Suratan Takdir Untukku

Suratan Takdir Untukku

1.4M Reads 36.8K Votes 58 Part Story
ليا اتيش By liaatishaa Completed

Kerana satu insiden yang tidak di ingini telah menjadikan mereka sepasang suami isteri. 
Bukan atas kemahuan diri, bukan atas kerelaan hati.

Safa Safiyyah, dirinya akhirnya dibuang keluarga. Dicurangi suaminya sendiri dan dibenci oleh semua.  Dirinya dibuang ibarat anijing kurap, tanpa bantuan sesiapa kecuali Tuhan Yang Maha Esa dia menghadapi ujian itu dengan penuh sabar.

Ihtisyam Arif Aqil, terasa dirinya teraniaya dna akhirnya membenci isterinya sendiri. Mencurangi isterinya bersama kekasih hatinya. Insiden yang tidak diduga telah mengakibatkan dirinya menjadi seorang suami. 

Baru sahaja cinta mulai berputik, ujian pun muncul.


"Safa Safiyyah, aku ceraikan kau dengan talak satu"

Adakah sinar kebahagiaan dalam hidup Safa?
Mampukah Arif memenangi hati Safa?
Apakah keluarga Safa menerimanya semula?
Siapakah yang memerangkap mereka?

  • ceritamelayu
  • cinta
  • completed
  • fiction
  • goals
  • love
  • lovestory
  • malay
  • melayu
  • mystery
  • novel
  • novelmelayu
  • romance
  • romantic
  • sad
  • shortstory
  • sweet
aienul25 aienul25 Apr 03
Jgn kata korang yg kat ats ni jer,saya pon x ble bca jgk.Pehal ke mmg cam ni sja nak buat suspen
Yoonhyeongiexx Yoonhyeongiexx Feb 04, 2017
Cerita ni buat sy tertarik untuk baca next part😃😃 sy vote