Μια Συναυλια στο metro mall

By MariaMaraki1

37.3K 2.1K 560

Τι γινεται οταν ενα απλο κοριτσι η Μαρια ερωτευεται ενα ανερχομενο αστερι στη μουσικη? Ο Αρης μελος ενος συγ... More

Μια Συναυλια στο metro mall
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Part 8
Part 9
Part 10
Part 11
Part 12
Part 13
Part 14
Part 15
Part 16
Part 17
Part 18
Part 19
Part 20
Part 21
Part 23
Part 24
Part 25
Part 26
Part 27
Part 28
Part 29
Part 30
Part 31
Part 32
Part 33
Part 34
Part 35
Part 36
Part 37
Part 38
Part 39
Part 40
Part 41
Part 42
Ανακοίνωση
Part 43
Part 44
Part 45
Part 46

Part 22

968 47 16
By MariaMaraki1

Μερια Μαριας 

Κυριακη πρωι.. και χτυπαει το ξυπνητηρι μου! Καταραμενο διαβασμα.. Σηκωνομαι και παω στο μπανιο... Ριχνω κρυο νερο στο προσωπο μου και κατεβαινω κατω.. Μονη στο σπιτι... Ξαφνικα χτυπαει η πορτα... Ανοιγω και μπαινει μεσα ο Αρης.. Με παιρνει αγκαλια με σηκωνει στα χερια και αρχιζει να με φιλαει.. 

"Μωρο μου μου ελειψεςς"

Α: Κι εμενα καρδια μου αυτο το ταξιδι μας κρατησε μακρυα αρκετες μερες..

"Ναι ομως θ αναπληρωσουμε το χαμενο χρονο.."

Σκυβει στο λαιμο μου με φιλαει απαλα και ψιθυριζει στο αφτι μου.

Α: Αυτο εννοειται...

Ανατριχιαζω ολοκληρη και με μια αποτομη κινηση με κολλαει πανω του και επιτηθεται στα χειλη μου . Τα χερια του κανουν βολτα σε ολο το κορμι μου ..Με μια ωθηση με σηκωνει και τυλιγω τα ποδια μου γυρω απο τη μεση του. Με οδηγει πανω στο δωματιο μου  με ξαπλωνει απαλα στο κρεβατι και ερχεται απο πανω μου.. Αφαιρει αργα τα ρουχα μου σερνοντας το υφασμα πανω στο δερμα μου ενω παραλληλα με φιλαει..Τον ακολουθω στο παιχνιδι του και σιγα σιγα του ανεβαζω τη μπλουζα .. μετα ακολουθει το παντελονι... Μου χαριζει καυτα φιλια στο λαιμο και δαγκωνε τα χειλη μου..Νιωθω ενα κομπο στο στομαχι μου και μια υγρασια να συγκεντρωνεται στο σημειο μου.

..

Μετα απο την ταυτοχρονη ολοκληρωση μας βρισκομαι ξαπλωμενη στο στηθος του και χαζευω τα χερια μας..Αυτος ο μηνας που ελειπε ηταν βασανιστικος! 

Α: Μου ελειψες..

"Κι εμενα πολυ... "

Εχω γυρισει πλεον μπρομητα αφηνοντας εκτεθημενη τη πλατη μου.. Το χερι του ταξιευει καταμηκος της αφηνοντας μου σε καθε αγγιγμα ανατριχιλα..

Α: Να ξερεις πως σε αγαπαω ερωτα μου..

"Κι εγω σε αγαπαω!" 

Α: Σου εχω μια εκπληξη για σημερα...

"Τι ειναι?? "

Γυρναω στο πλαι για να τον πλησιασω και διακρινω την αναστατωση στο βλεμμα του.. Ειμαστε ακομα γυμνοι και η προσοχη του ειναι συγκεντρωμενη στο στηθος μου. Περναει τη γλωσσα του πανω απο τα χειλη του . Του παιρνει καποια δευτερολεπτα μεχρι να ξαναρχισει να μιλαει.. 

Α: Εχω προσκλησεις για ενα παρτυ θες να παμε?

"Υπεροχα.. Τι ωρα ειναι ? "

Α: Εμμ στις 8 αρχιζει..

"Ειναι ηδη 4  οποτε εχουμε λιγο χρονο! Παμε μια βολτα? " 

Α: Αφου μου το ζητας τοσο γλυκα πως ν αρνηθω??

Τον τραβαω πανω μου και του δινω ενα φιλι.. Ντυνομαι προχειρα και βγαινουμε απο το σπιτι . Περπαταμε μεχρι το παρκο που υπαρχει δυο τετραγωνα απο το σπιτι μου οταν ξαφνικα το τοπιο αλλαζει! Πλεον βρισκομαστε εξω απο το μαγαζι που θα πηγαιναμε το βραδυ.. Η μουσικη ηχει μεχρι εξω.. Τι γινεται? Φοραω ενα κοκκινο φορεμα και ο Αρης μαυρο κουστουμι.. Τα χαρακτηριστικα του γινονται πιο σκληρα με το μαυρο.. Του πηγαινει τοσο..Με τραβαει απο το χερι και μπαινουμε μεσα.. Ειναι αποπνηκτικα και κανει ζεστη.. Γυρναω το κεφαλι μου και πλεον ο Αρης δεν ειναι πουθενα.. Μετα απο αρκετο ψαξιμο τον εντοπιζω στην αλλη ακρη της αιθουσας.. Προσπαθω να τον πλησιασω αλλα δε τα καταφερνω.. Οσα βηματα και αν κανω βρισκομαι στο ιδιο σημειο.. 

Α: Μη με ξεχασεις Μαρια σε αγαπω?

Τι?

"Αρη δε καταλαβαινω! Κι εγω σε αγαπαω.. " 

Κατι λεει δεν ακουω τι.. Ολα μαυριζουν και εκεινος χανεται!" 

"ΑΡΗΗ!" 

Ουρλιαζω και πεταγομαι απο το κρεβατι... Ηταν ονειρο.. ηταν ενα ονειρο και  επανερχομαι στην πραγματικοτητα.. Ειληκρινα δε ξερω τι προτιμαω.. Πεφτω πισω στο στρωμα και δακρυα αρχιζουν να κυλανε στα μαγουλα μου.. 

Πλευρα Αρη 

Κυριακη πρωι.. μολις γυρισα απο το ταξιδι μου και παω στο σπιτι της θελω να τη δω. Χτυπαω τη πορτα και κυριολεκτικα την αρπαζω στην αγκαλια μου και αρχιζω να της χαριζω φιλια.. Δε τη χορταινω.. Ποτε δε θα μπορεσω .

"Μωρο μου μου ελειψεςς"

Α: Κι εμενα καρδια μου αυτο το ταξιδι μας κρατησε μακρυα αρκετες μερες..

"Ναι ομως θ αναπληρωσουμε το χαμενο χρονο.."

Σκυβω στο λαιμο της τη φιλαω απαλα και ψιθυριζω στο αφτι της

Α: Αυτο εννοειται...

Ανατριχιαζει ολοκληρη το αισθανομαι. Με μια αποτομη κινηση την κολλαει πανω μου και επιτηθομαι στα χειλη της . Τα χερια μου κανουν βολτα σε ολο το κορμι της  ..Με μια ωθηση τη σηκωνει και τυλιγει τα ποδια της γυρω απο τη μεση μου. Η στηση μου πιεζεται γαμωτο. Χωρις να χασω χρονο την οδηγω πανω στο δωματιο της τη ξαπλωνω απαλα στο κρεβατι και ερχομαι απο πανω της . Αφαιρω αργα τα ρουχα της  σερνοντας το υφασμα πανω στο απαλο δερμα της. Ειναι τοσο γλυκια τοσο αθωα .Με ακολουθει στο παιχνιδι μου και σιγα σιγα μου ανεβαζει τη μπλουζα .. μετα ακολουθει το παντελονι... Της χαριζει καυτα φιλια στο λαιμο και δαγκωνω τα χειλη της, Αυτους τους ροδινους πειρασμους. Η στηση μου σκληραινει και αλλο.. 

..

Μετα απο την ταυτοχρονη ολοκληρωση μας ειναι ξαπλωμενη πανω μου.. Δε χορταινω να τη βλεπω.. 

Α: Μου ελειψες..

"Κι εμενα πολυ... "

Εχει γυρισει πλεον μπρομητα αφηνοντας εκτεθημενη τη πλατη της. Το χερι μου χωρις να το καταλαβω ταξιευει κατα μηκος της ..

Α: Να ξερεις πως σε αγαπαω ερωτα μου..

"Κι εγω σε αγαπαω!" 

Α: Σου εχω μια εκπληξη για σημερα...

"Τι ειναι?? "

Γυρναει στο πλαι για να με πλησιασει .. Σκατα ειναι γυμνη ! Ειμαστε γυμνοι. Δε μπορω να ξεκολλησω στο βλεμμα μου απο το στηθος της.. Θελω να τα πιασω στα χερια μου!  Περναω τη γλωσσα μου πανω απο τα χειλη μου . Νομιζω πως μου παιρνει καποια δευτερολεπτα μεχρι να ξαναρχισω να μιλαω

Α: Εχω προσκλησεις για ενα παρτυ θες να παμε?

"Υπεροχα.. Τι ωρα ειναι ? "

Α: Εμμ στις 8 αρχιζει..

"Ειναι ηδη 4  οποτε εχουμε λιγο χρονο! Παμε μια βολτα? " 

Α: Αφου μου το ζητας τοσο γλυκα πως ν αρνηθω??

Με τραβαει πανω της και μου δινει ενα φιλι.. Ντυνεται προχειρα και βγαινουμε απο το σπιτι . Περπαταμε μεχρι το παρκο που υπαρχει δυο τετραγωνα απο το σπιτι της οταν ξαφνικα το τοπιο αλλαζει! Πλεον βρισκομαστε εξω απο το μαγαζι που θα πηγαιναμε το βραδυ.. Η μουσικη ηχει μεχρι εξω.. Τι γινεται? Φοραει ενα κοκκινο φορεμα και ο εγω το μαυρο κουστουμι μου. Την τραβαω απο το χερι και μπαινουμε μεσα.. Ειναι αποπνηκτικα και κανει ζεστη.. Γυρναω το κεφαλι μου και πλεον η Μαρια δεν ειναι πουθενα.. Μετα απο αρκετο ψαξιμο την εντοπιζω στην αλλη ακρη της αιθουσας.. Τι κανει εκει? Πως βρεθηκε εκει γαμωτο ? Προσπαθω να την πλησιασω αλλα δε τα καταφερνω.. Οσα βηματα και αν κανω βρισκομαι στο ιδιο σημειο.. 

Α: Μη με ξεχασεις Μαρια σε αγαπω

Τι γινεται γαμωτο ? 

"Αρη δε καταλαβαινω! Κι εγω σε αγαπαω.. " 

Α: Να προσεχειςς! Να με θυμασαι μωρο μου δε φταιω εγω..! 

Ολα μαυριζουν και χανονται..

Α: ΜΑΡΙΑ!!

Γουρλωνω τα ματια μου και πεταγομαι απο τον καναπε.. Οι φωτογραφιες της πεφτουν κατω.. Σκατα ηταν ενα ονειρο . Πεφτω παλι πισω και προσπαθω να ηρεμησω ενω σκουπιζω το μετωπο μου απο τον υδρωτα..

Πλευρα Μαριας

Σηκωνομαι απο το κρεβατι με πρισμενα ματια και με μια ψυχη διαλυμενη.. Χαλια.. Πηγαινω στο μπανιο και ριχνω κρυο νερο για να συνελθω.. Κατεβαινω κατω και ο Γιαννης ειναι στον καναπε..

Γ: Παλι ετσι ρε Μαρια

"Κοιτα να το συνηθισεις ετσι θα ειμαι..!" 

Γ: Πφφ καλα.. αλλα να ξερεις θα σε ηθελε χαρουμενη..

"Αν με ηθελε θ ηταν εδω.."

Γ: Θυμησου τι σου ειχε πει...

Δε ξερω αν πρεπει να γελασω η να κλαψω.. Δε ξερω αν ειμαι το θυμα η οχι.. Ετσι απλα δε μιλαω και πηγαινω στη κουζινα . Αφου τρωω το πρωινο μου σηκωνομαι  και φευγω για το σχολειο...Στο δρομο σκεφτομαι καλυτερα τα λογια του Γιαννη... "θυμησου".. Τι ν θυμηθω? Τι μου ειπε? Το μονο που καταφερνω να θυμηθω ειναι πως μου χε πει πως με αγαπα και να μη το ξεχασω.. Πραγματικα δε καταλαβαινω.. Γιατι να χωρισουμε τοτε!? Ειμαι κατι παραπανω μπερδεμενη..  Φτανω  στο σχολειο.. και εντοπιζω τις φιλες μου.. Καθομαστε και συζηταμε για αναλαφρα θεματα ωσπου χτυπαει το κουδουνι και μοιραζομαστε στις ταξεις μας.. Σε ολη τη διαρκεια του μαθηματος δε προσεχα καθολου.. Μονο οταν ακουω το χτυπο του κουδουνιου βγαινω εξω.. Βαζω τα ακουστικα μου και αφηνω το "I hate my self for loving you" να πλημμυρισει τα αυτια μου. Εχω κουραστει απο ολο αυτο! Εχω και κατι πανελλαδικες γαμωτο μου! Τερμα.. Απο δω και περα αυτο με νοιαζει.. Ετσι κυλισαν οι υπολοιποι δυο μηνες. Τη μερα φορουσα το χαμογελο και ειχα το μυαλο μου στο σχολειο.. Το βραδυ ομως.. χυνονταν τα δακρυα... Τον ειχα στα ονειρα μου και οταν ξυπνουσα ενιωθα απλα πονο που ηταν μονο ενα ονειρο..Ενα παιχνιδι του μυαλου..... Ομως τα καταφερνω σχεδον αρκετα καλα...Εχω αρχισει να ξαναμιλαω λιγο με τον Λεωνιδα αλλα τιποτα σπουδαιο ισα ισα ενα γεια.. Ο Βαγγελης με τον Τζιμμυ με βλεπουν συχνα.. Στον Τζιμμυ δεν ανοιγομαι και πολυ ομως οταν μενω μονη με τον Βαγγελη εκει ξεχυνονται ολα απο μεσα μου.. Δακρυα και πονος..

Πλευρα Αρη

Μερα με τη μερα γινομαι  ολο και πιο χαλια.. Πολυ χαλια.. Εμαθα πως προσπαθει να συνεχισει τη ζωη της.. Καλα κανει.. Εγω απλα ποναω ολο και πιο πολυ..Γιατι να μου αξιζει αυτο? Ο Βαγγελης και ο Τζιμμυ μαζευουν τα κομματια μου οπως μπορουν.. Μου λειπει θα θελα τοσο να παω και να της τα πω ολα.. Ομως η Αλεξανδρα .. Αυτο το κωλοπαιδο ειναι στη μεση.. Αυτο το αδιαπεραστο εμποδιο με σταματαει.... Μπροστα της ολα πρεπει ν ειναι τελεια.. Μπροστα της ειμαι ο χαμογελαστος και υπεροχος Αρης.. Καθε φορα που τα χειλη μου ακουμπουν στα δικα της ειναι σαν να χανω και ενα μερος του εαυτου μου.... Απλα καθε μερα που περναει η Μαρια κυριευει ολο και πιο πολυ το μυαλο μου. Ποναω ψυχικα.. Μαθαινω τι της συμβαινει απο τον Βαγγελη κυριως.. Εχω φτασει να την παρακολουθω καποιες φορες..! Το ξερω ειμαι ελεεινος.. Απλα θελω να βλεπω τα ματια της.. Η φωνη της Αλεξανδρας με επανεφερει απο το δικο μου κοσμο..! Τη μισω..

Αλ: Αγαπη μου σε αγαπαω πολυ πολυ πολυ

Α: εμ.. κι εγω..

Αλ: εισαι η ζωη μου.. κι εγω για σενα τι ειμαι?

Α: οτι εγω για σενα..

Της χαριζω ενα βεβιασμενο χαμογελο .. Σπανια τη λεω αγαπη μου η μωρο μου η κατι τετοιο τελος παντων! Δε μπορω να την αποκαλεσω ετσι.. Να τη βρισω μου ειναι πιο ευκολο.Αν και δεν εχω κοντα μου τη Μαρια εκεινη ειναι τουλαχιστον στη καρδια μου στο μυαλο μου.. Καθε στιγμη μου με την Αλεξανδρα τη φανταζομαι με τη δικη μου κοπελα αυτη που θελω! Τρεχουμε συνεχεια μαζι σε εμπορικα ταινιες και δειπνα.. Νομιζω πως κατι αισθανεται για μενα αλλα με εχει κατι σαν αξεσουαρ σαν τροπαιο δεν ειναι αληθινη αγαπη.. Ομως δεν με  πειραζει. Ποτε δεν ενδιαφερθηκα για την Αλεξανδρα ουτως η αλλως.. 

Πλευρα Μαριας 

Εχω μπει στη τελικη ευθεια για τις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ... Ωχχ θεε μου ! Θα τα καταφερω? Αλλα γιατι οχι? Προσπαθησα αρκετα...Σημερα δινω  το πρωτο μαθημα.. Μαθηματικα .. Ειμαι και  θετικη κατευθυνση απλα υπεροχα! Ετοιμαζομαι και πηγαινω στο σχολειο.. Ανεβαινω στη ταξη και μου δινουν τη κολλα για να αρχισω να γραφω.. Βγαινω 20 λεπτα πριν τη ληξη του χρονικου περιθωριου ομως τα πηγα πολυ καλα πιστευω.. Ειμαι περιφανη και μετα απο αρκετο καιρο πιανω τον εαυτο μου να χαμογελαει. Βγαινω απο το σχολειο και στη γωνια βλεπω τον Βαγγελη.. Τι κανει εδω?

"Βαγγελη τι κανεις εδω?" 

Β: Σημερα δεν εγραφες? Ε ηρθα να δω πως πηγες

"Μα καλα εσυ δε γραφεις?" 

Β: Αυριο γραφω εγω...

"Ααα οκκ "

Β: Λοιπον παμε για καφε να μου πεις και τα νεα σου..?

"Παμε!."

Περπατησαμε για κανα 20λεπτο και τελικα φτανουμε σε μια καφετερια.. Καθομαστε και παραγγελνουμε δυο κρυες σοκολατες! 

Β: Λοιποννν για πες..

"Τι ν πω?"

Β: Τα νεα σου ρε κουκλα μου!

"Εμμμ δεν εχω νεα ολα πανε απλα χαλια.. Αν εξαιρεσεις το σχολειο.. Ο Αρης ειναι παντου.. μου λειπει.. παρα πολυυ και τον αγαπαω.. Αλλα οσο εχω τις εξετασεις προσπαθω να μην τον σκεφτομαι.. Παντως καλα τα πηγα σημερα εγραψα τουλαχιστον 18!

Β: Μπραβο σου να ξερεις θα ειμαι εδω για σενα Μαρια.  Χαιρομαι που δεν επηρεαστηκες τουλαχιστον στο θεμα του σχολειου..

"Οσο και αν ποναω εχω να φροντησω για το μελλον μου.."

Νιωθω πως δακρυζω και ενημερωνω τον Βαγγελη πως παω για καποια λεπτα στη τουαλετα για να συνελθω.

Πλευρα Βαγγελη..

Με το που απομακρυνεται βγαζω το κινητο μου και παιρνω τηλεφωνο τον Αρη.. Θελει να μαθει πως πανε τα πραγματα και αυτος ειναι ενας απο τους λογους που ειμαι εδω.. 

Β: Ελα Αρη

Α: Πες τι εγινε?

Β: Μια χαρα τα πηγε σημερα της λειπεις και σε αγαπαει.. Προσπαθει οσο μπορει στο σχολειο... Τα καταφερνει πολυ καλα μπορω να πω..

Α: Αληθεια μου λες ρε?

Β: Ναι.. Ειναι δυνατη θα τα καταφερει θα περασει εκει που θελει!

Α: Χαιρομαι τοσο πολυ πραγματικα της αξιζει ειναι υπεροχη. Ξερεις θα θελα να μουν εκει να την επαιρνα μια αγκαλια..Δε παει αλλο αυτη η κατασταση!

Β: Πφφ δικιο εχεις.. Αλλα δε μπορουμε να κανουμε κατι τα χερια μας ειναι δεμενα..

Α: Μη μου το θυμιζεις.. ειναι εδω η αλλη.. Πρεπει ν κλεισω

Β: Ωχ κι εγω ερχεται.. τα λεμε

Α: αντε γεια..

Μερια Μαριας

Β: Λοιπον πως εισαι?

"Θα ζησω.. "

Β: αχχ ρε Μαρακι κατι θ γινει.. δε μπορειι

"Μακαρι..."

...

Ξεκλειδωνω τη πορτα και ο Γιαννης με βομβαρδιζει με ερωτησεις!

Γ: Πες λοιπον τι εγινε πως εγραψες?

"Χαχα μια χαρα εγραψα"

Γ: Μπραβοο ! Αα πηρε η μαμα παρτην να της πεις τα νεα!

Του νευω και αρχιζω να πληκτρολογω τον αριθμο της 

"Ναι μαμα?"

Μ: Ελαα αγαπη μουυ τι εγινε εισαι καλα? Πως εγραψες σημερα?

"Καλα ειμαι μαμα.. μια χαρα εγραψα και συνεχιζω"

Μ: Μπραβο αγαπη μου.. Ξερεις εχω να σου κανω μια προταση

"Ακουω. "

Μ: Τι θα ελεγες να ερχοσουν για καλοκαιρι εδω με εμας να σε δουμε και λιγο?

"Αληθεια? Ευκαιρια να ξεσκονισω τα γαλλικα μου.!

Μ: ohh oui mon cherie !

"Χαχα θα δουμε μαμα.. "

Μ: οκ μωρο μου κλεινωω εχω δουλεια τωρα. Αα τι δινεις μετα?

"Χημεια!" 

Μ: Αα οκ  καλη επιτυχια! 

"Ευχαριστω φιλια πολλα και στον μπαμπα!"

Μ: Θα του τα δωσω! Γεια σου..

Το κλεινουμε και ανεβαινω πανω.. Αρχιζω το διαβασμα .. Η υλη πρεπει να βγει! Σε δυο μερες δινω και θελω απλα να σκισω! Δε σηκωσα κεφαλι πανω απο τα τετραδια και τις σημειωσεις ωσπου πηγε εννια.. Το μυαλο μου το νιωθω σαν ζελε .. Κατεβαινω κατω για να βαλω κατι να φαω και ξανανεβαινω στο δωματιο μου για να συνεχισω.. Δεν εχει περασει ουτε ενα μισαωρο και το κινητο μου διακοπτει τη ροη που ειχα αναπτυξει..

Β: Ελα ερωτα μου

"Χαχαχ ελα μου"

Β: Τι κανεις αυριο?

"Διαβαζω εσυ?"

Β: Δινω.. θες ν ερθεις κατα τις 12 να παμε βολτα??

'Εισαι τυχερος που καλυψα σχεδον ολη την υλη σημερα!" 

Β: Αυτο σημαινει ναι?

"Ναι κυριε Κακουριωτη!"

Β: Ωραιαα αντε σε αφηνω για να διαβασω κατι τελευταια σος που μας ειπε ο αχωνευτος ο μαθηματικος

"Χαχα οκ αντε καλη επιτυχια..!"

Β: Ευχαριστω κουκλα μου! Καληνυχταα

"Καληνυχτα.. "

*ohh oui mon cherie ! = ω ναι αγαπητη μου! 

Continue Reading

You'll Also Like

1.3M 81.8K 97
"Τώρα γιατί το έκανες αυτό;" "Γιατί μόνο εγώ θα βλέπω τις sexy φώτο σου και το tattoo σου! Και κάποια στιγμή θα πηδιόμαστε όντως όπως έλεγα και στον...
342K 16.6K 100
"ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΏ ΜΠΡΟΣΤΆ ΜΟΥ" μου φωνάζει καθώς πιάνει ένα βάζο και το ρίχνει στο πάτωμα. Χιλιάδες γυαλιά εκτοξεύονται στο πάτωμα ενώ μερικά στ...
2M 131K 42
Ο Louc είναι το 'άτακτο' παιδί στο σχολείο.Η Βάνα είναι η καινούρια μαθήτρια.Είναι αρκετά όμορφη αλλα πραγματικά έξω απο τα νερά της.Τα δημοφιλή παιδ...
252K 13.6K 83
Εκείνο το καλοκαίρι θα άλλαζαν όλα. Εκεινο το καλοκαίρι θα μου μάθαινε πολλά.