Nog Niet Verslagen ✔

By Hankiebeer

2.1K 80 14

[voltooid] Vechten of vluchten? Jo koos voor vluchten. Letterlijk. Ze loopt weg van de man die haar mishand... More

De schrijfster aan het woord...
Karakters, muziek en andere extra's
Hoofdstuk 1 - Vlucht
Hoofdstuk 2 - Thuis
Hoofdstuk 3 - Beter
Hoofdstuk 4 - Waarheid
Hoofdstuk 5 - Summer Dance
Hoofdstuk 6 - Deel
Hoofdstuk 7 - Blijf
Hoofdstuk 8 - Gebroken
Hoofdstuk 9 - Dichterbij
Hoofdstuk 10 - Liefde
Hoofdstuk 11 - Hongerig
Hoofdstuk 12 - Sterk
Hoofdstuk 13 - Knap
Hoofdstuk 14 - Sexy
Hoofdstuk 15 - Emotie
Hoofdstuk 16 - Held
Hoofdstuk 17 - Vechter
Hoofdstuk 18 - Lust
Hoofdstuk 19 - Zwart
Hoofdstuk 20 - Samen
Hoofdstuk 21 - Voor altijd
Hoofdstuk 22 - Hit
Hoofdstuk 23 - Vragen
Hoofdstuk 24 - Tranen
Hoofdstuk 25 - Bus
Hoofdstuk 27 - Premiere
Hoofdstuk 28 - Donkerder
Hoofdstuk 29 - Vuur
Hoofdstuk 30 - Lip
Hoofdstuk 31 - Ringen
Hoofdstuk 32 - Pittig
Hoofdstuk 33 - Expositie
Hoofdstuk 34 - Banaan
Hoofdstuk 35 - Kracht
Hoofdstuk 36 - Maman
Hoofdstuk 37 - Puzzelstukjes
Hoofdstuk 38 - Herinneringen
Hoofdstuk 39 - Naakt
Hoofdstuk 40 - Stilte
Hoofdstuk 41 - Bikini
Hoofdstuk 42 - Dartspeler
Hoofdstuk 43 - Bazin
Hoofdstuk 44 - Cheesecake
Hoofdstuk 45 - Roze
Hoofdstuk 46 - Tong
Hoofdstuk 47 - Droom
Hoofdstuk 48 - Rood, wit, blauw
Hoofdstuk 49 - Feestje
Hoofdstuk 50 - Magie
Hoofdstuk 51 - Kersen
Hoofdstuk 52 - Bot
Hoofdstuk 53 - Rebel
Hoofdstuk 54 - Bijzonder
Hoofdstuk 55 - Anarchie
Hoofdstuk 56 - Belofte
Hoofdstuk 57 - Ik ben van jou
De schrijfster aan het woord

Hoofdstuk 26 - Schieten

19 1 0
By Hankiebeer

Dart wordt de volgende ochtend wakker van de wekker en zet hem uit, voordat hij zich omdraait naar de vrouw naast hem. Ze ligt op haar zij, klaarwakker, naar hem te kijken. "Goedemorgen, knappe man." 

Hij staart naar haar en zegt: "Goedemorgen, sexy." Ze glimlacht en hij ziet in haar ogen waar ze aan dacht. En de dag is nog maar net begonnen. Hij gaat rechtop zitten en rekt zijn armen uit naar het plafond. Jo bewondert openlijk zijn bovenlijf met een glimlach op haar gezicht. Hij kijkt haar aan en mompelt: "Je wordt nog een keer mijn dood." 

Ze lacht en staat op om naar de badkamer te lopen. Ze voelt zich goed vandaag, weer als zichzelf. Die overweldigende vermoeidheid lijkt verdwenen te zijn en ze zingt zacht onder de douche. Als ze onder de douche vandaan komt, ziet ze Dart tegen de muur geleund staan, met zijn enkels over elkaar en drinkend van een kop koffie. Hij zegt: "Dat was een leuk koffieconcert. Het is fijn om te zien dat die mond ook goed is in andere dingen. En het uitzicht is ook geweldig vanaf hier." 

Jo lacht en zegt: "Dan ben je al die tijd bezig om me te laten gedragen en zeg je ineens zoiets." Ze droogt zich af, slaat de handdoek om en gaat op zoek naar de borstel. Hij komt op haar af met de borstel in zijn hand en begint haar haar te borstelen, terwijl hij naar haar kijkt via de spiegel. Zodra ze oogcontact met hem maakt, vormt hij met zijn mond de woorden 'Ik hou van jou'. Ze zegt zacht: "Ik hou ook van jou." Hij maakt een vlecht en ze bedankt hem met een warme glimlach. Hij stapt onder de douche en Jo loopt naar de keuken, om zelf een kop koffie te drinken.


Ze zitten al vrij snel in het busje, op weg naar de interviews en foto-shoots. Jo zingt blij met de radio mee en Dart zit glimlachend achter het stuur. Als ze bij het gebouw aankomen, begint Jo nerveus te worden. Dart parkeert de bus en draait zich naar haar toe en trekt aan haar vlecht. "Je weet dat je je nergens zorgen over hoeft te maken, toch? Je bent prachtig, met een fantastisch karakter, ze gaan van je houden. En daarbij, Dirk is er." 

Jo haalt diep adem en speelt met haar ketting. "Ik weet het... maar... Laat maar, ik red me wel."

Dart duwt haar kin omhoog en kijkt zoekend in haar ogen. "Vertel. Waarom ben je zo nerveus?" Hij wacht op haar antwoord, met zijn hand onder haar kin. 

Ze kijkt hem aan en zegt: "Jij bent er niet bij. Dat voelt gewoon gek. Maar het komt wel goed." Hij ziet de verandering in haar ogen, ze heeft haar kracht weer gevonden. Hij wrijft zijn lippen over de hare en knipoogt naar haar, voordat hij uitstapt. Ze stappen de lift in en houden elkaars hand stevig vast op weg naar boven. 

Hij moet er twee verdiepingen eerder uit en kust haar, voordat hij uitstapt en zich naar haar omdraait. Vlak voordat de deuren dichtgaan, zegt hij: "Laat ze zien, waarom ik van je hou."

Jo bereikt haar verdieping en ziet, zodra de deuren open gaan, Dirk vriendelijk glimlachend staan. Hij spreidt zijn armen wijd uit en Jo stapt naar voren voor een knuffel. "Hoi Dirk. Wat fijn dat je me hier opwacht." 

Dirk zegt: "Uiteraard. Ik wil zoveel mogelijk tijd met mijn muze doorbrengen. Ik kan niet wachten om je weer door mijn camera te zien. Kom, ik zal je aan iedereen voorstellen." Hij brengt haar naar een kleedkamer met haar naam erop en doet de deur open. "De ster van vandaag is gearriveerd. Iedereen, dit is Jo." Jo schudt handen met Zack de visagist, Freya de kapster en Nora de styliste. Ze zijn allemaal heel aardig en geven haar het gevoel dat er niets mis kan gaan vandaag. Dirk loopt zwaaiend weg en zegt dat hij haar zo weer ziet. 

Jo gaat in de stoel zitten en Zack doet haar make-up, terwijl Freya haar haar doet. Als ze klaar zijn, bekijkt Jo zichzelf in de spiegel en zakt haar mond open. Het bovenste deel van haar haar blijft uit haar gezicht door een vlecht, maar het onderste gedeelte bestaat uit wilde krullen. En dankzij Zacks make-up kan ze haast niet kan geloven dat ze naar haar eigen spiegelbeeld kijkt. Ze bedankt ze allebei hartelijk en loopt naar Nora om de verschillende outfits te zien. 

Nora geeft haar een zwart pak aan met hele hoge, zwarte stiletto's. Jo kijkt ernaar, glimlacht en vraagt: "Zonder beha zeker hè?" 

Nora knipoogt naar haar en zegt: "Jij snapt het. Strakke broek, strak jasje en stiletto's en niets anders." Jo knikt en kleedt zich om. Het pak zit strak op de juiste plekken, ze voelt zich meteen sexy. Ze loopt de set op, met de stiletto's in haar handen en Dirk staart naar haar. 

"Godsamme Jo. Je ziet er veel beter uit in een pak, dan Dart. Arme vent." Jo lacht en wringt haar voeten in de stiletto's. Dirk geeft haar aanwijzingen en zegt dat ze moet doen als of ze de directrice van een groot bedrijf is. Ze poseert stoer en sterk, met een heel klein lachje op haar lippen. En Dirk stuur haar al snel weer weg voor de volgende outfit, helemaal blij met het resultaat tot nu toe.


Nora helpt haar uit het pak en geeft haar een rode beha, een wit T-shirt en een spijkerbroek met scheuren aan. Jo trekt vragend haar wenkbrauwen op en Nora zegt: "Vertrouw me, er is een reden voor alle outfits. Je zult het begrijpen als je straks ziet wat we van plan zijn. Trek het maar gewoon aan." Jo kleedt zich aan en bekijkt zichzelf weer in de spiegel. De spijkerbroek en het T-shirt zitten strak en de beha is er overduidelijk doorheen te zien. Ze voelt zich weer sexy in deze totaal andere outfit en is blij dat ze dit keer op blote voeten naar de set mag. 

Dirk staat te wachten en fluit naar haar. "Oh die arme Dart. Hij kan wel inpakken." Jo wil net aan Dirk vragen wat hij bedoelt, maar hij vraagt haar te poseren met een hand achter haar hoofd. Ze geeft hem een sexy blik en Dirk wordt enthousiast. "Oh ja, doe alsof je jouw man verleidt. Oh wow, Jo. Ik denk dat ik zo eerst even een pauze nodig heb." Jo steekt haar tong naar hem uit en poseert dan snel weer serieus. Zodra Dirk tevreden is, loopt ze weer naar de kleedkamer voor de laatste outfit.


Nora lacht ondeugend en geeft haar een boxershort aan, het soort dat Dart veel draagt en er begint Jo iets te dagen. Ze glimlacht en zegt: "Mag ik mijn beha op weg naar de set wel aanhouden?" 

Nora heeft door dat Jo het begrijpt en zegt: "Natuurlijk, het is onzin om daar halfnaakt naar toe te lopen." Jo trekt de boxershort aan, Zack checkt haar make-up en Freya haar haar, voordat ze haar weer naar Dirk sturen. 

Jo grinnikt als ze de set op loopt en zegt: "Deze is moeilijk om Dart mee te verslaan, denk ik. Ik mis de keiharde buikspieren." 

Dirk knipoogt naar haar en zegt: "Oh Jo, je hebt een aantal veel mooiere dingen, dan zijn buikspieren. Hij gaat dood als hij deze foto's ziet." Jo bloost een beetje, doet haar beha uit en bedekt haar borsten met haar handen, terwijl ze naar de camera kijkt. Dirk vraagt haar om te draaien en over haar schouder naar hem te kijken. Het duurt even, maar uiteindelijk is Dirk tevreden. 

Jo trekt de beha weer aan en loopt terug naar de kleedkamer. Ze doet de deur open en wordt begroet met applaus. Het styling team komt dichterbij voor een groepsknuffel en vertellen haar hoe geweldig ze was. Jo lacht en neemt alle complimenten in zich op, trekt haar eigen kleren weer aan en Zack verwijdert de meeste make-up van haar gezicht. Ze zegt tegen Freya dat ze haar haar graag zo wil houden en bedankt ze allemaal voor hun harde werk, voordat ze de kleedkamer uit loopt, op zoek naar Dirk.

Ze vindt hem, in zichzelf mompelend en leunend over zijn laptop. Jo loopt naar hem toe en zegt: "Zo slecht?" 

Hij kijkt haar aan en zegt: "Hou je mond! Je weet best dat je beeldschoon bent. Het gaat alleen moeilijk worden één foto voor elk thema te kiezen. Ze zijn allemaal prachtig." Hij wijst naar het scherm en Jo ziet een foto van Dart in een strak, zwart pak en daarna de foto van zichzelf in dezelfde pose. Hij legt het idee van de mensen van het tijdschrift uit: "Er zal een grote foto van jou geplaatst worden, met daarbij een kleine foto van Darts versie. Voor alle drie de outfits." 

Hij opent een foto van Dart in een gescheurde spijkerbroek en wit T-shirt. Jo's hart begint sneller te slaan bij het zien van de blik in zijn ogen. Dirk bekijkt haar aandachtig en zegt: "Zet je schrap." Hij opent haar versie en haar mond zakt open. Ze fluistert een wow en staart naar zichzelf op het scherm. Dirk lacht en zegt: "Ik ben heel blij dat je het zelf ook ziet. Iedereen die deze foto ziet, zal eraan willen likken." 

Jo lacht en schudt haar hoofd. "Eerlijk waar Dirk... Dan kun je deze foto beter niet op je laptop aan anderen laten zien, want dan gaat hij misschien stuk." 

Dirk lacht om haar grapje en zegt met een diepe stem: "Het wordt nog erger. Ik zal je eerst Darts versie laten zien en je even een momentje geven." Hij opent de foto en Jo doet een stapje dichterbij om hem beter te bekijken. Dart kijkt over zijn schouder met een verleidelijke blik en trekt zijn boxershort suggestief omlaag. 

Jo streelt het scherm en zegt: "Nou, deze zorgt ervoor dat ik het scherm wil likken." 

Dirk grinnikt en komt dichterbij om haar versie te openen. Hij zegt: "Ik hoop dat je toestemming geeft voor het publiceren van deze foto. Maar als het te veel voor je is, dan kies ik een andere." Jo staart een tijdje naar haar foto. Haar bovenlichaam is een beetje gedraaid en laat de zijkant van haar borst zien. Ze kijkt over haar schouder met een sensuele blik en ze heeft haar vinger achter het elastiek van de boxershort gehaakt. Ze doet zeker niet voor Dart onder. 

Langzaam verschijnt er een glimlach op haar lippen en ze kijkt Dirk aan. "Wow. Je moet deze gebruiken. Ik denk dat ik een beetje opgewonden van mezelf geworden ben." Dirk bedankt haar meerdere keren, terwijl hij haar wang kust.

Jo ziet een onberispelijk geklede vrouw op zich af komen en de vrouw vraagt aan Dirk of ze de foto's mag zien. Ze lijkt er tevreden mee te zijn en zegt tegen Jo: "Ik ben Barbara. Ik ben de hoofdredactrice en ik zal het interview met jou zelf doen. Je foto's zien er geweldig uit! Volg mij maar, dan gaan we beneden naar het restaurant om wat te drinken en te praten." Jo bedankt haar voor het compliment en volgt haar naar de lift. 


Barbara loopt naar een tafeltje bij het raam, gaat tegenover Jo zitten en bestelt twee koffie. De vrouw haalt zelfverzekerd haar digitale recorder en notitieboek tevoorschijn en legt ze op tafel. De ober zet de koffie op tafel en Jo neemt een grote slok, om zichzelf een beetje te kalmeren. De allereerste vraag die Barbara stelt is hoe ze aan het litteken op haar wang gekomen is. Jo raakt het litteken even aan en probeert haar gedachten op een rijtje te krijgen, omdat de zenuwen haar de baas dreigen te worden. Ze neemt nog een slok van haar koffie en besluit de vraag dan net zo direct te beantwoorden, als hij gesteld is. 

"Mijn ex heeft dit litteken aan me gegeven, op de avond dat ik vanuit Nederland hier naartoe vluchtte." 

Barbara lijkt even van slag, maar vraagt dan: "Is dat het enige litteken dat je van hem gekregen hebt? Of was dat de laatste?" 

Jo staart uit het raam en zegt: "Hij heeft me heel veel littekens gegeven, aan de binnen- en buitenkant. Dit was diegene die me de kracht gaf om bij hem weg te gaan." In de weerspiegeling van het raam, ziet ze Dart het restaurant in lopen, samen met een jonge, fitte man. Ze willen net gaan zitten aan één van de tafeltjes, als Dart haar ziet en naar haar toe komt. 

Hij legt zijn hand op haar schouder en leunt voorover om in haar oor te fluisteren. "Gaat het wel, Jo?" Jo kijkt hem, zonder iets te zeggen aan en hij ziet dat ze het zwaar heeft. Hij legt zijn handen op haar wangen en kust haar zacht, voordat hij rechtop gaat staan en zegt: "Zo. Nu ben ik klaar voor mijn interview. Tot zo, lief."

Jo lacht naar hem en voelt zich al wat beter. Ze kijkt naar Barbara en ziet dat ze Dart nakijkt met een blos op haar wangen. Nu voelt Jo zich nog beter, omdat Dart haar expres genegeerd heeft. Jo kucht zacht en neemt de laatste slok van haar koffie, terwijl ze toekijkt hoe Barbara probeert haar aandacht weer op het interview te vestigen. Ze trakteert Barbara op haar allervriendelijkste glimlach en zegt: "Heb je nog meer van die leuke vragen?" 

Barbara is nog steeds een beetje in de war als ze Jo vraagt: "Praat hij Frans in de slaapkamer?" 

Jo glimlacht een beetje vals en zegt: "Nou er is niet veel ruimte voor een gesprek, als we in de slaapkamer zijn. We gebruiken onze monden voor heel andere dingen. En daarnaast hoeft hij niet veel moeite te doen om mij in de stemming te krijgen. Heb je hem weleens zonder shirt aan gezien?" Jo leunt achterover en kijkt naar Dart, die naar haar knipoogt, opgelucht dat ze zich een stuk beter voelt. 

Barbara stelt nog een paar vragen, maar Jo kan merken dat ze er niet helemaal bij is. Jo legt haar hand op die van Barbara en zegt met een mierzoete stem: "Als je nog wat extra materiaal nodig hebt, dan mag je me altijd wat extra vragen e-mailen. Ik beantwoord ze met liefde." Jo ziet de irritatie in Barbara's ogen, maar de vrouw houdt verder haar gezicht in de plooi en bedankt haar voor het interview, voordat ze snel opstaat en wegloopt.

Dart ziet de hoofdredactrice weglopen met een zuur gezicht en glimlacht. Hij kijkt naar de man tegenover hem en zegt: "Geef me één seconde, ik ben zo terug." Hij staat op en loopt naar Jo toe. "Hé schoonheid, ik zag je hier alleen zitten en hoopte dat je bij ons aan tafel wilde komen zitten." 

Jo staat op en lacht naar hem. "Ik zou heel graag aan die knappe vriend van je voorgesteld willen worden." Dart knijpt in haar bil en lacht, haar naar het tafeltje begeleidend. 

"Pete, dit is Jo. De vrouw van mijn dromen." 

Pete glimlacht en bekijkt haar. "Hoi Jo. Leuk je te ontmoeten. Kom alsjeblieft bij ons zitten. Ik weet namelijk zeker dat deze tafel leuker is, dan degene waar je net aan zat." Jo gaat naast Dart zitten, die haar hand vastpakt en met zijn duim over haar handpalm streelt. Pete stelt hem veel vragen over zijn trainingsschema, zijn voeding en surfen. En Dart beantwoord ze allemaal ontspannen. Na een tijdje zegt Pete: "Nu komen de wat lichtere vragen. Favoriete snack?" 

Dart knijpt zacht in Jo's hand en zegt: "Jo." Ze bloost een beetje en weet al waar dit heen gaat. 

"Favoriete smaak? Favoriete ontbijt? Wat kun je niet missen? Wat is essentieel voor je gezondheid?" Jo begint zachtjes te lachen, als Dart alle vragen met haar naam beantwoordt. Pete begint ook te lachen en zegt: "Oké, het is duidelijk. Je bent smoorverliefd. En je wil waarschijnlijk alleen zijn met haar, dus ik zal dit interview afronden. Ik denk wat we meer dan genoeg hebben. De foto's zien er heel goed uit en het interview zal net zo goed zijn. Heel erg bedankt voor je tijd." Hij staat op, schudt ze allebei de hand en loopt weg.

Jo ademt uit en Dart zegt: "Laten we gaan. Ik wil mijn meisje voor mezelf alleen hebben." Ze gaan naar de parkeergarage en Dart doet de achterdeur van het busje open met een knipoog. 

Jo lacht en zegt: "Eindelijk laat hij me zijn seksbus zien." Dart duwt haar zachtjes in het busje en leunt over haar heen voor een diepe kus. Jo kreunt zacht en verliest zichzelf in zijn armen, bijna alles om zich heen vergetend. Maar dan horen ze voetstappen en ze verbergt haar gezicht tegen zijn schouder, terwijl hij grinnikt met zijn gezicht in haar haar. 

"Ik voel me echt weer jong, nu we bijna betrapt zijn. Kom schoonheid, we kunnen maar beter naar het hotel gaan. Ik durf te wedden dat daar outfits voor ons hangen, om vanavond op de rode loper de pers mee te betoveren. En ik weet dat er ook een grote badkuip in onze kamer is." Hij geeft haar een kus vol belofte en kijkt op haar neer, haar rode wangen en lippen in zich opnemend, voordat hij haar overeind helpt. 

Jo houdt zijn hand stevig vast en zegt: "Ik heb even een momentje nodig. Jij bent altijd zo razendsnel weer helder." Ze streelt met haar vinger over zijn lippen en voelt zich een beetje licht in haar hoofd. 

Dart staart naar haar lippen en schraapt zijn keel: "Dat lijkt maar zo, lief. Ik ben gewoon een betere acteur. En ik weet dat je me vermoordt, als er foto's van ons achterin de bus, in de roddelbladen verschijnen. Al zou het misschien wel goed voor mijn reputatie zijn." 

Jo slaat hem op zijn schouder en lacht. "Oké, laten we gaan." Ze doet de deur open en gaat zitten. Dart neemt plaats achter het stuur en start de bus. Jo staart uit het raam, emotioneel terugdenkend aan de gebeurtenissen van vandaag. Dart zet de radio zacht aan en geeft haar de tijd om het allemaal te verwerken.


Continue Reading

You'll Also Like

23.8K 2.2K 28
Experiment F III: Tegengif. In deel drie van Experiment F is het de kinderen eindelijk gelukt Professor Trans en zijn volgeling Doctor Zarbeck, achte...
536K 32.5K 85
Lamyae is een zeventien jarig, Marokkaans meisje waarvan de ouders twee jaar geleden zijn overleden aan een auto ongeluk. Ze heeft geen verdere broer...
1M 12.9K 52
Raven is een doodnormaal tienermeisje, oké doodnormaal kun je het niet noemen. We zullen zeggen een 18-jarig tienermeisje met een lichte obsessie vo...
797K 52.6K 151
x Based on facts x Mishandeling, Uithuwelijking, Verkrachting en Verdriet: wordt aan het licht gebracht! In dit boek neem ik jullie mee in het leven...