𝓣𝓮𝓼𝓽𝓸𝓻 [ʙᴇғᴇᴊᴇᴢᴇᴛᴛ✔] •�...

By Cedari

109K 10.7K 4.5K

-Elengedsz?-Kérdezte ridegen. -Nem tudlak...-Leszegeztem a tekintetem. -Miért?-Tette fel tényleges érdeklődés... More

1.Fejezet
2.Fejezet
3.Fejezet
4.Fejezet
5.Fejezet
6.Fejezet
7.Fejezet
8.Fejezet
9.Fejezet
10.Fejezet
11.Fejezet
12.Fejezet
13.Fejezet
14.Fejezet
15.Fejezet
16.Fejezet
18.Fejezet
19.Fejezet
20.Fejezet
21.Fejezet
22.Fejezet
23.Fejezet
24.Fejezet
25.Fejezet
26.Fejezet
27.Fejezet
28.Fejezet
29.Fejezet
30.Fejezet
31.Fejezet
32.Fejezet
33.Fejezet
34.Fejezet
35.Fejezet
36.Fejezet
37.Fejezet
38.Fejezet
39.Fejezet
40.Fejezet
41.Fejezet
42.Fejezet
43.Fejezet
44.Fejezet
45.Fejezet
46.Fejezet
47.Fejezet
48.Fejezet
49.Fejezet:
50.Fejezet
51.Fejezet VÉGE
WHAAT #1? Katt ide.
Katt ide.
ᵒⁿʳᵉᵏˡᵃᵐ[𝐁𝐚𝐤𝐮𝐠𝐨 𝐱 𝐓𝐨𝐝𝐨𝐫𝐨𝐤𝐢]ᵘʲ ᵏᵒⁿʸᵛ

17.Fejzet

2K 212 38
By Cedari

Bakugo Pov.

Másnap reggel Todoroki karjai közt ébredtem fel, hirtelen valami meleg árasztotta el a testem és felindulásból majdnem arrébb löktem. Aztán, ránéztem az engem ölelő fiú arcára amitől valahogy higgadtság öntött el. Teljesen lenyugodtam. Az egyik kezem kibújtattam a takaró alól, bár ezt nehezen mivel Todoroki majdnem teljesen a falhoz nyomott. Nem túl szerencsés hogy egy személyre van tervezve ez az ágy.

A takaró alól kibújtatott kezemmel végigsimítottam a mellettem fekvő arcán és elsöpörtem a hajat onnan. Csak bámultam az arcát majd kissé megemeltem a fejemet és közelebb hajoltam hozzá. Az ajkaira néztem, majd a csukva lévő szemeit fürkésztem és ismét a száját. Még közelebb hajoltam és... csak hirtelen, még csak nem is gondolkodtam csak megtettem. Egy apró csókot leheltem rá. Azonnal fülig vörösödtem és össze vissza pislogtam. Hátravágtam a fejem aminek köszönhetően be is vertem azt.

Basszus mi az istent csináltam?!-Konstatáltam hogy nem kelt fel a fiú akit az előbb megcsókoltam. Várjunk csak mi?! Megcsókoltam... megcsókoltam? Egy fiút?.. Én... Bakugo Katsuki.. az imént hozzáérintettem a számat egy másik fiúéhoz.-Ijedtemben megmozdítottam a lábam és véletlen, vagy direkt de lerúgtam az ágyról Todorokit. Akit.. most hogy jobban emlékszem az este folyamán a nevén szólítottam.

Dobogó szívvel tapasztottam a falhoz magam. A kezem a mellkasomon hevert, erősen bámultam a talajt ahonnan hamarosan egy mérges Todoroki fog felkelni.

-Katsuki... Miért kellett ezt?..-Az imént gyártott elméletem egy másodperc alatt sikerült átformálnia. Nemhogy teljesen nyugodt még a nevemet is használja.

-T-To.. Shoto..-Mondtam remegő hangon, ilyen zavarban még soha az életembe nem voltam.-Az este.. felejts el mindent!-Váltottam hirtelen agresszív hangszínbe.-Ha nem felejtesz el mindent kinyírlak! Vágod jégcsap?

Shoto feltápászkodott a földről majd ráült az ágyra.-El is van felejtve.-Mondta még mindig álmos hangon. Ezután rám nézett és kissé meglepett fejet vágott. A homlokomra rakta a kezét.-Lázas vagy?

-Vedd le rólam a kezed!-Hátrébb húzódtam az ágyon és még vörösebb színárnyalatot vett fel az arcom.

-Valami problémád van?-Húzta fel a szemöldökét kíváncsian.

-N-nem.. nincs..

Istenem! Add hogy aludt akkor mikor ezt csináltam! Nem szabadott ébren lennie!

-Hát jó.. mi lenne ha elkezdenénk felkeresni a többieket?-Felkelt az ágyból és a laptophoz sétált.

-Pont erre gondoltam...-Én is hasonlóképp tettem mint ő az előbb. Felkeltem az ágyból és odasántikáltam hozzá.-Hogy kezdjük?

-Arra gondoltam hogy.. míg én keresgélek te elmehetnél a boltba, venni valamit.

-Szóval én csicskuljak míg te melózol... 

-Nem, de ha nem akarsz éhen maradni akkor elmész..

-Ne mond meg mit csináljak!-Éppen a cipőmet vettem fel és kerestem a kabátomat a fogason.

-Ehetőt hozz!

-Fogd be!-Kiléptem a fogadó ajtaján és elindultam valamerre. Gondoltam tán csak találok valahol valami boltot. A gyanúm be is igazolódott amint megláttam egy kis sarki élelmiszer boltot nem messze a szálláshelyünktől. Az ajtó nyitva volt pedig elég hideg a levegő. Gondolom szellőztetnek.

Már épp léptem be a boltba mikor megláttam a kasszánál egy nekem háttal álló iszonyat ismerős alakot. A haja zölden kitűnt a többi ember közül és csapzottan omlott a nyakára. A ruhája kissé megviselt volt a kezei pedig bekötve.

Elvigyorodtam, és beléptem a boltba.

-Rég láttuk egymást, Deku.

[Kiss scene *U*]

(Uhjujujujuuuuj nem bírtam ki hogy ne rakjam ki ezt is xD hanyadik fejezet ez már ma? 😂😂 Kajaak nincs életem És még ezen kívül van 4 kész 😂.)

Continue Reading

You'll Also Like

75.8K 1.5K 69
Bele gondoltál abba, mi lenne a válaszod arra, ha egy Idegen egyezséget ajánlana számodra? És ha az az egyezség kötetlen szexet ígér? Egy érzelmekke...
37.3K 1.1K 57
Milyen unalmas már az, hogy "simán" összejössz valakivel. Legyen most: "Rosszullétből szerelem"! Vajon közénk áll, vagy megerősíti a kapcsolatunk az...
42.4K 2.4K 26
Dylan hirtelen eltűnése után vajon hogyan zajlik az élet? Szerelem, szenvedély, zűr. Valaki azt mondja,"játszunk a saját szabályaim szerint", ez a...
63.8K 2.5K 25
Szerelem első hallásra és látásra? Nehéz a szerelem, ezt mindenki tudja. Két különböző ember, egy operában? Hát mi ez ha nem, egy romantikus szerelem...