Say Something || h.s [SK]

By VictoriaAntosova

113K 5.8K 340

Všetko zlé sa raz na dobré obráti, no čo ak sa to dobré obráti na zlé? Copyright: @VictoriaAntosova More

1. chapter
2. chapter
3. chapter
4. chapter
5. chapter
6. chapter
7. chapter
8. chapter
9. chapter
10. chapter
11. chapter
12. chapter
13. chapter
14. chapter
15. chapter
16. chapter
17. chapter
18. chapter
19. chapter
21. chapter
22. chapter
23. chapter
24. chapter
25. chapter
26. chapter
27. chapter
28.chapter
29. chapter
30. chapter
31. chapter
32. chapter
33. chapter
34. chapter
35. chapter
36. chapter
PREPÁČTE!!
Asi som späť!
37. chapter
38. chapter
39. chapter
40. chapter
41. chapter
42. chapter
43. chapter
44. chapter
45. chapter
46. chapter
47. chapter
48. chapter
49. chapter
50. chapter
51. chapter
52. chapter
53. chapter - The end
Epilóg
Je tu niekto?🤣
Pokračovanie

20. chapter

2.5K 133 7
By VictoriaAntosova

„Čo tu robíš Victoria?“ v ušiach sa mi rozoznie Zaynov hlas a ja na sucho prehltnem. Mám mu povedať pravdu, že s Niallom chodím, alebo mu len poviem, že som ho tu hľadala, pretože tu trávi veľa času. No to mi neuverí, veď čo nemôže sa hnevať. Predsa ja môžem chodiť s kým chcem. On chodil s mojou najlepšou kamarátkou takže môžem aj ja.

„Kto to je?“ s kuchyne sa vynorí Niallova postava a smeruje k nám. Z mojich úst výjde len obyčajný výdych a nervózne si zahryznem do pery.

„Á Zayn poď ďalej.“ Povie Niall, keď uvidí Zayna a usmeje. Uvedomuje si vôbec, že je to môj brat? Veď ešte minule mi povedal, že sa ho bojí. Zayn spolu so zamračeným pohľadom vojde dnu, no nespúšťa zo mňa zrak.

„Vick, neodpovedala si mi.“ Prekríži si ruky na hrudi a tentokrát sa pozrie na Nialla, ktorý zatvára dvere.

„Vieš Niall potreboval pomôcť so strážením synovca tak ma poprosil...“ nedokončím, pretože som prerušená Zaynom.

„Čo tu na mňa skúšate? Tieto voloviny si nechajte pre niekoho iného.“ Zasmeje sa.

„Hovorí pravdu.“ Zapojí sa do konverzácie Niall.

„Teba sa nikto nič nepýtal.“ Zasyčí na neho Zayn a venuje mu škaredý pohľad. Ups, nechcela som, aby sa kvôli mne pohádali, alebo odcudzili. 

„Preboha ukľudnite sa!“ skríknem a zatnem sánku. Obidvaja chalani na mňa hodia zvláštne pohľady, s ktorých nedokážem nič vydedukovať. Teraz je asi čas povedať pravdu. Niall čaká kým niečo poviem a Zayn má stále zamračený pohľad.

„Pamätáš sa, keď si chodil so Sashou?“ začnem pomaly s pohľadom upriameným na Zayna. Ten, iba slabo prikývne a skrčí obočie. Asi už to tuší.

„Tak presne toto je to isté. Ja som sa zmierila s tým, že chodíš s mojou kamarátkou takže sa ty musíš zmieriť s tým, že ja chodím s tvojím kamarátom.“ Posledné slová vyslovím tichšie, ale mám pocit, že Zayn veľmi dobre vie o čom hovorím.

Zayn sa postaví a prižmúri oči. „Ja viem, o čo tu ide niesom blbý.“ Povie už pokojnejším hlasom a rukou si prejde do jeho čiernych vlasov, ktoré má po otcovi.

„Nemáš právo sa hnevať.“ Poviem a ruky si založím na prsiach.

„Ja viem, že nie, ale je to zvláštne.“ Zdvihne ruky na svoju obranu a prejde k Niallovi, ktorý tam stále stojí bez mihnutia oka.

„Opováž sa ublížiť mojej sestričke a my sme skončili.“ Usmeje sa na Nialla a potľapká ho po ramene.

„Zayn je milé, že sa staráš, ale ja už nemám pätnásť. Viem sa o seba postarať.“ Zdvihnem ukazovák a našpúlim pery. Iba so smiechom prikývne a znova sa otočí na Nialla. Nepočúvam ich rozhovor. Radšej prejdem k Theovi a začnem sa s ním hrať. Je zvláštne ako si ma Zayn chráni. Nemôžem zase povedať, že nikdy nebol starostlivý brat to áno, ale neverím tomu, že keby mi Niall ublížil Zayn by s ním skončil.

 **

Zase nový hrozný deň s Haroldom. Takto som si prázdniny nepredstavovala, fakt by som radšej išla do basy, alebo späť do školy. Nevydržím to s ním je ako slizký had, ktorého sa nedá zbaviť. Včera to skončilo tak, že Zayn si prišiel od Nialla niečo požičať a potom hneď aj odišiel. Keď Theo zaspal s Niallom sme sa rozprávali, no a potom som odišla, bolo asi niečo pred polnocou, keď som odišla.

Natiahnem na seba obyčajné šortky a na vrch si prehodím slabo ružovú košeľu. Vlasy si stiahnem do vysokého copu a jemne sa namaľujem. Dnes po práci nemám žiadne plány takže sa mi makeup pokojne môže rozmazať. Prejde na chodbu a pomalými krokmi zídem dolu po schodoch do kuchyne, kde si nalejem čaj a vypijem celý obsah pohára. Z chodby si zobriem svoju tašku a obujem si sandále. Dnes je vonku ako stále krásne a slnečno.

Keď konečne prídem k Harryho kancelárií všimnem si, že sú jeho dvere otvorené viac ako inokedy. Vlastne on ich vždy zatvára a každému to káže. Potrpí si na tom ako Liam, keď sa v jeho aute nikto nezapne pás.

„No konečne myslel som, že už neprídeš,“ prehovorí ku mne nervózne Harry a rukami si prejde do jeho jemne kučeravých vlasov, ktoré som vždy obdivovala, keď vojdem dnu a poobzerám sa po kancelárií. Oo dneska začíname inak, žiadne urážky.

„Hmm, deje sa niečo?“ opýtam sa a skrčím obočie z prekvapenia aký je tu neporiadok. Preboha ešte mi rozkáže, aby som to upratala. No na to môže hneď teraz zabudnúť. Neprišla som mu robiť upratovačku.

„Rob to, čo si včera nestihla a ak chceš môžeš tu poupratovať a potom môžeš ísť domov. Ja musím ísť do terénu, niektorí moji chlapci potrebujú pomôcť.“ Povie, no nepozrie sa na mňa. Rozhovor s človekom, ktorý mi je otočení chrbtom som ešte neviedla.

Zmôžem sa iba na jednoduché, suché fajn a svoje veci si položím na skrinku. Harry s prikývnutím odíde a ja tu ostanem sama. V Harryho kancelárií. No nie neverím, že ma tu nechal samú. Urobím všetko, čo som chcela a nakoniec aj poriadim. Nemala som to v pláne, ale nemohla som, odísť a nechať tu taký neporiadok. No nemôžem odísť ani bez toho, aby som sa nezačala hrabať v Harryho veciach. Bože prečo som taká zvedavá? Ešte ma to dovedie do problémov. No nieje tu nič zaujímavé. Samé pracovné veci. Veď, čo som čakala? Toto nieje Harryho dom, aby tu mal cenné veci. Keď už to hcem vzdať v skrinke úplne v rohu zbadám denník? Počkať prečo by si Harry písal denník? To je hlúposť. No aj tak k nemu prejdem a otvorím ho na náhodnej strane.

19. mája

Prišla sem, do môjho života ako strela z neba. Už vtedy v nemocnici som vedel, že to nieje náhodné stretnutie.

Silno vydýchnem a denník zaklapnem. Nie to predsa nieje o mne. Určite sa vtedy zoznámili s Arianou, pretože tu nieje rok. Určite ho už prestal písať a on je dva, či tri roky starý. Aj keď je zaujímavé, že sa s Harrym zoznámili tam kde aj so mnou. No, čo náhody niekedy existujú.

Keď započujem z chodby Harryho hlas denník nervózne vrátim na miesto a prejde ku skrinke s mojimi vecami. Práve, keď si cez plece prehodím tašku dvere sa otvoria a v nich sa objaví vysoká postava Harryho s pobaveným úškrnkom.

„Ty si ešte tu?“ opýta sa ma a nadvihne obočie, no stále sa usmieva. Nepýta sa to vôbec nepriateľsky. Prišlo mi to iba ako rečnícka otázka, pretože vyzerá, že dneska má veľmi dobrú náladu, ktorú som ešte nikdy nezažila.

„Áno, ale vlastne už som na odchode.“ Vysypem zo seba  a vystrúham grimasu.

„Harry a môžem sa ešte niečo opýtať?“ zastavím sa pri dverách s rukou na kľučke  a využívam to, že má dneska dobrú náladu. Otočí sa ku mne a rukou mi naznačí, aby som hovorila kým sa hrabe v nejakých papieroch. Super, no načo som to upratovala?

„Kde ste sa stretli s Arianou?“ vyjde zo mňa otázka, ktorú by som sa asi nemala pýtať, ale ja proste potrebujem vedieť odpoveď. Harry sa zastaví a pomaly ku mne otočí hlavu. Jeho tvár sa z pobavenej zmení na vážnu a ja na sucho preglgnem.

„Vieš, čo nechaj to tak, zabudni na to.“ Poviem nakoniec, no jeho hlas ma aj tak zastaví.

„Tu. Bola podávať na niekoho žalobu a stalo sa.“ Mykne plecami a znova sa venuje tomu, čo robil predtým. Iba slabo prikývnem a ostanem stáť bez pohybu s rukou stále položenou na kľučke. Určite to je veľmi staré a písal tam o niekom koho spoznal ďaleko predtým ako Arianu, ale prečo ho má tu? Bože prečo som musela všetko prehľadávať? Ak sa ho etše niečo spýtam bude ma podozrievať a to ja nemôžem dovoliť.

„Tak sa maj Harry.“ Poviem, keď sa konečne uvedomím a otvorím dvere. Zamrmle niečo v tom zmysle ahoj a ja za sebou zatvorím dvere. Cesta domov je až príliš krátka na to, aby som si v hlave utriedila všetky myšlienky. Keď prídem domov odomknem a unavene si tašku položím na skrinku. Prejdem do kuchyne a prejdem ku linke, kde si nalejem vodu.

„Ahoj Chloe.“ Pozdravím Chloe, ktorá pokojne sedí na stoličke a sleduje ma. Počkať, čo? Chloe je tu? Voda v ústach mi zabehne a ja začnem kašľať. Ona ku mne rýchlo pribehne a začne ma búchať po chrbte.

„Aj ja ťa rada vidím!“ skríkne, keď sa prestanem drhnúť a silno ma objíme.

„Čo tu robíš? Si to vážne ty?“ pozriem sa na ňu, keď sa odtiahne.

„Som to ja a máš ma tu na dva mesiace zlatko!“ povie nadšene a znova ma objíme. Ja sa iba široko usmejem neschopná niečo povedať. Tak veľmi mi chýbala a zrazu sa tu len tak objavila a ja nemám slov. Skype už mi išiel na nervy nebolo to ono.

„Bože nemám slov, som tak rada, že si tu.“ Zahryznem si do pery a premeriam si ju. Mám pocit, že chudšia ako predtým a má dlhšie vlasy.

„Takže dneska sa ide do baru a ty mi porozprávaš, čo je nové. Zaujíma ma ten Harry.“ Šťuchne do mňa a uštipačne sa usmeje.

„Bože nie, ty si na to nezabudla? Toho mi nepripomínaj. Je tu niekto iný.“ Usmejem sa a pohár, ktorý stále držím v rukách položím do umývadla. „Ale o tom večer.“ Provokačne sa usmejem a potiahnem ju hore do svojej izby. Venuje mi škaredý pohľad, no nasleduje ma. 

Celé poobedie trávime tým, že si vyberáme, čo si večer oblečieme. Maľujeme sa a spomíname na to, čo bolo predtým ako sa odsťahovala. Keď sme boli malé kradli sme mamine maľovačky , ale keď nás prestalo baviť maľovať sa, rúžom a ceruzkou na oči sme pokreslili zrkadlá a skrine. Samozrejme, že sme mali zle, ale stálo to za to. 

  „Daj si túto sukňu a tento top.“ Chloe mi podá čiernu sukňu a top bez ramienok.

„Ale ja si nejdem hľadať priateľa.“ Poviem pobavene, no aj tak to chytím do ruky. Chloe na mňa zamračene pozrie a ja zdvihnem ruky na svoju obranu. Nakoniec si to aj tak oblečiem a Chloe zvolí krátke tmavo fialové šaty. Musím uznať, že jej sadnú ako keby jej boli šité na mieru. Keď odbije šesť hodín a my sme úplne hotové zídeme dolu po schodoch s plánom ísť hneď do baru, no zastaví nás mama sediaca na gauči v obývačke.

„Chloe len prišla a už nevydržíte doma ani minútku?“ opýta sa a zasmeje sa.

„Neboj sa mamička zajtra tu budeme celý deň dospávať a môžeš sa o nás starať.“ Zasmejem sa a pozriem sa na Chloe, ktorej sa kútiky úst mihajú do úsmevu Vždy som bola ja tá vtipnejšia a Chloe tá príťažlivejšia, no nevadilo mi to, navzájom sme sa dopĺňali. 

„No tak mi pôjdeme.“ Pozdravím mamu a vytiahnem Chloe z obývačky. Iba nad nami s úsmevom pokrúti hlavou a ďalej sa venuje nejakej telenovele, alebo čo to bolo. Obujem si lodičky na menšom opätku a zatvorím za nami dvere. Kľúče si hodím do tašky a nasledujem Chloe.  Peši ideme asi desať minút, kým nezastavíme pred barom, do ktorého sme chodili skoro vždy. Páčilo sa nám tu a nechceli sme ho meniť.  Keď vojdeme dnu vyhľadáme voľný box a sadneme si. Vlastne ja si sadnem. Chloe sa ponúkne, že pôjde objednať. Ja iba s úsmevom prikývnem a kabelku si položím vedľa seba, no najprv z nej vytiahnem mobil a vypnem si zvonenie, aj tak mi tu je zbytoční.

„Váš drink slečna.“ Chloe napodobní hlas čašníka a položí pohár s alkoholom predo mňa. Ja sa iba zasmejem a mobil vrátim späť do tašky.

„Tak o kom si to hovorila?“ opýta sa hneď ako si sadne a napije sa.

„Chodím teraz s Niallom.“ Poviem hlasnejšie, aby ma cez hudbu vôbec počula. Najprv ostane hľadieť s otvorenými ústami, no potom nakoniec prehovorí.

„To s tým kamarátom Zayna?“ nadvihne obočie a zahryzne do slamky. Iba prikývnem a sledujem ju, Jej svaly sa napnú, no stále sa jej na tvári pohráva úsmev.

„Na toho som si robila zálusk, ale nikdy sa na mňa ani len nepozrel tak isto ako tvoj brat.“ Povie znechutene a zahľadí sa niekde do diaľky.

 „Čo tam tak hľadíš?“ opýtam sa so smiechom a otočím sa, no keď to uvidím hneď mi úsmev zmizne a ja sa rýchlo otočím. Toto snáď nemyslí vážne.

„Je ak sexy.“ Prehovorí Chloe a pozrie sa na mňa. Bože nie to teda nieje. Prečo je právu tu a práve teraz? Toto už nieje náhoda a prečo sa páči Chloe?

 „Nie to teda nieje preboha.“ Skrčím obočie a Chloe na mňa hodí nechápavý pohľad.

„Nežiarli, že som ho videla prvá.“ Šťuchne ma do rameno a zasmeje sa, no moja tvár stále ostáva bez úsmevu. Vôbec mi nieje do smiechu a už vôbec nie potom ako som čítala ten denník.

„To je Harry a bola by som rada keby si na seba neupozorňovala a on by si nás nevšimol.“ Ironicky sa usmejem a napijem sa tak, že mi v pohári neostane nič. Bože potrebujem piť, nemôžem tu len tak sedieť.

„Idem si po drink, ostaň tu a urob to, čo som ti povedala.“ Postavím sa a zdvihnem ukazovák. Ona iba šokovane z toho, že je to Harry prikývne a radšej sa pozrie niekam inam. Ja rýchlo prejdem k baru a opriem sa oň.

 „Dvakrát tequilu prosím.“ Usmejem sa na mladého čašníka a on prikývne. Kým pripravuje môj nápoj otočím sa a poobzerám sa po bare. Harry zmizol. Ako dobre. Uľavilo sa mi. Úplne, keď som ho tam videla zastavilo sa mi srdce. Otočím sa späť a to už mám poháre pred sebou. Znova sa usmejem na čašníka a zoberiem, čo je moje.  Keď sa vraciam ku stolu ešte sa poobzerám, no našťastie ho nikde nevidím.

„Keď si mi o ňom hovorila zabudla si povedať, že je sexy.“ Povie nahnevane Chloe a prekríži si ruky na prsiach.

„No tak prepáč, tak si za ním bež aj tak je zadaný.“ Poviem pobavene a odpijem si zo svojho nápoja.

 „Dobre, dobre dnes zabudnime na chlapov, poďme tancovať!“ povie nadšene a potiahne ma na parket. Ona vždy bola vymetačka party. Nikdy sa ničoho nebála, niekoľkokrát skončila na polícií, ale bolo jej to jedno, vždy jej po prešlo.

 „Fú toto mi chýbalo.“ Povie Chloe a udychčane si sadne vedľa mňa.

„Chceš mi povedať, že v Londýne nechodíš na party?“ zasmejem sa a napijem sa.

„Áno, ale bez teba to tam je také, nie dobré.“ Mykne plecami a objíme ma okolo pliec. Prikývnem a dopijem ďalší pohárik. Mám pocit, že už ich bolo šesť a začína mi byť teplo. Hodiny ukazujú presne jednu hodinu ráno. Ako rýchlo to ubehlo.

„Tak ako je to s tým Niallom? Už bol sex?“ opýta sa Chloe, teda ledva tú vetu skomolí, jazyk sa jej pletie, ale ja jej rozumiem.

„Nie.“ Zasmejem sa. Ani neviem prečo, ale vždy, keď som opitá smejem sa. Nedokážem tomu zabrániť. Vytiahnem si mobil a vytočím Niallove číslo. Ako sa ma to Chloe spýala mám na neho chuť. Vlastne asi na každého.

„Vick?“ ozve sa z druhej strany Niallov ospalý hlas. Zahryznem si do pery a široko sa usmejem.

„Máš tak sexy hlas, keď sa zobudíš.“ Zasmejem sa.

„Ty si pila?“ opýta sa a ja počujem ako jeho hlas zvýšil na hlasitosti. Znova sa zasmejem, no neodpoviem mu.

„Vicky kde si?“ opýta sa znova a ja mu nadiktujem adresu baru. Zloží zo slovami, že príde, no načo by chodil? Som v poriadku. Aj keď chlapská spoločnosť by mi nevadila.

„Niall príde.“ Otočím sa ku Chloe, no tá tu už nesedí? Kde zase zmizla do kelu? Poobzerám sa okolo seba a uvidím ju ako sniekým tancuje. No super a zase som tu sama, ale už asi nie na dlho, keď sa otočím ku vchodu všimnem si Nialla ako nervózne pozerá po bare. Keď si ma všimne jeho kroky putujú ku mne. 

  „Ahoj zlatko, čo si dáš?“ Postavím sa, no podlomia sa mi kolená. Niall ma zachytí a položí späť na stoličku. Chcem ho pobozkať, no on sa odtiahne a ustarostene sa na mňa pozrie. Čo je sním, že ma ani pobozkať nechce?

„No tak pobozkaj ma.“ Pošepkám mu a zasmejem sa.

„Si opitá, tiahne z teba alkohol, čo ťa to napadlo?“ opýta sa a skrčí obočie.

„Chloe prišla,“ ukážem na ňu ako s niekým tancuje. „museli sme to osláviť.“ Usmejem sa a objímem Nialla. Tak krásne vonia. Ako jahody a mentol.

„To je milé, ale už ti stačí a aj jej. Mali by ste ísť domov.“

„Zoberieš ma k sebe?“ opýtam sa a zahryznem si do pery. Nahnem sa k jeho krku a zanechám na ňom moje bozky. Niall vydýchne a narovná sa.

„Si opitá.“ Odkašle si a postaví sa. Chytí ma a postaví ma na nohy. Chloe ani nemá význam volať určite by nešla a ten chalan vyzerá tak, žeby rád zasunul a Chloe sa mu ponúka. Zase sa zasmejem a zakvačím sa na Nialla. Ten ma vytiahne z baru a ja konečne pocítim čerstvý vzduch. Nadýchnem sa a usmejem sa. Niall ma naloží do auta a on si sadne na miesto vodiča. Keď naštartuje a výjde z parkoviska pozriem sa na neho a chytím ho za stehno.

„No tak Tori pokoj.“ Ruku mi vráti späť k telu a ja sa na neho škaredo pozriem. Fajn.

Niall zastaví pred jeho bytom. „Prečo si ma nezobral domov?“ opýtam sa urazene a otvorím dvere.

„Nebol by to dobrý nápad.“ Povie a zamkne auto. Chytí ma za rameno a spolu prejdeme ku vchodu, ktorý Niall otvorí a potom sa zvezieme výťahom až k jeho bytu. Niall odomkne a ja ho opriem o stenu. Znova ho pobozkám na krk, no hneď sa vrátim k jeho perám.

„Mala by si si ísť ľahnúť.“ Povie Niall a zalapá po dychu, keď si len tak uprostred obývačky vyzlečiem svoj top.

„Fajn, ale ak by si si to rozmysel čakám.“ Zasmejem sa a našpúlim pery. Prejdem k nejakej izbe a ľahnem si na posteľ. Ani neviem ako, al hneď ako zatvorím oči ponorím sa do ríše snov a zabudnem na to, čo som chcela robiť s Niallom.

**

Zobudim sa na neuveriteľnú bolesť hlavu. Viečka sa mi zdajú neuveriteľne ťažké a mám pocit, že ich nikdy nezdvihnem. Rukami si chytím hlavu a nakoniec otvorím oči. Z vonka svieta lúče svetla a mňa to hneď oslepí. Otočím sa a prižmúrim oči. Na sebe mám iba sukňu a netuším kde som. Ako som sa sem dostala?  Pamätám sa, že som šla do baru s Chloe a potom mám prázdno.Postavím sa a prejdem ku dverám. Otvorím ich a pohľad mi padne na Niallovu obývačku. Bože prečo som u Nialla?

 „Dobré ráno.“ Z kuchyne sa vynorí Niallova hlava a ja sebou trhnem.

„Dobré.“ Poviem podráždene a zo zemi si zdvihnem svoj top a oblečiem si ho. Prečo je vlastne tu? Mám tak veľa otázok, ale normálne sa bojím opýtať.

„Na daj si toto.“ Niall mi podá tabletku a minerálku. Vdačne ju prijímem a usmejem sa na neho.

„Prečo som vlastne tu?“ opýtam sa Nialla, keď si sadnem na gauč, no keď mi povie všetko, čo som včera stvárala mám chuť sa prefackať. Hanbím sa za seba Niall je síce môj priateľ, ale ešte s ním spať nechcem.

 „Prepáč mi to.“ Sklopím zrak na svoje nohy.

„To je v pohode. Bola si opitá a sexy.“ Povie a chytí ma za ruku.

„Nerob si zo mňa srandu.“ Pozriem sa na neho smutne.

„Nerobím, je to pravda.“ Sladko sa usmeje a pobozká ma. Bozk mu opätujem a postavím sa. „Mala by som ísť.“ Zoberiem si kabelku a a obujem si topánky. Ktovie ako je na tom Chloe a kde vôbec je.

 „Odveziem ťa?“ opýta sa ma Niall, no ja hneď pokrútim hlavou. „Nie ďakujem, ale chcem sa prejsť.“ Iba prikývne a pobozká ma na rozlúčku. Zakývam mu a výťahom sa zveziem na prízemie. Mám pocit, že odtiaľto je to domov asi dvadsať minút, ale je mi to jedno Vytiahnem si mobil. Mám dva zmeškané hovory od mamy, dva od Chloe a jeden od Harryho. A jednu správu od Harryho. Čo? Čo on odo mňa chce?

-

Aaa baby ahojte! no ako sa máte? Ja som konečne tu a konečne som začala po týždni písať, chýbalo mi to a chýbali ste mi vy :D a boli sme na dovolenke a ako skvelo bolo bože a taký pekný chalani tam boli, že bože, som ani nevedela, že tu na slovensku takých aj máme, ale aj som stihla prečítať Dangerously Attracite, čítal to niekto? Ja tú poviedku úplne milujem :333 no ale späť odomňa napísala som viac než 3000 slov a som pyšná, ale nevedela som ako to zakončiť akže len takto nudne ._. každopádne nová postava Chloe, ktorá to tam zamieša! muhaha :D a prosím si vaše názory, čo si myslíte o celej časti, o tom denníku a tak, fakt by ste ma potešili pretože som tu sedela celý deň:) a inak poznáte knihu Hazard? Ja ju milujem a čítam ju duhrýkrát ja mám aj chuť podľa nej napísať príbeh, ale ešte neviem možno potom :D a Chloe som napísala do cast, stvárňuje ju Emma Roberts, milujem tú herečku :D:3 so časť chcem venovať @AndykaSmith, za pekný komentár dúfma, že sa ti časť páčila a aj všetkým :) komentuje!

Continue Reading

You'll Also Like

226M 6.9M 92
When billionaire bad boy Eros meets shy, nerdy Jade, he doesn't recognize her from his past. Will they be able to look past their secrets and fall in...
55.1M 1.8M 66
Henley agrees to pretend to date millionaire Bennett Calloway for a fee, falling in love as she wonders - how is he involved in her brother's false c...
26.4K 1K 49
second book to 'Against The Odds' cancelled Maya thought that running away from the pain that she caused for Lucas and herself in London would ease t...
982K 60.9K 119
Kira Kokoa was a completely normal girl... At least that's what she wants you to believe. A brilliant mind-reader that's been masquerading as quirkle...