Hoofdstuk 14

70 3 0
                                    

Ik word wakker geschud, als ik mijn ogen open doe zie ik Mia met een blij gezicht naar me kijken. Ik zucht en sluit mijn ogen weer.

"Nee, niks daarvan. Jij gaat mij gewoon even alle details van gisteren geven" zegt Mia en ik voel het bed in zakken. Ik doe mijn ogen weer open en ga rechtop zitten.

"Hoe laat is het?" vraag ik terwijl ik mezelf uit rek.

"8 uur" zegt ze en ik kijk haar met grote ogen aan.

"Jij dacht laat ik Avalynn even lekker vroeg wakker maken, terwijl de rest van de wereld nog op 1 oor ligt" zeg ik sarcastisch. Ze kijkt me half lachend aan.

"Ja dat dacht ik, vertel nou wat er gisteren gebeurdt is" zegt ze ongeduldig. Ik lach om haar ongeduld en vertel het hele verhaal.

"Dus zijn jullie nu officieel?" vraagt ze als ik klaar ben met praten.

"Nee, we doen het gewoon rustig aan" zeg ik.

"Nou ja, het is maar wat je rustig aan doen noemt" zegt ze plagend en ik sla haar speels tegen haar arm.

"Maar nu is het jou beurt, hoe was het gisteren bij jou" vraag ik met een kleine glimlach.

"Was ook heel gezellig. We hebben elkaar beter leren kennen en we zijn gewoon gaan shoppen. Of nou ja, ik heb hem verschillende winkels ingesleurd en hij heeft steeds gewacht tot ik klaar was." zegt ze lachend.

"Klinkt als een leuke dag" zeg ik ook met een lach. "Hoe laat waren jullie thuis?"

"Rond twaalf uur ofzo. We zijn gewoon naar een cafeetje gegaan en hebben gezellig wat gedronken. We zijn eigenlijk alleen naar huis gegaan omdat Alex en Ben moe waren" zegt ze.

"Wat gaan we vandaag eigenlijk doen?" vraagt ze als we een tijdje in stilte op mijn bed liggen.

"Volgens mij was het plan om naar het strand te gaan en dan vanavond wat te eten op de boulevard" zeg ik.

Tijdens het ontbijt is het gezellig, we kletsen en bespreken de vorige dag. Als we klaar zijn met het ontbijt is het 11 uur. We willen rond 1 uur naar het strand, dus ik heb nog wel even om te beslissen wat ik aan ga doen. Mama en Arthur zijn samen even boodschappen doen, de jongens zijn een film aan het kijken en Mia en ik zitten op onze kamer, ik lees mijn boek en Mia is iets op haar telefoon aan het doen. Als ik mijn boek uit heb leg ik het terug in mijn koffer en kijk ik hoe laat het is. Het is al 12 uur, dus ik besluit dat het tijd is om een outfit te kiezen.

Ik pak mijn bikini en badpak en loop naar de badkamer. Ik doe de deur op slot en trek mijn bikini aan. Het is een bordeaux rode bikini met een hoog sluitend topje, maar het is een heel kort broekje en bijna mijn hele rug is bloot. Ik bekijk mezelf in de spiegel, ik ben niet extreem blij met wat ik zie. Alle littekens op mijn rug zijn zo goed zichtbaar en ook op mijn buik zie ze er niet mooi uit. Ik zucht en draai nog een paar rondjes. Mijn haar, dat ik in mijn staart heb gedaan, laat ik los over mijn schouders hangen. Dit fixt het wel iets meer, omdat mijn haar over ongeveer een kwart van mijn rug valt, maar toch weet ik het niet zo.

Er wordt op de deur geklopt en ik maak hem open. Mia kijkt me met een grote glimlach aan.

"Ja, dat bedoel ik dus, ziet er zo mooi uit" Zegt ze blij en komt naast me staan. We bekijken ons samen in de spiegel. Zij heeft een gele bikini aan met zwarte palmboompjes, ze heeft echt een heel mooi lichaam zonder littekens of oneffenheden. Ik wou dat ik dat had, denk ik bij mezelf.

"Ik denk niet dat ik hem aan houd" zeg ik onzeker.

"Nee, waarom niet?" vraagt ze verbaasd.

"Ik voel me er gewoon niet fijn bij, ik voel me echt super onzeker" zeg ik voorzichtig.

Falling in love in SpainWhere stories live. Discover now