Nog Niet Verslagen ✔

By Hankiebeer

2.1K 80 14

[voltooid] Vechten of vluchten? Jo koos voor vluchten. Letterlijk. Ze loopt weg van de man die haar mishand... More

De schrijfster aan het woord...
Karakters, muziek en andere extra's
Hoofdstuk 1 - Vlucht
Hoofdstuk 2 - Thuis
Hoofdstuk 3 - Beter
Hoofdstuk 4 - Waarheid
Hoofdstuk 5 - Summer Dance
Hoofdstuk 6 - Deel
Hoofdstuk 7 - Blijf
Hoofdstuk 8 - Gebroken
Hoofdstuk 9 - Dichterbij
Hoofdstuk 11 - Hongerig
Hoofdstuk 12 - Sterk
Hoofdstuk 13 - Knap
Hoofdstuk 14 - Sexy
Hoofdstuk 15 - Emotie
Hoofdstuk 16 - Held
Hoofdstuk 17 - Vechter
Hoofdstuk 18 - Lust
Hoofdstuk 19 - Zwart
Hoofdstuk 20 - Samen
Hoofdstuk 21 - Voor altijd
Hoofdstuk 22 - Hit
Hoofdstuk 23 - Vragen
Hoofdstuk 24 - Tranen
Hoofdstuk 25 - Bus
Hoofdstuk 26 - Schieten
Hoofdstuk 27 - Premiere
Hoofdstuk 28 - Donkerder
Hoofdstuk 29 - Vuur
Hoofdstuk 30 - Lip
Hoofdstuk 31 - Ringen
Hoofdstuk 32 - Pittig
Hoofdstuk 33 - Expositie
Hoofdstuk 34 - Banaan
Hoofdstuk 35 - Kracht
Hoofdstuk 36 - Maman
Hoofdstuk 37 - Puzzelstukjes
Hoofdstuk 38 - Herinneringen
Hoofdstuk 39 - Naakt
Hoofdstuk 40 - Stilte
Hoofdstuk 41 - Bikini
Hoofdstuk 42 - Dartspeler
Hoofdstuk 43 - Bazin
Hoofdstuk 44 - Cheesecake
Hoofdstuk 45 - Roze
Hoofdstuk 46 - Tong
Hoofdstuk 47 - Droom
Hoofdstuk 48 - Rood, wit, blauw
Hoofdstuk 49 - Feestje
Hoofdstuk 50 - Magie
Hoofdstuk 51 - Kersen
Hoofdstuk 52 - Bot
Hoofdstuk 53 - Rebel
Hoofdstuk 54 - Bijzonder
Hoofdstuk 55 - Anarchie
Hoofdstuk 56 - Belofte
Hoofdstuk 57 - Ik ben van jou
De schrijfster aan het woord

Hoofdstuk 10 - Liefde

54 2 1
By Hankiebeer

Jo wordt wakker met een gevoel alsof ze zweeft. Haar hoofd ligt op Darts borst en blijkbaar is haar vlecht vannacht losgeraakt, want haar haar staat alle kanten op. Dart slaapt nog en ziet er jong en ontspannen uit. Ze houdt zielsveel van hem en is dankbaar dat ze hier mag liggen, in zijn bed en in zijn armen. Gisteren was magisch, bevredigend, teder, ongelooflijk... er bestaan geen woorden voor. Hij was zo lief en had volledige controle over zijn eigen verlangens. 

Het was behoorlijk indrukwekkend, hij heeft de hele tijd alleen maar aan haar gedacht. Ze heeft altijd geloofd dat alle mannen op een gegeven moment hun zelfbeheersing zouden verliezen. Dat zoiets onvermijdelijk was. Maar Dart niet, hij was in controle en voelde haar perfect aan, alsof hij haar gedachten kon lezen. Een aantal keren raakte ze in paniek, maar hij wist steeds precies wat te doen of te zeggen om haar rustig te krijgen.

Ze voelt de tranen in haar ogen branden, maar deze keer zijn ze niet van verdriet. Ze is gewoon overweldigd door deze liefde, de liefde die ze voelt voor hem en andersom. Ze voelt de liefde die hij voor haar heeft zelfs nu hij ligt te slapen, terwijl hij haar vasthoudt. Ze probeert haar tranen weg te slikken, maar er rolt er toch één over haar wang en belandt op zijn borst. 

Zijn ogen schieten open en hij veegt een lok haar uit haar gezicht. Hij bekijkt haar met slaperige ogen aan en ze voelt dat hij zich zorgen maakt. Zodra ze naar hem opkijkt, ziet hij de tranen in haar ogen en wordt nog bezorgder. Maar ze glimlacht naar hem en schudt haar hoofd, zo overmand door emoties dat ze nog even niet kan praten. Ze haalt diep adem en praat moeizaam. 

"Ik ben niet verdrietig. Ik ben gewoon overweldigd door dit alles. Het moet er gewoon uit. Ik hou meer van jou dan ik ooit voor mogelijk heb gehouden. Dankjewel voor gisteren. Dankjewel voor je liefde." 

Ze lacht, terwijl de tranen over haar wangen stromen en knuffelt tegen hem aan. Dart houdt haar stevig vast en verbergt zijn gezicht in haar haar, zelf ook behoorlijk emotioneel. Deze vrouw is alles wat hij nodig heeft om gelukkig te zijn, ze maakt hem beter op alle vlakken. 

Ze heeft haar lichaam en ziel aan hem gegeven gisteren, iets wat hij nog nooit eerder gevoeld heeft. Ze kwamen samen op een manier die zoveel meer was dan alleen fysiek. En om nu te weten hoe zij zich voelt en dat ze net zo van slag is als hij... 

Hij veegt een traan van zijn wang en praat zacht. 

"Ik ben zo dankbaar dat ik je hier bij me mag hebben. Ik heb geen flauw idee waar ik je aan verdiend heb, maar ik zal voor de rest van mijn leven dankbaar voor je zijn. Gisteren was voor mij ook heel bijzonder, om zoveel verschillende redenen. Het was het mooiste dat ik ooit gevoeld, gedaan, meegemaakt heb. Ik wist niet dat het zo kon zijn. Dankjewel voor jouw liefde, Jo."

Jo zucht blij en tekent met haar vinger rondjes op zijn borst, luisterend naar zijn hart, die in hetzelfde tempo als de hare klopt. Dart speelt met haar haar. Hij draait een krul om zijn vinger en laat hem dan los, zodat de krul opspringt. Ze liggen daar, blij en ontspannen, totdat Canelle op bed springt. De kat klaagt luid en duidelijk over het gebrek aan eten en aandacht. Jo lacht en kriebelt Canelle op zijn kop, terwijl Dart tegen de kat moppert. 

"De volgende keer houden we de deur dicht. Dit ventje is veel te jaloers en jij maakt het erger door hem zo te aaien." 

Jo grinnikt, gaat rechtop zitten en kijkt hem met twinkelende ogen aan. 

"Ik heb meer dan genoeg liefde in me, om jullie allebei gelukkig te maken. Trouwens, ik kan de verleiding niet weerstaan, om een mooie man te aaien." 

Ze aait Dart over zijn hoofd met een ondeugende glimlach en hij begint te lachen. Ze buigt naar de grond om haar slipje op te rapen en staat op om hem aan te trekken. Dart zucht teleurgesteld. Jo giechelt en loopt naar zijn kast om daar een T-shirt uit te halen en aan te trekken. Hij gaat rechtop zitten en staart naar haar, terwijl ze de slaapkamer uitloopt met Canelle op haar hielen. Ze ziet er goed uit in zijn shirt, denkt hij glimlachend. 

*****

Hij staat op en loopt naar de keuken. Daar aangekomen geniet hij van het uitzicht, want Jo bukt net voorover om voer in de bakjes van de katten te doen. Hij staat doodstil en gelukkig naar haar te kijken, terwijl ze tergend langzaam rechtop gaat staan en over haar schouder naar hem kijkt. Hij voelt zich betrapt en bloost een beetje. Ze lacht.

"Ik kan het voelen als je naar me kijkt. Dat zul je nooit stiekem kunnen doen." 

Hij haalt zijn schouders op en loopt naar haar toe om zijn armen om haar heen te slaan. 

"Heb je honger, lief?" 

Jo knikt en haar maag rammelt om het te bewijzen. 

"Maar ik moet me alleen eerst douchen, anders blijft dit haar voor altijd zo zitten." 

Dart doet een stap achteruit en bekijkt haar met een scheef lachje. 

"Dat zou ik helemaal niet erg vinden. Ik hou ervan, zo los en wild." 

Jo stompt tegen zijn schouder en ze lachen samen. Nog steeds lachend, lopen ze samen naar de badkamer voor een lange, hete douche. En het afdrogen wordt zelfs een moment om nooit meer te vergeten. 

*****

Jo zit op de bank, met haar eigen ondergoed en zijn shirt weer aan en probeert haar haar te temmen. Dart komt de kamer in met een borstel en gaat achter haar zitten. Hij borstelt voorzichtig alle klitten uit haar haar en maakt dan een perfecte vlecht aan één kant van haar hoofd. Hij legt de vlecht over haar rechter schouder en bedekt haar nek met vederlichte kusjes. Jo kreunt zacht en draait zich met opgetrokken wenkbrauwen naar hem om. 

"Daar ben je wel heel goed in." 

Dart doet alsof hij haar niet begrijpt.

"Ja, ik heb behoorlijk wat ervaring met het kussen van nekken. Maar dit is wel de mooiste." 

Hij grinnikt en Jo slaat op zijn schouder met een bezorgde blik in haar ogen. Hij kust de frons in haar voorhoofd zacht en legt het snel uit. 

"Sorry, dat was flauw. Maar je hoeft je geen zorgen te maken. Ten eerste heb ik een jongere zus en deed ik haar haar vroeger." 

Jo kijkt naar de borstel in zijn hand, nog steeds een beetje onzeker. 

"Ah, die borstel is van mij." 

Ze trekt haar wenkbrauwen weer op en kijkt hem aan. 

"Je hebt nog niet veel tijd gehad om op internet naar me te zoeken, of wel? Wacht even." 

Dart staat op, haalt een map uit een la en geeft hem aan Jo. Jo doet de map open en ziet dat hij vol zit met foto's van Dart, waarvan een flink aantal van Dart met heel lang haar. Er breekt een glimlach door, terwijl ze de foto's bewondert en ze stopt met bladeren zodra ze de foto vindt die Jake haar heeft laten zien; Dart bloot en verleidelijk. Ze staart naar de foto en Dart kucht ongemakkelijk, terwijl hij met een hand over zijn nek wrijft. Jo kijkt hem met ondeugende ogen aan.

"Ik vond je heel opwindend, toen ik deze foto voor de eerste keer zag. Ik vond je daarvoor al heel knap, maar dit is een fantastische foto. Niets vergeleken bij de man in het echt natuurlijk." 

Hij kijkt haar geschokt en met open mond aan en Jo maakt gebruik van het moment, om hem een diepe kus te geven. Ze onderbreken de kus om op adem te komen en Dart stelt de vraag die hij in zijn hoofd heeft.

"Je vond me voor die foto al knap?" 

Jo bijt op haar onderlip en doet net alsof ze over haar antwoord na moet denken. Genietend van dit momentje van onzekerheid bij Dart. 

"Zeker weten. De eerste keer dat ik je zag was op het strand. Je was aan het surfen en uiteindelijk kreeg ik zelfs je blote billen te zien. Ik was helemaal van slag en hoopte dat je hier in de buurt zou wonen, zodat ik je nog eens kon bekijken." 

Dart glimlacht breed, blij met haar antwoord en bekent. 

"Ik vond je prachtig! En compleet onbereikbaar." 

Ze houden elkaar stevig vast, blij dat ze samen zijn. 

*****

"Laten we naar Jake gaan voor het ontbijt!" 

Dart ziet haar de deur uit huppelen, vol zelfvertrouwen in zijn shirt met haar legerkistjes eronder. Hij doet de deur dicht en rent achter haar aan om haar hand vast te houden. Met een grijns op zijn gezicht loopt hij trots naast haar, richting het café. Ze lopen naar binnen en Jo rent de keuken in.

"Ik ga even wat meer kleren aan doen!"

 Dart loopt naar de bar en gaat overdreven pruilend op een kruk zitten. 

Jake zegt: "Kijk niet zo teleurgesteld. Want dan denk ik aan alle dingen die je met mijn kleine zusje hebt gedaan, terwijl ze bij jou thuis was." 

Hij probeert kwaad te kijken, maar dat lukt niet en hij grinnikt. 

"Ze ziet er heel gelukkig uit. Koffie?" 

Dart lacht schaapachtig en knikt. Jake vult twee mokken met koffie, want hij kent Jo goed genoeg om te weten dat ze 's morgens haar koffie nodig heeft.

Jo zoekt in haar kast naar één van de lingerie setjes die ze met Maria gekocht heeft. Ze trekt het setje aan, met een glimlach op haar lippen, omdat ze weet dat Dart het later zal zien. Ze trekt haar zwarte skinny jeans er overheen aan en een kort, zwart topje met een diep decolleté, zodat haar ketting goed te zien is. Ze maakt de outfit af met zwarte gympen en gaat snel naar beneden. 

Ze springt in Jakes armen voor een knuffel. Jake knuffelt haar warm en kust haar voorhoofd. 

"Hé zusje, ga lekker zitten. Je koffie staat al klaar, het geroosterde brood komt eraan." 

Jo loopt naar Dart toe, gaat naast hem zitten en neemt meteen een slok van haar koffie. Ze voelt Dart naar haar staren en draait haar gezicht lachend naar hem toe. 

"Wat is er lekker ding? Heb ik teveel kleren aan?" 

Ze lacht om haar eigen grapje en Dart speelt mee door weer te pruilen. 

"Ja, ik vond je veel leuker in mijn shirt. Nee, ik zie je het liefst naakt, in mijn armen." 

Jo bloost even. 

"De helft van het plezier zit hem in het uitpakken van het cadeautje." 

Ze knipoogt en Jake zet een bord met geroosterd brood voor haar neer. Met een ondeugende blik in haar ogen neemt ze een hap van het geroosterde brood. Jake kijkt van Jo naar Dart en grinnikt. 

"Ik zou maar uitkijken Dart. Volgens mij komt haar ware karakter naar boven, passend bij dat wilde haar." 

Dart eet van zijn roerei om wat te doen te hebben, want zijn gedachten gingen natuurlijk meteen naar het uitpakken van Jo. En als hij oogcontact met haar zou maken, dan zou ze dat meteen zien. 

Jo eet haar tweede snee geroosterd brood en kijkt naar Dart, maar al te goed wetend wat haar opmerking veroorzaakt heeft. Ze voelt zich zelfverzekerd en dat komt allemaal door zijn liefde voor haar. 

Ze laat hem met rust, zodat hij zijn ontbijt kan opeten en gaat de gasten langs met de thermoskannen vol koffie en thee. Ze lacht en praat met alle vaste gasten, vult de kopjes en beantwoordt alle vragen over Dart eerlijk. Een bejaarde man, die een paar keer per week komt ontbijten, vraagt of Dart haar vriendje is. Jo knikt en lacht naar de man. 

Hij zegt: "Dan hoop ik dat hij lief voor je is! Want ze zeggen dat hij nogal een versierder is." 

Jo weet haar lachen in te houden en zegt: "Ik stuur hem bij u langs, als hij zich misdraagt. Maar tot nu toe behandelt hij me als een prinses." 

Ze knipoogt naar de oude man en hij zegt: "Ja, zo te zien heeft hij alleen maar oog voor jou." 

Jo kijkt over haar schouder en ziet Dart naar haar staren. Ze tuit haar lippen en blaast een kusje naar hem. Ze praat even met de klant aan de laatste tafel en loopt dan terug naar de bar. Ze gaat naast Dart staan.

"Kan ik nog iets voor u halen meneer? Wilt u misschien nog een kopje koffie?" 

Hij kijkt haar met een scheef lachje op zijn lippen aan. "Wat ik wil staat niet op de menukaart, mevrouw." 

Jo bloost en trekt hem naar zich toe voor een langzame kus. Dart is even verbaasd, maar kust haar dan blij terug. Hij glimlacht trots als hij een aantal gasten hoort fluiten. Jake kucht en schudt zijn hoofd. 

"Breng de andere gasten nou niet op ideeën, Jo. Straks komen ze hier allemaal naar toe voor een kus van jou." 

Jo lacht, maar Dart kijkt het café rond met een boze blik in zijn ogen. Alleen het idee al maakt hem bezitterig. Jo wrijft met een vinger over de frons in zijn voorhoofd en fluistert in zijn oor.

 "Maak je geen zorgen mooie man. Jij bent de enige die ik zo wil kussen." 

Hij lacht en probeert haar te knuffelen, maar ze huppelt lachend bij hem vandaan. Ze begint samen met Jake de resten van het ontbijt op te ruimen en draagt afwas naar de keuken. Dart bekijkt haar glimlachend, terwijl ze heen en weer loopt. 

Zijn telefoon gaat en hij neemt op, zodra hij ziet dat het de ontwerper is. Hij begroet de man vriendelijk en meneer Tailor merkt op dat hij gelukkig klinkt. Dart vertelt hem dat alles goed afgelopen is met de vrouw van zijn dromen. De ontwerper begint dan uit te leggen wat hij bedacht heeft, nadat hij Darts video live op Facebook zag. 

"Ik stel me het volgende voor: Jij op de rode loper, op een druk feest of tijdens een vergadering, allemaal in een pak van mijn hand. Je ziet er fantastisch uit, maar op een gegeven moment verdwijn je naar het dakterras. Omdat je de vrouw van je dromen mist. En dan verschijnt de slogan."

Tailors pakken, maken alles beter. Nou ja, bijna alles. 

"En dan eindigen we met een shot van jou terwijl je in de verte staart of op je telefoon kijkt naar een foto. Het gaat een serie van foto's en reclamefilmpjes worden, voor op tv, in tijdschriften en misschien zelfs op abri's. En in het laatste spotje in de rij, ren je het dakterras op, nadat je een berichtje van je droomvrouw hebt gehad, om haar daar te ontmoeten. In de laatste scene zien we haar in jouw armen en met het het jasje van jouw pak om haar schouders." 

Meneer Tailor geeft Dart even de tijd om het allemaal te verwerken. 

"Voor het geval het nog niet duidelijk is, ik wil je graag als enige mannelijke model voor de campagne gebruiken. Ik hoop daarnaast dat jouw droomvrouw bereid is om de rol te spelen waar ze voor gemaakt is." 

Dart laat het allemaal even bezinken. 

"Dat hoop ik ook. Ik zie me dit eerlijk gezegd niet met iemand anders doen. Maar ze wil om persoonlijke redenen, misschien niet met haar gezicht in beeld. Daar moet ik eerlijk over zijn. Ik zou dolgraag het gezicht van de campagne willen zijn. Ik voel me vereerd." 

Meneer Tailor zegt: "Praat er met haar over. Ze zal alleen in de laatste scene te zien zijn en we kunnen zelfs wel wat verzinnen, zodat haar gezicht niet in beeld is. Ik zal een romantische suite voor jullie boeken. Laat me maar weten of het lukt allemaal. Ik spreek je later!"

Dart kijkt even in gedachten naar zijn telefoon en duwt dan de keukendeur open om te kijken waar Jo is. Hij blijft in de deuropening staan en staart met een brede glimlach op zijn gezicht naar Jo, die voorover gebukt de vaatwasser staat in te ruimen. Jake geeft Jo een bord aan en ziet Dart naar haar staren. 

Hij wil Jo net waarschuwen, maar Jo knipoogt naar hem en doet net of ze iets van achter uit de vaatwasser moet pakken. Dart schraapt zijn keel en hij krijgt het warm, maar het lukt hem niet om ergens anders naar te kijken. Jo kijkt over haar schouder en steekt haar tong naar hem uit. Hij schudt zijn hoofd en weet dat ze het expres deed. 

"Geloofde je me de eerste keer niet? Ik zei toch dat ik kan voelen dat je naar me kijkt. De gedeeltes die je bekijkt, warmen behoorlijk snel op." 

Ze begint te lachen en Jake en Dart lachen met haar mee. Ze straalt zoveel zelfvertrouwen uit, dat Jake zijn ogen niet kan geloven. Ze lijkt helemaal niet meer op het meisje dat nog niet zo lang geleden zijn café binnen strompelde. Ze heeft echt grote stappen gemaakt. Jo duwt de vaatwasser dicht met haar heup en zet hem aan. Ze gaat op het aanrecht zitten en kijkt naar Dart. 

"Miste je me nu al? Of heb je me iets te vertellen?" 

Ze kijkt naar de telefoon in zijn hand en wacht op zijn antwoord. 

"Ik denk niet dat ik ooit iets voor je verborgen kan houden, je hebt alles meteen door. Ik heb je inderdaad wat te vertellen. Nou eigenlijk, wil ik je iets vragen." 

Jake loopt de keuken uit om ze wat privacy te geven.

Dart loopt naar Jo toe en ze trekt hem naar zich toe. Hij kijkt  met een scheef lachje op haar neer.

"Zou je morgen met me mee willen naar San Francisco? En met mij in een romantische suite willen verblijven?" 

Jo lacht en knikt verlegen. Hij vertelt haar dat de ontwerper geïnspireerd geraakt is door zijn video op Facebook. 

"De hele campagne draait nu om mij en de droomvrouw die ik mis." 

Hij valt even stil en kijkt haar onderzoekend aan. 

"Zou jij de vrouw van mijn dromen willen zijn in de foto's en de reclamespot? Meneer Tailor wil je ook graag hebben voor die rol in de reclamecampagne. En ik zou het eerlijk gezegd met niemand anders willen doen." 

Jo knippert een paar keer en kijkt hem verbaasd aan. 

"De ontwerper wil mij hebben? Heeft hij enig idee hoe ik er uitzie? Ik ben geen fotomodel. En dit gaat een wereldwijde campagne worden toch? En dan zal mijn gezicht overal te zien zijn..." 

Ze zucht, terwijl de zenuwen door haar lijf gieren. Dart kust haar zachtjes. 

"Je bent prachtig, dat weet je best. Maar wat vooral voor de ontwerper belangrijk lijkt te zijn, is dat ik van je hou. Dat het echt is. En ik heb hem al gewaarschuwd dat je misschien niet met je gezicht in beeld wil." 

Jo kijkt hem aan, opgelucht dat hij haar al zo goed kent. 

"Ik ben alleen in de laatste scene te zien, toch? Waarin ik het jasje om mijn schouders heb?" 

Dart knikt. 

"In de andere scenes kijk ik naar een foto op mijn telefoon en die heb ik al. En die foto zal er op beeld wazig uitzien, om het mysterieus te houden." 

Jo denkt even na en realiseert zich dan wat hij net zei. 

"Je hebt die foto al?" 

Dart lacht en opent de foto op zijn telefoon en ze ziet zichzelf slapend op zijn bank, met haar haar wild. Dart fluistert. 

"Zo mooi. Ik heb hem al heel vaak bekeken." 

Jo kust hem zacht, om hem te bedanken voor zijn eerlijkheid. 

"Oké, vertel Meneer Tailor maar dat we morgen komen. En dat ik op één of andere manier meedoe. Ik weet zeker dat we er samen wel uitkomen. Ik wil die rol ook niet door een andere vrouw laten spelen. Ik moet het natuurlijk wel even met Jake overleggen."

Dart knikt en loopt naar buiten om de ontwerper te bellen, om hem het goede nieuws te vertellen. Jo duwt de deur naar het café open en maakt oogcontact met Jake, die met een klant staat te praten. Jake beëindigt het gesprek en komt de keuken in. Ze vertelt hem zo enthousiast over de reclamecampagne, dat hij wel moet glimlachen. Haar ogen glimmen en ze springt op en neer, terwijl ze wacht om te horen wat hij denkt. 

Dart komt lachend de keuken weer in en Jake vraagt: "Hoe laat moet ik jullie naar het vliegveld brengen?" 

Hij heeft zijn vraag nog maar nauwelijks gesteld of Jo springt in zijn armen om hem te bedanken. Jake grinnikt. 

"Ja, ja. Je ziet er zo gelukkig uit, dat ik geen nee kan zeggen. En ik weet dat je meer van die idioot houdt, dan van mij. En het is denk ik ook wel goed voor jullie, er even tussenuit samen." 

Dart slaat Jake op zijn schouder en Jo laat Jake los om Dart te kussen. Jo draait zich om naar Jake en met haar handen op haar heupen en spreekt met een boze stem. 

"Nu moet je eens goed naar me luisteren meneer Henderson. Ik hou helemaal niet méér van hem. Het is een ander soort liefde. Maar je zult altijd mijn grote broer blijven en ik zal voor altijd van je houden." 

Ze kust hem op zijn wang en hij kijkt haar een beetje emotioneel aan. 

 "Oké, klein zusje van me. Mijn liefde is ook voor altijd. En nu aan het werk, want de eerste lunchgasten zijn er al. En er is voetbal op vanavond." 

Dart wijst naar Jake en ze roepen in koor: "Kippenpootjes!" 

Jo schudt haar hoofd en lacht, terwijl ze het café in loopt om de eerste gasten met een glimlach te begroeten. Dart volgt haar met zijn ogen, trots dat ze van hem is. Met haar blije karakter, weet ze iedereen gelukkig te maken. Jake ziet hem naar Jo kijken en knikt naar hem. 

"Ja, je bent smoorverliefd. Ik zag het al aankomen op die dag op het strand, toen ik je alleen liet met haar." 

Dart kijkt hem aan en geeft het toe. "Ik hou al van haar, sinds de eerste keer dat ik haar zag. Ook al probeerde ik het te ontkennen. Ik weet nog steeds niet zeker of ik haar wel verdien. Maar ik koester elke minuut die ik met haar mag doorbrengen." 

Jake legt een hand op zijn schouder en kijkt hem aan. "Luister naar me, Dart. Jij verdient haar en zij verdient jou. Jij kunt haar precies geven wat ze nodig heeft en andersom. Ze heeft een ervaren, buitenaards geduldige minnaar nodig, om al haar diepgewortelde angsten te overwinnen. Ik denk niet dat een 'gewone' man dat zou kunnen. 

En jij? Jij hebt iemand nodig die van je houdt, zoals je echt bent. Iemand ver van de wereld waar je al die jaren in gewerkt hebt. Jullie zijn voor elkaar gemaakt." 

Jake trekt Dart naar zich toe voor een knuffel en zegt: "Ja, ik ben niet zo emotioneel onvolwassen als ik er uitzie. Maar als je dit aan Jo vertelt, dan ontken ik alles." 

Dart lacht met Jake, zijn ogen zoekend naar Jo, die buiten op het terras een paar gasten hun lunch serveert. 

"Het vliegtuig vertrekt morgenavond om zeven uur. Het zou geweldig zijn als je ons naar LAX kunt brengen."

Hij loopt buiten, naar Jo toe en kust haar trots, voor het oog van alle gasten. Ze slaat haar armen om zijn nek en kijkt hem verliefd aan. 

"Ik moet mijn koffer pakken en nog wat dingen regelen voor onze reis. Dus ik ga nu even naar huis, maar kom terug voor de voetbalwedstrijd. Ik wil die kippenpootjes wel eens proeven waar de mannen het steeds over hebben. Blijkbaar waren ze de laatste keer lekkerder dan ooit." 

Jo giechelt en kust hem. 

"Oké, lekker ding. Ik ben toch druk hier. Tot straks en kus de katten voor me." 

Darts gezicht vertrekt, zodra ze het over de katten heeft en Jo loopt lachend naar binnen. 


Continue Reading

You'll Also Like

864K 45.8K 76
MOMENTEEL HERSCHREVEN TOT CHAPTER 15. - Hoe zou ze nog verder kunnen met haar leven na een afschuwelijke, traumatische ervaring? Hoe zou ze überhaupt...
1M 12.9K 52
Raven is een doodnormaal tienermeisje, oké doodnormaal kun je het niet noemen. We zullen zeggen een 18-jarig tienermeisje met een lichte obsessie vo...
60.9K 576 10
"Yasmine! wat ben je allemaal aan het doen!" Tot mijn verbazing is mijn moeder bezorgd. Nou.. ze klinkt bezorgd. ze is nooit bezorgd. Mijn moeder haa...