Nog Niet Verslagen ✔

Autorstwa Hankiebeer

2.1K 80 14

[voltooid] Vechten of vluchten? Jo koos voor vluchten. Letterlijk. Ze loopt weg van de man die haar mishand... Więcej

De schrijfster aan het woord...
Karakters, muziek en andere extra's
Hoofdstuk 1 - Vlucht
Hoofdstuk 2 - Thuis
Hoofdstuk 3 - Beter
Hoofdstuk 4 - Waarheid
Hoofdstuk 5 - Summer Dance
Hoofdstuk 6 - Deel
Hoofdstuk 7 - Blijf
Hoofdstuk 8 - Gebroken
Hoofdstuk 9 - Dichterbij
Hoofdstuk 10 - Liefde
Hoofdstuk 11 - Hongerig
Hoofdstuk 12 - Sterk
Hoofdstuk 13 - Knap
Hoofdstuk 14 - Sexy
Hoofdstuk 15 - Emotie
Hoofdstuk 16 - Held
Hoofdstuk 17 - Vechter
Hoofdstuk 18 - Lust
Hoofdstuk 19 - Zwart
Hoofdstuk 20 - Samen
Hoofdstuk 21 - Voor altijd
Hoofdstuk 22 - Hit
Hoofdstuk 23 - Vragen
Hoofdstuk 24 - Tranen
Hoofdstuk 25 - Bus
Hoofdstuk 26 - Schieten
Hoofdstuk 27 - Premiere
Hoofdstuk 28 - Donkerder
Hoofdstuk 29 - Vuur
Hoofdstuk 30 - Lip
Hoofdstuk 31 - Ringen
Hoofdstuk 32 - Pittig
Hoofdstuk 33 - Expositie
Hoofdstuk 34 - Banaan
Hoofdstuk 35 - Kracht
Hoofdstuk 36 - Maman
Hoofdstuk 37 - Puzzelstukjes
Hoofdstuk 38 - Herinneringen
Hoofdstuk 40 - Stilte
Hoofdstuk 41 - Bikini
Hoofdstuk 42 - Dartspeler
Hoofdstuk 43 - Bazin
Hoofdstuk 44 - Cheesecake
Hoofdstuk 45 - Roze
Hoofdstuk 46 - Tong
Hoofdstuk 47 - Droom
Hoofdstuk 48 - Rood, wit, blauw
Hoofdstuk 49 - Feestje
Hoofdstuk 50 - Magie
Hoofdstuk 51 - Kersen
Hoofdstuk 52 - Bot
Hoofdstuk 53 - Rebel
Hoofdstuk 54 - Bijzonder
Hoofdstuk 55 - Anarchie
Hoofdstuk 56 - Belofte
Hoofdstuk 57 - Ik ben van jou
De schrijfster aan het woord

Hoofdstuk 39 - Naakt

31 1 0
Autorstwa Hankiebeer

Dart wordt wakker en ziet Jo op haar buik naast hem liggen. Haar rode krullen verbergen haar gezicht en haar naakte, bleke lichaam wordt gekust door de zon die door het raam schijnt. Hij neemt het allemaal in zich op en bewondert de zachte vormen en de littekens die ze overwonnen heeft. 

Hij staat op, loopt de badkamer in en stopt zodra hij zijn reflectie in de spiegel ziet. Hij raakt de plek op zijn hals glimlachend aan, een donkere kneuzing, omringd door Jo's tandafdruk. Hij doucht snel en slaat een handdoek om zijn middel. Hij pakt zijn telefoon en stuurt een berichtje naar Laurent. 

Goedemorgen vriend.
Zou jij me kunnen helpen om een tas met schone kleren uit de auto te krijgen?
Om één of andere reden zijn we dat gisteren vergeten. ;
) 

Dart wacht op een reactie van Laurent, maar het duurt even. Hij kijkt geschokt op als hij de liftdeuren open hoort gaan en probeert er naartoe te rennen. Laurent stapt de lift uit en verstijft, zodra hij naar het bed kijkt. Dart probeert zijn zicht te blokkeren, maar weet dat het te laat is. Het enige dat hij nog kan doen is bidden dat Jo blijft slapen, totdat Laurent weg is. Laurent draait zich om en zegt zacht: "Geef me je autosleutel, ik ben zo terug." Dart geeft hem de sleutel en Laurent stapt snel de lift weer in. 

Dart voelt zich ongemakkelijk voor Jo, maar is ook trots op hoe mooi ze is. Met lichte tegenzin bedekt hij haar lichaam met een laken. Laurent is vrij snel terug, met de tas, koffie en croissants. Dart legt de tas op het bed, haalt er een boxershort en een spijkerbroek uit en loopt naar de woonkamer. Laurent zit daar al op de bank. Dart doet de deur achter zich dicht en kleedt zich aan. Laurent staart naar de vloer en zegt: "Het spijt me. Ik dacht niet na. Ik kwam gewoon impulsief naar boven toe." 

Dart gaat zitten en schenkt twee koppen koffie in. Hij neemt een slok en zegt rustig: "Ze is prachtig, hè?" 

Laurent tilt zijn hoofd op en zegt: "Wat? Ja." 

Dart glimlacht en zegt: "Je kon het niet weten. Maar zij mag dit nooit te weten komen, oké?" 

Laurent neemt een slok van zijn koffie en vraagt: "Hoe is ze zo sterk en onbevreesd geworden, Dart?" 

Dart denkt even na en zegt: "Dat zou je eigenlijk aan haar moeten vragen. Maar ze was toen ze klein was al heel sterk. Help me onthouden dat ik je een foto stuur, als ik weer bij mijn moeder thuis ben. Dat onbevreesde is een resultaat van wat haar ex haar heeft aangedaan. Je hebt haar gehoord toen ze dat kamermeisje over haar litteken vertelde, toch? Ze heeft dat litteken gekregen op de avond dat ze bij die klootzak vandaan vluchtte en in L.A. terecht kwam." 

Laurent voelt de woede van Dart af komen en weet dat Jo veel heeft meegemaakt. Hij wil er niet verder op doorgaan en vraagt: "Hoe ging het bij je moeder? Ik had verwacht dat ze het Jo moeilijk zou maken." 

Dart kijkt hem verrast aan en zegt: "Dat heeft ze ook gedaan. Ze was onvoorstelbaar gemeen tegen Jo. Trok alles aan haar in twijfel, beschuldigde haar ervan dat ze achter mijn geld aan zat en heeft zelfs beweerd dat haar mishandelingsverhaal niet waar was." 

Laurent vloekt en vraagt: "Maar je gaat vandaag weer naar haar toe?" 

Dart begint te glimlachen en zegt: "Nou, ik was er klaar mee en wilde weg. Maar Jo overtuigde me ervan om het nog één keer te proberen en samen te eten. Mijn moeder verzwikte haar enkel, toen ik boodschappen aan het doen was. En Jo? Jo was Jo. Ze heeft alles gedaan om mijn moeder te helpen. En heeft mijn moeders hart veroverd met haar liefde. Mijn meisje doet alles met hart en ziel."

Laurent staart hem aan en zegt: "Wow. Ik weet hoe eng jouw moeder kan zijn. Je hebt wel een hele bijzondere vrouw gevonden, Dart." Jo doet de deur open en hoort Laurent dat zeggen. Dart ziet haar binnenkomen, in één van zijn shirts en met haar haar in de war. 

Ze lacht naar Laurent en zegt: "Goedemorgen Laurent." Ze loopt naar Dart en kust hem. "Mmm, goedemorgen lekker ding." Dart glimlacht naar haar en schenkt koffie voor haar in.

 "Goedemorgen, liefde van mijn leven." Jo gaat naast Dart zitten en geniet van haar koffie met haar ogen dicht. Laurent glimlacht bij het zien van Jo en Dart knipoogt naar hem. Dart zegt: "Jo heeft 's ochtends haar koffie nodig. Maar zo te zien vind jij het ook leuk om naar haar te kijken, terwijl ze haar koffie drinkt." Jo doet haar ogen open en kijkt naar Laurent, die een beetje bloost. Ze kijkt naar Dart en hij glimlacht naar haar. Ze haalt haar schouders op en geniet weer van haar koffie.

Jo drinkt de laatste slok en zegt: "Ik ben behoorlijk onder de indruk van je, Laurent. Je hebt dat hele 'Fight Like A Girl Plan' razendsnel en in detail uitgewerkt. En dan heb je daarnaast ook nog dat feest georganiseerd." 

Laurent lacht een beetje verlegen naar haar en zegt: "Dankjewel. Maar het komt allemaal door jou. Jij hebt het allemaal bedacht en ik hoefde het alleen nog maar af te maken. Je hebt me geïnspireerd en alles kwam samen. Ik ben goed genoeg in mijn werk om de zakelijke kant snel en goed te doen. Maar mijn mensenkennis is niet erg ontwikkeld." 

Jo glimlacht naar hem en zegt: "Ik ben het daar helemaal niet mee eens. Je bent alleen gewend aan het dragen van dat masker. En ik weet nu zeker dat het een masker is. Toen ik je voor de eerste keer ontmoette, vond ik je niet zo aardig." 

Dart kucht en zegt: "Je haatte hem, Jo." 

Jo lacht en zegt: "Ja, een beetje wel. Wat zegt dat over mijn mensenkennis?" 

Laurent lacht en zegt: "Nou, ik neem het je niet kwalijk. Dat masker werkt al jaren voor me. En ik was een beetje bang voor je. Maar de volgende ochtend, ging je toch aan mijn tafeltje zitten. Dat was heel stoer van je." 

Dart zegt: "Ja, dat is typisch Jo. Ze geeft niet zo maar op." 

Laurent bekijkt haar aandachtig en zegt: "Je bent een bijzondere vrouw Jo. Ik ben heel blij dat ik je heb mogen ontmoeten. En dat Dart je niet verzonnen heeft." Ze lachen samen, drinken koffie en eten een croissantje.

Jo staat op en zegt: "Ik ga me douchen, anders krijg ik dit haar nooit meer onder controle." Ze schudt haar hoofd en haar krullen dansen in het rond. 

Dart staart naar haar met een verliefde glimlach, totdat Laurent zegt: "Er zou een wens in vervulling gaan, als ik met je mee mocht." 

Jo draait zich om en zegt: "Dat zal altijd een wens blijven Laurent. En als je nu naar Dart kijkt, dan zou je misschien wensen dat je dat nooit hardop gezegd had." Jo loopt lachend de kamer uit. 

Laurent maakt oogcontact met Dart, slikt en voelt zich verschrikkelijk ongemakkelijk. "I-ik maakte maar een grapje Dart. Zij vatte het veel beter op dan jij." Hij zucht en staart naar de vloer. 

Dart leunt naar Laurent toe en zegt: "Ik ken je goed genoeg om te weten dat het niet helemaal een grapje was. Eerlijk waar, je hebt haar al naakt in bed gezien, beproef je geluk niet nog meer. Want dan eindigt het misschien met jouw dood." 

Laurent ziet de woede in Darts ogen en gaat rechtop zitten. "Je weet dat mijn mond meestal sneller is dan mijn brein. Ik zou dat nooit doen. Trouwens, jullie horen bij elkaar. Het ziet er uit alsof jullie al jaren samen zijn. De jongens waren er ook allemaal verbaasd over." 

Laurent ziet ineens de plek in Darts hals en zijn mondhoeken krullen een klein beetje omhoog. Dart heeft het door, raakt de plek aan en grijnst naar Laurent. Laurent zegt op een geamuseerde toon: "Dus ze heeft je teruggepakt. Nu heb ik nog meer respect voor haar. En ben ik weer een beetje bang voor haar." 

Dart zegt: "Goed zo! Wees maar bang. Ze is sterk genoeg om de neus van een man te breken."

 Laurent kijkt hem geschokt aan en zegt: "Echt waar?" Dart knikt en vertelt wat er gebeurd is toen Jo's ex besloot naar het café te komen. Laurent luistert in stilte naar Darts verhaal en ademt uit als Dart klaar is. Laurent is op zoek naar de juiste woorden en zegt: "Hij moet wel heel erg... omdat ze zo kwaad werd... hoe heeft ze die kracht gevonden?"

Jo komt binnenlopen in een badjas, terwijl ze haar haar vlecht, ze hoort het laatste stukje van hun gesprek en kijkt Dart aan. Dart wordt bleek en zegt: "Euh, ik heb Laurent verteld over het moment dat Mark naar Venice Beach kwam. Het spijt me, als je dat niet wilde." Jo knikt naar hem, gaat op de bank zitten en haalt diep adem. 

"Nu weet je waarom ik dat kamermeisje geholpen heb. En waarom ik een beetje onbevreesd ben." Laurent kijkt naar haar, bang om haar naar meer details te vragen. Jo glimlacht naar hem en zegt: "Nu is je kans. Stel alle vragen die je hebt. Het kan je alleen maar helpen om meisjes, die zulke kerels als mijn ex tegen het lijf lopen, beter te begrijpen." 

Laurent schraapt zijn keel en zegt: "Ik heb me altijd afgevraagd waarom vrouwen bij zo'n vent blijven. Dat begrijp ik niet." 

Jo denkt over haar antwoord na, terwijl ze uit het raam staart. "Omdat het begint met vriendelijkheid en liefde. En zodra je van iemand houdt, vergeef je makkelijker. Je vertelt jezelf dat het eenmalig is... Hij doet ook lieve dingen, het is niet alleen maar slecht. En op een gegeven moment heeft hij je geest gebroken. Je hebt geen vrienden en familie meer om naar toe te gaan, alleen hem. En hij heeft je er van overtuigd dat het allemaal jouw schuld is als hij kwaad wordt. Je sluit jezelf af van je gevoelens en laat hem zijn gang gaan, niet meer in staat je te verzetten. Trouwens, verzet maakt hem alleen nog maar kwader." 

Een koude rilling schiet door haar rug en ze kijkt naar Dart. Zijn gezicht is lijkbleek, zijn schouders hangen en zijn vuisten liggen gebald op zijn schoot. Laurent ziet er verdrietig en gebroken uit en heeft moeite met ademhalen. "Het spijt me jongens. Misschien heb ik teveel gezegd."

Dart draait naar haar toe en zegt: "Nee Jo, we moeten dit horen. Elke man in de wereld moet dit horen. We weten niets over al die klootzakken in deze wereld. Ik schaam me bijna dat ik een man ben." 

Laurent knikt en zegt: "Ik kan horen aan je stem dat het heel erg was. Ik hoef niet in detail te horen wat hij je aangedaan heeft. Maar ik zou wel willen weten hoe je dit te boven gekomen bent. Als je dat met me wil delen tenminste." 

Jo knikt en vertelt hem over de avond dat Mark het mes tegen haar wang duwde. Ze vertelt het snel en afstandelijk, want ze wil er zo snel mogelijk van af zijn. Want eraan terugdenken, breekt nog steeds haar hart. "Ik ben op een vliegtuig gestapt naar LAX en kwam in Venice Beach terecht, gebroken en met alles wat ik bezat in één rugzak." Ze kijkt op en ziet dat Laurent een traan van zijn wang veegt. Ze maken oogcontact en Jo ziet haar eigen pijn in zijn ogen gereflecteerd . Ze probeert naar hem te glimlachen en schraapt haar keel om verder te gaan. 

"Ik strompelde een café binnen en ontmoette een man die me verwelkomde en beschermde. Het voelde echt heel dubbel, maar ik vertrouwde hem vanaf de eerste minuut dat hij tegen me begon te praten. Hij bood me een slaapplaats voor die nacht aan, zonder er iets voor terug te willen. Hij is de eerste persoon die ik over mijn ex verteld heb en waarom ik was gevlucht. Zijn beschermende, broederlijke liefde, heeft me geheeld, op een manier die ik niet kan omschrijven. Hij heeft me laten zien hoe een man een vrouw hoort te behandelen. Ik ging van nooit meer iets met mannen te maken willen hebben, naar het vertrouwen van een Amerikaanse vreemde. Het was een emotionele achtbaan."

Jo kijkt naar Dart en ziet zijn hand, met zijn palm omhoog naast haar op de bank liggen. Ze legt haar hand in de zijne en hij ademt uit en verstrengeld zijn vingers met de hare. Jo kijkt naar Laurent, die met een zachte blik in zijn ogen naar hun handen kijkt. Jo zegt: "Wat ik eigenlijk probeer te zeggen is dat één vriendelijke man, alles kan veranderen. Wat we nodig hebben zijn vriendelijke, lieve, beschermende mannen, die blijven proberen om aardig tegen ons te zijn. En dan zullen we uiteindelijk beter worden." 

Laurent knikt en zegt: "Ik hoor je. Ik zal je eeuwig dankbaar blijven voor het feit dat je dit met me hebt willen delen. Het zal wel even duren voordat het allemaal tot me doordringt, maar ik begrijp het wel beter nu. En ook hoe mijn normale gedrag niet helpt, als meisjes zich al geïntimideerd voelen doordat ze dicht bij een man zijn." Jo glimlacht en leunt ontspannen tegen de rugleuning. 


Ze blijven een tijdje stil en Laurent is de eerste die de stilte doorbreekt. "Nu wil ik jouw kant van het verhaal horen, Dart. Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?" 

Dart glimlacht, denkend aan dat moment en zegt: "De eerste keer dat zij me zag, zag ze mijn blote kont op het strand." 

Jo lacht en zegt: "Oeh en wat voor één." 

Laurent kijkt ze allebei verward aan en Dart legt het aan hem uit. "Ik was aan het surfen, trok mijn wetsuit uit en wist niet dat ze naar me keek. Ze zat op het strand en toen ik haar kant op liep, had ik door dat ze naar me staarde. Toen ik dichterbij kwam en haar beter kon bekijken, sloeg mijn hart een slag over. Ik denk dat ik naar haar glimlachte en knipoogde, me afvragend of ze een toerist was."

Dart knipoogt naar haar met zijn scheve glimlach op zijn gezicht. "Ik kwam haar weer tegen, toen ze met Jake op het strand zat te picknicken. Je weet wel, die vriend van me die dat café heeft, waar we samen sportwedstrijden hebben zitten kijken. Hij is de man waar Jo het over had net. Hij heeft haar een bed om in te slapen gegeven." 

"Maar goed, hij stelde me aan haar voor en toen ik probeerde uit te vinden of ze wat hadden samen, plaagde hij me ermee. Ik zag Jo's litteken en zag dat het een verse wond was. En ondanks dat ze lachte met Jake, zag ik veel pijn in haar ogen. Ik voelde me tot haar aangetrokken, maar zei tegen mezelf dat ik bij haar uit de buurt moest blijven. Ten eerste omdat de liefde en ik niet samengaan en ten tweede omdat spelen met een meisje zoals Jo wreed zou zijn. Maar elke keer als ik in het café kwam, vond ik haar leuker. En toen kwam die Summer Dance Poster! Ik ging kapot!" 

Laurent zegt: "Dat is degene die jij op Facebook gedeeld had, toch? Met Jo in dat zwarte jurkje?" Dart knikt en Laurent zegt: "Ja, heel sexy. Ik dacht echt dat ze een professioneel model was. Wanneer wist je dat je van haar hield?" 

Dart glimlacht en zegt: "Na de Summer Dance... We dansten, kusten, praatten en huilden. Al die verschillende emoties hadden Jo uitgeput en ik droeg haar naar boven bij Jake en stopte haar in bed. Ik heb gewacht tot ze in slaap viel en ben toen de kamer uit gelopen. Bovenaan de trap fluisterde ik tegen mezelf dat ik van haar hield. Toen wist ik al dat er geen weg meer terug was."

Laurent glimlacht en kijkt Jo aan. "En voor jou, Jo?" 

Jo zegt: "Dat is makkelijk. De volgende ochtend. Toen hij zei dat hij van me hield en bereid was om alles op mijn tempo te doen. Mijn hart geloofde hem op dat moment. Mijn brein was nog niet helemaal overtuigd. Maar hij was zo abnormaal geduldig met alles, dat hij het allemaal beter gemaakt heeft." 

Laurent zegt: "En nu heb je genoeg zelfvertrouwen om hem een zichtbare zuigzoen te geven, om hem terug te pakken. Je bent helemaal niet bang voor hem, dat is meer dan duidelijk." Ze lachen samen en Dart trekt haar tegen zich aan en kust haar slaap.

Laurent staat op en zegt: "Ik kan maar beter aan het werk gaan. Ik mag dan wel de baas zijn, maar ik wil geen slecht voorbeeld geven. Heel erg bedankt dat jullie dit allemaal met me wilden delen. Ik weet dat jullie voor elkaar gemaakt zijn. Al jullie problemen uit het verleden, maken bij elkaar een prachtig liefdesdrankje. Een beetje besmettelijk ook. Zoek me op, voordat je weg gaat." Hij loopt de kamer uit en de lift in. 


Dart bekijkt haar aandachtig, om te zien hoe ze zich nu echt voelt. Dat allemaal oprakelen, moet zwaar geweest zijn. Jo kijkt hem met een liefdevolle blik aan en het enige dat hij in haar ogen ziet is een beetje vermoeidheid. Hij legt een hand op haar wang en zegt: "Ik kan nog steeds niet geloven hoe sterk jij bent. Ben je oké na dit gesprek?" 

Jo glimlacht naar hem en zegt: "Ik voel me prima. Ik wilde er echt voor zorgen dat Laurent het zou begrijpen, zodat hij die meisjes beter kan helpen. En ik denk dat dat gelukt is. Niet dat over Mark praten makkelijk is en ik heb geprobeerd mijn gevoelens er buiten te houden, bang dat ik mezelf zou verliezen. Maar door het gesprek te beëindigen met liefde, voelt alsof de cirkel rond is. Alsof ik dat allemaal heb moeten doorstaan, om bij de prijs aan het eind uit te komen." 

Dart staart haar aan en zegt: "Prijs?" 

Jo glimlacht breed en zegt: "Jij bent de prijs, sufferd. Jouw liefde voelen en van je kunnen houden op elke manier mogelijk. Kunnen vertrouwen op mezelf en op mijn liefde voor jou. Ik wil dingen blijven uitvinden over je, om nog meer van je te houden. Ik wil voor altijd bij je zijn." Dart doet zijn ogen dicht, in een poging zijn overweldigende gevoelens te verbergen en slikt. Maar Jo kent hem inmiddels veel te goed en kruipt op zijn schoot. 

"Kijk me aan, lekker ding. Ik moet zien of je dat allemaal begrepen hebt, of je het gevoeld hebt." Jo houdt zijn gezicht in zijn handen en kust zijn oogleden. Hij doet zijn ogen open en ze hapt naar adem als ze al zijn emoties daarin ziet. Ze ziet de diepgaande liefde die hij voor haar heeft, het ongeloof en de tranen. Ze slaat haar armen om hem heen en legt haar hoofd op zijn schouder. Hij verbergt zijn gezicht in haar hals, ademt haar geur in en kan even niet praten. Jo voelt zijn tranen op haar huid en kust zijn hals zachtjes, terwijl ze over zijn rug wrijft.

Dart neemt de tijd om te kalmeren, met Jo dicht tegen zich aan. Hij tilt zijn hoofd op en haalt diep adem, voordat hij in haar ogen vol liefde kijkt. Hij fluistert haar naam en kust haar zacht. Jo leunt achterover in zijn armen en bekijkt hem goed, terwijl hij zoekt naar de woorden om zijn gevoelens mee te beschrijven. Zijn stem is een beetje gebroken als hij zegt: "Jo... Zei je nou dat alles wat je hebt meegemaakt met je ex, de moeite waard was, omdat je bij mij uitgekomen bent?" Zijn stem is nauwelijks hoorbaar aan het einde van zijn vraag en hij zucht. 

Jo wacht tot hij haar aankijkt en zegt: "Dat is precies wat ik probeerde te zeggen. Ik zou het allemaal opnieuw doorstaan als dat zou betekenen dat ik weer van jou mag houden." 

Zijn ogen vullen zich weer met tranen en hij fluistert: "Dat kan niet waar zijn. Ik ben geen fatsoenlijke prijs." 

Jo kust hem en zegt: "Dat ben je wel. Je bent heel knap, ik kan niemand verzinnen die knapper is dan jij. Je bent heel aardig, tegen iedereen die je ontmoet, dat is een hele belangrijke eigenschap. Je bent heel beschermend, ik voel me altijd veilig bij jou. Ik hou van je vrienden, vooral omdat ze laten zien wat voor een soort vriend jij bent. Je geeft me het gevoel mooi en aantrekkelijk te zijn, op elk moment van de dag. Als ik net wakker ben en als ik helemaal opgetut ben." 

"Je geeft me de ruimte om mezelf te zijn en doet zelfs een stapje terug om mij de spotlight te gunnen. Ik kan voelen hoe trots je dan op me bent en dat geeft me nog meer kracht om in mezelf te geloven. Ik hou van de onhandige tiener en het professionele model. Ik hou van de manier waarop je me kust en hoe je met me vrijt. Ik hou van elk deel van je, D'Artagnan en je bent niet zomaar een prijs. Je bent de hoofdprijs." 

Dart staart naar Jo met rode wangen en mompelt: "Hou je mond." 

Jo vouwt haar armen over elkaar en schudt haar hoofd. "Zal ik het allemaal nog een keer zeggen? Ik blijf het gewoon herhalen, totdat je me gelooft." 

Dart schudt zijn hoofd en fluistert: "Nee." 

Jo glimlacht zacht en zegt: "Ik hou van jou." 

Dart haalt diep adem en zegt: "Ik hou ook van jou. Waarschijnlijk net zo veel. Want al luisterend naar wat je net allemaal zei, realiseer ik me dat ik hetzelfde voel. Alle pijn en strijd was het allemaal waard, als jij de prijs bent. Dus misschien wordt het tijd dat ik je ga geloven, als je dit soort dingen tegen me zegt." Jo glimlacht breder en streelt door zijn haar. Hij kijkt haar aan met een klein, scheef lachje op zijn lippen en zegt: "Op één voorwaarde." 

Jo zegt: "Wat het ook is, ik doe alles voor je." 

Hij glimlacht iets breder en zegt: "Dat jij hetzelfde doet. Geloof dat ik van elk stukje van je hou, voor altijd. Je bent echt de vrouw van mijn dromen. En ik begin te geloven dat ik je echt voor altijd in mijn armen zal hebben." 

Jo zegt: "Afgesproken." 


Ze leunt naar voren om hem een klein kusje te geven, maar hij slaat zijn armen steviger om haar heen en kust haar diep, terwijl hij haar badjas losknoopt. Jo streelt met haar nagels over zijn borst en hij kreunt en grijpt haar billen vast. Ze geven zich over aan hun ontembare verlangen en komen snel en vurig samen.

Jo valt tegen zijn borst en haalt moeizaam adem. Dart laat zijn armen op de bank vallen en buigt zijn hoofd achterover met gesloten ogen. Jo luistert naar zijn wilde hartslag en glimlacht zwakjes. Dart mompelt: "Ik ben bang dat we hier een week moeten blijven. Want die tijd heb ik op zijn minst nodig, om weer te herstellen." 

Jo lacht schor en zegt: "Prima idee." 

Dart tilt zijn hoofd op, zodra hij haar schorre stem hoort en zegt: "Hmm, misschien ook niet. Als je tegen me blijft praten met die stem, kan ik weleens razendsnel opladen." Jo lacht weer en legt een hand over haar mond, zodra ze zijn verlangen voelt toenemen. Ze staat snel op en loopt, een beetje wankel, naar de slaapkamer.

Dart komt achter haar aan en schenkt haar zijn sexy glimlach. Jo bedekt haar ogen en mond en Dart zegt met een diepe stem: "Oh ja. Heerlijk uitzicht zo." 

Jo grinnikt en voelt zijn ogen over haar lichaam gaan. "Dart, hou op. Alsjeblieft, heb genade." 

Hij kreunt zacht en komt dichterbij. "Oh lief, je klinkt zo sexy nu. Ik denk niet dat ik me in kan houden." 

Jo doet haar armen over elkaar en zegt: "Maar als je je niet inhoudt, dan raak ik mijn stem helemaal kwijt. En dan kan je niet meer naar deze sexy stem luisteren." 

Dart pruilt en zegt: "Jij wint. Maar probeer alsjeblieft zo min mogelijk te zeggen. Vooral als we alleen zijn." 

Jo lacht en zegt: "Ik beloof het."



Ze kleden zich aan en pakken hun laatste dingen in, voordat ze naar beneden gaan om Laurent te zoeken. Hij is niet in zijn kantoor en ze vinden hem in het restaurant. Hij wuift ze dichterbij en zegt: "Willen jullie alsjeblieft met me lunchen? Ik kan wel een pauze gebruiken. En jullie zijn een prettige afleiding." Ze gaan bij hem aan tafel zitten en Jo glimlacht naar hem. 

Laurent kijkt Dart aan en zegt: "Die video, waar Jo van de trap af komt is ongelooflijk. Ze heeft er zoveel reacties op gekregen... de hele wereld houdt van haar. En vanaf daar vinden mensen 'Fight Like A Girl'. Het is geweldig." Dart kijkt op zijn telefoon en ziet de grote hoeveelheid reacties. Sommige reacties zijn wel erg seksueel. Hij legt zijn telefoon weg en ziet dan dat Jo er ook naar zit te kijken. 

Ze kijkt Laurent aan en zegt: "Als het jou publiciteit voor het plan oplevert en de ontwerper van de jurk bekendheid, dan ben ik tevreden." Laurents mond zakt open, zodra hij haar stem hoort en maakt oogcontact met Dart. Dart slikt en Laurent grijnst. 

"Dat is een sexy stemmetje, Jo. En toen ik je voor het laatst zag was er nog niks aan de hand. Ik vraag me af wat er gebeurd is, nadat ik jullie alleen heb gelaten in de penthouse." 

Jo lacht en zegt: "Dat vraag je je helemaal niet af,  je weet het allang. En je hoopt gewoon dat je Dart ermee kan irriteren of dat je meer details te horen krijgt." 

Dart kijkt haar aan en zegt zacht: "Stop alsjeblieft met praten." 

Laurent leunt op de tafel en lacht. "Oh oh. Ik denk dat die stem behoorlijk wat teweeg brengt bij Dart. Wow en dat bij de man die altijd al zijn gevoelens onder controle heeft." Dart schopt Laurent tegen zijn scheen en hij stopt met praten. 

Het eten wordt gebracht en ze eten in stilte, terwijl Laurent nog steeds een geamuseerde uitdrukking op zijn gezicht heeft. Na de lunch moet Laurent weer aan het werk. Hij geeft Dart een knuffel, zegt dat hij goed voor Jo moet zorgen en bedankt hem dat hij Jo heeft mogen ontmoeten. Hij doet een stap richting Jo en vraagt: "Mag ik jou ook een knuffel geven?" Jo knikt en Laurent knuffelt haar warm, terwijl hij fluistert: "Dankjewel. Voor het niet opgeven en van hem houden. Jij bent precies wat hij al jaren verdient." 

Jo kijkt hem een beetje verbaasd aan en zegt dan: "Heel graag gedaan." 

Laurent kijkt omhoog en zegt: "Succes man. Tape haar mond dicht als je gaat rijden. Ik ga de hele dag opgewonden blijven bij de gedachte aan die stem." Hij rent weg en Dart schudt zijn hoofd. 

"Hij verandert nooit. Ik hoop dat hij ooit een meisje vindt zoals jij. Een meisje die hem aan kan." Jo lacht zacht en ze lopen samen naar de auto. Ze stappen in en voordat Dart de auto start, vraagt hij: "Waar bedankte hij je voor, toen hij je knuffelde?" 

Jo glimlacht naar hem en zegt: "Hij bedankte me voor mijn liefde voor jou. En zei dat ik ben wat jij al jaren verdient." Dart staart haar een paar tellen met open mond aan, schudt het dan van zich af en start de auto.


Czytaj Dalej

To Też Polubisz

2.7K 19 34
dit verhaal gaat over een 14 jarig meisje alana ze is een nederlands meisje opgegroeid in amerika haar ouders hebben een eigen bedrijf waar alana als...
1M 13K 52
Raven is een doodnormaal tienermeisje, oké doodnormaal kun je het niet noemen. We zullen zeggen een 18-jarig tienermeisje met een lichte obsessie vo...
40.1K 2.5K 109
Een nieuwe ziekte, de Zwarte Pest, teistert de inwoners van Valis. Kinderen worden verplicht om zich te laten vaccineren, maar dit alles blijkt een l...