Együtt

By Kamina-chan

11.1K 457 308

Ez egy Tododeku fanfiction Tíz évvel később játszódik a story mint a sorozat. Lesz benne NSFW tartalom! (khm... More

~1~
~2~
~3~
~4~
~5~
Nem Rész
~6~
~7~
Mikulásos Külön Kiadás :3
~9~

~8~

757 34 27
By Kamina-chan

*Todoroki szemszöge *

Izuku eszméletlenül boldog volt hogy lányunk lesz, az utóbbi hétben folyamatosan csak ezen gondolkodott, hogy milyen rózsaszín lesz a fala meg úgy kb az egész szobája stb. egyszóval nagyon bezsongott tőle és már mindent eltervezett. Már ezerszer el akart rángatni hogy menjünk vegyünk festéket, bútorokat meg egyéb holmikat úgy hogy mostmár ideje elvinnem.

Izukunak köszönhetően már délben indultunk rögtön ebéd után. Szeritnem konkrétan fangörcsöt fog kapni ha odaérünk.
És igazam volt, tényleg azt kapott amint meglátta az első kiságyat.

*Izuku szemszöge*

-Szerinted nem aranyos? - Fordultam Shoto felé ahogy egy hatalmas plüss pikachu (bocsi srácok de ezt nem hagyhattam ki) felé mutattam.

-De az, viszont valamiért Denki jut róla eszembe-mosolyogtam rá.

-Szerintem mindenkinek de most nem az a lényeg, hanem hogy a lányunknak tetszeni fog! Egészen biztos vagyok benne- majd beraktam a kocsiba (bevásárló kocsi) és továbbhaladtam- Jut eszembe egy Vulpix is kéne, vagyis inkább kettő.

-Ugyan minek? Már így is felpakoltad a fél plüsskészletet-nézett rám kérdő tekintettel Shoto.

-Azért mert azok pont úgy néznek ki mint te! Egy piros és egy fehér pont mint a hajad! - mosolyogtam felé majd elkeztem keresni őket.- Biztos vannak azok is!

*Todo szemszöge*

-Szóval egy pokémon lennék? - mosolyogtam felvont szemöldökökkel-Na megállj!-indultam meg Izuku felé mire Ő ilyedten megindult. Egy darabig "fogócskáztunk" majd végül elkaptam. A lendületem felé egy kicsit nagy volt így a földre estünk mindketten, vagyis egymást ölelve eldőltünk ő meg rámesett.

Egy darabig csak nevettünk magunkon majd megölelt.

-Szeretlek Shoto!-nézett fel rám az ölelésből.

-Én is szeretlek Izuku-mondtam majd magamhoz húzva megcsókoltam. Ő belemosolygott a csókba majd miután levegő hiányban elváltunk felkeltünk a földről és visszamentünk a kocsihoz Ő meg belerakta a két Vulpixot amit útközben elhagyott.

Egy darabig még a plüssök között vánszorogtunk majd átmentünk a bútorokhoz. Talán egy órát ott keresgéltünk mire kiválasztottunk mindent, amit fel is irattunk tekintve hogy nem fogjuk tudni ma hazavinni ennyi plüss mellett. Miután ezt letudtuk átjöttünk a festékekhez.

~later, Izuku szemszöge ~

Amikor hazaértünk kipakoltunk a kocsiból a kisszobába majd visszamentünk a nappaliba. Mivel délután volt jobbhíjján elindítottunk egy filmet.
Hogy őszinge legyek engem igazából egy idő után nem nagyon érdekelt és ahogy láttam Shotot sem.
És hát ismertek szóval gondolhatjátok mi volt a tervem.

Amint láttam hogy Shoto nemfigyel rádőltem és a nyaka köré vittem a karom majd egy apró puszit nyomtam bőrére.

-Hát te? - nézett rám az egyik szemöldökét felvonva de mégis mosolyogva.

-Hát, őszitnén nem nagyon érdekelt a film szóval inkább mást terveztem-mutattam felé egy kaján vigyor majd ő is elmosolyodott.

Shoto azonnal lerántott magára és csókba invitált, én apót rávaraptam alsó ajkára és már dugtam is le a nyelvem a torkán. Párom küzdve a dominanciáért hívta csatába a nyelvem mire belemosolyogtam a csókba. Csak úgy faltuk egymást a nagy hévben majd mikpr elváltunk Shoto legyőzötten sóhajtott alattam. Ebben a pillanatban letéptem róla a fölsőjét és már a nyakára is hajoltam. Apró puszikkal leptem el a bőrát egészen a kulcsontjáig amire ráharamtam párom pesig felszisszent. Érzékeny pontját megtalálva kezdtem el szívni a bőrét míg a vére is kiserkent, néhány helyen még megszívtam mire Todo száját egy kellemes nyögés hagyta el. Tekintetem keresve hajolt rá számra majd dugta nyelvét torkomon.

Amíg a csókunk tartott én lelkesen mozogtam odalent párom tagját izgatva ezzel mire ő belenyögött a csókba.
Miután elváltunk én is leszedtem a pólómat a mozgást még véletlenül sem abbahagyva ezzel még több sóhajt kicsalva szerelemből.

-Mit szólnál hozzá ha most egy kicsit én lennék felül? - kérdeztem majd alsóajkam beharapva mosolyogtam rá.
Shoto két nyögés között egy "akarlak" - ot engedett ki száján mire én kezeimet övére téve csatoltam ki azt.

Miután mindkettőnk nadrágját lerugdostam megint folytattam a mozgást majd szerelmem jobb vállára hajoltam amit szintén megszívtam. Pár szívásnyom után már nem is volt alsó sem, eközben lerugdostuk azokat is.

Egy egy kis ideig abbahagyva a mozgást lejjeb ültem és egész egyszerűen megnyaltam párom bejáratát. A jobb combját felraktam a vállamra és úgy folytattam munkámat. Mikro elég nedvesnek tartottam már lábait felraktam a nyakamba és minden szó nélkül tövig nyomtam magam benne, körmeit ekkor a kanapé kartámjába vájta.Todo száját egy hatalmas de ugyanakkor jóleső nyögés hagyta el.

-Izuukuu! - nyögte hangosan a nevem miközben mozogtam-Fo-folytasd! Akar-lakkhh! - próbált beszélni nyögései ellenére.

Egyre hangosuló nyögéseitől beindulva mozogtam benne minél gsorsabban.
Gyerek ide vagy oda én ma megpakolom Shotot az egyszer biztos!
Ahogy láttam élvezettől eltorzult arcát amit egyre inkább a párnába akart préselni elvesztettem a fejem. Minden erőmmel azon voltam hogy a lehető legtöbb élvezetet nyúltsak Shotonak.
Lábaival a nyakamban dőltem rá mellkasára és kezdtem szívni mellbimbóit. Először csak közrbenyaltam majd fogaimmal szóratoztam vele. Néhol megharatam majd meg is szívtam. Az alattam fekvő abban a pillanatban hátradobta a fejét egy jókora nyögés hagyta el a száját.
Tekintetem keresve fordult felém egy kérlelő tekintettel amit szinte azonnal észrevettem. Számmal elhajolva onnann kezdtem minnél nagyobbakat lökni rajta, bár tudtam hogy élvezte előbbi tettemet. Egyre hangosabb nyögéseit élvezet volt hallani ha tehetném mindig ezt hallgatnám,egyszerűen csodálatos!

Munkámat abba nem hagyva éreztem hogy mindjárt elmegyek úgyhogy egyre nagyobbakat löktem és egyre gyorsabban is, már csak az egyik lába pihent a vállamon, a másik a derekamon keresutül lógltt le a kanapéról.
Shoto nyelve már kint volt a száján és úgy hagyta el a száját minden egyes hang. Shoto mindenhogy szép látvány de így.. A legszebb. Az a kiéhezett tekintet, a vággyal teli szeme, egyszerűen csodálatos!

Már nem is kellet sok, érztem hogy elmegyek ami egy hatalmas lökés kiséretében meg is történt.
Egy hatalmas nyögés hagyta el a számat.
Kihúzostam belőle de nem állt szándékomban abbanhagyni.

-I-izuku...?-nezette rám egy pillanatra tekintetét majd ismét hátradobta. Gondolom szeretett volna úgy elmenni hogy én még benne vagyok de megnyugodhat, hosszabbra terveztem én ennél azért az estét.
Rámosolygotam majd a mellkasa felé hajoltam.

-Még nincs vége-vetettem felé az egyik pervezebb mosolyom majd a nyelvemmel végigszántottam a hasán egészen tagjáig.

Shoto rámpillantott mire én végignyaltam még mindig merev tagján majd egészében a számba vettem. Párom torkából elszaladt egy kellemes nyögés, fejét a karfába nyomta.

Ahogy elvezette a tekintetét egy kicsit visszatért a légzése a normálisba, ezt kihasználva mgepróbált felülni ami kisebb nagyobb sikerrel de sikerült is.
Tagja eközben egyre lejjebb ment a torkomban közben lelkesen kényesztettem nslevemmel. Shoto folyamatosan nyögéselet hallatott közben két ujját összenyálazta majd flegyszerre feldugta nekem mindkettőt. Egy kisebb nyögés hagyta el a számat hossza szívásában de aztán folytattam.
Shoto elkezdte bennen mozgatni ujjait, szerintem sejti hogy terveztem a folytatást.

Egy kicsit lejjeb vittem fejem hogy felnézhessek Shotora. Láttam rajta hogy el fog menni mindjárt szóval ismét bekaptam.
Egy kis mozgás után igazam is lett. Shoto kihúzta ujjait és a fenekembe markolva felsikkantott.

-Izukuuu! - kiáltotta fel a a nevem majd elment. Élvezete a számban végezte amit egyből le is nyeltem, ezután felkeltem és eldöntöttem az ágyon Shotot. A maradék folyadékot ami a számon maradt gyorsba lenyaltam majd megint elkezdtem mozogni hogy megint felizgassam.
Egy kis mozgás után végignyaltam párom immáron mereven ágaskodó férfiasságán.

Amikor már kellően nedvesnek találtam egyszerűen ráültem álló farkára majd mindkettőnk száját egy jóleső nyögés hagyta el.

-Gyerünk Senpai, most én jövök! -szóltam felé mosolyogva majd elkezdtem mozogni tagján, szinte meg sem vártam hogy megszokjam.

Ahogy mozogtam kezeimet hasán lábaimat meg dereka mellett pihentettem ezzel még nagyobb lendületekkel megülve őt. Tempómat egyre gyorsítva folyamatosan nyögdécseltem ami látszlólag felizgathatták Őt.
Hiszen..

*Todo szemszöge*

Miután Izuku konkrétan meglovagolt egyre inkább izgattak a nyövései amiket eközben hallatott így derekánál megfogva fordítottam rajtunk így Ő alám került. Mozgását nem megszakítva borult alám majd rajtam volt a sor hogy lökdössem odalent.

Szinte meg sem várva hogy feleszméljen kezdtem gyorsítani. Minden egyes lökésem egyre nahyobb volt és ezt gorsan tettem. Meg akartam adni neki a legtöbb élvezet és ehhez az kell hogy szinte már szétszakadjon, tudom kicsit mazo( ügye így mondják?) de ő így szereti, és én is szóval ez így tökéletes.

Ahogy egyre gyorsultam Deku úgy dobta ki odvalra a nyelvét, fejét pedig hátradobta nyögött egyre nagyobbakat, le sem tagadhatná hogy lévezi.
Pár perc után már a végénél járhattam ugyanis láttam Midoriyán hogy mindjárt elmegy. Ismét gyorsítottam a tempómon majd pár jókora lökés után el is ment.

-Senpaaiiihh! - sikított fel mikor élvezete a hasára került.
Én elégedetten rámosolyogtam majd folytattam munkámat hisz én még nem mentem el.

Egy kis ideig még tömtem Midoriyát majd én is követtem és elmentem. Kihúzódtam belőle majd Midoriya megszólalt.

-Ne! Így olyan üresnek érzem magam! - nézett rám kiskutyaszemekkel majd megint rámfeküdt. Egy kicsit szuszogott majd erősen megmarkolta hosszomat majd magába helyezte- Így sokkal jobb.
Ezután visszadőlt rám majd kis idő múlva elaludt mire én átöleltem és én is lehunytam szemeim.

Te úr isten. Gyerekek, én mentem elásni magam.

Na de, amint láthattátok az elején megpróbáltam összehozni egy normális részt.. dee nem jött össze úgyhogy így folytattam.
Remélem tetszik így is hogy.. Hát hogy elég durva lett, de az előző ötletet egy idő után nem tudtam folytatni így jött inkább ez és remélem ez is tetszik.


1469

Continue Reading

You'll Also Like

4.5K 209 8
Sziasztok Kelemen Anna vagyok! Igen most erről a névről biztos az jut eszedbe, hogy én vagyok a nagy KDS, vagyis Kelemen Dávid valamilyen hozzátartoz...
16.9K 661 56
Tóth Emma (Később Horváth Bettina) egy 19 éves December 24-kén tölti be a 20-dik életévet. Egy kifőzdében pultos. Egy szép nyári napon, be megy a mun...
5.7K 397 20
"𝓞𝓾𝓻 𝓼𝓮𝓬𝓻𝓮𝓽 𝓶𝓸𝓶𝓮𝓷𝓽𝓼 𝓲𝓷 𝓪 𝓬𝓻𝓸𝔀𝓭𝓮𝓭 𝓻𝓸𝓸𝓶. 𝓣𝓱𝓮𝔂 𝓰𝓸𝓽 𝓷𝓸 𝓲𝓭𝓮𝓪 𝓪𝓫𝓸𝓾𝓽 𝓶𝓮 𝓪𝓷𝓭 𝔂𝓸𝓾,, "𝑰 𝒘𝒐𝒖𝒍𝒅 𝒉...
6.5K 634 16
Odett legjobb barátnője, Szandra randizgat valakivel de titokban tartja. Ő ezt nagyon furcsálja de nem is zargatja vele a lányt, úgy van vele hogyha...