Nog Niet Verslagen ✔

By Hankiebeer

2.1K 80 14

[voltooid] Vechten of vluchten? Jo koos voor vluchten. Letterlijk. Ze loopt weg van de man die haar mishand... More

De schrijfster aan het woord...
Karakters, muziek en andere extra's
Hoofdstuk 1 - Vlucht
Hoofdstuk 2 - Thuis
Hoofdstuk 3 - Beter
Hoofdstuk 4 - Waarheid
Hoofdstuk 5 - Summer Dance
Hoofdstuk 6 - Deel
Hoofdstuk 7 - Blijf
Hoofdstuk 8 - Gebroken
Hoofdstuk 9 - Dichterbij
Hoofdstuk 10 - Liefde
Hoofdstuk 11 - Hongerig
Hoofdstuk 12 - Sterk
Hoofdstuk 13 - Knap
Hoofdstuk 14 - Sexy
Hoofdstuk 15 - Emotie
Hoofdstuk 16 - Held
Hoofdstuk 17 - Vechter
Hoofdstuk 18 - Lust
Hoofdstuk 19 - Zwart
Hoofdstuk 20 - Samen
Hoofdstuk 21 - Voor altijd
Hoofdstuk 22 - Hit
Hoofdstuk 23 - Vragen
Hoofdstuk 24 - Tranen
Hoofdstuk 25 - Bus
Hoofdstuk 26 - Schieten
Hoofdstuk 27 - Premiere
Hoofdstuk 28 - Donkerder
Hoofdstuk 29 - Vuur
Hoofdstuk 31 - Ringen
Hoofdstuk 32 - Pittig
Hoofdstuk 33 - Expositie
Hoofdstuk 34 - Banaan
Hoofdstuk 35 - Kracht
Hoofdstuk 36 - Maman
Hoofdstuk 37 - Puzzelstukjes
Hoofdstuk 38 - Herinneringen
Hoofdstuk 39 - Naakt
Hoofdstuk 40 - Stilte
Hoofdstuk 41 - Bikini
Hoofdstuk 42 - Dartspeler
Hoofdstuk 43 - Bazin
Hoofdstuk 44 - Cheesecake
Hoofdstuk 45 - Roze
Hoofdstuk 46 - Tong
Hoofdstuk 47 - Droom
Hoofdstuk 48 - Rood, wit, blauw
Hoofdstuk 49 - Feestje
Hoofdstuk 50 - Magie
Hoofdstuk 51 - Kersen
Hoofdstuk 52 - Bot
Hoofdstuk 53 - Rebel
Hoofdstuk 54 - Bijzonder
Hoofdstuk 55 - Anarchie
Hoofdstuk 56 - Belofte
Hoofdstuk 57 - Ik ben van jou
De schrijfster aan het woord

Hoofdstuk 30 - Lip

23 1 0
By Hankiebeer

Zodra ze het café binnenstapt, wordt ze opgetild door twee paar sterke armen. Ze maakt oogcontact met Jake achter de bar, die zich in eerste instantie zorgen maakt, maar lacht zodra hij haar ziet lachen. Dylan en Kane zetten haar neer en vragen waar de kwijlende sukkel is en staren allebei naar haar lip. Jo zegt: "Dart komt zo. Hij moest nog iets af maken. En ja, het is de lip piercing die Dart gisteravond droeg. Hij weet alleen nog niet dat ik hem draag vanavond." 

Ze knipoogt naar de mannen en loopt naar de bar, om Jake een dikke knuffel te geven. De mannen gaan op een kruk aan de bar zitten en staren naar Jo en Jake. Jake drukt een kusje op haar hoofd en zegt: "Hallo zusje. Het is goed om je weer in het café te zien." 

Jo is het met hem eens en draait zich naar Dylan en Kane: "Jongens, dit is Jake. Hij is mijn zelfverkozen grote broer. Hij is de eigenaar van dit café." Ze stellen zich aan elkaar voor en Jake tapt een biertje voor ze. Jo loopt de keuken in om wat schalen met zoutjes te vullen en verdeelt ze over de bar. De bar begint vol te lopen met mannen en Jo tapt het ene biertje na het andere. De vaste gasten laten allemaal de eerste kruk vrij en begroeten Jo met een zwaai of een glimlach. 

Maria kijkt door de keukendeur en vraagt haar even te komen. Jo stapt de keuken in en Maria knuffelt haar warm. "Lieve Jo. Ik ben zo trots op je. En die grote broer van je helemaal. Hij blijft de gasten lastigvallen met foto's van jou." Ze lachen samen en praten over hun mannen.

Jo weet precies wanneer Dart het café binnen komt lopen, want Dylan en Kane roepen in koor: "Hé, kwijlende sukkel!" Jo duwt de deur naar het café open, op het moment dat Dart net wil gaan zitten. Hij staart naar haar met open mond en ze knipoogt naar hem. Nu roepen meer mannen in het café: "Kwijlende sukkel!" Dart veegt met een hand over zijn gezicht en grijnst naar de mannen aan de bar. Jo staat ontspannen, met haar armen over elkaar, achter de bar en staart naar Dart, een ondeugende glimlach op haar lippen. 

Kane roept: "Je kunt haar maar beter snel een kus geven, voordat één van ons het voor je doet." Dart staat snel op, loopt naar haar toe en slaat zijn armen om haar heen. Ze leunt tegen hem aan en slaat haar armen om zijn nek voor een langzame kus. Alle mannen in de bar joelen en fluiten en Jo lacht gelukkig. 

Dart fluistert in haar oor: "Ik ga kapot hier." Jo fluistert excuses, maar schudt tegelijkertijd haar hoofd. Dart loopt, ook hoofdschuddend, terug naar zijn kruk. De wedstrijd begint en alle mannen kijken geconcentreerd naar het scherm boven de bar.


Jo loopt de keuken weer in, waar Maria aan de tafel zit met een stapel tijdschriften voor zich. Ze lacht naar Jo en zegt: "Jake verzamelt ze allemaal. Jij staat in al deze bladen, op één of andere manier." Jo gaat zitten en pakt er één om te bekijken. De meesten hebben een klein segment, met de vragen die ze via e-mail beantwoord hebben. Ze ziet het fitness tijdschrift met Dart op de cover liggen en staat op om die te pakken. Ze gaat zitten en staart al glimlachend naar de foto's, gelukkig met het feit dat hij van haar is. 

Maria kijkt naar haar en knipoogt. "Ja, ik durf te wedden dat er hordes vrouwen jaloers op je zijn. Ik kreeg het zelfs een beetje warm van die foto's." 

Jo glimlacht naar Maria en zegt: "Ja, ik vergeet soms even dat hij van mij is." 

Maria laat Jo het glossy tijdschrift zien en zegt: "Nou, je hebt niet voor hem onder gedaan met deze foto's." 

Jo lacht en zegt: "Oh, hij kreeg een hartverzakking toen hij die foto's zag. Hij wist van niks, totdat ze gepubliceerd waren." Maria lacht en staat op om twee biertjes uit de koelkast te pakken. Ze geeft er één aan Jo en tilt de hare even op als toast. "Op ons. Sterke, zelfverzekerde vrouwen en onze knappe, sterke mannen." Jo tilt haar flesje op en knikt. 

Jake klopt op het luik en Jo staat op om de frituurpan aan te zetten. Jo loopt naar de koelkast, haalt de schaal met kippenpootjes eruit en zet hem op het aanrecht naast de frituurpan. Ze frituurt de kip en Maria helpt haar met het vullen van de schalen. Ze lopen samen het café in met de gefrituurde kip en de mannen beginnen te juichen. Jo zet de schalen op de bar en de mannen kijken haar dankbaar aan, ze glimlacht naar ze en haalt meer schalen uit de keuken. Ze zet de laatste schaal voor Dart neer en hij trekt haar naar zich toe. Ze slaat een arm om hem heen en legt haar hoofd op zijn schouder. En ze kijken glimlachend naar Jake, die Maria een kus geeft.

De schalen zijn binnen een paar minuten leeg en Jo begint ze te verzamelen. Als ze bij Dylan en Kane aankomt, ziet ze dat ze foto's van zichzelf met haar aan iedereen laten zien. Ze lacht en zegt: "We zien er best goed uit samen, hè? De roddelbladen hebben zich echt uitgeleefd met die foto's." 

Kane zegt: "Je zou hem echt kunnen inruilen voor ons, wij vinden het niet erg om te delen." 

Jo kijkt serieus en zegt: "Oh, maar ik haat delen! Kijk maar op de menukaart!" Ze knipoogt en neemt de lege schalen mee de keuken in. Dart lacht, pakt een menukaart en laat de mannen de Not Sharing Combo zien. 

Jake vertelt ze over Jo's problemen met delen en als hij ziet dat de mannen denken dat hij een grapje maakt, zegt hij: "Ze ziet er misschien lief uit, maar ze heeft iemands neus gebroken, hier in het café. Ik waarschuw jullie." De mannen kijken verbaasd naar Dart, om te zien of Jake liegt. 

Dart knikt en zegt: "Ja, ik heb het zelf gezien. Ze ging zelfs op zijn ballen staan en spuugde hem in zijn gezicht. Dus je kunt haar maar beter aan mij over laten. Ze is veel te sterk voor jullie." Jo staat achter de deur en luistert naar het gesprek. Ze begint de schalen om te spoelen en zet ze in de vaatwasser, met een brede glimlach op haar gezicht.

Maria komt de keuken in en lacht naar Jo. "Je valt zo weer terug in de routine, hè?" 

Jo lacht terug en zegt: "Ik hou ervan om hier te werken. Ik voel me hier thuis." 

Maria kijkt een beetje serieus en zegt: "Je zult hier altijd een thuis hebben. Ik hoop dat je dat weet. Zelfs nu ik hier woon. Ik bedoel, Jake zou me hier helemaal niet willen hebben als ik jou en Dart niet zou accepteren als onderdeel van zijn familie. Maar ik ben ook van jullie gaan houden. Ik geef heel veel om jullie allebei." 

Jo kijkt Maria met betraande ogen aan en zegt: "Ik zou het niet erg vinden om een grote zus, bovenop mijn grote broer te hebben." Ze schiet meteen in de lach, zodra ze door heeft hoe dubbelzinnig dat klonk en Maria schatert met haar mee. Jake komt de keuken in en ziet ze staan, aan elkaar vastklampend en met de tranen over hun wangen rollend van het lachen. Hij bekijkt ze en is gelukkig dat ze het zo goed met elkaar kunnen vinden. 

Jo is de eerste die weer wat kan zeggen. "Nou grote zus, ik bedoelde dat precies zoals het klonk. Ik vind het heerlijk om jullie samen te zien, alleen wel met kleren aan, oké?" 

Maria lacht nog steeds en zegt: "Oké, zusje. We kunnen er wel over praten, maar we willen het niet zien. Al heb ik wel aardig wat van jou en Dart gezien de laatste tijd." 

Ze wijst naar de stapel tijdschriften en Jo zegt: "Ja, het zou eerlijker zijn als jullie ook een spannende foto-shoot deden." 

Maria kijkt Jake vragend aan en Jake grinnikt en zegt: "Ik dacht het niet!" Ze lachen met elkaar en Jake zegt: "De wedstrijd is bijna afgelopen, dus kom mee en drink wat met ons." Maria en Jo volgen Jake het café in en de mannen juichen en slaan elkaar op de schouders. Hun team heeft duidelijk gewonnen. Ze zien er allemaal gelukkig en aangeschoten uit. 

Jo gaat naast Dart staan en leunt met één arm op de bar. Jake geeft haar een biertje aan en ze neemt een grote slok, voordat ze Dart aankijkt. Dart staart naar haar lip en ze laat haar tong even over de piercing gaan en ziet dat hij zijn adem even inhoudt. Ze glimlacht ondeugend en leunt naar hem toe om met de piercing over zijn lippen te wrijven, maar doet een stapje achteruit als hij haar probeert te kussen. Hij pruilt en fluistert: "Plaag me niet." Jo knipoogt naar hem en neemt nog een slok van haar bier. 

Een aantal van de mannen staat op om naar huis te gaan en bedanken haar voor de kip, voordat ze naar buiten strompelen. Uiteindelijk zijn alleen Jake, Maria, Dylan, Kane, Dart en Jo nog over. Dylan vraagt Jo bij hun te komen zitten, terwijl hij een kruk opschuift. Jo gaat tussen de twee mannen in zitten en glimlacht naar ze. Kane kijkt naar Dart en zegt: "Iemand ziet er een beetje bezitterig uit." Ze lachen en drinken allemaal nog een biertje. 

"En? Vonden jullie mijn Wings of Love lekker?" 

Dylan en Kane knikken en zeggen in koor: "Ja!" 

En dan vraagt Kane: "Dus als je geen modellenwerk of zo doet, dan werk je hier?" 

"Ja. Maar ik ben geen model hoor, dat wil ook niet zijn. Dat is gewoon zo gegaan. Dat moet je maar eens aan Dart vragen. Maar ik vind het heerlijk om hier te werken. Ik werk overdag en op drukke avonden." 

Dylan grijnst en zegt: "Dan weten we wanneer we terug moeten komen, toch Kane?"

Dart staat op en zegt: "Jake, heb je haar nog nodig?" Jake grijnst en schudt zijn hoofd, omdat hij ziet dat Dart het zat is. Dart loopt naar Jo en tikt haar op haar schouder, zodat ze zich omdraait. 

Ze glimlacht breed naar hem en vraagt: "Gaan we naar huis?" 

Dart gromt en zegt: "Ik denk niet dat we dat halen." Jo lacht, zegt iedereen gedag en rent Dart voorbij, naar buiten. Dart vloekt, rent achter haar aan en grijpt haar bij haar middel, zodra hij haar op het strand bereikt. Jo draait zich om en drukt een lichte kus op zijn lippen. Hij denkt even na en laat dan zijn tong langzaam over de lip piercing gaan, voordat hij er zachtjes aan zuigt. Jo kust hem langzaam, genietend van het effect dat ze op hem heeft. 

Hij gaat zitten en trekt haar op schoot voor een diepe kus. Jo onderbreekt de kus, doet zijn shirt uit en duwt hem achterover op zijn rug. Ze kust zijn hals, schouders en vervolgens zijn borst. Dart bijt op zijn lip en probeert een kreun binnen te houden. Maar Jo maakt het hem niet makkelijk en verplaatst haar mond naar zijn buik en likt de huid vlak boven zijn spijkerbroek. Ze knoopt zijn broek open en Dart houdt zijn adem in. Jo probeert de piercing uit op zijn meest gevoelige lichaamsdeel en hij raakt al het besef van plaats en tijd kwijt.

Dart staart naar de hemel en probeert op adem te komen, terwijl Jo met een nagel over zijn buik streelt, zodat er een rilling door zijn lichaam gaat. Jo lacht ondeugend en likt zijn dijbeen. Dart trekt aan haar vlecht en smeekt haar, met een schorre stem, om te stoppen. Jo lacht zachtjes en gaat naast hem liggen. "Vervelend hè? Als je nog heel gevoelig bent en iemand blijft je aanraken?" Dart gromt en slaat zijn arm om haar heen, om haar tegen zijn borst aan te trekken. Jo luistert naar zijn hart en hoort dat die nog razendsnel klopt en glimlacht tevreden. 

Dart kijkt naar haar en mompelt: "Je lijkt heel blij met jezelf te zijn." 

Jo zegt: "Oh ja, dat ben ik ook. Zal ik je nog wat meer aanraken?" 

Dart draait haar op haar rug en houdt haar, met zijn handen om haar polsen in bedwang. "Nee. Succubus! Je wil me echt dood hebben hè?" Ze lacht, staart diep in zijn ogen en hij sluit de zijne direct. Hij haalt diep adem en zegt: "Als ik dacht dat ik dat op dit moment kon, dan zou ik wegrennen." 

Jo probeert uit zijn grip te ontsnappen en zegt: "Ik zal me gedragen. Ik beloof het. Kom, laat me los." Dart laat zich bovenop haar zakken en laat haar polsen los. Jo slaat haar armen om hem heen en houdt hem stevig vast. Ze fluistert: "Het spijt me. Maar het is heel opwindend om jou zo de controle te zien verliezen. Ik hoop dat je er van geleerd hebt." 

Dart grinnikt zacht en zegt: "Ja ik snap het. Ik zal de volgende keer van je afblijven." Dart rolt van haar af, gaat rechtop zitten en strekt zijn armen uit, richting de lucht. Jo geeft hem zijn shirt aan en hij zegt: "Ik heb het niet koud." 

Jo kucht en zegt: "Ik ook niet. Maar misschien moet je toch even dat shirt aan doen." Dart trekt zijn shirt aan en knipoogt naar haar. Hij slaat zijn arm om haar heen en ze knuffelt tegen hem aan. "Dart? Heb je al over de bruiloft nagedacht?" 

Dart kust haar voorhoofd en zegt: "Ja. Maar ik vertel het alleen als je me belooft dat je eerlijk tegen me bent. Als het helemaal niet is wat jij wil, zeg het me dan." Jo belooft het en wacht met haar ogen dicht op zijn visie. Dart zegt: "Ik zou heel graag op het strand willen trouwen, hier, waar ik je voor het eerst zag. Met alleen goede vrienden en familie. De receptie in het café en Dirk als fotograaf." Dart glimlacht en ziet het helemaal voor zich. 

Hij kijkt Jo aan, die nog geen woord gezegd heeft. Tranen stromen over haar wangen en Dart begint zich zorgen te maken. Hij legt een hand op haar wang en draait haar gezicht naar hem toe. "Jo, wat is er mis?" 

Jo glimlacht door haar tranen heen en schudt haar hoofd. "N-niks. Het is perfect." 

Dart knuffelt haar warm en fluistert: "Godzijdank, ik was even ongerust." 

Jo haalt diep adem en zegt: "Denk je dat Jake me weg zou willen geven?" 

"Ja, hij gaat vast huilen. Maar ik weet zeker dat hij dat graag zou willen." Hij kust haar wang en kijkt in haar ogen. "En waar gaan we wonen?" Jo trekt haar wenkbrauwen op, want ze snapt niet wat hij bedoelt. Dart kijkt een beetje onzeker en zegt: "Wil je dan nog steeds in mijn kleine appartement wonen?" 

Jo speelt met zijn haar en vraagt: "Zal jij er ook zijn?" 

Hij lacht en weet precies waar ze naar toe wil met die vraag. Hij knikt en zegt: "Ik zal altijd zijn waar jij bent." 

Jo glimlacht en zegt: "Dan wil in jouw kleine appartement blijven wonen, want het is nu al een tijdje mijn thuis." 

Dart kust haar zacht en zegt: "Je bent echt heel bijzonder, weet je dat?" 

"Oh Dart, ik zou met je in het busje wonen. Als ik maar bij jou mag zijn." Jo knuffelt hem en vraagt: "En hoe zit het met werk?" 

Dart speelt met haar vlecht en zegt: "Ik ga er vanuit dat je voor Jake wil blijven werken. Het modellenwerk is een tijdelijk iets hè?" 

Jo zegt: "Ja, ik werk veel liever voor Jake, dan al dat modellenwerk. Maar hoe zit het met jou?" 

Dart blijft even stil en zegt: "Ik loop er al een tijdje over na te denken, maar ik heb nog geen concreet plan. Ik zou wel graag voor Tom en Diana willen blijven werken, zelfs als het zonder jou is." 

Jo glimlacht en zegt: "Ja, dat dacht ik al. Je bent er ook heel goed in. En je andere plan? Ik weet zeker dat je me erover vertelt als je er klaar voor bent." 

Dart drukt kusjes over haar hele gezicht en zegt: "Je weet dat je best wat veeleisender mag zijn, toch?" 

Jo lacht en vraagt: "Wil je weer op je rug in het zand liggen, lekker ding?" 

Dart kucht en zegt: "Nee! Je weet best wat ik bedoelde!" 

Jo steekt haar tong naar hem uit en zegt: "Nu moeten we nog bedenken wat we aantrekken en natuurlijk ringen uitzoeken." Jo doet alsof ze diep nadenkt en zegt: "Een kleine, witte bikini is een goed idee, toch?" Ze lacht als ze Darts gezichtsuitdrukking ziet, een mix van lust en horror. 

Ze lopen hand in hand naar huis, dromend van de bruiloft.


Continue Reading

You'll Also Like

23.7K 2.2K 28
Experiment F III: Tegengif. In deel drie van Experiment F is het de kinderen eindelijk gelukt Professor Trans en zijn volgeling Doctor Zarbeck, achte...
13.6K 266 86
je bent de beste vriendin van max verstappen. Je bent aangenomen om voor max te komen werken in de Formule 1. Je probeert je ouden leven te vergeten...
110K 6.3K 52
(Dit verhaal gaat ooit herschreven worden) Overal over de hele wereld krijgen tieners die zestien zijn geworden een brief waarin staat of ze meedoen...
Ultraviolet By Evita__M

Science Fiction

39.9K 2.5K 109
Een nieuwe ziekte, de Zwarte Pest, teistert de inwoners van Valis. Kinderen worden verplicht om zich te laten vaccineren, maar dit alles blijkt een l...