You Are My Teacher?!

By Castielitsokay

314K 11K 2.4K

Co když náhodně získáte číslo cizího člověka a budete si s ním neskutečně rozumět? A co když ten někdo, je vá... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.❌
21.❌
22.❌
23.❌
24.❌
25.❌
26.❌
27.❌
28.❌
29.❌
30.❌
31.❌
32.❌
33.❌
34.❌
35.❌
36.❌
37.❌
38.❌
39.❌
40.❌
41.❌
42.❌
44.❌
45.❌
46.❌
47.❌
48.❌
49.❌
50. - úplně nová kapitola
Info. 2024
51.

43.❌

4K 117 102
By Castielitsokay

Dean

,,Tak kam chceš jít nejdřív?"podíval jsem se na Sáru, když jsme vylezli z hotelu. Dívala se na mě a čekala, až ji odpovím. Nechápu, proč se ptala. To ona měla strašnej hlad, že mě musela vzbudit.

,,Říkala jsi, jak máš hroznej hlad, tak asi někam na snídani, ne? I když za chvíli bude spíš čas večeře, takže oběd?"strčil jsem si ruce do kapes od mojí denim bundy.

,,Oběd bych si dala až pak, teď bych si dala fakt něco snídaňovýho. Palačinky, nebo lívance."říkala, zatímco si mě tak divně prohlížela a nakonec ke mně přistoupila blíž a chytla mě za bundu.

,,Co děláš?"nechápal jsem, proč mi sahá za krk.

,,Prosím tě, máš nakřivo límec."zápasila tam s tím. ,,Vůbec nechápu, proč sis bral bundu, vždyť je teplo."

,,To stejný můžu říct já o tvých šatech."protočil jsem očima.

,,Máš něco proti nim?"zamračila se.

,,Vypadají jako kdybys je sešila z prostěradla, ale jinak hezký, kotě."ušklíbl jsem se.

,,Naser si, Deane."usmála se a pustila mojí bundu. Myslel jsem, že už půjdeme, ale ona místo toho jednu ruku položila do mých vlasů a druhou na mojí bradu, načež mě lehce políbila na tvář. Jenže to nebylo všechno. Hned po tom, co mě políbila, mě silně zatahala za vlasy.

,,Au!"

,,To máš za ty šaty, miláčku."mrkla na mě. Nikdy předtím mi neřekla miláčku. Udělala to, aby to vyznělo ještě víc ironicky. ,,Můžeme jít."nestihl jsem ani nic říct, protože se rozešla a byla už pár kroků přede mnou.

Neměl jsem ponětí, co se to s ní poslední dobou děje, ale chovala se divně. Už dřív mě napadlo, že to může bejt kvůli tomu dítěti. Hned, co se vrátila z nemocnice dělala, jakoby se nic nestalo a možná proto se teď chovala zvláštně. Jako kdyby jí bylo všechno jedno a chodila by jen po pařbách a podobně.

Třeba v sobě dusila tu ztrátu. Ale na druhou stranu bude jí teprve dvacet dva a mě je třicet dva. Taky jsem se chtěl v jejím věku bavit. Občas totiž úplně zapomínám, že je o deset let mladší. Neměl bych se chovat tak vážně. Vždyť jsem to ani nebyl já.

Rozhodně jsem nenechal to tahání vlasů jen tak. Rychlým krokem jsem jí dohnal a plácl jí pře zadek. A ne zrovna málo.

Překvapeně a zároveň zhrozeně se ke mně otočila a já se usmíval od ucha k uchu. ,,Copak, puso?"šel jsem k ní ještě blíž a za pas si jí přitáhl k sobě.

,,Tos neudělal!"chtěla se ode mě odtrhnout, ale já ji pevně držel kolem pasu. ,,Pust mě!"koukala na mě naštvaně a bouchla mě těma malinkatýma pěstičkama do hrudi.

,,Ani mě nehne."sjel jsem schválně níž a oběma dlaněma napevno zmáčkl její zadek.

,,Tak ty takhle, jo?"dívala se na mě, byli jsme na ulici v centru Paříže a kolem nás chodilo spoustu lidí. A pár zvláštních pohledů už jsme jistě obdrželi.

Netušil jsem, co je za tím jejím zlomyslným obličejem, ale rozhodně jsem nečekal to, co udělala. Sjela rukou mezi nás a ne zrovna jemně mi přes džíny zmáčkla ptáka. Byla u mě tak blízko, že to nikdo z kolemjdoucích snad nemohl vidět. A na rtech jí hrál nevinný úsměv. Jako kdyby mi právě nerozdrtila koule.

,,Jsi normální? zmáčkl jsem ti jen zadek, ne kozy nebo pipku."zavrčel jsem potichu směrem k ní.

,,Prsa už si mi zmáčkl dostkrát a taky to nebylo zrovna příjemný, víš."neměl jsem ponětí o čem to mluví, nikdy jsem jí ...jo počkat...

,,Ale to bylo při sexu, ne na ulici mezi lidma. A navíc ty kvůli tomu nemusíš být neplodná. Pokud tě to bolelo, měla jsi mi to říct. Nesahal bych ti na prsa už nikdy, ale myslel jsem, že ti to nevadí."celou dobu jsem mluvil potichu, ale i tak jsem postřehl pár divných pohledů od lidí, kteří chodili kolem.

,,Excusez moi, besoin d'aide?"zastavil se u nás nějaký francouz a zeptal se, jestli potřebujeme pomoc. Pustil jsem Sáru a otočil se směrem k tomu chlápkovi.

,,Nous allons bien."ujistil jsem ho, že jsme v pohodě a ucítil jsem,jak mě Sára chytla za ruku.

,,Co říká?"zašeptala.

,,Jestli jsme v pohodě."odpověděl jsem a chlap se podíval na Sarah, aby ho snad i ona ujistila.

,,Estamos bien."přikývla s milým úsměvem a chlápek si začal konečně hledět svýho.

,,Víš, že jsi mu odpověděla španělsky?"začal jsem se smát.

,,Zmlkni a pojď, nebo tě sežeru."

---

Sára mě zatáhla do nějaký kavárny, která byla něco jako francouzkej Starbucks, nebo co. Takže kafe přeslazený, jako prase a to jsem ho ještě nemusel ani ochutnat.

,,Deane, skočíš mi tam pro muffin? Já nám zatím osladím kafe. Dva cukry?"přinesla nám oběma latté.

,,Oni ti tu nesladí kafe automaticky?"začal jsem se zvedat ze židle.

,,Ne. A čokoládovej."tak jsem tam vystál tu frontu pro jeden muffin za dva dolary a vrátil se zpět k Sáře, která se usmívala do telefonu.

,,Děkuju, tady máš kafe."podala mi, když jsem si sedl zpět k ní.

,,Počkej! Musím si tě vyfotit, ten obraz vedle tebe je krásnej."jen jsem protočil očima a přiložil si kelímek ke rtům, abych se napil.

Hned co jsem to spolk se začala Sára hrozně smát a já se zamračil nad tou divnou chutí. ,,Co to je za kafe? Hnusnější jsem ve Francii neměl."otřel jsem si rty a Sára se nepřestávala smát a já si všiml, že mě furt fotí, nebo teď spíš natáčí.

,,Co je?"

,,Jsem ti ho trochu vylepšila."ukázala mi malej sáček a já i na tu dálku přečetl nápis ,sůl'.

,,Fakt vtipný:"zakroutil jsem hlavou a nátáhl se pro její kafe.

,,Hej!"chytl mojí ruku a já zvedl hlavu, abych se na ní podíval. ,,Neštvi mě."pohrozila mi a já jí za zápěstí stáhl ještě blíž ke mně a políbil jí na rty. Byl to krátkej polibek, protože se hned odtáhla pryč.

,,Lidi na náš koukají jako na magory."

,,Vypadneme."

,,Souhlas."vzala svůj muffin a už jsme si to razili k Eiffelovce.

,,Miluju to tady. Být tady s tebou. Moc se mi tu líbí. Děkuju, Deane."stáli jsme přesně na tom místě, kde jsme se před dvěma roky vyfotili.

Natáhla ke mně ruce a chytla mě za tváře, aby si mě přitáhla do polibku. Konečně mnohem delšího. Bylo to jako dřív. Jako když jsme po sobě oba hlady toužili. Nejradši bych si jí vzal hned tady.

,,Miluju tě. Neumím si představit, že bych tu dnes stála s někým jiným."

,,Pravděpodobně nestála."zasmál jsem se.

,,Ticho."

,,Já vím a taky bych tady teď nechtěl stát s někým jiným."usmíval jsem se na ní.

Ještě jsem obešli pár památek. Dali si další zámek s našemi jmény. Tentokrát jako manželé, ne jako přátelé a skončili na večeři v nějaké restauraci.

Já si objednal steak a Sára těstoviny se sýrovou omáčkou, kterou jsem jí osladil jako pomstu za to slaný kafe. Chovali jsem se jako děti a mně to bylo úplně jedno. Po dlouhý době mi bylo fakt dobře.

Sára sice byla chvilku vzteklá, ale když jsem jí objednal nový těstoviny, tak se uklidnila. Taky nesmím zapomínat na dva chlápky, kteří na nás od vedlejšího stolu pořád zírali. Lépe řečeno spíš na Sáru.

,,Asi se jim líbíš."narážel jsem na ty týpky od vedle.

,,Pochybuji."dojedla poslední sousto a koukla se na ty muže. Oba se na ní usmáli.

,,A i kdyby, jsem tady se svým mužem."natáhla ruku přes sůl, aby se dotkla té mojí. Musel jsem se usmát, byla tak zatraceně překrásná. Nebylo divu, že na ní zírají.

,,Půjdeme?"navrhla.

,,Jen si dojdu na záchod a můžeme. Zatím to můžeš zaplatit."vytáhl jsem z kapsy peněženku a dal jí svojí platební kartu.

Když jsem se vracel za svojí manželkou, rozhodně jsem nečekal, že jeden z tech týpků bude sedět na mém místě. Sára se s ní normálně bavila a ve mně to začalo vařit. Měl jsem chuť ho popadnout a hodit na zem. Místo toho jsem tam přišel a nechápavě se podíval na Sáru.

,,Tady José mi dal jen pár typů, kam by jsme se spolu mohli jít podívat."kývla směrem k Joséu, nebo kdo to byl.

,,Ne t'inquiète pas pour ma femme. Il est entre de bonnes mains."řekl jsem mu, aby se o Sáru nestaral, že je o ní dobře postaráno.

,,Je crois. D'accord."řekl, že mi věří a že je to v pohodě, načež se začal zvedat od stolu a nezapomněl Sáře políbit ruku na rozloučenou.

,,On uměl anglicky, víš."

,,Chtěl se ti dostat do kalhotek."

,,Jak to můžeš vědět?"zamračila se.

,,Řekl mi to."zalhal jsem a chytl jí za ruku.

,,Aha, no jasně a nic víc neřekl?"zakroutil jsem hlavou.

---

Nenechal jsem si Josém kazit náladu a pokračoval v naší malé provokaci se Sárou. Bylo už dost pozdě. Možná hodina po půlnoci, když jsem Sáře utekl a schoval se za jedním z domů. Bloudila sem tam a mně to přišlo tak moc vtipný, že jsem si jí musel vyfotit.

Vytáhl jsem proto telefon z kapsy a nejdřív si přečetl těch šest zpráv ve skupině.

Sarah Winchester:

Sarah Winchester: By mohl být model, ten manžel můj.

Lydie Martin: Souhlasím.

James Moriarty: Užívejte si dovču.

Dallon Weekes: no, to fakt ne. ew

Brendon Urie: hned bych ho ojel

Byl jsem celkem rád, že tam neposlala to video s tím kafem se solí, bylo to fakt trapný.

Už mi začínalo být Sáry líto, protože na mě i volala a byla fakt zoufalá. Chudák sama v Paříži. Takže jsem vylezl a zavolal na ní a v tu samou chvíli, kdy se na mě koukla jsem si jí vyfotil.

Me:

Me: tohle je Sáry obličej pokaždý, když mě vidí

James Moriarty: AWWW shipuju

James Moriarty: Ona je tak krásná.

Me: já vím, Moriarty.

Dallon Weekes: ale co to prostěradlo na sobě??

Brendon Urie: Jsi hroznej tupec, Weekesi, to jsou celkem drahý šaty. Od Chanelu bych řekl.

Lydie Martin: Se v tom jako vyznáš jo?

Brendon urie: Mám drahý obleky, takže celkem už kvalitu poznám.

Na to už jsem nic neodpovídala a schoval telefon zpět do kapsy, protože Sára už byla u mě. Bouchla mě do hrudi a zamračila se.

,,Tohle už nedělej. Bála jsem se, že jsem tě ztratila."

,,Ale prosím tě."nechal jsem jí, ať mě chytne kolem pasu.

,,Už s tou naší válkou přestaneme, jsem unavená."objala mě a přitulila se k mojí hrudi.

,,Dobře, stejně už mě nic nenapadá."pohladil jsem jí po vlasech.

,,Strašně hezky voníš."zvedla hlavu jen, aby na mě viděla a přesunula ruce na má ramena, zatímco já ty svoje na její pas.

Chtěl jsem něco říct, ale přerušily mě její rty. Líbala mě. Nejdřív pomalu, vychutnávala si každej polibek a pak jsem ucítil, jak zapojila i svůj jazyk a já začínal bejt vzrušenej. Fakt, že mi stehno lepila na rozkrok, tomu nepomáhal.

,,Nechci, abys mi už nikdy nesahal na prsa."řekla z ničeho nic, když se odtáhla.

,,Cože?"

,,Miluju, když se mě dotýkáš, nebo když mě líbáš na prsou."dívala se mi přímo do očí, když to říkala a nakonec si s úsměvem zkousla spodní ret. Olízl jsem si rty a nevěděl,co na to mám říct. Už tak jsem byl napůl tvrdej.

,,A co ještě miluješ, když ti dělám?"vypadlo ze mě nakonec. V té ulici byli jen další tři lidé, kteří se o něčem bavili. Nikdo nám nevěnoval pozornost.

,,Když mě koušeš. Je jedno kam. Líbí se mi, jak mám pak celý den obtisk tvých zubů na kůži."pořád se mi dívala do očí. Nemohl jsem uvěřit, že se tu se mnou baví o tom, co má ráda při sexu. Před půl rokem by mě poslala někam, kdybych se zeptal.

,,Nebo to, jak se o mě vždycky třeš svým penisem, než do mě vnikneš."olízl jsem si spodní ret a čekal, co dál z ní vypadne.

,,Jak silně mi mačkáš pas, když si mě bereš zezadu a já tam mám pak obtisknuté tvoje prsty."jestli jsem byl před chvíli jen napůl tvrdej, tak teď už jsem stoprocentně.

,,Ježiši Kriste, Sáro."

,,Vrátíme se na hotel, prosím? Začíná mi být zima."dělala jakoby mi tu právě nevyprávěla, co miluje při šukání.

,,Za to mně je teď vedro.."řekl jsem spíš pro sebe.

,,Co?"zeptala se.

,,Že ti můžu půjčit bundu."

,,Od kdy se z tebe stal takovej gentleman?"zasmála se a chytla mě za paži.

,,Já nevím, odjakživa?"nadzvedl jsem obočí.

,,Jdeme, prosím tě."táhla mě pryč.

---

Na pokoji bylo teplo i přes to, že jsme tam nechali otevřenej balkón. Sára zapla televizi, která byla na zdi proti posteli a já si sundal bundu a boty, abych si mohl vlézt rovnou na postel a relaxovat u televize. Sice tam dávali jen pořady ve francouzštině, ale to mně nedělalo problém.

Jenže jsem televizi stejně nevěnoval moc pozornosti a podíval se na druhou stranu postele, vedle které si Sára sundavala šaty. Měla na sobě jen spodní prádlo. Bylo bílý a doslova svítilo na její opálenej kůži. Byla tak krásná a já už se ani nebránil a šel přímo k ní.

Stoupl jsem si přímo za ní a dotkl se její paže, čímž jsem upoutal její pozornost a ona se ke mně otočila.

,,Copak?"pořád držela ty šaty v rukou a já pokrčil rameny. Rukou jsem jí hladil od pasu na bok a zase zpátky, zatímco druhou jsem si od ní vzal ty šaty a hodil je na zem.

Pak už jsem na nic nečekal a rovnou jí políbil. Ruce mi omotala kolem ramen a já si jí k sobě přitiskl ještě blíž. Líbala mě zpátky a já si proto dovolil zapojit i jazyk.

Později polibky začínaly být dravější a chtivější. Doslova ze mě začala strhávat oblečení. Počalo to trikem a pak mi agresivně rozepínala i pásek, přičemž jsme se nepřestávali vášnivě líbat.

Sahal jsem jí snad úplně všude. Vychutnával si tu dlouhou pauzu, kterou jsme mezi sebou měli. Její tělo bylo tak horký a jemný, že jsem si nemohl vybrat, kam sáhnu dřív.

Nakonec moje ruce skončily u rozepínání od podprsenky. Poslepu jsem jí rozepl hned na první pokus, protože už jsem měl nejakou tu praxi a teď jsme před sebou stáli jen ve spodním prádle.

Byl jsem už polovičně tvrdej, ale potřeboval jsem, aby se mě dotkla a ona jako kdyby slyšela moje myšlenky. Jednu ruku přesunula z mého pasu rovnou do mých boxerek a uchopila můj penis. Hned na to se odtáhla od mých rtů a trochu se ode mě posunula, aby se mohla podívat dolů, mezi nás. Na to, co mi dělala.

,,Je to příjemný?"zvedla hlavu ke mně a já se zkousnutým rtem přesunul pohled na její oči.

,,Ty víš, že jo."na to se jen ušklíbla a já na sekundu přivřel oči. Uměla to rukou dobře, to jsem věděl už dávno, ale teď to bylo ještě lepší.

Naklonil jsem se k jejímu krku a začal jí tam líbat, zatímco jsem jí jednou rukou mačkal prso a k druhýmu se pomalu dostával jazykem.

Ne zrovna potichu zasténala, když jsem jí olízl bradavku a její stisk na mém vzrušení zesílil. Už jsem byl tvrdej a připravenej. Chystal jsem se jí akorát sundat kalhotky, když mě shodila na postel a já teď ležel na zádech.

Nasoukala se mezi moje nohy a nepřestávala se mi dívat do očí, zatímco mi stahovala posledni kus oblečení, které jsem měl na sobě.

,,Chci tě ochutnat."řekla rozhodně a já pootevřel rty, že něco řeknu, ale nic mě nenapadlo. Totálně mi vyschlo v krku.

Moje boxerky odhodila někam za sebe a pak znovu omotala prsty kolem mojí erekce. Nejdřív mě jen hladila, přičemž se usmívala a nakonec si odhrnuka vlasy na jednu stranu a sklonila se mýmu penisu, aby olízla jeho špičku.

Měl jsem co dělat, abych nezafuněl jako nějaký zvíře a jen si olízl rty. Nespouštel jsem z ní oči a ona ze mě taky ne. Vzhluboka jsem se nadechl, když vzala do pusy celou mojí spičku a pak ji hned vytáhla. To zopakovala asi tak pětkrát po sobě, než mě vzala do pusy víc a já už se nedokázal ovládat.

Zavzdychal jsem a ona se usmála. S mým pérem v puse. Vypadala božky. Dokonale, s pusou kolem mýho penisu. Musel jsem jí pohladit po vlasech, aby věděla, jak dobře mi dělá.

Takhle si se mnou hrála další dvě minuty, než se odtáhla a chytla mě za ruku, aby mě vytáhla do sedu.

,,Uděláš mi to teď zezadu?"myslela to naprosto vážně a já jí nepoznával. Nikdy se mě na to sama nezptala. Mohl jsem jen přikývnout.

Sledoval jsem, jak si sundává kalhotky a nechává je přesně tam, kde je svlíkla. Byla hebká už na pohled. Nikdy by si nenechala dole ani chloupek a ne, že by mi na tom zrovna záleželo, ale takhle to bylo lepší.

,,Chceš to na posteli nebo?"vlezla si ke mně na postel a klekla si na čtyři, připravená.

,,Postel je fajn."vybral jsem a klekl si za ní.

Nejdřív jsem jí jen hladil na bocích a pase, ale pak jsem si troufl sáhnout na její zadek. Zmáčkl jsem ho a nakonec jsem jí i plácl. Pak jsem rukou putoval až dolů a pomalu do ní zasunul jeden prst. Byla už dost vlhká, takže jsem se tímhle nemusel zabívat a rovnou nasměroval svůj penis k jejímu vchodu.

,,Počkej! Nemám kondom,"došlo mi.

,,Nepotřebuješ, beru prášky."

,,Bereš prášky?"překvapilo mě. Nic mi o tom neříkala. Možná to nebrala jako důležitou věc.

,,Jo, takže zmlkni a pohni sebou."vystrčila zadek ještě víc a já už to nehodlal řešit. Byl jsem až moc nadrženej, abych se tím zabejval.

Proniknul jsem do ní celej, až po kořen a na chvilku se zastavil, aby si zvykla, protože to přece jen byla už nějaká doba a já nejsem zrovna nejmenší.

,,O můj Bože, Deane, hni se!"poručila mi a já se začal hýbat.

Za boky jsem si jí přirážel na svoje péro a ona hlasitě vzdychala. Sem tam i moje jméno a já se musel usmívat. Ke konci jsem ještě přidal a užívala si její hlastý steny, které z ní vycházeli s tím, jak se blížil její orgasmus.

Hned po ní jsem byl i já a napumpoval jsem to všechno přímo do ní. Tak, jak je to nejlepší. Vysouval jsem se z ní už skoro měkkej a oba jsme vydýchávli celý akt.

,,To bylo dokonalý."otočila se ke mně. Byl jsem stále na kolenou a ona se mi vtrhla kolem ramen.

,,Víc jak to."tiskl jsem k sobě naše upocená těla.

,,Nechali jsme otevřenej balkón."otočil jsem se za sebe na balkón a pak na Sáru.

,,Tak lidi z ulice asi měli show no. Stejně tady nebydlíme."řekl jsem a ona se začala smát. Držela mě tou svojí mini rukou za paži a druhou mě chytla za krkem, aby si mě přitáhla do polibku.

Byla tak zatraceně krásná a byla moje. Tak moc jsem se nesnášel za to, že jsme o to dítě přišli, protože to byla z velký části moje vina. Strašně moc jsem si přál s ní mít rodinu a celý jsem to posral. Bůh ví, kdy se Sarah bude chtít pokusit o dítě znovu, když teď začala brát prášky.

Byla teď tak strašně divná a podle mě v sobě dusí tu ztrátu. Chovala se jako úplně někdo jinej a já nevěděl, co mám udělat, abych měl zpět tu stydlivou Sáru.

,,Pamatuješ si na náš první sex?"zeptala se z ničeho nic.

,,Jestli chceš druhý kolo, tak na to jsem už fakt unavenej."zasmál jsem se.

,,Tak si běž dat sprchu, já tu zatím poklidím."navrhla mi a já přikývl.

Rychle jsem osprchoval, vzal si čistou košili a tepláky a vrátil se za Sárou, která ležela na posteli stále nahá, ale kolem už bylo uklizeno. Když si mě všimla, tak se usmála a zvedla se s tím, že se taky půjde vysprchovat.

Já mezitím našel svůj telefon a chystal se odepsat svému bratrovi.

Sam Winchester: Tak jak to jde v Paříži?

Dean Winchester: právě jsme měli dost skvělej a hot sex

Sam Winchester: Wow, no, na to jsem se zrovna neptal Deane, ale jsem rád, že už jste v tomhle ohledu zase za dobře.

Dean Winchester: fakt nechápu, co jsem to měl za blok, ale tak dobře jsem se dlouho neudělal

Sam Winchester: DEANE

Deane Winchester: jo, jasně, sorry 😂 hele jdu, dobrou

Sam Winchester: Dobrou noc.

Odložil jsem svůj telefon na stolek vedle postele a zadíval se do tv. Bylo něco po druhý ráno, takže tam stejně dávali teleshoping. A mojí pozornost víc upoutal Sáry telefon, kterej ležel vedle mě na posteli a dvakrát zabzučel.

I když bych neměl, tak jsem ho vzal do ruky. Jen jsem se chtěl podivat, kdo psal a bylo to neznámé číslo, takže jsem si rovnou v upozornění přečetl, co jí píše.

Neznámé číslo: Takže, co takhle zítra v noci? Přišel bych pro tebe a kondomy mám, nemusíš si dělat starosti.

Neznámé číslo: Tak platí?

Celej jsem se napnul a nechápal, co to sakra je. Sára mě podvádí, nebo co? S kým? Snažil jsem se otevřít její mobil, ale měla ho zamčenej a kód jsem neuhádl, takže jsem se nemohl podívat, co víc má v telefonu.

Tak jsem tam jen seděl a netrpělivě čekal, až se vrátí z koupelny a řekne mi, co to má, kurva, znamenat. Což netrvalo dlouho a Sára vyšla z koupelny v legínách a tričku. Usmívala se a to se rozhodně nedalo říct o mně.

Doslova jsem jí propaloval pohledem a ona se zarazila. Podívala se na svůj mobil v mojí ruce a pak zpět na mě. Už se neusmívala.

,,Co je? Proč se na mě takhle díváš?"nechápala.

,,To řekni ty mně."ukázal jsem jí zamčenou obrazovku jejího telefonu, kde stále byly ty zprávy. Přišla blíž ke mně a vzala si svuj mobil do ruky, aby si to mohla přečíst. Pak se na mě podívala.

,,Já nevím, co je to."řekla a myslela si, že jsem snad úplně blbej.

,,Nedělej ze mě idiota, Sáro. To číslo je francouzský. Je to ten chlap z tý restaurace? Dala jsi mu svoje číslo, aby jste se domluvili, kde tě ošuká? Nebo kdo, sakra?!"začínal jsem bejt vážně nasranej, protože se nedokázala ani přiznat.

,,Říkám, že nevím, kdo je to!"

,,Co je to,sakra, s tebou, Sáro?"zakroutil jsem hlavou.

,,Co by se mnou mělo být?"

,,Podívej se, jak se chováš. Jsi úplně někdo jinej a ještě mi lžeš. Já vím, že je to ten chlap. Volal jsem na to číslo z mýho telefonu a vzal to on."zalhal jsem, nikomu jsem nevolal, ale chtěl jsem, aby mi řekla pravdu. Chtěl jsem jí tak moc věřit, ale to vážně nebylo možný.

,,No a co? Tak jsem mu dala svoje číslo."otočila se ke mně zády a přešla do mini chladničky pod televizí, aby si vyndala pití.

,,Děláš si srandu? To je všechno, co mi k tomu řekneš? K tej zprávě?"snažil jsem se mluvit klidně, nechtěl jsem na ní řvát.

,,Ty podvádět můžeš a já ne?!"vyštěkla a já se na ní překvapeně podíval. ,,Nedělej, že nevíš, Deane. Vim o tej štětce z toho bordelu, jak sis od ní nechal vykouřit."koukala na mě, bez jakékoliv emoce a já nasucho polkl. Jak to do prdele ví?

,,Jak to víš? A proč jsi mi nic neřekla?"stoupl jsem si a pomalu se k ní rozešel. Nevěděl jsem, co dělat. Ona, sakra, ví o tom bordelu, do prdele.

,,Co jsem ti měla jako říct? Něco jako: 'Jo a Deane, vím o tom, jak ti vykouřila úplně cizí ženská a tys jí na oplátku vyprstil, ale nic se naděje. Pořád tě miluju.' Tos chtěl slyšet?"uchechtla se.

,,Ne, ale něco jsi měla říct. Poslyš, moc mě mrzí, co jsem udělal a měl jsem ti to říct sám, ale nevěděl jsem jak a nechtěl jsem ti ublížit, chápeš?"

,,Ne, nechápu."zamračila se

,,To neznamená, že si musíš najít někoho jinýho a pomstít se mi."šel jsem k ní ještě blíž a chytl ji za ruku, ale ona se mi okamžitě vytrhla.

,,Nesahej na mě!"zavrčela. ,,Já na rozdíl od tebe s nikým nic neměla."

,,Neměla?"

,,Ne, nikdy bych tě nepodvedla."dívala se mi přímo do očí.

,,Tak mi odpusť. Byl jsem opilej."

,,Hlavně to, prosím, nesváděj na alkohol a ber to jako chlap."

,,Myslel jsem na tebe. Že jsi to ty a ne ona."

,,Nic lepšího tam nemáš?"uchechtla se ironicky a rozešla se ke svému kufru. Sledoval jsem, jak ho rozepíná a hází do něj svoje věci.

,,Co to děláš?"

,,Balím si, nechci tady bejt. Chci se vrátit do Texasu. Hned."

,,Nevím, jestli teď něco poletí."na to mi nic neřekla a dál si balila věci. Začal jsem si taky balit věci a pak se rychle podíval, jestli nám něco letí. Našel jsem let, kterej letí za tři hodiny, ale přistává v Atlantě a Sára souhlasila, takže jsme se vydali na letiště.

Celou cestu do Georgie a pak do Texasu jsme spolu už nepromluvili.

---

Srpen

Oba jsme zapomněli na to, co jsme jeden druhýmu udělali a žili normálně. Dokonce jsme měli pravidelně sex. Ale mě to i tak normální nepřišlo. Neměli jsme si skoro co říct. U večeře jsme byli oba ticho. Sára mi neřekla, když někam šla, takže jsem o ní měl někdy starost.

A zítra slavíme roční výročí naší svatby. Vůbec jsem nevěděl, co jí koupím, tak jsem jí koupil zásnubní prsten, protože ten ode mě nedostala.

Právě teď jsme spolu měli mít oběd, ale ani po hodině se neukázala a nezvedala mi telefon, tak jsem se vydal domů. Potkal jsem jí akorát, když se táhla s kufrem ze schodů.

,,Měli jsme oběd, zapomněla jsi? Ty někam jedeš?"zamračil jsem se, protože nejen, že nepřišla na oběd, ale ani mi neřekla, že někam jede.

,,Jo, nechala jsem tě tam schválně, abych si mohla zabalit věci."prośla kolem mě ke dveřím.

,,Na co?"šel jsem za ní a až teď jsem si všiml, že má u dveří další dva kufry.

Pak najednou vyndala z kabelky obálku a podala mi jí. Byla od právníka, přečetl jsem si to a doufal, ze to není to, co si myslím. Ruce se mi klepaly s tím, jak jsem obálku otevíral. A myslel jsem dobře, byly to rozvodový papíry.

,,Co to je?"podíval jsem se na ní zmateně.

,,Prosím jen to podepiš a všechno bude za námi."pousmála se a já byl totálně zmatenej.

,,Nebudu to podepisovat, proč bych to podepisoval, sakra?!"zvýšil jsem hlas.

,,Prosím, neřvi na mě, Deane. Oba víme, že to neklape. Nerozumíme si a akorát se trápíme. Prostě to podepiš a já půjdu."

,,Ty tady na mě z ničeho nic vytáhneš nějaký rozvodový papíry a chceš, abych je podepsal? Já vůbec nechápu, o co jde? Je to kvůli tej šlapce, nebo co jsem udělal? Proč?"

,,Vzdala jsem se všeho majetku, takže tě o žádné peníze nepřipravím."řekla jako kdyby mi na tom záleželo.

,,Víš, že o tohle mi vůbec nejde."zakroutil jsem hlavou. ,,Co se děje? Už mě nemiluješ?"natáhl jsem k ní ruku, ale ona cukla.

,,Prosím, nedotýkej se mě a podepiš to."mohl jsem si všimnout, jak se drží, aby se nerozbrečela.

,,Ne, dokud mi neřekneš důvod. Podívej se mi do očí a řekni mi, že mě nemiluješ a já to podepíšu. Protože já tě miluju, Sáro a nechci o tebe přijít."to bylo poprvé, co jsem jí to řekl a ona uhla pohledem.

,,To říkáš jen proto, že nechceš, abychom se rozvedli. Nemiluješ mě a nikdy jsi mě nemiloval. Proto to ani neklape. Deane, koukni se. Nemůžeme být spolu, vždycky se něco posere. Vždycky něco, nebo někdo přijde-"

,,A vždycky jsme to vyřešili."skočil jsem jí do řeči. ,,A vždycky jsem tě miloval, jen nejsem na to vylejvání citů a ty to víš. Věděla jsi, do čeho jdeš."věděla to. Věděla, že nejsem chlap, kterej jí denně do ucha bude šeptat, jak jí miluje.

,,A co když chci někoho, komu nebude dělat problém říct mi, že mě miluje?"

,,Pak tě ten chlap nemiluje. Pokud ti to bude říkat denně."

,,Takže když jsem ti to říkala, tak to znamená, že tě nemiluju?"uchechtla se.

,,To já nevím, když se se mnou chceš rozvést."díval jsem se na ní a pořád si neuvědomoval, že se to fakt děje, že mě chce opustit.

,,Jsem mladá, Deane. To, že jsme přišli o to dítě bylo znamení, že ještě nejsem připravená a ty chceš rodinu. Už jsi na to starý dost a-"jak mohla říct, že naše nenarozené díte bylo znamení?

,,Snažíš se mi tím říct, že se se mnou chceš rozvést, protože už jsem starej? To byla věc, kterou jsi taky věděla. Měla jsi předem daný, že budu vždy o deset lel napřed."opět jsem jí skočil do řeči.

,,Ne!"zvýšila hlas. ,,Samozřejmě, že ne! Bože můj, vždyť je ti třicet dva! Jsi pořád mladý a vypadáš na mnohem míň."

,,Tak mi už konečně řekni proč? Měla jsi to všechno naplánovaný? Před dnem našeho výročí? I ten skvělej sex včera večer? Na rozloučenou, nebo co?!"vyštekl jsem a ona na krok odstoupila.

,,Prostě to byla chyba. Nikdy jsem se s tebou neměla začít přátelit. Byl jsi můj učitel, bylo to špatný a já to měla vědět. A už vůbec jsem si tě neměla brát."nevím, jestli to myslela upřímně, nebo mi chtěla jen ublížit, každopádně se jí ti povedlo. Koukal jsem na ní a nepoznával holku, kterou jsem před skoro třemi roky poznal.

,,A pokud to nepodepíšeš hned, tak se sejdeme u soudu a bude to mnohem horší. Nekomplikuj to a podepiš to. A už se nikdy neuvidíme."

,,Ne."odpověděl jsem v úplném klidu.

,,Lituju toho, že jsem tě vůbec poznala."

---

no, takže buď tu knihu můžu ukončit takhle a nebo to ukončím 50. kapitolou a vy uvidíte, co dělo po jejich rozvodu xd vyberte si

pokud v komentech bude málo komentářů, tak konec nechám takovejhle a vy se nikdy nedozvíte, proč to Sára dělala xd

a chyby opravim pak xd

Continue Reading

You'll Also Like

2K 129 26
lovestory
2.4K 71 6
Jsou jako oheň a voda. On jako oheň a ona jako voda. Úplné protiklady. Nepřátelé. Ale i přesto je k sobě něco táhne. Když se na začátku prázdnin Alex...
429K 15K 52
Garrett Fitzgerald žije jen pro hokej. Na vysokou chodí hlavně kvůli tomu, že může hrát za tamní univerzitní mužstvo. Dokonce v něm působí jako kapit...
305K 8.6K 46
Na začátek chci říct, že to je můj první zkušební příběh. Nečekala jsem, že to bude mít takový ohlas a moc děkuji. A ano, ze začátku jsem se moc insp...