Novelcinta Stories

87 Stories

KIM'S: HIS STELLA | OG by RosieHaydar
#1
KIM'S: HIS STELLA | OGby Amethyst
3rd HIS Series Syed Hakim Mikael x Ku Amra Raisa Ku Amra Raisa tidak pernah menyangka kekalahannya pada permainan gunting-batu-kertas atau nama modennya Osom bersama den...
Hijab & Tiang by _dyray
#2
Hijab & Tiangby _dyray
Liya menurut nafsu untuk mengejar keinginan menjadi penari tiang walaupun perlu mengorbankan hijab di kepalanya. Dapatkan novel penuh di sini :) https://www.e-sentral.c...
Hanis by _keyboard98
#3
Hanisby _keyboard98
Mengisahkan seorang remaja berusia 17 tahun yg bernama Hanis. Gadis lepasan spm ini membatalkan hasrat utk menyambung pengajian demi ayahnya yg sudah uzur. Namun kisah h...
Mamat Muka Selenga by AlieshaKirana
#4
Mamat Muka Selengaby Aliesha Kirana
ORANG cakap, tak kenal maka tak cinta. Tapi kalau baru tengok muka pun dah meluat gila-gila, macam mana nak suka, apatah lagi nak jatuh cinta? Aku bukanlah nak memilih s...
CEO DEPAN MATA by dearnovels
#5
CEO DEPAN MATAby Penerbitan Dear Novels
BAKAL TERBIT KARYA TERBARU NOR HASNIDA
Dia...Suami Tak Dirancang - Hana (HE) by LoveNovelPublishing
#7
Dia...Suami Tak Dirancang - Hana (...by LOVE NOVEL PUBLISHING SDN. BH...
TAJUK: DIA... SUAMI TAK DIRANCANG PENULIS: HANA (HE) ISBN N0: 978-967-2185-52-9 HARGA:RM 30.00 (SM), RM 33.00(SS) BLURB Dinzly Fariqal... Kalau dilihat cara dia melayan...
HAK MILIK SEMENTARA by Ana_Eimaya
#8
HAK MILIK SEMENTARAby Ana Eimaya
Tak seharusnya ada cinta. Kerana kau... hak milik sementara.
I Love My Cousin  by Raa_Moonlight
#9
I Love My Cousin by Raa_Moonlight
This story just my imagination 🤭 enjoyy reading Sinopsis Mengisahkan Zara yang TERjatuh cinta pada abang sepupunya sendiri, dia tidak menyedari sejak bila perasaan itu...
ISTERI GIBB ABRAHAM - #Gibb by ShazieKamaruzaman
#10
ISTERI GIBB ABRAHAM - #Gibbby Shazie Kamaruzaman
Gibb x Ally (read: ae-li) Setiap chapter adalah raw version (read: belum diedit). Slow update. Happy reading :)
The Alpha Centauri Expedition by doctorandrian
#11
The Alpha Centauri Expeditionby Andrian Andaya Lestari
In the 25th century, following the discovery of the ancient city of Atlantis in the Sunda Strait and the construction of a new capital also named Atlantis, Indonesia tra...
FOKUS SATU TITIK by keziageralda
#12
FOKUS SATU TITIKby Kezia Geralda
SEKUEL VACATION TO YOUR HEART! Cerita dari seorang lelaki tampan - Stevan Novando, yang sangat mencintai dunia fotografi, menurutnya fotografi mampu mengunggkapkan berib...
MASIH MILIKMU by dearnovels
#13
MASIH MILIKMUby Penerbitan Dear Novels
TERBITAN NOVEMBER KARYA TERBARU ANNA MILIA UNTUK MELANGGAN WHATSAPP http://www.wasap.my/+60132588069
ILUSI by hazelhaven9
#14
ILUSIby hazelhaven9
ILUSI membawa imaginasi anda kedunia ke 2.Ilusi hanya sekadar mimpi atau 'dia' yang menjadikan Ilusi itu satu kenyataan.Menceritakan mengenai seorang penulis novel thril...
HITMAN 1 by emyroberto
#15
HITMAN 1by emyroberto
YANG Aylin harapkan adalah seorang lelaki yang menyayangi dan tak akan meletakkan dia dalam senarai 'orang-yang-perlu-dibunuh'. Tapi yang tersurat pula adalah sebaliknya...
Merisik Rindu by TypewriterPink
#16
Merisik Rinduby zarra
Sebuah buku mini novel yang memuatkan 3 cerita pendek Jalan-jalan Cari cinta Cik Pemikat Hati Kerana Cinta Memilih Kamu Pre Order telah dibuka sehingga 10 Januari 2019 C...
Lautan Cinta; by MissyNala
#18
Lautan Cinta;by Tunteja Persona
Balqis tahu dirinya bukan perempuan yang sempurna. Kisah silam yang gelap menyebabkan dia benci pada cinta, takut pada komitmen. Segalanya belum selesai, namun hatinya s...
My Sweet Lover by SiLesungPipit
#19
My Sweet Loverby SiLesungPipit
Perasaan yang terpendam lama akhirnya dibalas. Siapa sangka ARIN terima AYDAN dengan rela hati. Dari sekolah sehingga ke kolej dan alam pekerjaan. Banyak dugaan menanti...
STAY by rumiealhadi
#20
STAYby Rumiè Al-Hadi
DUA jiwa bertembung dalam rentetan hidup yang telah ditentukan-Nya. Dua jiwa yang cuba mencari arah, pernah goyah, pernah patah, bangun dan tumbuh kembali. Dua jiwa yang...