016}

  • abangtan
  • bts
  • comedy
  • fanfiction
  • friendship
  • jimin
  • jungkook
  • love
  • romance
sorryla raehee, aq taknak sebut benda ni tapi.... 
                              
                              Jimin dah ada minjae.
chimxhim_ chimxhim_ Apr 22
Engko ingat pakcik bus tu bapak kau ke suruh tunggu HAHAHAHA
meldoe- meldoe- Jul 30, 2017
Pfttt. Mati mati aku ingat air kopi ke ape. padahal mineral je (ノಠ益ಠ)ノ彡
nurulwada nurulwada Mar 20
ni ff awak yang paling sweet bagi saya , thanks sbb buat ff ni sayang sikit  👧💜
sugathron04 sugathron04 Nov 23, 2017
AKU TAK KISAH KALAU KAU YANG KENA TUMBUK TAPI TEDDYBEAR TU KISAH!!! KAU TAK NAMPAK DIA TGH MENANGIS X BERLAGU SEBAB KAU. WAE?!!!!! 😭😭😭