Encik Lecturer Saya!!!

Encik Lecturer Saya!!!

108K Reads 3.8K Votes 16 Part Story
little_warewolf By little_warewolf Updated Jul 26, 2015

"Sir , kenapa sir suka ganggu saya ?' 

'You rasa ?' 

"Hmm mungkin sebab saya comel kut."

----------------------------------

Hish Sir ni , mengada ngada betula lah. Muka je hensem tapi perangai 'bara bara bara bere bere bere'  tak comel langsung. OUT!

Haih la minah ni ,comel jer aku tengok . Pipi tu hmm rasa nak tarik tarik jer. Tak pe umi dengan babah dah suka nak jadikan kau menantu so jangan hairan kalau esok lusa aku pinang kau nanti.
------------------------------------
"kenapa sir ni gedik sangat nak pinang orang? "

"suka hati saya lah nak pinang sapa. You just terima jer. Tapi you dah buat istikharah ke? "

"Sudah."

"Hasil?"

"Positif."

"berhentilah panggil orang sir , I'm your husband,  okey. Kenapa suka sangat panggil orang sir?"

"Sir rasa ?" 

-----------------

 Saat bahagia mula dikecapi datang pula orang ketiga muncul menabur fitnah , memporak perandakan kebahagiaan mereka . Dapat kah mereka mengutuhkan masjid mereka? Wajar kah si Isteri bersabar pada Si suami ?

amalinajuraimi amalinajuraimi Nov 09, 2015
Not bad tp tu laa klu dialog pkai ".." spya ad beza. Word relaks jg tu mcm bnyk kli repeat. Btw keep it up. Plz do follow me back ;) I'm new too
nrfarahien nrfarahien Jun 07, 2015
Mrs.little werewolf dengar sini saya nrfarahien nak bagitau novel yang you buat ni banyak salahnya taktaulah nak bagitau macam mana salah ni salah tulah eeeeee macam mana nak bagitau ya but please check again