Novelcinta Stories

103 Stories

Siapa aku di hatimu?... by mawarariffin
#1
Siapa aku di hatimu?...by mawarariffin
Walau jauh beribu batu dan di pisahkan lautan... aku tetap menanti dirimu...
Dia...Suami Tak Dirancang - Hana (HE) by LoveNovelPublishing
#2
Dia...Suami Tak Dirancang - Hana (...by LOVE NOVEL PUBLISHING SDN. BH...
TAJUK: DIA... SUAMI TAK DIRANCANG PENULIS: HANA (HE) ISBN N0: 978-967-2185-52-9 HARGA:RM 30.00 (SM), RM 33.00(SS) BLURB Dinzly Fariqal... Kalau dilihat cara dia melayan...
jika itu takdirnya by mawarariffin
#3
jika itu takdirnyaby mawarariffin
Jodoh pertemuan di tangan Allah, kita hanya mampu merancang dia Yang menentukan. Itu Yang di namakan takdir........ Chempaka Kasih masih lagi di situ, dia memegang B...
KERANA DIA by manjafana
#4
KERANA DIAby fanaz
Tya tidak sangka walaupun sudah hampir 2 tahun dia mendirikan mahligai indah bersama Nadzhan, suami itu masih dibayangi cinta pertamanya, Ain Nabehah. "Kalau I suru...
Mamat Muka Selenga by AlieshaKirana
#5
Mamat Muka Selengaby Aliesha Kirana
ORANG cakap, tak kenal maka tak cinta. Tapi kalau baru tengok muka pun dah meluat gila-gila, macam mana nak suka, apatah lagi nak jatuh cinta? Aku bukanlah nak memilih s...
CEO DEPAN MATA by dearnovels
#6
CEO DEPAN MATAby Penerbitan Dear Novels
BAKAL TERBIT KARYA TERBARU NOR HASNIDA
TAK MENGAKU CINTA by CahayaAinn
#7
TAK MENGAKU CINTAby The Cahaya Ainn official
"You are crazy." Dada Diana turun naik ketika cuba mengawal kemarahannya. "Yes, I'm crazy because of you. Come on. Just tell me want do you want? Duit? Ba...
STAY by rumiealhadi
#8
STAYby Rumiè Al-Hadi
DUA jiwa bertembung dalam rentetan hidup yang telah ditentukan-Nya. Dua jiwa yang cuba mencari arah, pernah goyah, pernah patah, bangun dan tumbuh kembali. Dua jiwa yang...
Melankoli Sekeping Hati - Lynn Safiya by LoveNovelPublishing
#9
Melankoli Sekeping Hati - Lynn Saf...by LOVE NOVEL PUBLISHING SDN. BH...
BLURB: Adik-adik punya angkara, abang dan kakak masing-masing yang menjadi mangsa... Disebabkan cinta buta adik lelaki Thaqif terhadap adik perempuan Syifa', kedua-dua b...
Isteri Tuan Ihsan- Sara Kyoko by LoveNovelPublishing
#10
Isteri Tuan Ihsan- Sara Kyokoby LOVE NOVEL PUBLISHING SDN. BH...
TAJUK : ISTERI TUAN IHSAN PENULIS : SARA KYOKO NO ISBN : 978-967-0657-74-5 BLURB Cinta tak kenal siapa... Kalau cinta itu kenal siapa mangsanya, tidak mungkin diva senga...
Big Boss I Need You by LoveNovelPublishing
#11
Big Boss I Need Youby LOVE NOVEL PUBLISHING SDN. BH...
TAJUK: BIG BOSS I NEED YOU! PENULIS: MELL MARIANN ISBN NO: 978-967-2185-59-8 HARGA: RM 28.00 (SM), RM 31.00 (SS) BLURB: "Marry me." Tak ada angin, tak ada ribu...
My Peterpan, forever.  by httpnerdyyayaaaaa
#12
My Peterpan, forever. by Ara Zahra
Pertemuan Alif dengan Rara setelah sekian lama berpisah akhirnya bertemu kebahagiaan. Namun kebahagiaan yang dikecapi tidak kekal lama sehingga pada suatu hari Alif perg...
ILUSI by hazelhaven9
#13
ILUSIby hazelhaven9
ILUSI membawa imaginasi anda kedunia ke 2.Ilusi hanya sekadar mimpi atau 'dia' yang menjadikan Ilusi itu satu kenyataan.Menceritakan mengenai seorang penulis novel thril...
MASIH MILIKMU by dearnovels
#14
MASIH MILIKMUby Penerbitan Dear Novels
TERBITAN NOVEMBER KARYA TERBARU ANNA MILIA UNTUK MELANGGAN WHATSAPP http://www.wasap.my/+60132588069
Bagaikan Puteri by keenkong90
#15
Bagaikan Puteriby keenkong90
Kenapa fairy tales hanya bahagia ke wedding day? Betul ke happily ever after? Siapa ada bukti angkat tangan
Hanis by _keyboard98
#17
Hanisby _keyboard98
Mengisahkan seorang remaja berusia 17 tahun yg bernama Hanis. Gadis lepasan spm ini membatalkan hasrat utk menyambung pengajian demi ayahnya yg sudah uzur. Namun kisah h...
TUAN PERASAN MACO by dearnovels
#18
TUAN PERASAN MACOby Penerbitan Dear Novels
Tajuk: TUAN PERASAN MACO Penulis: SHAZIE KAMARUZAMAN Harga: RM24 / RM27 "I boleh tolong buat lelaki jatuh suka dekat you." - Ben Memang tergelaklah Alma Ameena...
Hijab & Tiang by _dyray
#19
Hijab & Tiangby _dyray
Liya menurut nafsu untuk mengejar keinginan menjadi penari tiang walaupun perlu mengorbankan hijab di kepalanya. Dapatkan novel penuh di sini :) https://www.e-sentral.c...