He Got' Me

kbooke

57.8K 776 100

Uddrag: 'Han trækker vores hænder til sig og ligger sin anden hånd rundt om mig så jeg ikke kan slippe væk... Еще

Kapitel 1/ -Meet
Kapitel 2/ -Hey Bae
Kapitel 3/ -Behind Him
Kapitel 4/ -Awkward
Kapitel 5/ -Jacket
Kapitel 6/ -Him
Kapitel 7/ -The kiss
Kapitel 8/ -Bad Virgin
Kapitel 9/ -Home
Kapitel 10/ -Just a Friend
Kapitel 11/ -Rules
Kapitel 12/ -Not so Normal
Kapitel 13/ Family
Kapitel 14/ Baby Wish
Kapitel 15/ Prom
Kapitel 16/ He Is Back
Kapitel 18/ Open Window
Kapitel 19/ Love like yesterday
Kapitel 20/ Last Day of Summer
Kapitel 21/ New Boy
Kapitel 22/ The end.. or what?
Ikke et Kapitel!!

Kapitel 17/ Sleepover

1.8K 27 5
kbooke

Få uger tidligere:

"Så bare Fuck ud af mit liv! Så ville alle få det meget bedre!" Råber Cody vredt af mig.

Jeg ryster på hovedet. "Fint Cody, jeg håber at jeg aldrig nogensinde skal se dit fjæs igen!".

(Nu i 'He Got Me')

"Moar! Jeg er snart voksen? Jeg bliver atten om nogle uger, du kan ikke blive ved med at spørge mig om det er okay.. selvfølgelig er det okay, du skal bare være glad!" Smiler jeg til min mor og holder hende i hånden.

Min mor smiler nervøst. "Jeg vil jo bare ikke sige ja vis det ikke er okay for dig". Hun ryster på hænderne og er nervøs.

"Det okay.."

Min mor har fået tilbudt et plejebarn fra New York. En sytten årig pige. Hendes far er vist ukendt og hendes mor er narkoman og prostitueret. Hun hedder Luisa.

Men ihvertfald... idag skal jeg holde sleepover!! Første gang jeg nogensinde skal holde eller være til et?! Jeg er vildt spændt!

Okay, ved godt jeg lyder som en fem årig der har fået lov til at være fem minutter længere oppe efter sengetid meeeeen..

Sleepover er super vigtigt for mig!

Min mor skal til New York og møde Luisa idag så for første gan skal jeg være helt alene hjemme med mine veninder, ih!!

Så dem der kommer er Alyssa, Hannah, Carolina, Sophie og Lauren, mine bedsteveninder.

Men seriøst vi er lidt delt op i grupper i vores gruppe. Så jeg er sådan allermest sammen med Hannah, Lauren og Sophie, med Lauren er også sammen med Carolina, Sophie og Alyssa hår nogen gange sammen med Carolina også, også er mig og Hannah sammen.

Hannah Eleanor Richards er seriøst min aller, aller, aller bedsteveninde!

Så de skulle kommer senere. Og jeg har lavet vores fælles livret. Nachos, Pandekager og.. chokolade kage fra vores ynglings kage butik: Kirsten and Veronica Hamilton's Catering.

Lauren's mormor og mor's forretning. Vi elsker at komme det sted.

Også hjælper det lidt at Lauren bor i lejligheden over butikken, så smutter vi tit ned og tar' en kage.

(Om aften)

"Seriøst Josie! Så score dog William nu? Han vil ikke være sammen med Linda, det din store chance?" Siger Alyssa helt begejstret.

Jeg sukker. "Jeg er ikke klar til at være mor til et barn?".

"Præcis Josie, Alyssa hun skal ikke tage ham tilbage på grund af hans valg? Vel piger?" Siger Carolina og ryster på hovedet.

Mig og Hannah kigger på hinanden og holder sugerørerne til vores smoothies inde i munden. Min mobil brummer. Hannah skriver.

Så typisk de skal diskutere:(
Orker dem ikke!

Jaer, har det på samme måde lige nu,
overvejer at hente kagen..

Fantastisk idé Jose, men skynd
Dig før jeg har kvalt dem alle
Sammen!:)


"Hvem har lyst til kage?" Udbryder jeg pludseligt. Pigerne kigger underligt på mig. Hannah rejser sig stor smilende op og går mod køkkenet.

"Jeg skal nok hjælpe dig Jose".

Jeg griner og ryster på hovedet. "Jeg kommer nu Hannah". Jeg går ud i køkkenet og sætter mig på køkkenbordet.

Hannah sidder på den anden side af håndvasken. "Du ved, mig og Cody ik? Vi er jo blevet kærester efter ham og... dig. Men vi er så glade Jose og.. jeg vil bare gerne have lov af dig.. du ved.. til at være sammen med ham.." smiler hun og kaster den ene ben op i luften og gentager med det andet.

Jeg går ud af køkkenet og ind i bryggerset hvor det lille køleskab står. Jeg åbner køleskabet og tager kagen ud. "Hold nu op Hannah! Du ved jo godt at det er okay.. mig og Cody har været slut i lang tid nu og det bliver vi ved med at være" fortæller jeg mens jeg går ind til køkkenet igen.

Hannah sidder og kigger ned i sin telefon. Jeg smiler og stiller kagen på bordet. Jeg vender mig om og kigger på hende. Hun kigger op fra telefonen. Hun ser vred ud.

"Nå så det er i, helt færdige? Hvad er så det her?" Spørger hun vredt og viser mig skærmen på telefonen som ikke er hende.. men min. "Hvorfor skriver han så: 'synes altså vi skal ses igen og tale om hvad der skete sidste gang? Har virkelig brug for dig..' og 'så ville bare lige spørge hvordan du havde det efter den aften der selvom det lidt tid siden nu, det var en ret hård aften for os begge' helt ærligt? Og du kalder dig min veninde!". Hun råber.

Alyssa, Carolina, Sophie og Lauren kommer ud i køkkenet og kigger spørgende på mig og Hannah.

Jeg tager telefonen ud af Hannah's hånd. Det mig og Cody's sms'er.

"Hannah jeg ved godt at det ikke ser sådan ud men det her handler om mig og Cody's skænderi" prøver jeg at fortælle hende.

Hun griner nedladendt og vender øjne. "Som om! Måske skulle jeg bare gå hjem.. ingen jeg for virkelig finder ud af hvilken veninde du er!" Råber Hannah af mig og smutter med sin taske på ryggen og mobil i hånden.

Pigerne står i den anden side af køkkenet. Carolina og Lauren kigger ned i jorden mens Alyssa og Sophie kigger på mig.

"Er det rigtigt det du siger Josie? At det er om skænderiet?" Spørger Alyssa mig. Nu kigger Carolina og Lauren også på mig.

Jeg nikker. "Seriøst, jeg sværger piger. Jeg kunne aldrig finde på at stjæle en venindes kæreste?".

Lauren sukker. "Jeg burde nok gå hjem, i ved jeg ikke er så god til dårlig stemning.." halv smiler hun og går ud i gangen.

Carolina hår efter hende. "Jeg går med dig Lulu". Alyssa går med Carolina ud til Lauren. "Vi ses Josie" smiler de alle sammen da de går. Sophie bliver.

Tårerne presser hurtigt på. Jeg holder dem inde men tilsidst er jeg ikke stærk nok. De triller ned af mine kinder, ned til min hage hvor de tilsidst forsvinder som små dråber på gulvbrædderne under mig.

Sophie smiler og sætter sig på køkkenetbordet. "Er du okay?" Spørger hun nervøst. Jeg nikker og smiler mens jeg tørrer tårernes væske væk fra mine kinder.

Min og Sophie lægger os ind på mit værelse og sover. Vi er begge trætte efter det hele og det gør det ikke bedre at vi fik talt lidt sammen og spist en hel kage før. Ups..

•••

Tusind tak!
En dag før rigtigt udgivelsesdag;)
Håber i har nydt det, skriv gerne i kommentaren eller hvad der nu lyster<3
-KBookE.

Продолжить чтение

Вам также понравится

20 Days With A Fuckboy|✓ ANONYM

Подростковая литература

253K 3K 31
Virginia Wolfs jul bliver med et par skrig og låste døre vendt op og ned, da hun finder ud af, at hun mod sin vilje er blevet låst inde på sin på sin...
Brooklyn Brown New York Evahyllested

Подростковая литература

61.1K 2K 109
Brooklyn er 17 år og bor med sin veninde Sarah i deres lejlighed i New York. Hun har en bedste ven, Hudson, en kæreste med et ustabilt forhold og en...
Sharing Sheets|✓ ANONYM

Подростковая литература

82.7K 2K 53
Marlowe Sanders bliver smidt ud hjemmefra af sin stedfar. Herfra står hun alene. Marlowe finder hurtigt ud af, at for at overleve skal hun finde et j...
103K 1.3K 40
Pludselig kom han vadende ind i klassen jeg stivnede da jeg så det flotte mørke hår, det sexede smil, og de brune øjne. MIN. NABO. Han blinkede til...