Falling in love in Spain

By mystery-eyes

2K 64 4

Je kan niet bepaald zeggen dat Avalynn een heel makkelijk leven heeft gehad, maar na een paar moeilijke jaren... More

Info
Intro
Hoofdstuk 1
Hoofdstuk 2
Hoofdstuk 3
Hoofdstuk 4
Hoofdstuk 5
Hoofdstuk 6
Hoofdstuk 7
Hoofdstuk 7,5
Hoofdstuk 8
Hoofdstuk 9
Hoofdstuk 10
Hoofdstuk 11
Hoofdstuk 13
Hoofdstuk 14
Hoofdstuk 15
Hoofdstuk 16
Hoofdstuk 17
Hoofdstuk 18
Hoofdstuk 19
Hoofdstuk 20
Hoofdstuk 21
Hoofdstuk 22

Hoofdstuk 12

71 3 0
By mystery-eyes

Vandaag is de dag, ja ook mijn verjaardag, maar nog beter de dag dat ik en Matthijs op date gaan. Hij wil nog steeds niet zeggen wat we gaan doen, maar verder hebben wel alles geregeld. Zo als ik al had voorspelt vroeg mama gisteren onder het eten wat ik vandaag wilde doen en toen ik zei dat ik gewoon wilde dat we allemaal wat vrij tijd hadden was ze daar niet super blij mee, maar ze begreep het wel. We gaan dus vandaag eerst met zijn alle ontbijten en daarna gaan we gewoon naar het centrum van Malaga en vandaar mogen we zelf beslissen wat we gaan doen. Dat was dus deel 1 van het plan gelukt en ook deel 2 kosten niet zoveel moeite. Ik hoefde Mia alleen maar te zeggen dat Matthijs en ik vandaag op date zouden gaan en gelijk wilde ze me al met alles helpen, echt super lief.

Ik kijk op mijn telefoon, het is half 10, tijd om uit bed te komen. Mia is al weg, dus ik ga maar eens kijken waar ze is.

Als ik de woonkamer inloop zie ik een gedekte ontbijttafel met cadeautjes, maar er is verder niemand. Ik draai me om om ze te gaan zoeken en daar staan ze. Ik schrik me rot en ze beginnen allemaal hard te zingen. Ik krijg echt een enorm brede glimlach op mijn gezicht.

Als ze klaar zijn met zingen word ik van alle kanten geknuffeld en gefeliciteerd, daarna gaan we eten. Het is echt super gezellig, mijn moeder vertelt allemaal verhalen over mijn jeugd en het voelt gewoon heel gezellig.

"Nu is het tijd voor cadeautjes!" zegt Alexander als we klaar zijn met eten. Met een enorme glimlach op zijn gezicht geeft hij me zijn cadeau.

"Het is van mij en Benjamin" zegt hij. Het is een klein doosje en als ik het uitpak zie ik dat het van Pandora is en ik kijk ze me grote ogen aan. In het doosje zit een bedeltje van een olifantje.

"Wauw, deze is echt super mooi! Dankjewel!" zeg ik blij, ik sta op en geef de jongens allebei een knuffel.

"Nu ik!" zegt Collin, "Deze is van mij en Matthijs" zegt hij en geeft me klein plat pakje. Ik maak het open en zie een ketting van een lotusbloem, hij is van zilver en onder het kettinkje staat een tekst met de betekenis er van. Het staat voor een nieuw begin. Ik ben gewoon sprakeloos, ik vind het zo mooi. Ik sta op en geeft beide jongens een kus op hun wang.

"Dank jullie wel, hij is echt heel mooi" zeg ik. Mia helpt me met het kettinkje om doen en ik smile van oor tot oor.

"Nu ik!" zegt Mia en geeft me een zacht pakje. Ik maak het open en zie blauwe stof, als ik de stof uit vouw zie ik dat het het mooi blauwe jurkje is.

"Awh super leuk dankjewel" zeg ik en geeft Mia een knuffel.

"ja, hij stond je zo goed, dus ik dacht die moet je gewoon hebben" zegt ze en glimlacht.

Als laatste zijn mama en Arthur aan de beurt, van mama krijg ik eerst een envelop, in de envelop zitten opgevouwen brieven.

"Ik heb deze brieven iedere dag voor je verjaardag geschreven, het zijn er nu dus 18. Je mag ze nu lezen, maar je mag ze ook later even voor jezelf lezen" zegt ze lief. Ik kijk haar aan met tranen in mijn ogen en geef haar een knuffel.

"Dankjewel, ik lees ze later wel, dan kan ik echt mijn tijd nemen" zeg ik.

"Dat is goed lieverd, maar dat was niet het enige wat je van ons krijgt" zegt mama geheimzinnig. Arthur haalt nog een envelop tevoorschijn en geeft hem aan mij. Ik maak hem open, er zit een kaart in met een foto van Londen op de voorkant. Als ik de kaart open maak worden mijn ogen groot van geluk. Ik lees 3 keer opnieuw wat er staat en kijk mama en Arthur dan om de beurt aan, "echt?" vraag ik. Ze knikken allebei lachend.

Ik sta op en geef ze allebei een dikke knuffel en een kus op hun wang.

"Wat is het?" vraagt Alex nieuwsgierig.

"Ik heb een weekendje Londen voor twee personen cadeau gekregen, echt zo super gaaf" zeg ik enthousiast. Alexanders ogen worden groot.

"Dat is zo gaaf, neem mij mee!" zegt hij gelijk en ik moet lachen om zijn reactie.

"We zullen nog wel zien wie ik mee neem" zeg ik met een glimlach.

Na nog een tijdje aan tafel te hebben gezeten en gekletst te hebben is het tijd om me om te gaan kleden. Ik sta bij mijn koffer en bedenk wat ik aan moet doen als Mia binnenkomt.

"Mia, je moet me helpen. Ik heb geen idee wat ik aan moet en ik wil er wel een beetje leuk uitzien" zeg ik zuchtend. Mia kijkt me aan met een enorme glimlach.

"Oké ga maar op bed zitten, ik ga er voor zorgen dat je er op je mooist uitziet" zegt ze blij. Ik doe als ze vraagt en ga op het bed zitten. Mia begint gericht te zoeken naar een outfit en binnen een paar minuten legt ze het naast me neer op het bed. Ik zie het witte jurkje dat we samen hebben gekocht. Mijn nieuwe witte sandaaltjes zet ze voor het bed neer. Ik lach naar haar en begin me om te kleden. Het jurkje staat nog steeds net zo leuk als toen in het pashokje. Mijn haar laat ik los over mijn schouders vallen, ik doe wat subtiele make-up op. Als laatste doe ik nog het kettinkje om wat ik heb gekregen, ik pak mijn tas en loop naar de woonkamer.

We rijden met zijn allen naar het centrum van Malaga en eerlijk gezegd ben ik best wel nerveus. Ik ben echt heel benieuwd hoe mijn eerste date met Matthijs gaat zijn en wat we gaan doen. Voor ik het weet staan we in een parkeergarage en is het tijd om onze wegen te scheiden. Als mama, Arthur, Benjamin en Alexander weg zijn pakt Matthijs voorzichtig mijn hand.

"Heb je er zin in?" vraagt hij met een lieve glimlach. Ik knik breed glimlachend.

"Oké, tortelduifjes, wij gaan jullie nu alleen laten. Doe geen stomme dingen en veel plezier samen!' zeg Mia blij, ze pakt Collin bij zijn arm en trekt hem weg. Voordat hij ook maar kan protesteren fluistert Mia iets tegen hem en hij lijkt er mee akkoord te gaan.

Ook Matthijs en ik beginnen richting de straat te lopen.

"Ga je me nu wel vertellen waar we heen gaan?" vraag ik.

"Nee, dan is het geen verrassing meer" zegt hij met een glimlach. Ik weet dat het geen zin heeft om verder te vragen, dus ik laat het zitten.

Matthijs leidt me door allerlei straatjes en na een tijdje lopen vraag ik me af of hij echt wel weet waar we heen gaan. Ik wil het net gaan vragen als we aankomen bij de ingang van een soort kasteel ruïne. "Castillo Gibralfaro" staat er op een bord.

Ik kijk Matthijs blij aan. "Vind je het leuk?" vraagt hij twijfelend.

Ik knik enthousiast, ik hou altijd van dit soort historische dingen bezoeken en kastelen vind ik helemaal leuk.

We lopen samen gezellig kletsend door de ruïne, als we een trap op lopen komen we bij een super mooi uitzicht punt. Omdat het kasteel op een soort heuvel ligt heb je van bovenaf een uitzicht over heel de stad en op zee. Ik leun tegen de afgebrokkelde stenen aan en geniet van het uitzicht.

"Heb ik al gezegd dat je er heel mooi uitziet" zegt hij zacht in mijn oor als hij zijn armen van achter om me heen slaat. Er vormt kippenvel op mijn armen en ik glimlach.

"Pas drie keer ofzo" zeg ik lachend en leun tegen hem aan. Ik hoor Matthijs zacht lachen en voel dan zijn lippen op mijn wang. Matthijs haalt zijn telefoon uit zijn zak en we maken een paar leuke foto's samen.

We genieten nog even van het uitzicht en genieten van elkaars gezelschap. Daarna besluiten we wat te gaan drinken, want we hebben we dorst gekregen na al dat wandelen. We gaan op een terrasje zitten bij het kasteel en bestellen allebei een cola.

"Weet je al wat je wil gaan doen als je je diploma hebt?" vraagt Matthijs.

"Ja, ik denk het wel. Ik wil waarschijnlijk een social work opleiding gaan doen in Amsterdam" zeg ik met een glimlach.

"Klinkt interessant, maar waarom Amsterdam?" vraagt hij nieuwsgierig.

"Nou, ik heb de opleiding ook in Breda bezocht en ook dat sprak me super aan, maar in Amsterdam heb je net wat meer variatie in verschillende soorten mensen en heb je nog meer verschillende stagemogelijkheden. En plus het feit dat ik Amsterdam echt wel een hele leuke stad vind, wordt het Amsterdam" zeg ik blij.

"Nice, alles is goed, zolang jij je er goed bij voelt en Amsterdam is niet super ver van Rotterdam, dus dat moet ook goed komen" zegt Matthijs met een knipoog, waardoor ik moet giechelen.

"Heb je het wel naar je zin op de vakantie tot nu toe?" vraag ik met een glimlach. Hij kijkt me aan en lacht.

"Ja, we doen allemaal super leuke dingen, alleen het gezelschap valt een beetje tegen" zegt hij plagend. Ik kijk hem nep beledigd aan. "Nee, grapje. Er zit echt een heel leuk, knap en lief meisje bij." Ik kijk hem blozend aan en glimlach.

Het is tegen 4 uur als we besluiten terug te lopen naar het centrum. Het is echt super gezellig, we kletsen, maken leuke foto's en hebben gewoon lol samen. Na een tijdje rondgelopen te hebben besluiten we om even lekker te rusten in een parkje vlakbij de boulevard, waar we straks met zijn allen gaan eten. We gaan op een bankje zitten.

"Hey Thijsie, hoe gaan we het straks eigenlijk doen? Waarschijnlijk als we dadelijk bij het eten met zijn tweeën aan komen gaan mama enzo wel vragen hebben denk ik" zeg ik een beetje verlegen.

"We kunnen gewoon eerlijk zijn en zeggen dat we op date zijn geweest" zegt hij met een lieve glimlach. Ik kijk hem aan en knik twijfelend.

"Wat is er? Waar twijfel je over?" vraagt Matthijs lief en pakt mijn hand. Ik schud mijn hoofd.

"Niks, het is stom" zeg ik met een kleine glimlach en rode wangen.

"Nee, tuurlijk is het niet stom, vertel gewoon, misschien kan ik de twijfel wegnemen" zegt hij lief.

Ik zucht en knik. "Het is gewoon. Jij bent de eerste persoon die ik echt leuk vind sinds dat mijn vader weg is gegaan. Ik ben gewoon een beetje bang voor de reactie van mama en Alexander, want sinds papa weg is ben ik steeds bang om ze nieuwe mensen te laten ontmoeten. Ik weet dat je ze al vaker hebt gezien en dat ze je al kennen, maar het voelt gewoon anders sinds dat wij zo close zijn. Ik weet gewoon niet hoe ze gaan reageren" zeg ik zacht en kijk naar onze handen.

"Twijfel je over ons, over wat je voelt?" vraagt hij voorzichtig. Ik kijk open kijk hem recht aan.

"Nee, eerlijk gezegd twijfel ik niet. Ik niet ik vind je echt heel leuk, misschien is dat ook wel wat ik het engste vind. Ik heb nog nooit bij iemand zo een goed gevoel gehad. En eerlijk sinds dat papa weg is heb ik me bij niemand veiliger gevoeld." Hij kijkt me aan en zonder verder nog iets te zeggen kust hij me. Het is een kus vol passie en emotie, ik heb echt het gevoel alsof er overal vuurwerk afgaat. We trekken terug om op adem te komen en rusten onze voorhoofden tegen elkaar.

"Lynnie, ik vind jou ook echt fantastisch en ik zal er alles aan blijven doen om je bij me te houden en je veilig te laten voelen. De reactie van je moeder en Alexander komt wel goed, echt" zegt hij zacht en geeft me een kus op mijn neus. Ik zucht en knik, hij heeft gelijk. Het gaat gewoon goed komen, ik moet me niet zo druk maken.

Continue Reading

You'll Also Like

1M 13K 52
Raven is een doodnormaal tienermeisje, oké doodnormaal kun je het niet noemen. We zullen zeggen een 18-jarig tienermeisje met een lichte obsessie vo...
316K 10.7K 46
Zijn ogen blikten naar beneden. 'Sh*t, je bent zo sexy', gromde hij. Hij pakte mijn heupen vast en drukte me op het bed. Hij ging snel tussen mijn be...
8K 744 48
~Soms brengen de verkeerde keuzes je naar de juiste plek~ Kyle en Mila hebben het goed voor elkaar in Liverpool. Kyle heeft die basisplek te pakken e...