𝓣𝓮𝓼𝓽𝓸𝓻 [ʙᴇғᴇᴊᴇᴢᴇᴛᴛ✔] •�...

By Cedari

109K 10.7K 4.5K

-Elengedsz?-Kérdezte ridegen. -Nem tudlak...-Leszegeztem a tekintetem. -Miért?-Tette fel tényleges érdeklődés... More

1.Fejezet
2.Fejezet
3.Fejezet
4.Fejezet
5.Fejezet
6.Fejezet
7.Fejezet
8.Fejezet
9.Fejezet
10.Fejezet
11.Fejezet
12.Fejezet
13.Fejezet
14.Fejezet
15.Fejezet
16.Fejezet
17.Fejzet
18.Fejezet
19.Fejezet
20.Fejezet
21.Fejezet
22.Fejezet
23.Fejezet
24.Fejezet
25.Fejezet
26.Fejezet
27.Fejezet
28.Fejezet
29.Fejezet
30.Fejezet
31.Fejezet
32.Fejezet
33.Fejezet
34.Fejezet
35.Fejezet
36.Fejezet
38.Fejezet
39.Fejezet
40.Fejezet
41.Fejezet
42.Fejezet
43.Fejezet
44.Fejezet
45.Fejezet
46.Fejezet
47.Fejezet
48.Fejezet
49.Fejezet:
50.Fejezet
51.Fejezet VÉGE
WHAAT #1? Katt ide.
Katt ide.
ᵒⁿʳᵉᵏˡᵃᵐ[𝐁𝐚𝐤𝐮𝐠𝐨 𝐱 𝐓𝐨𝐝𝐨𝐫𝐨𝐤𝐢]ᵘʲ ᵏᵒⁿʸᵛ

37.Fejezet

1.7K 181 47
By Cedari

Todoroki Pov.

Már fürdőnadrágban vártam Bakugot a folyosón. Percekkel később már nyílt a szobájának az ajtaja és kijött onnan. Amint meglátott félrenézett és valami hülye pofát vágott.

-Gyerünk..-Mondta és gyors léptekkel előre ment. A szemeim megakadtak a most sokat mutató nadrágja hátsófelén, amihez egyszer már volt szerencsém hozzáérni.

Kis sétálás után beértünk az iskolánk uszodájába ami most üres volt.

-Hogy hogy nincs itt senki?..

-Oh.. Nem tudom.-Válaszoltam neki. Napokig kerestem az időpontot ahol nincs bent senki.. nem kell ide zavaró tényező. Ha van itt valaki sohasem fogja bevallani az érzéseit.-Bár.. engem különösebben nem zavar hogy most van-e itt valaki vagy nincs.

-Jobb is így.. Ha itt lenne valaki az a szaros Deku is itt lenne.-Mondta mogorván.

-Sosem értettem miért utálod annyira. Nekem ő olyan.. közömbös.-Dobtam le magamról a törölközőt és odasétáltam a már a 2 méteres mélyvízi medence mellett álló fiúhoz.

-Irritáló személyisége van..-Nézett a szemembe.

-Neked kinek a személyisége nem az?-Húztam fel a szemöldököm.

-A tiéd..-Csúszott ki a száján majd pár másodperc múlva kipirult az arca és teljesen zavarodottan tekintett rám. Én csak önelégült mosolyra húztam a szám. Már mondtam volna valamit mikor ő hirtelen elfordult és beleugrott a medencébe. Leúszott az aljáig.

-Tch... Menekülj csak...-Suttogtam magamnak.

Bakugo nemsokkal később feljött a víz felszínére és rám nézett.-Kicsit hideg.. de azért tűrhető.-Intett a kezével hogy menjek bele. Csak leültem a medence szélére és belelógattam a lábam.

-Mindjárt...-Feleltem neki, ő pedig odaúszott hozzám és megtámaszkodott a vízelszívón ami a medence szélén helyezkedett el.

-Mikor..?-Kérdezte.

-Mondom hogy mindjárt.

-Az úgy nem jó..-Megragadta a kezem és belehúzott a vízbe.

-Hé!-Ordítottam neki mikor elkezdett a közepe felé vonszolni.-Ez nem vicces!

Megállt és elengedte a kezem amire kissé pánikba estem de fent tartottam magam a vízen. Bár csak a legszükségszerűbb mozdulatokat tettem meg.

-Most mi van? Te akartál idejönni.

-De nem ebbe a medencébe!

-Most mi a bajod?-Vigyorodott el és fröcskölt le vízzel.

-Utálom a mély vizet.. nem érzem a lábam alatt a talajt.-Mondtam neki miközben megforgattam a szemeim. Ő pedig egy amolyan "Ohhh szóval ez a helyzet" arcot vágott, hozzá egy minimális vigyor is társult.

-Szóval.. félsz a mély vízbe.. De tudsz úszni.

-Tudok. De nem szeretek.

Vigyorogva úszott teljesen közel hozzám és átette a vállán a kezem így megtartva engem.-Így jobb?-Kérdezte.

-Igen..-Mormogtam.

Egy gyengeséggel kevesebb amit nem tud rólam.

A megtartóm aki épp a víztől védett, és váltott velem szerepet hirtelen magára öltve a testőr feladatát jelenleg a vizet pásztázta zavarában hiszen megint beállt köztünk a néma csönd. A fedetlen felsőtesteink érintkeztek kissé, vagyis az oldalaink gyakorlatilag egymásnak nyomódtak.

A szőke hajú folyamatosan csak a vízbe bámult vörös arccal, azt hihette hogy így nem látom meg mennyire is zavarban van a helyzet miatt és hogy az egész arca ki van pirulva. Elég buta szegény.. Még talán hihető lenne hogy nem látom így is az arcát.. na de kérlek... A vízen ott a tükörképe.

Ha ő nem is nézett rám, én folyamatosan a szemeit bámultam, ahogy bizonytalanul pislog velük a víz felé.

-Hé.. menjünk a medence lépcsőihez.-Mondtam neki ő pedig csak bólintott. Kiúsztunk az előbb említett helyre, ahol még mindig ugyanebben a nyak átkarolós helyzetben ültünk egy olyan lépcsőfokon ahol még a derekunkig ért a víz ülő pozícióban.

Bár.. úgy tűnt még mindig nem hajlandó levenni a tekintetét a vízről.

Vagyis ezt gondoltam.

Mintha hirtelen felbátorodott volna hirtelen rám emelte a tekintetét, amit lehet egyből meg is bánt, hiszen nem számíthatott arra hogy jelenleg én is rajta tartom a szemeim, és így vészesen közel lesz egymáshoz az arcunk.

[Szexy Bakugo]

Continue Reading

You'll Also Like

79.7K 2K 17
Eve Hampton élete nem tökéletes, de nem is borzalmas. Van fedél a feje felett, szerető családja és egy színes baráti társasága, melyben remekül érzi...
2.6K 133 86
(az előző profilomon is van egy ugyan ilyen könyv de az nagyon rossz lett így újra kezdem!) Song: Xxxtentacion Skin Csúnya beszédet, 18+ dolgokat is...
75.6K 2.1K 81
Milyen unalmas már az, hogy "simán" összejössz valakivel. Legyen most: "Rosszullétből szerelem"! Vajon közénk áll, vagy megerősíti a kapcsolatunk az...
227K 7.7K 34
•Befejezett• ,,-Mutasd hol fáj az oldalad.-Kértem, mire felhúzta a pólóját. Egy nagyon kicsi folt látszódott az oldalán, gyengéden oda nyúltam, és vé...