Nog Niet Verslagen ✔

By Hankiebeer

2.1K 80 14

[voltooid] Vechten of vluchten? Jo koos voor vluchten. Letterlijk. Ze loopt weg van de man die haar mishand... More

De schrijfster aan het woord...
Karakters, muziek en andere extra's
Hoofdstuk 1 - Vlucht
Hoofdstuk 2 - Thuis
Hoofdstuk 3 - Beter
Hoofdstuk 4 - Waarheid
Hoofdstuk 5 - Summer Dance
Hoofdstuk 6 - Deel
Hoofdstuk 7 - Blijf
Hoofdstuk 8 - Gebroken
Hoofdstuk 9 - Dichterbij
Hoofdstuk 10 - Liefde
Hoofdstuk 11 - Hongerig
Hoofdstuk 12 - Sterk
Hoofdstuk 13 - Knap
Hoofdstuk 14 - Sexy
Hoofdstuk 15 - Emotie
Hoofdstuk 16 - Held
Hoofdstuk 17 - Vechter
Hoofdstuk 18 - Lust
Hoofdstuk 19 - Zwart
Hoofdstuk 20 - Samen
Hoofdstuk 21 - Voor altijd
Hoofdstuk 22 - Hit
Hoofdstuk 23 - Vragen
Hoofdstuk 24 - Tranen
Hoofdstuk 25 - Bus
Hoofdstuk 26 - Schieten
Hoofdstuk 27 - Premiere
Hoofdstuk 28 - Donkerder
Hoofdstuk 29 - Vuur
Hoofdstuk 30 - Lip
Hoofdstuk 31 - Ringen
Hoofdstuk 32 - Pittig
Hoofdstuk 33 - Expositie
Hoofdstuk 34 - Banaan
Hoofdstuk 35 - Kracht
Hoofdstuk 36 - Maman
Hoofdstuk 37 - Puzzelstukjes
Hoofdstuk 38 - Herinneringen
Hoofdstuk 39 - Naakt
Hoofdstuk 41 - Bikini
Hoofdstuk 42 - Dartspeler
Hoofdstuk 43 - Bazin
Hoofdstuk 44 - Cheesecake
Hoofdstuk 45 - Roze
Hoofdstuk 46 - Tong
Hoofdstuk 47 - Droom
Hoofdstuk 48 - Rood, wit, blauw
Hoofdstuk 49 - Feestje
Hoofdstuk 50 - Magie
Hoofdstuk 51 - Kersen
Hoofdstuk 52 - Bot
Hoofdstuk 53 - Rebel
Hoofdstuk 54 - Bijzonder
Hoofdstuk 55 - Anarchie
Hoofdstuk 56 - Belofte
Hoofdstuk 57 - Ik ben van jou
De schrijfster aan het woord

Hoofdstuk 40 - Stilte

17 1 0
By Hankiebeer

Jo bekijkt de berichten op haar telefoon en opent een berichtje van haar moeder. 

Hoe ging het met Darts moeder?
Vond ze je aardig?
Ik heb gisteren koffie gedronken met Dirk.
Hij is heel leuk.
Xx 

Jo glimlacht naar haar telefoon en probeert zich haar moeder met Dirk voor te stellen. Ze stuurt een berichtje terug en zegt dat alles goed gegaan is. Het volgende bericht dat ze leest is van Laurent. 

Je moet die stem opnemen.
Dan kun je de opname gebruiken als je iets van hem wil. 

Jo onderdrukt een lach en stuurt hem een knipogende emoticon en een duimpje omhoog terug. Maria heeft haar een berichtje gestuurd over de paarse jurk en hoe geweldig hij haar stond. En dat Jake haar heel erg mist. 

En dan ziet ze een berichtje van Pierre met twee tekeningen die hij gemaakt heeft. Ze bekijkt de eerste tekening en ziet dat het haar en Dart moet voorstellen. Dart knipoogt naar de 'camera', met zijn scheve glimlach op zijn gezicht en Jo trekt aan zijn stropdas en houdt een gebalde vuist vlakbij zijn gezicht. In de tweede tekening draagt ze een sexy, witte jurk en ligt Dart voor haar op zijn knieën, met hartjes in plaats van ogen en zijn tong naar buiten. 

Jo giechelt en Dart vraagt waar ze om moet lachen. Ze schudt haar hoofd en hij rijdt de oprit van zijn ouderlijk huis op. Jo reageert op het bericht van Pierre, om hem te bedanken en te zeggen dat ze de tekeningen geweldig vindt. Dart parkeert de auto en kijkt haar aan. Jo laat hem de tekeningen zien en hij grinnikt. "Dat is gaaf zeg! Die Pierre is een geweldige kunstenaar." 

Jo knikt en fluistert: "Ik heb hem gevraagd iets te maken voor onze trouwkaarten." 

Dart kijkt haar verrast aan en zegt: "Je wil zijn tekeningen op onze kaarten? En wat slim dat je fluistert!" Hij knipoogt naar haar en Jo glimlacht. 

Dan zegt ze met haar schorre stem: "Ik zou heel graag zijn tekeningen op de kaarten willen gebruiken." 

"Ik zal hem bellen, zodra we binnen zijn. Want dat zou ik ook heel leuk vinden." 

Ze gaan naar binnen en Claire begroet ze warm. Ze vraagt aan Jo hoe de avond was en Jo begint haar over de aftrap te vertellen. Claire onderbreekt haar en vraagt: "Heb je kou gevat Jo? Misschien moet je even rusten." 

Dart tilt haar op en zegt: "Ja, ze moet nodig even gaan liggen. Ik zal haar nu meteen naar bed brengen." Hij draagt haar de trap op en Jo lacht, waardoor hij nog sneller gaat lopen en Claire verbaasd achterlaat. Dart legt haar op bed neer en zegt: "Je mag nu vrijuit praten, lief." Maar Jo staart hem aan en houdt haar lippen op elkaar. Dart kietelt haar langdurig om haar schorre lach te kunnen horen. 

Ze smeekt: "Dart, alsjeblieft. Laat me even op adem komen." 

Hij kreunt en zegt: "Ik zal het proberen. Als je belooft dat je tegen me blijft praten." Hij gaat op zijn zij liggen, tilt haar shirt een stukje op en streelt met een vinger over haar blote huid. 

Jo siddert en zegt: "D'Artagnan? Je t'aime." 

Dart hapt naar adem en zegt: "Mon Dieu!" Hij buigt voorover en drukt een heleboel kusjes op haar buik, voordat hij naar haar opkijkt en zegt: "Blijf praten." 

"Ik weet niet zo goed waar ik het over moet hebben. Je moeder is denk ik geen goed onderwerp." Dart bijt in haar buik en Jo gilt. "Oké, ik zal het niet over je moeder hebben. Misschien wel over de vrouw van je dromen?" Dart duwt haar shirt verder omhoog en likt omhoog, richting haar beha. Jo kreunt en zegt: "Als je dat blijft doen, dan kan ik niet meer praten." 

Dart trekt haar beha naar beneden en likt aan haar borsten, wat ervoor zorgt dat ze opnieuw kreunt. "Dart..." Hij kijkt haar aan met een ondeugende blik in zijn ogen, knoopt haar spijkerbroek los en laat zijn hand erin glijden. Jo kreunt harder en zegt: "Dart... Alsjeblieft..." Dart blijft haar proeven en strelen en Jo trekt hem aan zijn haar omhoog. 

Dart grijnst en vraagt: "Wat wil je lief?" Hij brengt zijn lippen heel dichtbij, maar ze raken de hare net niet. Jo smeekt hem met haar ogen en probeert dichterbij te komen, maar hij beweegt bij haar vandaan en zegt: "Zeg het, lief." Hij haalt zijn handen van haar lichaam en houdt zichzelf omhoog, hangend boven haar en wacht. 

Jo is verbaasd over zijn zelfbeheersing en zegt geïrriteerd: "Voor iemand die zo opgewonden raakt van mijn stem, doe je het wel erg langzaam aan. D'Artagnan, ik wil dat je me kust en dat je met me vrijt. Nu!" Haar stem breekt en Dart duwt zijn lippen tegen de hare en ze opent haar mond om hem te verwelkomen. 

Ze liggen al snel huid tegen huid en Dart kijkt diep in haar ogen, terwijl hij probeert rustig aan te doen. Maar Jo heeft een manier gevonden om hem op te zwepen, ze zegt zijn volledige naam, langzaam en met veel lucht. "D'Artagnan." Hij gromt en laat haar kreunen, keer op keer. Ze schreeuwt zijn naam, tot er geen stem meer over is om mee te schreeuwen.

Ze liggen op hun rug, met hun ogen dicht en Jo ligt met haar hoofd op Darts schouder. Hij grinnikt en zegt: "Ik heb zo mijn best gedaan om in controle te blijven. Maar die stem... en je was er al vrij snel achter wat je moest zeggen en hoe." Jo zegt geen woord en voelt nog steeds schokken door haar lichaam gaan. Ze weet dat ze haar stem kwijt is, haar keel doet zelfs een beetje zeer. Maar ze heeft er zeker geen spijt van. Dart zijn controle laten verliezen, geeft haar een gevoel van macht en opwinding. Een verslavende mix. 

Maar dan realiseert ze zich dat ze Claire onder ogen zal moeten komen en draait op haar buik, om haar gezicht in het kussen te verbergen. Dart draait op zijn zij en probeert haar gezicht te zien, maar ze houdt haar hoofd in het kussen gedrukt. "Jo? Wat is er mis, lief?" Jo draait haar gezicht naar hem toe en hij ziet de wanhopige blik in haar ogen. Hij probeert te bedenken waarom, maar hij heeft geen idee. 

Jo fluistert: "Claire." 

Dart fronst en zegt: "Mijn moeder? Wat is er met haar?" 

Jo moet de woorden er uit persen als ze fluistert: "Stem kwijt. Doet pijn." 

Dart kijkt haar verdrietig aan en zegt: "Het spijt me. Maar wat is er met mijn... Ah ik snap het al. Je moet haar onder ogen komen. Ik heb het weer gedaan, hè? Je voelde je ook raar met Laurent." Jo knikt en wijst naar hem met een strenge blik in haar ogen. Dart pruilt en zegt: "Maar het is jouw schuld. Jij bleef mijn naam zeggen." 

Jo doet alsof ze haar mond dichtritst en de sleutel weggooit, maar Dart springt over haar heen en doet net alsof hij hem opvangt. Er ontsnapt een piepend lachje uit Jo's mond en ze legt een hand op haar keel. Dart kijkt haar bezorgd aan en zegt: "Misschien heeft maman ijsjes in de vriezer." Hij staat op, trekt alleen zijn spijkerbroek aan en loopt naar beneden. Jo kijkt naar het plafond en denkt dat zijn moeder nu zeker zal weten wat ze net gedaan hebben.

Ze gaat rechtop zitten en steekt haar armen in de lucht om zich uit te rekken. Op dat moment komt Dart weer binnen met een waterijsje en zijn sexy glimlach. Hij staart naar haar en zegt iets in het Frans. Jo trekt haar wenkbrauwen op, maar hij geeft haar het ijsje aan, zonder haar aan te kijken. Jo kijkt toe hoe hij aan zijn bureau gaat zitten en hoe hij haar blik ontwijkt. Jo zuigt aan het ijsje en dan krijgt ze een idee. Ze kan hem een beetje plagen, omdat hij ervoor gezorgd heeft dat ze haar stem kwijt is. 

Ze pakt haar telefoon en maakt een selfie, likkend aan het ijsje en stuurt de foto naar Dart met de tekst: Geen sex, totdat ik mijn stem terug heb. Ze zuigt hard aan het ijsje, om er zeker van te zijn dat hij het hoort. Hij pakt zijn telefoon, staart ernaar en vloekt, terwijl er een blos op zijn wangen verschijnt. 

Hij kijkt naar haar vanuit zijn ooghoek en het ijsje begint te smelten. Ze likt eraan van onder naar boven, maar er valt toch een druppel op haar borst. Hij draait zijn hoofd naar haar om en staart haar borst en ze grijnst naar hem. Ze veegt de druppel op met haar vinger en likt hem suggestief af. Dart kreunt en staart naar het plafond. Hij ziet eruit alsof hij zit te bidden en er ontsnapt Jo een pieperig lachje. Hij kijkt weer naar haar en ze neemt een flinke hap van het ijsje en hij huivert. Hij haalt zijn hand door zijn haar en draait zich dan weer om naar zijn bureau. 

Hij kijkt naar het stripboek die hij samen met Pierre gemaakt heeft en kan niet geloven dat hij al van haar droomde, toen hij jonger was. Zijn droommeisje van toen gaat zijn vrouw worden. Hij slaat de pagina om en ziet een bladzijde vol tekst, door hem geschreven. Terwijl hij het leest, raakt hij opgelucht dat Jo nooit zo ver gekomen is met haar vertaling. Want wat hij daar geschreven heeft, maakt hem verlegen. Hij schrijft over de man die hij ooit hoopt te zijn, om zijn droommeisje waard te zijn.

Jo bekijkt Dart vanaf het bed, terwijl ze het ijsje opeet en vraagt zich af wat hij zit te lezen. Ze staat op en trekt haar T-shirt en onderbroek aan, want ze wil hem niet nog langer straffen. Ze loopt naar het bureau en gaat erop zitten. Dart tilt zijn hoofd met een ruk op en kijkt haar aan. Ze ziet een flits van paniek in zijn ogen en dat hij de pagina, die hij aan het lezen was, met zijn hand bedekt. Ze legt haar hand op zijn wang en kijkt hem liefdevol aan. 

Hij ontspant en lacht naar haar. "Ik heb zo vaak gedagdroomd dat je op mijn bureau zou zitten. Nou ja, mijn droommeisje, maar ik ben er van overtuigd dat jij dat bent." Jo streelt met haar vingers door zijn haar en glimlacht. Hij weet dat ze wacht tot hij vertelt wat hij zat te lezen, maar hij weet niet zeker of hij dat wel kan. 

Jo staat op om haar telefoon te pakken en begint te typen. 

Hoe lang hebben we nog, voordat we naar huis vliegen, lekker ding?
En je hoeft me niet te vertellen wat je zat te lezen.
Ik zag dat het het stripboek was die je met Pierre gemaakt hebt.
Dat is vergelijkbaar met jou mijn dagboek uit die tijd te laten lezen. 

Hij draait zich naar haar om en zegt: "Ik kan je wel vertellen wat het was. Ik kan het alleen niet voor je vertalen, dat is te moeilijk. Ik heb een pagina vol geschreven met wat voor een man ik wilde worden, zodat ik mijn droommeisje waard zou zijn." 

Jo gaat weer op zijn bureau zitten en typt weer een berichtje voor hem. 

Ik hoef niet precies te weten wat je geschreven hebt.
Ik weet namelijk al dat je dit droommeisje meer dan waard bent.

Hij schenkt haar zijn scheve glimlach, staat op en leunt met zijn handen op het bureau. Hij staart in haar ogen en kust haar zacht. "Dankjewel, lief. We vliegen vanavond laat terug. Dus ik hoop dat we kunnen slapen in het vliegtuig." Jo knikt en glimlacht naar hem. Ze probeert te praten, maar haar keel voelt alsof ze naalden heeft ingeslikt. Dart kijkt haar verdrietig aan en drukt een kusje op haar keel. "Kom, laten we iets te eten zoeken, iets wat je zonder pijn door kunt slikken. Je kunt niet op waterijsjes alleen leven."

Ze gaan samen naar beneden en lopen de keuken in. Claire zit aan het eiland en kijkt op haar telefoon. Ze glimlacht naar Jo en zegt: "Jo, je bent een ster! Je staat overal op sociale media in die mooie paarse jurk en met dat 'Fight Like A Girl Plan'. En niemand heeft het over D'Artagnan." 

Claire lacht en Dart kijkt zijn moeder vragend aan. "En dat vind je grappig maman?" 

Claire knikt en zegt: "Ja. Alle aandacht gaat altijd naar jou, waar je ook bent. En nu heb je een meisje gevonden die je verslaat, in dat opzicht. Ik vind het heerlijk." Jo lacht, maar begint al snel te hoesten en Dart pakt snel een glas water voor haar. Claire kijkt bezorgd en vraagt: "Is haar keel erger geworden D'Artagnan?" 

Darts gezicht kleurt rood en hij staart naar de vloer. Claire kijkt van Dart weer naar Jo en Jo wijst naar Dart. Claire kijkt Dart weer aan en hij schraapt zijn keel. 

"D'Artagnan!" Claire doet haar armen over elkaar en kijkt hem streng aan. "Wat heb je gedaan?" Dart ziet er zo schuldig uit, dat Jo haar ogen dicht moet doen en in haar hand moet bijten om te voorkomen dat ze in lachen uitbarst. Jo hoort Claire opstaan en doet haar ogen een klein beetje open. Ze ziet Claire naar een keukenkastje lopen en er een blikje uithalen. Ze loopt naar Jo toe en geeft haar het blikje aan. "Hier lieverd. Dit zijn honing snoepjes. Ze doen wonderen voor je keel en dan kun je me vertellen wat Dart je aangedaan heeft. Je kunt me natuurlijk ook een berichtje sturen." 

Claire knipoogt naar Jo en Jo begrijpt dat haar schoonmoeder precies weet wat Dart gedaan heeft. Jo pakt een snoepje, haalt haar telefoon uit haar broekzak en doet net alsof ze een berichtje begint te typen. Dart raakt in paniek en zegt: "Het is mijn schuld dat ze schor was. En het is ook mijn schuld dat ze haar stem nu helemaal kwijt is." Hij is nog steeds zo rood als een tomaat en Claire maakt oogcontact met Jo en ze barsten allebei in lachen uit. De tranen rollen over hun wangen en ze houden zich aan elkaar vast. 

Dart staart met open mond naar de twee vrouwen. Hij heeft zijn moeder nog nooit zo gezien. Hij voelde zich als een tienerjongen die betrapt is met een meisje in zijn kamer. Hij wrijft over zijn nek en lacht schaapachtig naar Jo en Claire. Claire komt op adem en zegt: "Ik zou kunnen zeggen dat het me spijt D'Artagnan, maar dan zou ik liegen. Dit was mijn kans om te doen, wat ik nooit heb kunnen doen toen je nog thuis woonde. Ik heb hier heel erg van genoten." 

Dart schudt zijn hoofd en zegt: "Voor de eerste keer in mijn leven, ben ik blij dat ik toen zo onhandig was met meisjes." Ze lachen samen en Jo voelt dat haar keel al een klein beetje beter is.

Ze dineren samen en Jo probeert van alles een beetje te eten, maar eet uiteindelijk voornamelijk yoghurt. Ze probeert nog niet te spreken, bang dat het zeer zal doen. Dus luistert ze naar Claire en Dart, die praten over 'Fight Like A Girl'. Dart legt uit waarom Jo de eregast was voor de aftrap en Claires ogen worden groot als ze hoort dat Jo het kamermeisje gered heeft. En als Dart vertelt dat Jo het hele plan verzonnen heeft, de zelfverdediging lessen, de tekeningen van Pierre en de maandelijkse bijeenkomst met de meisjes, staat Claire op en knuffelt Jo warm. 

"Wow Jo. Ik wist al dat je liefdevol en mooi was. En ik vond je al sterk, omdat je het leven met je ex achter je hebt weten te laten. Maar dit is een heel ander niveau van sterk zijn. Om die kracht, die vanuit pijn is ontstaan, te gebruiken om een plan te verzinnen dat kan voorkomen dat andere meisjes hetzelfde overkomt, is ongelooflijk." Jo's ogen vullen zich met tranen en Dart komt naar de vrouwen toe om er een groepsknuffel van te maken. 

Dart zegt: "Ik heb je toch gezegd dat ze bijzonder is. En dan heb je haar nog maar net ontmoet. Hoe meer tijd je met haar doorbrengt, hoe verbaasder je wordt. Ik verdien haar helemaal niet." Jo tilt haar hoofd op en schudt nee naar Dart. 

Claire zegt: "Ze is precies wat je verdient, Dart. Jij bent haar waard en andersom. Je hebt zoveel meegemaakt en je bent zo lang zonder liefde geweest, dat alleen Jo goed genoeg is. Ze is precies wat jij nodig hebt. En ik weet hoe liefdevol en verzorgend mijn zoon is. En ik ben heel blij dat hij eindelijk iemand heeft gevonden die zijn liefde waard is." Dart kust zijn moeder op haar wang en Jo op haar lippen. Jo voelt zich overweldigd door Claires woorden en ziet dat Dart dat ook is. 

Claire doet een stap achteruit en legt Darts vrije arm om Jo heen. Jo ademt Darts geur in en sluit haar ogen. Dart houdt haar stevig vast en voelt hun liefde om zich heen als een beschermend veld. Hij voelt zich dichter bij Jo dan ooit.

Ze gaan naar boven om hun spullen in te pakken en Dart verzamelt het zelfgemaakte stripboek, de kleine A-team bus en de foto van kleine Jo. Hij bekijkt zijn kamer en heeft het gevoel dat de cirkel rond is. Hij voelt zich ontspannen en zeker over zijn toekomst. Jo komt binnenlopen vanuit de badkamer en ziet de blije uitdrukking op zijn gezicht. Hij kijkt haar aan en spreidt zijn armen. Jo loopt naar hem toe en legt haar hoofd tegen zijn borst. Hij slaat zijn armen om haar heen en kust haar voorhoofd. 

"Deze dagen in Europa, zijn een emotionele achtbaan geweest en soms was het echt zwaar. Maar ik heb geen spijt van deze reis met jou. Het heeft me meer geheeld, dan ik verwacht had. En ik heb het gevoel dat ik het boek vol tienerdromen en angsten dicht kan doen. Onze liefde voelt zo zeker nu. Ik heb vertrouwen in onze toekomst samen." 

Jo tilt haar hoofd op en kijkt hem aan, terwijl ze fluistert: "Zo voelt het voor mij ook. Ik hou van je." 

Ze kussen elkaar zacht en Dart zegt: "Laten we naar beneden gaan met onze spullen en maman gedag zeggen. Ik ben klaar om naar huis te gaan."

Claire knuffelt ze allebei stevig en zegt: "Ik ga jullie allebei missen. Ik hoop dat jullie snel weer een keertje terug komen." 

Jo glimlacht en fluistert: "Ik ga u ook missen, maman. Maar ik beloof u dat ik in contact blijf." Dart bedankt zijn moeder voor het accepteren van Jo. Maar Claire zegt dat het komt, omdat Jo zo'n bijzondere vrouw is. En dat ze zich schaamt dat ze dat niet vanaf het begin gezien heeft. 

"Ik dacht altijd dat er nooit een vrouw zou zijn, die meer van je zou houden dan ik. Maar nu weet ik zeker dat dat wel zo is." Dart glimlacht naar zijn moeder, slaat zijn arm om Jo heen en neemt haar mee naar de auto. Claire zwaait naar ze met tranen in haar ogen, als ze op weg gaan naar het vliegveld.

Wachtend bij hun gate, pakt Jo nog een honing-snoepje uit het blikje dat ze van Claire gekregen heeft en stopt het in haar mond. Ze legt haar hoofd op Darts schouder en hij slaat zijn arm om haar heen. Jo doet haar ogen dicht en geniet van het stille, liefdevolle moment. Dart kijkt naar haar met een lieve uitdrukking op zijn gezicht, blij dat ze zo ontspannen is. Ze houden die ontspannen sfeer vast in het vliegtuig en knuffelen tegen elkaar aan voor de vlucht. 

Jo valt snel in slaap en Dart bedekt haar met een dekentje. Hij dommelt zelf ook in en als hij weer wakker wordt, zijn ze al dichtbij LA. Hij kijkt op Jo neer, die op zijn schoot ligt en naar hem opkijkt. Hij glimlacht naar haar en vraagt: "Ben je al lang wakker?" Ze schudt haar hoofd en glimlacht naar hem terug. Jo gaat rechtop zitten en rekt een beetje uit, terwijl ze gaapt. Dart staart naar haar en zegt: "Als jij je uitrekt..." Hij kucht en Jo kijkt hem verrast aan. Dart zegt: "Het maakt iets bij me los, als je dat doet." 

Jo trekt haar wenkbrauwen op en fluistert: "Als ik zo doe?" Ze rekt zich langzaam uit en haar shirt kruipt op. Dart streelt de onthulde huid van haar buik en komt dichterbij om haar diep en langzaam te zoenen. 

"Mmm ja, als je zo doet verleidster." Een schor lachje ontsnapt haar en Dart verstijft even. Een uitdagende glimlach vormt zich op haar lippen, zodra ze doorheeft wat voor een effect haar lach weer op hem heeft. Ze spant haar spieren in haar arm aan en laat hem haar biceps zien, om aan te geven dat ze macht over hem heeft. "Ja, ja. Ik weet het. Ik ben een hopeloos geval. Ik kan je met geen mogelijkheid weerstaan." 

Jo kust hem en fluistert: "Ik hou van je, D'Artagnan." Ze gebruikt haar schorre stem om zijn naam te zeggen en hij grijpt haar hand vast en legt hem tussen zijn benen. 

"Oh mijn god, Jo. Alsjeblieft, niet hier." 

Jo's ogen worden groter als ze voelt hoeveel macht ze precies over hem heeft. Ze fluistert: "Sorry, ik zal me proberen te gedragen." Ze glimlacht zo ondeugend dat Dart de andere kant op moet kijken. Zij is de enige die hem zijn controle kan doen verliezen, keer op keer. 

Jo gaat een beetje bij hem vandaan zitten en sluit haar ogen, denkend aan iedereen in Venice Beach. Ze vond het heerlijk om beide moeders te zien, maar Venice Beach voelt nog meer als haar thuis dan voor deze reis. Ze voelt zich geliefd en geaard daar. Alsof ze er thuishoort. Ze speelt met het armbandje dat ze van Maria en Jake gekregen heeft en glimlacht gelukkig als ze aan ze denkt.

In de toiletten op het vliegveld, volgt ze Laurents advies op en neemt ze haar schorre stem op, terwijl ze Darts naam zegt. Ze loopt weer naar buiten en ziet Dart tegen een pilaar geleund staan met zijn karakteristieke glimlach op zijn lippen, omringd door giechelende meisjes. Ze was bijna vergeten hoe beroemd hij eigenlijk is. En helemaal hier in LA. Ze loopt naar een koffiebar en bestelt een grote cappuccino. 

Het meisje achter de toonbank kijkt haar aan en vraagt: "Ben je beroemd of zo? Ik denk dat ik je ergens van ken." 

Jo glimlacht naar haar en zegt met haar gebroken stem: "Niet echt. Ik ben alleen op dit moment in twee campagnes tegelijk te zien." 

Het meisje wordt enthousiast en roept: "Ja! Nu weet ik het. Kijk!" Ze wijst naar iets over Jo's schouder en Jo draait zich om en kijkt naar zichzelf op een gigantische poster aan de andere kant van het vliegveld. 

Jo draait zich weer naar het meisje en zegt: "Ja, dat ben ik." 

Het meisje leunt naar voren en vraagt: "Hoe is hij in het echt?" 

Jo denkt over haar antwoord na, terwijl er van achteren een arm om haar heen geslagen wordt en een kin op haar schouder landt. Dart kust haar nek en maakt oogcontact met het meisje en zegt: "In het echt, is hij met haar verloofd." Het meisje bloost en gaat snel aan de slag met Jo's bestelde koffie. Jo leunt tegen Dart aan en hij duwt zijn neus tegen haar nek. 

Hij vraagt: "Had je behoefte aan koffie? Of ben je weggerend?" Dart laat haar los, als het meisje Jo haar koffie aangeeft en Jo bedankt haar met een vriendelijke glimlach. Jo neemt een slokje met haar ogen dicht en geniet van de smaak. Ze doet haar ogen open om Dart aan te kijken en hij glimlacht naar haar, voordat hij zegt: "Een beetje van allebei zeker?" Jo knikt en neemt nog een slok van haar koffie. 

Dart slaat zijn arm om haar heen en kust haar wang. "Kom, schoonheid. Laten we naar huis gaan." 


Continue Reading

You'll Also Like

Day By Day By Maritsx_

Mystery / Thriller

130K 2.3K 25
Vol angst kijk ik hem aan. Elke stap die hij naar voren neemt, zet ik weer naar achteren. De duivel zichzelf zie je gewoon in zijn ogen. Vol met haat...
864K 45.8K 76
MOMENTEEL HERSCHREVEN TOT CHAPTER 15. - Hoe zou ze nog verder kunnen met haar leven na een afschuwelijke, traumatische ervaring? Hoe zou ze überhaupt...
13.5K 266 86
je bent de beste vriendin van max verstappen. Je bent aangenomen om voor max te komen werken in de Formule 1. Je probeert je ouden leven te vergeten...