Hopeless

By FateFatal95

930K 45.5K 3.2K

"Láska je cit, který si vymysleli lidé, aby měli omluvu pro své naivní chování." More

Prolog
Trailer
Chapter 1 - Welcome to Switzerland
Chapter 2 - Pařba po ženevsku
Chapter 3 - The Bank Robbery
Chapter 4 - Temnota. Chlad. Strach.
Chapter 5 - Liam
Chapter 6 - Slizoun
Chapter 7 - Svoboda? Tak asi ne...
Chapter 8 - Brána
Chapter 9 - Skutečná Ženeva
Chapter 10 - Nejsem ničí děvka
Chapter 11 - The Green Inferno
Chapter 12 - Gangy? Radši spolky.
Chapter 13 - Tunelová pohoda
Chapter 14 - Penthouse
Chapter 15 - Drift King
Chapter 16 - Don't touch my fucking back
Chapter 17 - Paintings
Chapter 18 - Nightmare
Chapter 19 - You motherfucker!
Chapter 20 - Bez emocí
Chapter 21 - Syndikát
Chapter 22 - Dráždění hada bosou nohou
Chapter 23 - Policejní záznamy
Chapter 24 - Ford Mustang
Chapter 25 - Breakdown
Chapter 26 - Courage
Chapter 27 - Need for Speed
Chapter 28 - Trip to Paris
Chapter 29 - Meeting
Chapter 30 - Příprava na rachot!
Chapter 31 - SST Espionage
Chapter 32 - Key to Her Heart
Chapter 34 - Just Keepin' Cool
Chapter 35 - Who the Fuck... The Criminals
Chapter 36 - Padej z kola ven!
Chapter 37 - Up, Up and Away
Chapter 38 - Co by kdyby bylo nebylo
Chapter 39 - Breaking the Bank at Tropicana's
Chapter 40 - A Big Pile of Shit
Chapter 41 - In Jail (Part One)
Chapter 42 - In Jail (Part Two)
Chapter 43 - Tomlinson vs. Styles
Chapter 44 - Get the Hell Out of this Place
Chapter 45 - Týmový Duch
Chapter 46 - Yay Ka - Boom - Boom
Chapter 47 - Changes
Chapter 48 - Welcome Back to Switzerland
Chapter 49 - Lost Control
Chapter 50 - Déšť
Chapter 51 - Ženevský Obraz (Part One)
Chapter 52 - Ženevský Obraz (Part Two)
Chapter 53 - Cigarettes
Chapter 54 - The Human Heart
Chapter 55 - Eye of the Tiger
Chapter 56 - Charlotte (Part One)
Chapter 57 - Charlotte (Part Two)
Chapter 58 - Milionář v Ženevě
Chapter 59 - Monster
Chapter 60 - I Swear
VÁNOČNÍ SPECIÁL
Chapter 61 - Lamborghini Huracán
Chapter 62 - Can You Hear Me When I Cry ?
Chapter 63 - The Strip Club
Chapter 64 - Be Struck By You
Chapter 65 - Broken
Chapter 66 - Ženevská Válka
Chapter 67 - Battlefield (Part One)
Chapter 68 - Battlefield (Part Two)
Chapter 69 - Déšť Smrti
Chapter 70 - I'm Only Human After All (The End)

Chapter 33 - You've got something I need

15.4K 677 26
By FateFatal95

Cinkání lžičky o hrneček, když si míchám svůj oblíbený čaj s citronem a třemi cukry, je mým momentálním jediným společníkem. Netuším, jestli všichni ještě spí, nebo jsou zašití u sebe v pokoji - každopádně jsem jediná v kuchyni a jsem ráda za nynější stav klidu.

Uběhlo pár dní od doby, kdy byl Harry Blakem Hammondem a kdy Liam ukradl od krupiérky tu kartu, se kterou je snadnější přístup do kasina SST. Nicolas ho tu noc donutil tady v kuchyni mluvit a nemohla jsem si nevšimnout Liamova nadšení, když popisoval, co všechno udělal k tomu, aby tu kartu ukradl. Spolek v krvi se jednoduše nezapře. Říkal, že napřed vypadal jako naprostý zoufalec, když se Felicity snažil sbalit, následně mu do kapsy dala papírek, kde ho žádala o schůzku a že pak přijeli k ní domů, kde si dali dalších pár skleniček a pak se na sebe vrhli jako hladová zvěř, přičemž ji během jejího spánku ukradl kartu a pak ji bez povšimnutí vrátil.

Neřeknou mu tady od té doby jinak, než šukač Liam. 

Povzdechnu si a sáček s čajem vyhodím do koše. Dnešním dnem se to má všechno ještě zhoršit. Je pátek dopoledne, což je perfektní čas pro zásilku nových automobilových součástek ze Syndikátu do německého Wolfsburgu, kde sídlí jeden z největších automobilových koncernů - Volkswagen Group. Vlastně ta zásilka vyjíždí z místa až odpoledne. 

Ano, Harry Styles si nemohl říct, že vezme celou tu bandu a půjdou ukrást stojící kamion, který ještě nevyjel ze své pozice. On se rozhodl, že polovina z nás pojede jako doprovod a on ukradne ten kamion za jízdy na mostě přes řeku Rýn. Bude to takové normální odpoledne v ženevském stylu, které se bude odehrávat v Německu.

Čaj pofoukám, abych ho mírně zchladila a opatrně se napiju. Vždycky jsem toužila po dobrodružném životě, přece jen jsem se vždycky viděla v novinářské branži. Nikdy bych neřekla, jak velké dobrodružství mi život přinese v podobě Ženevy. Jestli ještě v nějakém článku najdu, jak je Švýcarsko klidné, tiché a bezpečné místo, tak se autorovi vysměju do tváře.

"Čau Liss, co tomu sakra říkáš? Nejsem já ten nejlepší pasák široko daleko? Čum a plač!" V mém klidném popíjení čaje mě překvapí Jeff, když vejde do kuchyně a na barový stůl přede mě rozloží tvrdý list papíru. S hrnkem stále u pusy si papír prohlédnu. Jsou na něm namalovaná dvě obrovská andělská křídla, podbarvená a vystínovaná černou barvou. Neřekla bych zrovna do Jeffa, že maluje. 

"Máš to krásné, na co to chceš vědět?" zeptám se a odložím hrnek před sebe. Opatrně si promnu spánky a opřu se více do židličky. Stáhnu si vlasy do pomyslného culíku a nechávám ve vlasech ruce, abych je v účesu udržela. 

"Tohle, zlatíčko, tohle je naše budoucnost!" Jeff zapíchne palec do obrázku a pyšně se usměje. Neunikne mi pohled na jeho zápěstí, které má ověšené náramky. "Kurva, tatík Jeff to zase perfektně vymyslel. To já jsem měl být šéfem těch děvek Midnight Starů, protože jsem neskutečný génius! Já jsem revoluce, chápeš?"

"Popravdě ti teď moc nerozumím..." Nejsem si jistá, o čem to Jeff mluví. Ano, francouzská a švýcarská francouzština si jsou podobné, ale občas se vyskytnou věty nebo slova, kterým jednoduše nerozumím. Nebo bych jim radši nerozuměla.

Jeff ke mně blíže posune papír. "Podívej se na ta křídla, Lisso. Podívej se pořádně a řekni, co ve skutečnosti vidíš?" Než stačím odpovědět, odpoví si sám; "Vidíš ty odstíny černé? Táhnou se po celém obvodu těch křídel jako sama smrt! Na povrchu možná vypadají krásně, ale uvnitř jsou zkažená. Jsou zkažená stejně tak, jako jednotliví členové Fallen. A proto je to pro nás perfektní tetování! Sakra, já jsem takový zasraný génius, že bych měl dostat už za to nějakou cenu!"

Několikrát překvapeně zamrkám, než si uvědomím vážnost jeho slov. Bere tuhle malou skupinku o jedenácti členech jako nový spolek, přičemž dva z pěti šéfů spolků jsou mezi námi. Mám takový pocit, že by se celá Ženeva zbláznila, kdyby se tady rodil další spolek, který má za účelem vykrádat kasino a plánovat krádež kamionu a to by se asi rozrostlo na plánování vykradení světové banky a nakonec by všechny zavřeli za daňové úniky, což už vlastně tady všichni dělají. Tak mě napadá, platí se v Ženevě nějaké daně, nebo to všechno padá do kapsy Syndikátu?

Zayn's point of view.

"Všímáš si, jaký je ve městě zatracený klid, když Styles drží zpátečku?" zeptá se mě Nizdorsky, když v mém honosném sídle pokuřujeme z vodní dýmky. Zamračím se, protože ho sotva slyším přes hlasitou hudbu, kterou u té zatracené věže pouští Serena. Kurva, je snad devět dopoledne, ale ta zkurvená party pořád trvá. Děvky se nám válejí po podlaze, lidi dopíjejí chlast a všichni do jednoho jsou tady zhulení nebo totálně ožralí.

"Možná konečně pochopil, že tohle město už dávno není jeho," řeknu a znovu si potáhnu, abych ze sebe následně dostal ten otravný kouř. Nemůžu uvěřit, že má ten pankáč s ksichtem plným piercingů pravdu. Styles se na pár dní stáhne někam do ústraní a hned je to ve městě... klidnější. 

Nizdorsky si taky z vodní dýmky potáhne. Jakmile kouř vydechne, potáhne si z toho zatracenýho jointu, který mi zasmradil celý obývák. Zase to tady budu muset nechat zkurvený týden otevřený, než se ten smrad vypudí. Jak já nenávidím, když přes noc chčije a párty musí být přesunutá dovnitř. "Tak blbej zase není. Všichni víme, že ten nedá pokoj, dokud neroztrhá Krumlova na cucky. Styles by měl už dávno čuchat kytky zespodu s tím svým přístupem. Ten ale nechcípne dřív, než uvidí Syndikát ve spárech hořícího pekla!" 

Zahodím znechuceně hadici vodní dýmky a pohodlněji se posadím do koženého křesla. "Všichni bychom měli dávno čuchat kytky zespodu. A každý z nás chce vidět ty kurvy ve vzduchu, nebo v hořícím pekle. Jenomže Krumlov je taková svině, že by tím peklem prošel se zatraceným úsměvem."

"Já bych šel s tím úsměvem taky, kdybych měl pod palcem celý stát." Nizdorsky tipne ten svůj joint o můj skleněný konferenční stůl a vůbec ho nezajímá, že mám chuť mu za tohle zpřelámat všechny kosti na jeho ruce. "Prochází se Ženevou s tím, že je víc než Bůh. Nedivil bych se, kdyby ten parchant uměl chodit po vodě, nebo kdyby se před ním rozestoupilo moře."

"Brzdi s těmi svými náboženskými návyky, protože já ti kurva nerozumím ani slovo," řeknu otráveně a natáhnu se pro láhev se zbytkem vodky. Neleze mi pořád na mozek, jak někdo takový jako Nizdorsky může být nábožensky založený. 

"Víra, kamaráde, víra hory přenáší," řekne pyšně a položí ty svoje špinavé nohy v kanadách na konferenční stolek.

"Víra je luxus, který si teď kurva nemůžu dovolit," odseknu a shodím naštvaně jeho nohy z mého stolku. "Všichni do jednoho jdeme doslova do sraček. Už mě nebaví sedět na prdeli a pozorovat, jak z nás Syndikát dělá všechny svoje kurvy a tahá za nitky."

"Jakoby se mnou mluvil Styles," zamumlá si pod nosem a z ruky mi sebere flašku, ze které se napije. "Mluvíš přesně jako on. Od té zasrané doby, co jsi dostal místo šéfů Najů. Taky ho sralo, že z nás dělají svoje kurvy. Běž tam a řekni svůj názor. A uvidíš, že skončíš jako on. Zašitý někde v prdeli a mohoucí se ukázat leda tak v plášti noci. Doba je krutá, Maliku."

Nesnáším tyhle jeho debilní filozofické kecy. Nejraději bych mu za to jednu vrazil přímo mezi oči, aby se mu ty piercingy zarazily hluboko do lebky. "Za prvý, nejsem vůbec jako ten magor Styles. Za druhý, proč je asi ta zkurvená doba krutá? Krumlov nás všechny obral, a proto musíme svý prdele cpát někam za hranice. Vypadám snad jako Ital?"

"Ne, ty totiž nevypadáš ani jako Švýcar." Podívá se na mě svým pohledem, až je mi z toho špatně. "Ne, ani špetka Evropy."

"Běž do prdele, zkurvysyne," procedím skrz zaťaté zuby a postavím se. Několika dlouhými kroky přejdu k namol opilé Sereně a zatočím s kolečkem doleva, abych vypnul tu otravnou muziku. "Hele, kotě, vím, že se tady dobře bavíš, ale načase, abyste ŠLI VŠICHNI DO PRDELE!" zakřičím, abych se zbavil všech těch otravů, kteří si valejí svoje šunky všude na podlaze mého domu. 

"Slovo prdel se tady objevuje až moc často," řekne Nizdorsky, když se pomalu zvedne a opráší si děravé nohavice.

"Nerouháš se náhodou?" zeptám se podrážděně a opřu se rukou o věž. 

"Ne, já nic totiž nezneucťuju." Protáhne si a klekne si na zem, aby pomalu budil všechny děvky. "Já jsem si pouze vybral svou vlastní cestu, jak to uctívat. A každý den se modlím."

Protočím nad ním oči a sám se dám do buzení lidí. Kurva, jak já tohle nenávidím. Jestli příště začne chcát, tak je všechny nechám zmoknout. Jo, večírky jsou sice fajn, člověk se vždycky pořádně opije a kvalitně si zašuká, ale kdo má pak ten bordel stále uklízet a žít ve sračkách se mi nechce. Sakra, kde je Styles, když ho člověk potřebuje, aby mu pořádně jebnul. 

Zavrčím, když mi v kapse zavibruje nový mobil, který jsem si byl nucený koupit kvůli té blbce Lisse. Kurva, Lissandra. Dlouho jsem si ho nad obrazem té holky nevyhonil, když mi ta zasraná kundička utekla, ukradla moje auto i můj mobil. Nikdy nezapomenu na to ponížení, když mě přetáhla přes hlavu sochou.

Telefon vytáhnu a podívám se, kdo mě otravuje. Překvapeně pozvednu obočí, když si přečtu obsah zprávy, která mi právě přišla. No, to si snad ze mě někdo musí dělat opravdu srandu. "Hej, Nizdorsky, změna plánu," zakřičím na něho a počkám, až se na mě podívá. "Sežeň Horana. Neuvěříš, co ti zmrdi mají dneska v plánu."

Lissa's point of view. 

"Větší chujovinu zasraný svět neviděl," zamumlá si Harry pod nosem, když přesune pohled svého jednookého obličeje k Rachel. Černovláska sedí na koženém gauči, pravou ruku má položenou na stole dlaní vzhůru a nechává si na zápěstí tetovat černá křídla, která navrhl Jeff pro naší malou skupinku. Kikki, Viola, Nicolas i Phillipe už mají tuhle operaci za sebou. Liam, Jackey, Christian a Jeff ji naopak mají stále před sebou. Harry tetování za nic na světě nechce a já jsem na rozpacích, zda ho přijmout nebo ne.

"Co se ti zase nelíbí, Stylesi?" řekne Jeff pod modrou rouškou a smočí jehlu opět v černé barvě. "My tvoříme budoucnost Ženevy. Ne, my ji netvoříme, my už jí jsme!"

"My??" Harry se od okna otočí, aby si nás svým všechny svým jedním okem prohlédnul. Sáhne si do kapsy pro cigaretu a zapálí si ji. Mlčí do doby, než vydechne hustý oblak dýmu. "Nebuď zasraně směšnej. My tvoříme leda tak prdel Ženevy."

Rachel protočí své oříškové oči a sykne, když se jehla dostane do kontaktu s vystouplou žílou. "To by nebyl Harry, aby si věčně nestěžoval."

"Nemůžu za to, že neunesete zkurvenou pravdu." Harry si opět potáhne z cigarety a stočí pohled zelených očí ke mně. "Lissandro, pojď na zasraný moment se mnou." A nepatrně hlavou kývne ke schodišti vedoucím do garáže. Zmateně na něho koukám, než se dám nervózně do kroku. Je to už dlouhá doba, co jsem s Harrym nebyla sama. No, a vždycky... To nedopadlo zrovna nejlépe. Netuším ani koutkem mysli, co by mi mohl chtít.

"Vole, ale pak musí někdo natetovat tebe!" Slyším Nicolasův hlas, když se ke schodům blížím a také cítím Harryho dech na svých zádech. "Já se toho..."

"Na to hodně rychle zapomeň, děvko," zavrčí Jeff téměř okamžitě, aniž by Nicolase nechal domluvit. "To se třeba radši natetuju nohou, než si to nechat zasraně od tebe."

"Jeff to nechce do prdelky," uslyším poznamenat Phillipeho, než za námi Harry zavře dveře. Opatrně v papučích našlapuju po špinavých schodech dolů. Zdá se, že tady nikdo moc po divokých večírcích neuklízel, když jsou všude na šedém betonu zaschlé obsahy trávicího traktu. Myslím, že po tomhle budu moct tvoje papuče vyhodit. Otevřu dveře na konci chodby a obejme mě chladný vzduch ženevského rána v garáži. V půli cesty mého nádechu se mi do nosu dostane cigaretový kouř z Harryho cigarety.

Zastavím se u zábradlí, abych si prohlédla prázdné silnice Ženevy. Nejsme zase tak vysoko, abych se bála výšky. Opřu se o chladný kov zábradlí a zkusím svůj pokus o nadechnutí se čerstvého vzduchu. Nejde to. Stále je v ženevském vzduchu něco nekalého a nemyslím si, že by měl člověk možnost se tady svobodně nadechnout. Zajímá mě, jak to tady muselo vypadat před Syndikátem. Zda byli ulice plné lidí, nevinné zábavy a svobody, nebo to bylo stejné a Syndikát to všechno pouze vyzdvihl. 

"Tu sračku si na ruku rozhodně nevytetuješ, rozumíš mi?" Vytrhne mě z přemýšlení Harryho agresivní hlas. Podívám se na něho a několikrát zamrkám. "Jestli kurva jo, urazím ti ji."

Zalapám po dechu, jak je jeho tón hlasu tvrdý a vážný. Nechci ani pomyslet na to, jak moc vážně svoje slova myslí. "Proč bych si to neměla vytetovat? Držíš mě tady s vámi..." zašeptám a podívám se mu do očí. "… i když mi necháváš takovou volnost. Oba víme, že kdybych se dala na odchod, zastavíš mě. Podvědomě mě nutíš tohle všechno dělat. A já mám na to právo." Konečně si dokážu vysvětlit stav toho, jak moc dobrovolně tady jsem. Drží mě tady strach z téhle mohutné postavy přede mnou. 

"Máš na to kurva právo," řekne tentokrát klidněji a tipne nedopalek o zábradlí, "když chceš mít ruku zkurveně uraženou, tak prosím." Polekám se, když mě oběma rukama uzavře u chladného kovu. Chlad mi prostupuje celým tělem díky Krauseovým tělískům. "Chceš snad zatraceně pokoušet, jak moc vážně to myslím??"

Vystrašeně zakroutím hlavou a stále sleduju obě jeho oči. V zorném poli se také objevuje jeho vrásčitá tmavá jizva kolem jeho levého oka. Hřbetem pravé ruky mě pomalu pohladí po tváři a sjede až ke krku, kde si mě přidrží. Jsem nucena se mírně zaklonit. Jeho plné rty navštíví pokožku mého krku a přesunou se k mým rtům. Na jazyku cítím ten cigaretový dehet, když dostane ten svůj do mé pusy. Namáčkne svoje tělo na to mé schované v županu. Položím dlaně na jeho hrudník a snažím se ho od sebe odstrčit. Ta představa, že to snad každé ráno dělá s Rachel mě od něho odrazuje. Má síla je ale oproti té jeho asi taková, jakoby malé ptáčátko chtělo bojovat s dospělým slonem.

Uleví se mi až ve chvíli, kdy se ode mě Harry odtáhne a pustí zábradlí. Jazykem si olízne rty a pobaveně se usměje. Nevím, někdy mám pocit, že čerpá sílu z mého strachu. Čím víc se bojím, tím víc má Harry větší sebevědomí. Bez jediného slova se otočí na podpatku svých tmavých polobotek a zmizí uvnitř apartmánu. Sama ještě chvíli v garáží stojím, než se vrátím.

"Jestli chceš jít ukradnout ten kamion, tak natáhni tu blbou ruku, Stylesi," uslyším, jakmile překročím práh pozvracených dveří. Jeff si stáhne roušku pod bradu a zamračeně se na Harryho podívá. Modré gumové rukavice vymění za bílé a připraví si novou jehlu. Několik kapek černé barvy opět nakape do nádobičky a jemně ji zamíchá. "Musím ještě po tobě natetovat Liama, Jackeyho a sebe. A jak sis všiml, jedno mi trvá tři čtvrtě hodiny."

"Nemůžu za to, že jste si vybrali takovou zkurvenou chujovinu." Harry opět opakuje, jaký názor na celou tuhle věc má. Popravdě mám pocit, že i tohle je mu celé jedno. Chce sice vykrást kasino, ale v hloubi duši má na háku, jestli se to celé povede nebo ne, jestli někoho zavřou, nebo jestli někdo přijde k úrazu. Přijde mi, že to celé dělá jenom proto, aby si posilnil to svoje ego. Celá tahle banda pokaždé udělá to, co řekne, a to mu lichotí. 

"Nestěžuj si a sedej už." Jeff si na pusu a nos opět nasadí roušku a trpělivě čeká, až se Harry s mrmláním usadí na gauč. Netuším, kam zmizela celá parta. Než jsme s Harrym odešli, byli tady ještě všichni. Teď tu jsme my tři a Nicolas, který sedí na sedací soupravě s telefonem v ruce. Nahoře se ještě o skleněné zábradlí opírají Viola a Kikki se sklenkou vína v ruce a povídají si.

Harry před sebe natáhne pravou ruku a o levou si otráveně opře hlavu. Prsty se mu stále třepou a tím se nepatrně klepe i jeho hlava. Po chvíli to i jemu samotnému přijde příliš nepohodlné a hlavu narovná. Jeff mu na zápěstí nalepí obtiskový papír. Chvíli ho tam nechává, než ho sejme pryč.

"Pořád nevěřím, že je tohle pravé," řekne po chvíli ticha Jeff a poklepe Harrymu na pravé prsty, kde má ornamenty. "Nedovedu si tě v tom zasraném Syndikátu představit."

"Kurva, ne," vyprskne Harry a prsty roztáhne, aby se mu Jeff na tetování nedíval. "Každé zkurvené ráno si to tři hodiny maluju fixami," pronese ironicky. 

Blonďák jenom protočí očí. Ticho místnosti vyplní jemné bzučení tetovacího strojku a pak jehla přijde do kontaktu s Harryho pokožkou. Pevně zpátky sevře dlaň v pěst a zamračí se. Absolvuje tetovací procedúru už potřetí. Nejdřív ornamenty, pak kobra, teď křídla. Všechno pravá ruka. Pomalými kroky přijdu blíže, abych viděla, jak Harryho zápěstí pomalu červená a napuchá. Nevěřila bych, že zrovna on si tohle skutečně nechá vytetovat. I když je mu to možná tak jedno, co na sobě má, ale stejně bych to do něho neřekla. Doživotně se tímhle tetováním pojí s touhle partou. 

A to jsem si myslela, že je to vlk samotář. Pousměju se, když si vzpomenu, co pokaždé říkala moje máma.

I vlk samotář někdy rád loví ve smečce. 

Nobody's point of view.

Příjemné páteční odpoledne se zdá být až příliš klidné pro oblast, kterou se řítí ve sto deseti kilometrové rychlosti bílý kamion s dlouhým červeným návěsem. Cesta je příliš hrbolatá na to, aby se obsah udržel na místě, ačkoliv je připevněn bezpečnostními lany. Součástky pro automobilovou firmu Volkswagen Group jsou až příliš cenné na to, aby se poškodily. Obzvlášť, když se pod celým tímhle legálním obsahem skrývá ten nelegální. 

"Tady centrála VW Group, můžete oznámit svou pozici?" Ženský hlas se ozve z vysílačky, aby se ujistil, kdy důležitá zásilka přibližně do Wolfsburgu dorazí. Na palubě červeného návěsu nejsou pouze součástky, které od Syndikátu byly zakoupeny. Úplně vepředu se mezi těmi všemi dřevěnými bednami skrývá obrovské nejnovější Bentley Continental GT pod rudou plachtou. Kufr a sedačky jsou nacpané nejkvalitnějším heroinem, který se dá na černém trhu sehnat. Dvě tuny za dva a půl milionů švýcarských franků, za skoro tři miliony amerických dolarů a za méně než dvě a půl milionů euro. 

Harry Styles přesně věděl, proč si vybírá tenhle kamion. Návěs a potřebná skrýš pro trezor s penězi? Kravina. Ať si s tím ostatní dělají, co chtějí, on je tady jenom proto, aby získal obsah toho červeného návěsu. Celá plachta je pomalovaná propletenými těly kober, které na sebe navzájem cení své dlouhé špičaté jedové zuby. 

"Asi čtyři sta kilometrů od Wolfsburgu. Blížím se na most přes řeku Rýn, pak najedu do Mannheimu, tam je přestávka. Ozvu se zase za hodinu." Muž v obleku pověsí vysílačku zpátky na rozlehlou palubní desku a podívá se na svého spolujezdce. "Odkdy je nutné, aby s námi jezdila chůva, Maliku? I kdyby se Styles objevil, mám tady své dcerušky..." a poukáže na sbírku brokovnic, zavěšených na střeše kabiny.

Zayn se pobaveně pousměje. Sedí co nejvíce zabořený v sedačce vozidla a nohy má zkřížené a položené na palubní desce. V ruce si pohrává s dlouhou naostřenou dýkou, kterou si se zájmem každých pět minut prohlíží. I na její rukojeti je vyřezaná kobra s otevřenou tlamou. "Pokud by ty tvoje dcerušky," vyplivne ironicky, "za něco stály, tak bych tady být nemusel, Nelsone."

"Co tady vůbec popravdě chceš?" Nelson pevněji sevře volant a podívá se před sebe. Tři obrovské pick-upy v řadě za sebou jedou před ním, dva drží krok vedle něho a jeden jede za ním. Prsty zabubnuje párkrát do volantu, čímž poukáže na vytetované ornamenty. 

"Jsem pouze zvědavý," řekne Pákistánec popravdě, neztrácejíc z tváře ten sebevědomý úsměv. "V Ženevě je posledních pár dní šílená nuda. Ten zmrd se rozhodl schovávat, ale z nějakého důvodu si vybral tenhle kamion. A já pouze chci vidět, kolik toho je na těch povídáčkách pravdy, nic víc. Máš snad něco proti mojí přítomnosti?"

"Kurva, že mám," odfrkne si Nelson a natáhne se pro láhev s vodou. Pramínky vody mu stékají po bradě, jak vodu hltá. "Ženevou se šíří zvěsti, že si děláš zálusk na Krumlovovo místo. Proč bych ti měl věřit, že jsi zvědavý na Stylese? Ty moc dobře víš, co tenhle náklaďák veze na palubě."

"Myslíš to zatracený Bentley s heroinem?" Zayn si vytáhne z kapsy cigaretu, kterou zapálí. Mírně pootevře okno, jak je kabina náklaďáku vydýchána. Natáhne se k rádiu, na kterém zesílí zvuk. "Svět je pěkně v prdeli, když už automobilová značka odkupuje drogy, co? Syndikát se pomalými krůčky dostává pod kůži každé velké firmě."

"Ty jsi neuvěřitelný hajzl, Maliku." Nelson sám na své straně stáhne okýnko. "Jestli ze mě chceš vytáhnout nějaké informace, tak jsi na omylu. Neřeknu ti ani kus prdele, blbče."

Čokoládové oči se stočí jeho směrem. Pákistánec sundá nohy z palubní desky, potáhne si z cigarety a jeho pobavený výraz vystřídá ten naštvaný. "Nikdo v tom zasraném městě není tak blbej, aby nevěděl, jaké karty Syndikát používá. To si jenom svět myslí, že hraje na férovku podle plánu hry. Ženeva smrdí na kilometry daleko. Už jenom jak se k ní člověk blíží, tak vidí ten zelený oblak kontaminace."

"Meleš neuvěřitelný sračky. Drogy vždycky ve světě podnikání hráli velkou roli. Kdo chce na světový trh, musí někdy sáhnout hluboko do kapsy. Musíš spadnout na úplný dno, abys pochopil, o čem tohle všechno je."

"Na úplným dně jsme tady všichni. Zisky Syndikátu upadají, to víme taky všichni.  Proto radikálně ubývají ty naše. Berete nám pětasedmdesát procent, abyste si měli kde hřát ty svoje prdele. A lidi se zlobí. Podívej se na toho pitomce Stylese, ten to vyřešil po svém. A Krumlov se bojí."

"Styles je pouze pěšák v šachovnici. Kdyby nebyl tak blbej, tak se vrátí."

"Nechali jste ho půl roku sedět."

"Na čí straně vůbec jsi, Maliku?"

Zayn pouze pokrčí svými širokými rameny, když nedopalek vyhodí z okna. "Jenom říkám, jak to zkurveně je. Ženeva se potápí ve sračkách, které už nadále nedokáže snášet. Všichni mají na sobě obrovské břemeno. A zásilky do Německa to vážně nespraví."

&&&

"Lidi, máme ohromnej... Ne, špatný výběr slova, máme gigantickej problém!"

Vysoko nad všemi německými budovami se vznáší žlutá helikoptéra s potiskem hvězdy na obou stranách. Jeff Gordon má obrovská sluchátka posazená na hlavě a jeho oči zakrývají letecké sluneční brýle. Společnost mu dělá Kikki, která se momentálně snaží viset ze strany helikoptéry s dalekohledem v ruce. I ona má na hlavě sluchátka s mikrofonem a stabilitu ji udržuje pouze jistící lano. Sama se drží rámu a vlasy ji divoce vlají okolo hlavy, když se jen několik málo délek nad ní divoce otáčí vrtule. 

"Pět červenejch pick-upů," hlásí do mikrofonu. "Celej kamion je od Najů, o tom není pochyb. Nedivila bych se, kdyby ti sráči byli i uvnitř."

Nově vzniklý spolek Fallen si na svá bedra vzala příliš těžké břemeno. Skupina o jedenácti členech nechala v apartmánu Jeffa tři své členy, aby se lokalizací kamionu věnovali pomocí počítačů. Jeff a Kikki byli hlavníma očima celé operace ze vzduchu. Harry a Lissa společně jedou v nově opraveném Ford Mustangovi. Liam, Nicolas, Christian a Jackey jim dělají společnost ve svých autech. Všechna vozidla jsou už pouhých pár kilometrů od karavany kamionu.

"Může mi někdo zatraceně vysvětlit," ve vysílačkách se ozve Jackeyho rozhořčený hlas, "jak to teda bude dál? Ten kamion má zasranou ochranku v Najech."

"Jak by to asi bylo dál, ty blbečku?" řekne následně Nicolasův hlas. "Nabouráme je. Všechny ty sráče jednoho po druhém dostaneme."

"Jestli tohle dáte, tak vám asi zasraně budu líbat nohy a už o vás nikdy neřeknu, že jste moje děvky." Jeff pomačká tlačítka na palubní desce helikoptéry a počká, až se Kikki bezpečně posadí vedle něho. Jakmile má přes své štíhlé tělo přehozený bezpečnostní pás, rozpohybuje žlutý vrtulník do pohybu. "Zbývá asi deset kilometrů, než se dostane k tomu mostu. Jestli to vážně chcete udělat přes Rýn, tak byste na to měli všichni okamžitě šlápnout."

"A může mi NĚKDO taky vysvětlit, proč tady máme Lissu a nevzali jsme... já nevím, třeba Rachel?" zeptá se podrážděně Liam a naštvaně vrátí vysílačku na palubní desku svého Volkswagenu. Celá tahle akce se mu nelíbí už od začátku, teď se mu nelíbí dvojnásobně. Celou cestu se snaží vstřebat fakt, že ten blbec Styles vzal na tuhle akci Lissu, místo toho, aby vzal s sebou o hodně zkušenější Rachel nebo Violu. Poškrábe se opatrně kolem postiženého místa nového tetování. Člověk vyleze z jednoho spolku, aby se dostal do dalšího. Tenhle ale bohužel nemá ani pevný řád na to, aby to byl plnoprávný ženevský spolek. Jeho vztek také podporuje přítomnost Najů v blízkosti kamionu. Má s nimi svoje vlastní špatné zkušenosti. Nepotřebuje si je zopakovat. 

"Aby ses mohl zkurveně zeptat, Payne, proto," zavrčí do vysílačky hluboký hlas. "Nic se zasraně nebude měnit. Zůstaneme u toho zkurvenýho plánu, který máme."

"Když chceš spáchat sebevraždu, tak si u něho zůstaňme!" odsekne mu opět Liam a už se ani nesnaží si dát vysílačku k puse. Sešlápne více plynový pedál svého Passatu. Hned vedle sebe uvidí jet modré Camaro Nicolase. Ten chlap je opravdu blázen, když se svým štěstím vjíždí do protisměru. 

"Všichni jste tu zasraně dobrovolně," poznamená Harry a podívá se na svou spolujezdkyni. Dlouhé husté vlasy má svázané ve vysokém culíku a v jejich očích je znát zděšení z následující akce. Motor Mustangu neustálé chrčí, ačkoliv je zařazený nejvyšší stupeň. Jeho noha sešlapuje plyn více, dokud se ručička neblíží nad sto kilometrů v hodině. Všechny vozy jedou stejnou rychlostí a vyhýbají se civilistům. Je jen otázkou času, kdy na ně někdo zavolá policii.

"Lidi, já vám nechci nic říkat, ale plížíte se jako ty největší sračky..." poznamená Jeff, když musí svou helikoptéru zpomalit, aby ve svém zorném poli udržel jak svou skupinu, tak kamion. "Jinak budete nadosmrti moje děvky a už v životě si na vás nevsadím! To ty peníze radši sežeru, i moje babi jezdí rychleji na invalidním vozíku."

"Polib mi prdel, suchare, to by mě zajímalo, jak bys jel ty, kdyby sis nevezl řiť ve vrtulníku," řekne naštvaně Nicolas, když se zařádí mezi Liama a Jackeyho.

"Ty zmrde, málem jsem to do tebe napálil," zakřičí po něm Jackey. "Když neumíš jezdit, nejezdi do protisměru."

Nicolas se pobaveně zasměje a ukáže z okýnka vztyčený prostředníček směrem k Jackeymu. "Jezdím líp, než ty."

"Bardine, přestaň se chovat jako dítě a soustřeď se. Konečně se totiž ty vaše slepičí mozky blíží tam, kde mají být." Jeff opět svojí helikoptéru zvedne do větší výšky a pozoruje kamion, který se blíží k postu. Silnice se rozšíří na dva pruhy po každé straně. Podívá se na Kikki a nervózně polkne. "Tohle je akce fakt pro magory. Jak se krucinál ten blbec chce zbavit těch aut?"

Hnědovláska pouze pokrčí rameny, než si na oči opět přiloží dalekohled. "Za chvíli budeme mít přímý přenos." Následně ho odloží a zmáčkne zelené tlačítko, které vystrčí zbraně zpod podvozku.

"Jasně, proč uprostřed Německa nestřílet, výborný nápad!" Pronese Jeff ironicky a drží se nad kamionem. "Jestli mi na prdeli vyrostou houby, tak už se tomu divit nebudu!"

Kamion v doprovodu červených pick-upů najíždí líným tempem na dlouhý most přes řeku Rýn. Nelson se jednou rukou opře o otevřené okno, těšíc se na přestávku, která ho po čtyř hodinové cestě z Ženevy čeká. Zayn si nadále hraje se svou dýkou v ruce. Pobaveně se pousměje, když jeho ušní bubínky zachytí zvuk hlasitých motorů. Rty se mu na tváři zvlní do úsměvu a podívá se do obrovského zpětného zrcátka kamionu. "Je to tady," řekne převážně pro sebe. 

"Říkal jsi něco?" zeptá se ho Nelson a podívá se na něho. Silná rána rukojeti dýky se dostane do kontaktu s jeho nosem. Doslova jde slyšet, jak mu nos v skořepě praskne a zlomí se. "Co to kurva děláš?!" zamračí se Nelson a chytí si nos. Snaží se rukou natáhnout po brokovnici, když mu Zayn zasadí další ránu. 

"Hele, lidi, tohle se mi nelíbí..." oznámí Nicolas do vysílačky, když se celý návěs kamionu začne divoce zmítat. I kabina jezdí ze strany na stranu a pick-upy jsou nuceny se zdivočelému vozidlu vyhýbat. Červená auta postupně zastaví před nájezdem na most a nechávají kamion na pospas osudu. 

"Tohle je velice zvláštní," zašeptá Kikki, když to všechno pomocí zaměřovače ze zbraní pozoruje. "Ty Najovské gorily jednoduše zastavili." Vyjekne, když bezvládné tělo Nelsona vyletí přímo z kabiny pod jedoucí Camaro Nicolase. Ten má co dělat, aby se mu vyhnul a najede pod návěs. 

"Lidi, fajn, tady sranda končí," ozve se Nicolas, když mu cestu mimo návěs zablokuje šedý Ford Mustang. "Jestli mě tady necháte ještě vteřinu, opravdu se naštvu." Protože druhou stranu blokuje obrovské ocelové zábradlí, táhnoucí se vysoko do vzduchu.

"Teď mě zkurveně dobře poslouchej." Harry naprosto ignoruje Nicolasovy výhrůžky z vysílačky a podívá se na vystrašenou Lissu. Celou tu scenérii pozoruje jako nestranná osoba, když se ručička stále blíží k vyšší a vyšší rychlosti. Všude kolem jsou nic netušící lidé, kteří se jednoduše přesouvají z bodu A do bodu B. "Sedneš si za ten zkurvený volant a budeš se u té sračky držet tak dlouho, dokud do ní nevlezu. Rozumíš?"

Nedokáže zamaskovat překvapení, které jejím tělem projede. Jakmile se na něho podívá, vidí ten jeho pevný pohled. Myslí to vážně. Nedělá si srandu a skutečně chce tenhle kamion ukradnout za jízdy, ačkoliv z něho před chvíli vyletěl člověk. Konec mostu se neúprosně blíží a následuje opět jednoproudová silnice. Nulová šance se do kamionu jinak dostat. Lissa jen na vteřinu váhá, než přikývne. Odpoutá bezpečnostní pás a čeká, až Harry pustí volant. Následují úporné vteřiny, než se oba kolem sebe propletou. On nemůže skrývat to vzrušení, když se její ňadra otřou o jeho hruď. Ona nemůže skrývat ten strach, když jsou jejich obličeje tak těsně u sebe.

Bezpečně se posadí za volant Mustanga a vyrovná ho, aby nesměřoval do protisměru. Harry okamžitě stáhne okýnko a prudký vzduch narazí do jeho obličeje, když vystrčí hlavu.

"Debil první třídy," poznamená Jeff ke Kikki, když je sleduje dalekohledem. "Až mu to tu palicí ustřelí, tak mu ji pak zašlápnu."

"Lissandro, musíš zkurveně blíž," zavrčí, když ven protáhne svoje ramena. Musí teď spoléhat na své ruce, aby ho nezradily a on nepřepadl přímo pod kola náklaďáku. Koutkem pravého oka zahlédne, že se Nicolas stále nervózně drží pod návěsem. Lissa se zhluboka nadechne a vzduch polkne. Nevidí přes Harryho tělo příliš na stranu, přesto se poslepu snaží ke kabině přiblížit. Ještě několikrát jí rozkáže, ať se ke kamionu přiblíží, než je s tou pozici spokojený. To je spousta prostoru pro Nicolase, aby vyjel ven. 

Harry se opatrně v autě obrátí, aby se na stažené okno posadil. Pevně se drží střechy a zamračí se. Nelíbí se mu, že je teď tohle všechno v rukou Lissandry. Nenávidí, když se musí spolehnout na někoho jiného, než na sebe. Život ho naučil, komu se dá jedině skutečně věřit. Stačila by malá chyba a on by sletěl dolů. Zhluboka se nadechne, protože není příliš prostoru pro přemýšlení. Natáhne se pravou rukou k zábradlí kamionu, které lidem pomáhá při snadnějším vylejzání do schodů. Levou rukou se přichytí kliky a jakmile se bezpečně drží, vytáhne celé své dlouhé tělo.

"Kurva, tohle je v prdeli, ten magor to dal..." řekne Jeff překvapeně a helikoptéru natočí na tu stranu tak, aby se mohl vyklonit a přesvědčit se na vlastní oči.

Harry se stále pevně pravou rukou drží zábradlí a zasyčí, když se prudký vzduch dostává do kontaktu s novým tetováním. Ta značka je prokletí a otevřená rána je příliš citlivá na jakékoliv prostředí. Nohy musí mít skrčené, aby se mu povedlo dveře otevřít. A jakmile je otevře, nestačí se divit.

"To si ze mě děláš kurva zasranou prdel..."

Zayn's point of view.

Vidět překvapený ksicht toho bastarda je to nejlepší, co jsem za poslední roky mohl být schopen vidět. Ten blbeček vůbec netušil, koho tady může vidět, až otevře dveře. Stojí v nich a stále se překvapeně na mě dívá. I to mrtvé oko má doširoka otevřené a hubu pootevřenou. "Co tak čumíš, debile? Nasedej a zavři ty dveře. Je tady zkurvený průvan."

"To si ze mě musíš vážně kurva dělat prdel." Styles si vyleze nahoru do kabiny a zavře za sebou prudce dveře. Do ruky si vezme mobil a zavolá Gordonovi, aby mu oznámil, že má všechno pod kontrolou. Pak ten zatracený mobil schová zpátky do kapsy a podívá se zamračeně na mě. "Fajn, kdo kurva žvanil?" zeptá se na rovinu.

"Ty jsi tak zasraně neskutečný," pronesu a protočím oči. Podívám se na silnici před sebou a pomocí zpětných zrcátek zjišťuju, že se postupně auta jedoucí rychle za námi vytrácejí. "Proč si hned myslíš, že někdo kurva mluvil?"

"Protože se mnou zasraně nevyjebeš, chápeš to?!" vyjede po mně a obě ruce zatne v pěst. "Nebyl bys tady, kreténe. Tak kdo kurva mluvil?!"

"Ty si jako myslíš, že prozradím svůj tajný zdroj? To si na velkém omylu, Stylesi. Ale nemusíš mít v tom svým slepičím mozečku obavy. Kromě Nizdorského a Horana o tomhle vašem malém pláně nikdo jiný nevěděl. A kromě mě nikdo jiný neví, že tady tvoříte novou říši."

Koutkem oka zahlédnu, jak se nepříjemně ošije. Moc dobře vím, jak nesnáší zradu. "Není to žádná nová zkurvená říše. Je to trapárna, co si ti blbci vymysleli," řekne na rovinu a podívá se na mě. "Co kurva chceš, Maliku? Nikdy na takových zkurvených místech nejseš, aniž bys z toho pro sebe něco neměl."

"Řekněme, že máš něco co potřebuju." Se směrovkou směřující doprava odbočuju k nejbližší benzínce. Cítím tu čirou nenávist ke mně z něho. Donutí mě to, abych se víc usmál. Tenhle chlápek nenávidí Syndikát ze všeho nejvíce, bude souhlasit se vším, co by ho mohlo poškodit. "A řekněme, že já mám pro tebe nabídku, kterou... kurva kterou rozhodně ty nedokážeš odmítnout."

----------

Dříve, než se vyjádřím k dílu, tak vám chci oznámit, že tento pátek odjíždím a vracím se až ve středu 27. 8. To znamená, že další díl bude pravděpodobně až poslední víkend v srpnu (výborně, pak škola -_-) 

A teď k dílu, kurva, já jsem myslela, že už mě šlak trefí. Fakt jsem tady hodinu vymýšlela, jak můžou za jízdy ukrást náklaďák, tak jsem se pak na to celý vykašlala a udělala si to prostě takhle a jsem více, než spokojená :3 štve mě, že nedokážu celou přípravu a vykradení kasina stihnout před začátkem školy, hold, chci si užít ještě poslední dny volna, když se mi to minule nevydařilo, kvůli toho, že jsem onemocněla... No a teda... Zayn je back!!! A jen tak se ho nezbavíme, taky vám tu přišel tak sexy jak mě :33 A jak je vidno, ve Fallen je nějaký zrádce, máte typy? :OO Bože, nevím, co víc bych povídala, jen jsem ráda, že jsem konečně tenhle díl dokončila, protože fakt dal zabrat :33 Doufám, že jste si taky všimli, že jsem doplnila cast, no, kdo ještě ne, může se podívat. :) Tak se tedy uvidíme příští víkend! :3 Děkuji za všechny votes a komentáře a snad mě nesníte.. :D

Věnování: sarah_caroll :))

Continue Reading

You'll Also Like

249K 3.1K 45
Jak víme, ženy v mafiánské rodině nemůžou nic. Jsou to otrokyně svých mužů. Facka, kopanec, tahání za vlasy, znásilnění je u nich normální, ale co kd...
52.9K 1.6K 23
Nevinná Elizabeth se zapletla s nesprávnou osobou. Ale ta osoba ji otevřela oči. Zjistila kým je a začala dělat problémy.....
41.5K 1.9K 26
Josephine West je obyčejná dívka, která chodí na Londýnskou střední školu. Známky má výborné až na to, že z historie propadá. Harry Styles je velmi...
11.5K 716 10
Příběh o sociopatickém sériovém vrahovi s hluboko zakořeněnou nenávistí k puntíkům. All Rights Reserved ©ohharderharry| všechna práva vymezena ©ohhar...