Kilépni Tilos![Nyertes kihird...

By Liluka10

1.5K 167 22

Az országok izgatottan lépnek be a vaskapun. Az elhagyatott ház felé tartanak. A növényzet túlburjánzott. Vid... More

Névsor
Kezdet és szabályok
Első nap
Második nap
Harmadik nap 1/2
Harmadik nap 2/2
Negyedik nap 1/2
Negyedik nap 2/2
Ötödik nap
Szavazás
Hatodik nap
Nyolc és Kilencedik nap.
Az a bizonyos új könyv

Hetedik nap

63 11 3
By Liluka10

A reggeli gyűlésen egyedül a Korea tesók nem vettek rész, mivel bealudtak. A többiek viszont nagyon is ott voltak. UN elindította a szavazást.

-Magyarország, vagy kicsoda így a végére mégis átállt a gyilkosok csoportjába.-Vádol rögtön Norvégia.

-Ez igaz!-Teszi hozzá Svéd. Kettejük keze lendül a magasba. Az utolsó pillanatban teszi fel a kezét Kanada.

-Rendben,-De UN nem tudja befejezni.

-Nem kell mondani ismerem a protokollt!-Evvel elfárad az irodába. A két északi pedig gyanakodva kezdte el kémlelni Svájcot. A lány nem zavartata magát túl sokáig. Egyszerűen lelépett. Utána Kanada gyanakodva nézte a két északit és ő is elindult.

A Korea tesók délben ébrednek fel. Éhesen kezdik az ebéddel a napot. A cetlin ismét egy feladvány. -Nemsoká már itt a vége, de előtte még keresd meg a ajtót, mi alagsorba vezet. Az alaksorból egyenest az égig menny, onnan már csak egy csúszás és irány az egérút ki vezet.

-Van alagsor?-Teszi fel költői kérdését Észak Korea. Hála égnek nem tartott sokáig megtalálniuk a levezető utat. Egy csapóajtó volt. -El sem hiszem!-Kiállt fel amikor elsőre kinyílik az ajtó.- Semmi rejtvény? Semmi nehezítés? Mi lesz itt, egy nyíl a falon, hogy erre?

-Ne akarj egyszerre túl sokat!-Megindulnak lefelé a vaslétrán. Egy pillanat alatt ragadt be Dél Korea a páncéljával a lejáróba.-Túl nagy vagyok evvel a mezzel!

-Akkor vedd le!-Így is tesz. Otthagyja, gondosan a csapóajtó mellett. Mindketten leérnek az alagsorba. Közösen indulnak megkeresni az ég felé vezető utat. Észre sem veszik a mögöttük lejövő Kanadát. Dél Koreát hátulról lepi meg. Kezét szorosan a szájára szorítja és próbálja csendesen megölni.

-Itt van!-Mondja Észak Korea egy másik létra lábánál. Felnéz és látja az eget. Visszapillant testvérére, aki Kanada szorongat.-Tűnés a testvéremtől!-Kiáltja. Valahogyan sikerül Kanadát lehámoznia ikréről.

-Átkozott!-Szitkozódik az amerikai. A két iker szavak nélkül is érti egymást. Dél megindul a a létrán.

-Tarts ki!-Kiállt testvérének, miközben mászni kezd. Közben a két másik fiú egymást kiiktatva próbál, meg utána menni. Kanada kitépi Észak Korea kezéből a baltáját és egy gyors mozdulattal levágja az egyik kezét. Aztán a másik. Rögtön utána a két lábát is. Megölni nem akarja, ott van még a szökésben lévő másik testvér. Nadrágjába rakja a fegyverét és megindul a létrán. Gyorsan mászik, hogy utolérje a fiatalabbikat.

-Nagyon sietsz valahová!-Mondja Dél Koreának, akinek már sikerül kijutnia a tetőre. Kanada sajogó combbal ér ki utána fél percre, de már csak egy kötélpályán lezúgó fiút látja. Lihegve fújja ki magát.-Nincs valami más út lefelé?-Kérdezi a játékfelügyelőt, aki megrázza a fejét. Vár egy kicsit, aztán megindul lefelé. Észak Korea közben azt ordibálta, hogy Kanada egy gyilkos. Ennek a nagy hangzavarnak egy suhintással vet véget.

Dél Korea nem annyira élvezte a kötélpályát. A végénél lelassult, és megállt. Ott várta egy játékfelügyelő, aki segít neki kikászálódni a biztonsági felszerelésből. Egy ajtó van a kőfalban. Kinyitja és kilép rajta. Kint van. Akkor most nyert? EU tűnik fel a sarkon. Elé lép.

-Ugye tudod, hogy a játék címe ,,Kilépni Tilos!"?-Dél Korea teljesen ledermed. Csak dadogni tud.

-De-de hisz, ez egy feladat volt!-EU csak megvonja a vállát. Dél Koreát ítélete a játékból való kiállítás lett.

Svájc ez közben mindent felrak egy paklira. Szembe megy a két északi országgal. Felkészül a futásra. Miután elhaladt Norvégia mellett a hátába szúrja  a bicskája megmaradt részét, és villámsebességgel kezd el futni a rejtekhelyére. Svéd későn eszmél fel. Már nem fut a lány után. Mit csináljon? Úgy dönt elkéri a mai és holnapi kajáját, és bevonul egy biztonságos helyre. Kevesen vannak. Eddig magabiztos volt, most viszont fél. Talál egy viszonylag biztonságos helyet és letelepszik oda.

A részek egyre rövidebbek, de komolyan rég írtam már 600 szavas fejezetet. Rohamosan fogynak a játékosok, hamarosan befejezem a könyvet és győztest hirdetünk.

Continue Reading

You'll Also Like

3.9K 312 75
Olivia Grey, de ismert nevén Olivia Hill emberfeletti erővel rendelkezik. Kiváló ügynökké vált Nick Fury kezei alatt. Sokszor segített be a Bosszúáll...
Bíborfény | ✓ By kyra

Mystery / Thriller

455K 36.9K 62
"Karjait a derekam köré kulcsolva a testéhez láncolt. Ajkaival a nyakamra bukott, miközben ujjaival a csípőmbe mart. - Elegem van belőled, érted? E...
2.7M 6.5K 26
Török Luca életének legjobb éveire készül, miután felvették álmai iskolájába, a Budapesti Kosársuliba. Egy sor kihívást állít maga elé: teljesíteni...
630K 31.6K 47
Egy fiatal lány, kinek élete cseppet sem mindennapi, találkozik egy gyilkossal. Érzelmek kavalkádja lepi el mindkét fél életét, de végül ki győz? Egy...