Isle of Wolves •VKook•

By KimiKimji

86.6K 7.3K 1.8K

Több száz ember lett kitaszított az országból, akik kaptak egy saját szigetet, hogy ott éljék külön az életük... More

🤍Bevezető🤍
🤍1.🤍
🤍2.🤍
🤍3.🤍
🤍4.🤍
🤍5.🤍
🤍6.🤍
🤍7.🤍
🤍8.🤍
🤍9.🤍
🤍10.🤍
🤍11.🤍
!Új könyv!
🤍12.🤍
🤍13.🤍
🤍14.🤍
🤍15.🤍
🤍16.🤍
🤍17.🤍
🤍18.🤍
🤍19.🤍
🤍20.🤍
🤍21.🤍
🤍22.🤍
🤍23.🤍
🤍24.🤍
🤍25.🤍
🤍26. Sope🤍
🤍27.🤍
🤍28.🤍
🤍29.🤍
🤍30. TaeMin🤍
🤍31. TaeMin2.🤍
🤍32.🤍
🤍33.🤍
🤍34.🤍
🤍36.🤍
🤍37.🤍
🤍38.🤍
🤍39.🤍
🤍40.rész🤍
🤍NamJin🤍
🤍Sope🤍
🤍TaeMin🤍
!Új könyv!

🤍35. NamJin🤍

1.8K 147 41
By KimiKimji




Hosszú napon voltak túl a kunyhó lakói, így estére mind kipurcantak teljesen a fáradságtól. Taehyung és Jungkook kivételesen megkapták a hálószobát. Abból következően, hogy Taehyung terhes volt nem feküdhetett a kanapén, ami nagyon kényelmetlen lenne a számára és a földön se foglalhatott helyet, mert még a végén felfázna.

Mivel nagyon kicsike volt a kunyhó, így nem jutott még egy ágy a többieknek, ezért Hoseok és Yoongi, farkas alakjukban húzták meg magukat a kandalló előtt a bolyhos szőnyegen, még Jimin és Taemin, egy-egy nagyobb fotelban aludtak, ezért a két szerelmesnek jutott a kanapé, ami azért nem volt olyan modern hogy ki is lehessen húzni.

- Nagyon feszültnek tűnsz Jinie. - simított kedvese hátára Namjoon, miközben az elpakolt mindent, hogy utána nyugodtan hajthassa álomra fejét. - Nem egyszerű a helyzet, de mindent megoldunk, nem igaz? - csókolt Jin tarkójára az alfa, amire az omega egy kisebb megkönnyebbült sóhajt hallatot.

Sok feladat hárult most rá és feszültsége egyre csak fokozódott benne. Minden és mindenki miatt aggódott, ami csak rátett a mostanság amúgy is stresszes állapotára. Az alfának se volt sok ideje szerelmével foglalkozni, hiszen a vadászatok és a többiekkel való foglalkozás elég sok időt elvett és persze azt is számba kellett venniük, hogy elég kicsi helyen laktak ahhoz, hogy mindenki képes legyen egy picit is magányba vonulni párjával.

- Jól vagyok Jonnie. Tudok erős lenni ha arról van szó. - mosolyodott el az omega, majd pilláit lehunyva döntötte hátra a fejét szerelme vállára.

Namjoon csodálattal kémlelte Jin szép arcát és minden vonásán újra és újra végig járt tekintetével. Az idő múlásával egyre szerelmesebb lett párjába, annak ellenére, hogy fajtársai többsége ilyen fiatalon nem szokott elköteleződni. Sok alfa arra hivatott, hogy minél több omegát megismerhessen és azok közül majd idővel kiválasztja a számára megfelelőt. Namjoonnak ilyen felesleges körökre nem volt szüksége. Elég hamar rátalált omegájára, a negyed unokatestvérének személyében. Szüleik büszkék voltak rájuk, tartós, erős szerelmük miatt és azért is, hogy nem más családból kerestek maguk mellé párt. A Kim falkában elég fontosnak tartották, hogy a zárt közegen belül folytatódjon az öröklődés. Csak így maradhatott meg a Kim dinasztia fontos és megtörhetetlen hírneve.

- Mondd csak... - húzta végig az orrát Namjoon kedvese nyakán, amivel egy pici libabőrt elő is csalt az omegából. Hiányzott már Jinnek az alfa törődése. - Lenne kedved egy picit kikapcsolni? - csókolta meg ugyan azt a pontot Namjoon, ahol az előbb szaglószerve cirógatta végig a karjaiban tartott fiút.

Az omega elégedetten mosolyodott el, majd egyik kezét hátravezette Namjoon tarkójára. Erre vágyott most a legjobban, hogy az alfa addig kényeztesse még el nem ájul. Olyan régen tettek már ilyesmit és kezdte azt érezni hogy a másik már nem is éneklődik iránta. Félt hogy rá unt és csak a barátságuk miatt ragaszkodik még annyira hozzá. De szerencsére nem így volt...

- Nagyon jól esne Jonnie. - lehelte a szavait maga elé Jin és mikor megérezte párja kutakodó kezét szépen lassan becsúszni alsója alá, agya teljesen kikapcsolt. Most semmi és senki nem érdekelt csakis szerelme és a vágy, amit eddig elnyomott és teljesen mást helyezett előtérbe.

- Szeretném ha most teljesen kiengednél. - cirógatta Jin alhasát Namjoon, miközben újra végig csókolt a kecses nyakon. Imádta szerelme édeskés illatát, amit semelyik másik omega aromájához nem lehetett fogni. Emlékezett hogy legelőször, mikor kicsik voltak, ez tetszett meg neki a másikban.

Jin aprót hümmögött és mikor Namjoon nemessége köré fonta markát, ajkait egy elhaló nyögésre tátotta. Az alfa minden gyenge pontját tudta és azzal is tisztában volt, hogyan érjen a másikhoz hogy az elveszítse az eszét tőle. Namjoon lassan kezdte el mozgatni kezét az omega lassan keményedő merevedésén.

Az Omegából halk sóhajok törtek elő, miközben kezeivel Namjoon karjába kapaszkodott. Jól esett neki ahogy kényeztetik és most nem is akart semmit se elsietni. Kiszerette volna élvezni a pillanatot.

- Ahh Jonnie. - nyöszörögte el magát Jin, mikor Namjoon finoman simított makkjára és ott kezdte el óvatosan cirógatni. Furcsa, de egyben hihetetlen kellemes érzés kerítette magába az omegát, és Namjoon épp annyi ideig kényeztette ott még pont jó volt neki.

Namjoon óvatosan tolta neki a konyhapultnak szerelmét, ezzel elérve hogy a másik oda kapaszkodjon. Jin értette szavak nélkül is hogy mit szeretne az alfa, így picit előrébb hajolva tolta ki neki, még nadrággal fedett domborulatait.

Jin már most hevesen vette levegőjét izgalma miatt és alig várta, hogy érezhesse szerelmes kedveskedő érintéseit magán.

Namjoon nem is várt sokáig mert neki is sok volt az az idő amíg nem érhetett szerelméhez. Most szeretett volna végre picit önző lenni és csakis a saját életével foglalkozni, amiben az omega központi szerepet kapott már elég régóta.

Az alfa lehúzta kedveséről a nadrágot, ami egészen nagy megkönnyebbülés volt mind a kettejüknek. Namjoonnak azért mert már ideét nem tudta mikor láthatta így szerelmét, Jinnek meg a lassan erősödő nedvessége miatt volt felszabadulás ez az apró kis cselekedet.

Jin arcát lassan öntötte el a pír mikor megérezte párja hosszú ujjbegyeit alsóján keresztül bejáratánál. Tudta hogy úgy is teljesen jól lehetett érezni mennyire is nedves már. Kellemetlen volt neki, hogy ennyire hamar izgalomba jött, de remélte hogy ezt Namjoon majd úgy fogja fel, mint vágyának jele.

- Fogalmam sincs meddig bírtam volna nélküled Jinie. - húzta le lassan Namjoon Jin alsóját, azzal bárhuzamosan ahogy leguggolt mögé, ahonnan tökéletes rálátása volt az omega domborulataira. - Annyira hívogató voltál állandóan, hogy ha nem lett volna egy pici önkontrolom képes lettem volna mindenki előtt magamévá tenni. - bújtatta ki Jin lábát a földön pihenő nadrágból és alsóból, majd újra végig húzta mutató ujját a nedves nyíláson, ami azonnal pulzálásba kezdett ahogy hozzáért.

Jin halkan nyöszörögve dugta kijjebb a fenekét és szemeit is lehunyta, ezzel teljesen átadva magát párjának, aki picit szeretett is volna szórakozni hercegnőjével. Az említett becenéven elmosolyodott az alfa. Eszébe jutott, Jin mennyire nem szereti mikor így hívja. Kiskorukban elég sokszor illette ezzel a jelzővel, direkt cukkolva, akkor még legjobb barátját.

- Bár...már egyszer megtörtént, mikor Jimin és Taehyung előtt szeretkeztünk. - vigyorodott el Namjoon fölényesen és előrébb hajolva csókolt az enyhén remegő dombocskák közé, mivel Jinből egy újabb elhaló nyögést váltott ki.

Az omega egyszerre érezte magát mesésen és kellemetlenül, hiszen kitudja hogy most épp nincs-e közönségük odakint. Próbált nem ezen gondolkozni, amit Namjoon el is ért, ahogy nyelvével simított végig a nedves lyukán.

Ajkaiba harapva próbálta elnyomni előtörni készülő hangját az omega, ami elég nehéz feladatnak bizonyult akkor. Namjoon nagyon jól tudta hogyan vegye el Jin józaneszét.

Az omega pénisze már remegett a figyelemért, de annak ellenére hogy nem is ért hozzá az alfa, mégis szépen lassan ontotta magából vágycseppjeit, amik végül a padlón végezték. Jin lábai már kocsonyássá váltak és szerencséjére a pult jó szolgálatot tett, mint kapaszkodási lehetőség.

Az alfának eszébe se jutott Jin merev tagjához nyúlni. Azt szerette volna ha Jin csakis attól élvez majd el amit ő nyújt neki.

Namjoon szépen lassan vezette be első ujját Jin nyílásába, amire amúgy semmi szükség nem lett volna. Jin már elég tág volt már csak a vágy nyújtotta ingerléstől is. Az alfának ezzel is csak az volt a célja, hogy kedvesét a végsőkig sodorhassa és a legtöbb kellemes kényeztetést adhassa neki. Megérdemelt az omega fiú, hiszen nagyon sokat segített a többieknek és Namjoon tudta, hogy most ez egy csodás hála ajándék lehet szerelmének, hogy a legjobbat nyújtja neki.

Az alfa mutató ujja mellé szépen lassan csúsztatta be még egy ujját és piciket ollózott kedvesében, aki nyögésre tátva száját döntötte fejét a felette elhelyezkedő fa szekrénynek. Jinnek véges volt már a türelme és tudta hogy Namjoon szeret vele játszadozni. Persze, más esetben még vevő is lett volna az effajta kényeztetésre, de tényleg nagyon régen voltak már együtt és nem volt képes a végletekig visszatartani élvezetét.

- J..Joonieh. - nézett hátra válla fölött a szép arcú omega, de Namjoon még véletlenül se hagyta volna abba az ujjaival nyújtott gyönyört. - N..nagyon hamar elfogok így m..menni ha tovább folytatod. - préselte ki magából akadozva a mondatot Jin, de az alfát nem hatotta meg.

- Majd ha én mondom hogy élvezhetsz akkor élvezel hercegnő. - nézett fel a kipirult arcú szerelmére fölényesen vigyorogva. Tudta hogy Jin van olyan jó omega, hogy szót fog neki fogadni, már ha máskor nem is tudja kordában tartani, de a szeretkezésükkor mindig sokkal odaadóbb.

Namjoon ujjait teljesen felnyomta szerelmébe, akiben azonnal eltalálta érzékeny pontját, ezzel egy picit hangosabb nyögést kicsalva a szépségből. Jint most nem is érdekelte a megszólítás amivel az alfa illette, az sokkal jobban lekötötte amit épp alul művelt vele. Csillagokat látott és kezdte azt hinni, hogy szíve is hamarosan beadja az unalmas a heves kalapálás miatt.

Az alfának épp elég volt ennyi. Érezte, hogy Jin egyre többször szorul össze ujjai körül és tudta ha tovább halad az előjátékkal, szerelme a konyhapultra fog robbanni, nem is akárhogy.

Megfordítva szeremét ültette fel a fa pultra és lehúzva magáról nadrágját és alsóját ütögette kedvese nyílásához előnedvétől csillogó merevedését.

- Most már kiengedhetsz Jinie..hamarosan minden könnyebb lesz. - mondata végén elmerült az omegában, aki kezét szája elé kapva némított el nyögését. Nem akarta hogy a többiek is részesei legyenek együttlétüknek. Ez csak rájuk tartozott.

Az alfa, szerelme tarkójához nyúlva húzta magához a törékeny omegát és ajkaira tapadva falta annak puha, édeskés száját. Nedves nyelveik lágyan simultak egymáshoz és Jin nyögései is tompultak a nyálcsere közben.

Ha most látta volna Jimin vagy Taehyung a párost, talán jobban zavarba jöttek volna mint az első alkalommal.

Namjoon teljesen magához szorította szerelmét, miközben nyelveiket szájukból kidugva érintették és simították össze egyre többször, ezzel helyet adva egy sokkal vadabb és szenvedélyesebb francia csóknak.

Namjoon hevesen csapódott az Omegába, nem is foglalkozva azzal, hogy milyen hangos is nedves bőrük találkozásának hangja.
Jin már nagyon a végét járta, de továbbra is tartotta magát az utasításhoz és egy rossz szót nem szólt. Kiélvezte a mennyei és vad szeretkezésüket. Az omega szemei fel-fel akadtak, még tagjából alhasára csöpögött vágynedve. Namjoonnak ez olyan látványt adott, ami miatt muszáj volt felmorrannia és gyorsabb tempóra kapcsolni, mert egyszerűen a sok idő még tartóztatta magát teljesen megőrjítette, ahogy az előtte vonagló omega is.

- H..hercegnőm. - döntötte egy picit hátra a fejét nagy levegőket véve mozgása közben Namjoon, mire Jin csak egy halk nyöszörgéssel válaszolt, hogy figyel rá. - Elfogok menni. - simított az alfa szerelme merevedésére, mire a becézett személy kikerekedett szemekkel kezdte el rázni a fejét. Hisz nem adtak neki engedélyt arra hogy elélvezzen. - N..neked is szabad gyönyörű. - mosolyodott el kedveskedően Namjoon és tovább gyorsított a nedves nyílásban és Jin tagján mozgó kezén is.

Képtelenek voltak tovább visszafogni eddig is kordában tartott testüket. Szinte egyszerre jutottak a csúcsra. Még Jin a hasfalára lőtte nedvét, addig Namjoon az omegába. Egészen addig nem is tűnt fel nekik mit tett az alfa, még ki nem húzódott szerelméből.

- Jonnie. - motyogta Jin óriásira kerekedett íriszekkel, mire az alfa is ledermedt ahogy tudatosult benne hogy szerelmébe élvezett.

- Bassza meg. - lépett picit hátrébb Namjoon és idegesen a hajába túrt.

Egyetlen reményük az volt, hogy Jinnek nem volt akkor láza, na de ez nagyon sok esetben mit se számított.

Na hát itt is lenne a várva-várt kis NamJin 18-as rész ;))
Remélem tetszett nektek :)
Hamarosan jövök a történet folytatásával :)

💜Boldog 7. évfordulót a fiúknak 💜

Bye, Kimi :)

Continue Reading

You'll Also Like

11.5K 337 51
Egy lány belecsöppen valamibe, valami természetfelettibe. Vajon meg tudják óvni, eltitkolni előle?!
7K 475 21
Kai egy magányos alfa mindig is az volt. Vagyona mely sokak számára csábító nagyon sebezhetővé teszi így senkiben nem bízik, nem hisz a szerelemben s...
23.1K 2.3K 22
Író: Wyw Páros: SugaKook Az első évadhoz hasolóan itt is Jungkook és Yoongi köré épül a történet. Újabb csavarok, újabb fájdalmak és szenvedések várn...
20.1K 1.3K 68
Sziasztok, Rose vagyok. Rose Swan. Van egy nővérem, Bella ő már hamarabb elköltözött Forksba, én meg csak most megyek utánna. Sokan mondják hogy nem...