Kilépni Tilos![Nyertes kihird...

By Liluka10

1.5K 167 22

Az országok izgatottan lépnek be a vaskapun. Az elhagyatott ház felé tartanak. A növényzet túlburjánzott. Vid... More

Névsor
Kezdet és szabályok
Első nap
Második nap
Harmadik nap 1/2
Harmadik nap 2/2
Negyedik nap 1/2
Ötödik nap
Szavazás
Hatodik nap
Hetedik nap
Nyolc és Kilencedik nap.
Az a bizonyos új könyv

Negyedik nap 2/2

82 14 1
By Liluka10

Lettország és Madagaszkár egyszerűen a konyhapult mögé bújtak.

-Ipiapacs Kanada!-Hallja meg két lány hangját az említett miután elindult keresőhadjáratára.

-Máskor kérem a 10 métert.-Morogja a lányoknak. Ekkor lép be Svájc az aulába.-Ipiapacs Svájc!-Teszi a falra a kezét. Látszólag meglepődött, de már meg is vonja a vállát. Leül a sarokba a másik két lánnyal és beszélgetni kezdenek.

Közben Románia előbújik a rejtekéből. Hason csúszva közelíti meg a lépcsőt. Kanadát látja éppen az aula felé menni, ezért leszalad és bebújik a lépcső alá.

Magyar ez alatt a bozótoson átvágva közelíti meg az aulát. Az üvegajtón keresztül látja beszélgetni a három lányt és elmenni Kanadát jobbra. Kivár egy kicsit, aztán megindul.

Kanada hátranéz, senki. Felkukkant az első emeletre, de nem számít rá, hogy valaki kiugrik a lépcső alól és futni kezd. Lerohan a lépcsőn és utána ered. Felismeri Romániát. Már éppen letenne a győzelméről, amikor a fiú beleütközik valakibe és elesnek.

-Ipiapacs, Románia és Magyarország!-Ugrik a falhoz.

-Te utolsó senkiházi!-Kiált fel Románia.-Most miattad leütött, pedig leüthettem volna!

-Én?!-Kiált fel Magyar is.-Te jöttél nekem!

-Fejezzétek be!-Kiált rájuk az azóta is ott levő UN.-Ha így folytatjátok ki lesztek zárva!-Fenyegeti meg őket. A két fiú elhallgat, felkel, majd morogva az aula két külön részére megy.

Közben Török és Fehéroroszország is megindul. Kilesnek az ajtó mögül majd elindulnak. A falhoz lapulva oldalognak egy tartóoszlopig. Szinte izzadni kezdenek, amikor lépteket hallanak az épület padlóján. Egyre közeledik.... Lélegzet visszafojtva várják ki bukkan fel látómezejükben. Madagaszkár vidáman megy tovább anélkül, hogy egyáltalán észrevenné őket.

A vécére tart. Nem szeretné, ha ő lenne a vécés gyilkos, de ezt hozta most neki a sors. Nem is számított Litvánia jelenlétére a női mosdóban.

-Tudod merre van Kanada?-Kérdezi a falat támasztó lány.

-Nálad pontosabban én sem tudom.-Vonja meg a vállát Madagaszkár. Talán eddigi legóvatlanabb gyilkosságát kísérli meg. A lány elé áll és előhúzza aduászát. Litváni rögtön reagál és elkapja a felé lendülő kezeket.

-Hát ezért nem voltál szimpatikus.-Morogja a másik lánnyal küzdve.

-Megeshet.-Ebben a pillanatban kihúzza lábával Litvánia lábát. Megcsúszik az említett. Madagaszkárnak végül sikerül "levágja" a jobb karját.

-Segít-!-Akarna felkiáltani Litvánia, de már a szívéhez nyomódik a kés.-Nem éled bele magad túlságosan?-Kérdezi halkabban miután leszúrták.

-Nem hiszem.-Von vállat a kérdezett. Ezután elvégzi dolgát és mint büszke ember lép ki a budiból. Visszamegy az aulába, mintha mi se történt volna.

Közben Hollandia is elkezdi megközelíteni az épületet. A falhoz lapulva megy el az ablakok alatt. Ausztria kedvetlenül próbál valamit kitalálni, amúgy sem akart játszani, de feladni nem akarja magát. A hátsó bejárt felől közelíti meg az előteret. Hollandia egy üres ablakon keresztül betornássza magát az épületbe. Ajtó nincs a szobán. Kikukucskál, de rosszkor. Kanada épp erre néz.

-Ipiapacs Hollandia az ajtó nélküli szobába!-A fiú előbújik.

-Hogyan van ilyen jó szemed?-Kiabál vissza. Furcsa látnia, ahogy Belarussia és Török egy tartóoszlop mögött nyomorognak. Megáll mellettük. Amikor pedig Kanada elmegy a másik irányba odasúg nekik.-Most a másik irányba megy.

-Jelez, ha mehetünk.-Súgja vissza Belarussia. Hollandia átmegy a fal túloldalára, így utat adva nekik. Amikor Kanada a kert felé megy int a két országnak. Egymást tolva rohannak át következő oszlophoz. Hollandia továbbmegy az előtérbe, nehogy Kanada gyanút fogjon.

Izzasztó helyzetbe kerülnek, amikor a fiú feléjük veszi az irányt. Ugyan lassan közeledik, de ez nem segít rajtuk. Minden porcikájukkal felkészülnek egy hosszabb sprintre.

Oroszország 456 csempét számolt. Most más biztos benne, hogy szabad a pálya. Kioson a vécéből és a maga pihe lépteivel megindul visszafelé. Kikukucskált a sarok mögül. Ekkor látta meg Kanadát közeledni. A fiú éppen elhaladt testvére és egy másik fiú mellett. Természetesen észrevette őket, így megindult egy futóverseny, amibe ő is beszállt.

-Ipiapacs Canada/Török/ Belarussia itt!-Kiabálták szinte egyszerre a falhoz érve a fiatalok.

-Ipiapacs Kanada itt!-Ért oda Russia is.

-Ez így rossz!-Mondja Kanada.-Nektek is. El van rontva a játék a helyszínnel.

-Vagy csak kell valami amire foghatod a vesztésed!-Cukkolja Belarussia.

-Nem...-Morogja a fiú. Nincs igaza a lánynak.

-Ipiapacs Kanada!-Észre sem vette a mögé osonó osztrák lányt. Evvel úgy gondolják mindenki megvan.

-Ez így unalmas.-Mondja Russia is.-A bújócskával sem lennénk kisegítve.

-De igen, ha szabunk határokat.-Ellenkezik Magyar.-Mondjuk csak a földszinten és az első emeleten lehessen elbújni.

-Nekem megfelel.

-Nekem is.

-Felőlem.

-Rendben.

-Legyen.

-Rohadj meg a hülye ötleteiddel.-Morogja Románia a többiek beleegyező szavai mellett.

-Vállalod a hunyót?-Kérdezi Kanadától Russia.

-Persze.-Befordul a fal felé.-100-ig számolok. 1...2...3...

-Szerintem már mehetnénk.-Szólal egyszer csak meg Svédország.

-Pedig milyen jó itt.-Nyavalyog Norvégia.

-Később is visszajöhetünk.-Kell fel az kék, arany zászlójú ország.

-Akkor már a lányok is itt lesznek.-Ellenkezik továbbra is az ágyon fekvő.

-Gyere te lustaság!-Megfogja Norvégia két lábát és húzni kezdi, amíg le nem pottyan a földre.

-Au!-Kiált fel fájdalmasan.-Oké, meggyőztél.-Felkel és fájdalmasan simogatni kezdi tomporát. Ketten elindulnak lefelé. Szembe jön velük Canada.

-Ti szörnyen bújócskáztok.-Rázza meg a fejét a fiú, mire a másik kettő értetlenül néz rá.

-Nem ipiapacsozunk?-Kérdezi félve Svéd.

-Már nem...-Mindnyájan hallgatnak.- Mennyetek az aulába, ott majd orosz mesél.-Így is tettek.

A második kör elején Litvánia hiánya is feltűnt. El is indultak megkeresni. Ausztria találta meg a lány vécében, holtan. A következő áldozat Török volt. Canada tette el láb alól. Szándékosan nem találta. Őt is közösen találták meg. A napot mindenki félunalmasnak könyvelte el. Nem volt olyan izgi a bújócska, de legalább csináltak valamit.

-Ennyire nem találtok?!-Jön be vacsoraidőkor Románia.-Nem is hiányoztam?

-Nem.-Felel Magyar egyszerűen. Senki más nem szólal meg. Csak amikor betoppan az ázsiai csapat.

*Közben az ázsiaiaknál*

Reggeli után elindultak megkeresni az órákat. Legtöbbjük mögé Japán nézett be. Animébe illő karatemozdulatokkal ugrott fel a falra, szedte le az órát, aztán rakta vissza, miként végeztek. A lány már nagyon elfáradt, így a két iker feladata volt leszedni az aulában lévő órát.

-Figyelj jobban oda!-Szidja Észak Korea testvérét.

-Akkor marad nyugton!-Durcáskodik Dél Korea testvére vállán. Nagyon instabils6 szerkezetet alkotnak. Végül a fiatalabbnak sikerül leszednie az órát. És meglett a következő cetlijük.

-Majd a játékfelügyelőink visszarakják.-Rakja le a földre a tárgyat Dél. Közösen bontják ki a cetlit.

"Az idő lassan vánszorog, vánszorog, vánszorog. Végül elér a célig és megszólal a csengő. A csengő pedig megmutatja az utat.

Ui.:Segítség: A folyosókon kell keresni."

-Legalább most kaptunk segítséget.-Sóhajt fel Japán.

Mit van tenni, mit nincs tenni elindulnak átvizsgálni minden folyosót. Néha belebotlanak egy-egy bújócskázóba is. Miért nem válnak külön, ha egyszer gyorsabb lenne? Mert nem akarnak egy újabb tagot elveszteni.

-Min elmélkedsz ennyire North Korea?-Áll az említett mellé testvére. Egy képet néznek.

-Szerintem megtaláltad, amit keresünk.-South Korea fellelkesülve kezdte keresni a következő nyomot

-Pedig csak azon elmélkedtem, hogyan lehet egy ilyen csúfságot festménynek nevezni.-Mondja Észak Korea.

-Most az egyszer értek veled egyet ilyenben.-Jön oda Japán is.

-Nézzétek!-Mutat Dél a csengő közepére. A többieket meg se várva nyomja meg a közepét. A gomb lenyomódik és valahol máshol megszólal a csengő.-Kövessük!-Úgy is tesznek. Egy aranykulcsos festmény mögül szól a hang. Leveszik a helyéről és a hang elnémul. Egy kulcsot találnak és rajta egy cetlit.

"Szertár,,-Írja a papír. Így megindulnak megkeresni a szertárt. A földszinten találják meg a hátsó bejáratnál. Az idő már este 7 felé lehet. Mikor benyitnak szembe találják magukat egy amerikai focis "páncél"-lal.

-Imádják a cetliket.-Forgatja meg a szemeit Észak Korea miután meglátta a cetlit a mezen.

-Plusz védelmet biztosít a gyilkos ellen.-Olvassa fel Japán.-Ki húzza fel?-A két iker egymásra mutat.-Szerintem is South-ot illeti.

-Rendben.-Egyezik bele a fiú egy 5 perces győzködés után. Szegény fiú még kétszer belefért volna. Így mentek vissza vacsorázni.

-HAHAHAHAHA!-Kezd el nevetni Kanada miután felfogta mi is van a fiún.-Kösz Dél Korea, rég nevettem ilyen jót.

-Van valami bajod?!-Kel rögtön testvére védelmére Észak Korea.

-Nem nyugi!-Nyugszik meg Kanada is.-Jól áll neki.-Mutatja fel hüvelykujjait.

Az északiak megmutatták Madagaszkárnak a luxuslakosztály. Azóta Olaszország már eltűnt. Madagaszkár pedig párnafalat épített közé és a két fiú közé. A német csapat tagjai teljesen külön váltak. Hárman aludtak három különböző szobába.

Az este sok minden történt. A középpontban pedig Belarussia állt. Első sorban kiiktatta, este fél 12-kor alvó bátyát. Másodszorra olyat csinált, ami nem sok személynek adatik meg. Olyan hajnali 1 órakor EU kíséretében felkereste Svájcot. Kapóra jött, hogy összeveszett a csapattársaival. Felébreszti az alvó lányt.

-Mi...?-Ásít.-Már reggel van?-Kómásan néz körbe. Kicsit meg is ilyed.-Mit keresel itt?

-Svájci Konföderáció, mint szektás esélyt adhatok neked, hogy gyilkossá válj.-Egy bicska szerű tárgyat nyújt a megszeppent lány felé.

-Miért pont én?

-Mert te vagy a legszimpatikusabb.-Felel Belarussia. Svájc a fegyverért nyúl.-Ha elfogadod akkor tartanod kell a szádat a kilétemről és sajátodról.

-Az eddigi szerepemet is megtarthatom?-Kérdésére a bíró bólint. Elveszi a fegyvert és zsebre rakja.

-Jól döntöttél.-Mosolyodik el Fehéroroszország.-Különben megöltelek volna.-Suttogja.-Na, de most már jó éjszakát!-Köszön el.

-Neked is!-Köszön el bizonytalanul Svájc. Tényleg jól döntött?

Sziasztok! Lehet nem lesz túl izgalmas rész, de valamivel ki kell töltenem a részeket és szerencsétlen országaim sem unatkozhatnak egyfolytában. Ha valamit túl részletesen, vagy már unalmasan írok le azért bocsi. Szeretnék kérdezni is tőletek valamit: Nem zavar titeket, hogy más nyelveken íróm néha az országok nevét? Szerintem így kicsit színesebb és nem is ismétlem annyiszor ugyanazokat az országneveket. De lehet zavaró is, egyszer Belarussia máskor Fehéroroszország.

Continue Reading

You'll Also Like

7.5K 815 39
Kim Taehyung egy fiatal egyetemista srác, Jeon Jungkook pedig egy híres három tagú banda tagja. Taehyung hatalmas rajongója a Busan boyz -nak. Jung...
436K 20.3K 41
" -Hogy hívtál? - húztam össze a szemöldökömet. - Cold.- ismételte meg egy mosoly kiséretében. - Miért hívsz így? - fontam keresztbe a karjaimat. ...
79K 7.7K 41
Egy történet, amely szánt szándékkal Halloweenra íródott, mivel én nagyon szeretem ezt az ünnepet. Október elsejétől egészen október harmincegyedikéi...
8.1K 378 61
⸻ 𝑮𝑶𝑳𝑫𝑬𝑵 ❛ And I know that you're scared Because hearts get broken ❜ Hasi már akkor látta Hangát, mikor a...