TROUBLE ! by Valentina B.

By xIrina69

629K 16.7K 560

Djevojka koja samo radi i donosi nevolje, upast će u najveću nevolju do sada. More

TROUBLE (UVOD)
TROUBLE (Episode 1)
TROUBLE (Episode 2)
TROUBLE (Episode 3)
TROUBLE (Episode 4)
TROUBLE (Episode 5)
TROUBLE (Episode 6)
TROUBLE (Episode 7)
TROUBLE (Episode 8)
TROUBLE (Episode 9)
TROUBLE (Episode 10)
TROUBLE (Episode 11)
TROUBLE (Episode 12)
TROUBLE (Episode 13)
TROUBLE ( Episode 14)
TROUBLE (Episode 15)
TROUBLE (Episode 16)
TROUBLE (Episode 17)
TROUBLE (Episode 18)
TROUBLE (Episode 19)
TROUBLE (Episode 20)
TROUBLE (Episode 21)
TROUBLE (Episode 22
TROUBLE (Episode 23)
TROUBLE (Episode 24)
TROUBLE (Episode 25)
TROUBLE (Episode 26)
TROUBLE (Episode 27)
TROUBLE (Episoda 28)
TROUBLE (Episoda 29)
TROUBLE (Episoda 30)
TROUBLE (Episoda 31)
TROUBLE (Episoda 32)
TROUBLE (Episoda 33)
TROUBLE (Episoda 34)
TROUBLE (Episoda 35)
TROUBLE (Episoda 36)
TROUBLE (episoda 37)
TROUBLE (episoda 38)
TROUBLE (Episoda 39)
TROUBLE (episoda 40)
TROUBLE (Episoda 41)
TROUBLE (episoda 42)
TROUBLE (Episode 43)
TROUBLE (Episode 44)
TROUBLE (Episode 45)
TROUBLE (Episode 46)
TROUBLE (Episoda 47)
TROUBLE (Episoda 48)
TROUBLE (Episoda 49)
TROUBLE (Episoda 50)
TROUBLE (Episoda 51)
TROUBLE (Episoda 52) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 53) - SEASON 2
TROUBLE (episoda 54) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 55) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 56) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 57) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 58) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 59) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 61) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 62) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 63) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 64) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 65) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 66) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 67) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 68) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 69) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 70) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 71) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 72) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 73) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 74) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 75) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 76) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 77) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 78) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 79) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 80) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 81) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 82) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 83) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 84) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 85) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 86) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 87) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 88) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 89) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 90) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 91) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 92) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 93) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 94) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 95) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 96) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 97) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 98) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 99) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 100) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 101) - SEASON 2
TROUBLE (Episoda 102) - SEASON 2 - THE END

TROUBLE (Episoda 60) - SEASON 2

4.8K 125 3
By xIrina69

Aaron:

'Elena trebamo razgovarati, važno je' 

Isti trenutak prst mi je poletio preko touch ekranu kada sam po ko zna koji put danas izbrisala njegovu poruku..jednostavno trebam zaboraviti onu činjenicu da je možda zaljubljen u mene I kada dobijem malo hrabrosti razgovarati ćemo. Iako ovaj njegov razgovor se odnosi na Harrya I sve ono što je znao o njemu. Ne mogu ga pogledati na oči, jer znam da osjeća nešto prema meni. 

U ruci I dalje stiskam onaj nerazumljivi papirić kojeg mi je Harry ubacio u jaknu dok smo se svađali I hodam prema svojoj kući.. Uopće ne znam kako ću pogledali svoje roditelje posebno majku koja je znala za mene I Harrya.

Pobijedila je...ali ne mislim joj to reći.

“Zašto mi to nisi rekla Danielle? Ja hranim ovu obitelj I donosim novac u kuću a od tebe ne doznajem ništa. Koji vrag se događa sa ovom obitelji”

Glas mojeg oca čujem na samom pragu vrata. Njihove učestale svađe nisu mi smetale uopće, ali moj otac nikada nije spominjao obitelj I prešutivanje u jednoj rečenici. Razmišljam hoću li uopće otvoriti ova vrata, ali ruka mi je ostala negdje u zraku dok sam se pomakla par koraka unazad I nastavila sa prisluškivanjem.

“Namjeravala sam. Ali baš zbog takve reakcije nisam htjela. Prvo se smiri pa ćemo razgovarati kako treba” - isti trenutak sam prevrnula očima, čim sam čula glas moje majke. Njena gluma I taj glas koji se vodio na predstavu u kojoj je ona glavni lik jako je dominirao. Moja majka je jedna vrhunska glumica. Eh sad znam čiji sam gen za glumu pokupila. Bar nešto dobro u mojem sj*ebanom životu.

“Kako Danielle? Zahtjevaš od mene da se smirim dok tvoja kćer danima ne dolazi kući I sada mi kažeš da je pobjegla od nas”

Dovraga! Nevolja samo takva.

“Ona je I tvoja kćer Nicholas. Nisam ti htjela reći jer bi se zabrinuo, uostalom imaš posla preko glave I nisam te htjela ometati”

Novac je važniji od vlastite kćeri. Jako dobar potez Danielle! Tek sada dok slušam njihov razgovor , dolazi mi u glavu da je moja majka trudna I da će za par mjeseci derište obitelji Davis skakutati ovuda I plakati kraj moje glave. Stvarno nije potrebno dijete, jer oni nisu ni znali kakva je uloga roditelja I kako moraju voljeti svoje dijete. Razlog zbog kojeg sam ispala...ovakva kakva jesam.

“Zovi je isti trenutak. Želim da se nacrta ovdje I …..samo je zovi”

“Kako? Pokušavam danima, ali svaki put me ignorira”

“Zvat ćemo policiju” - očev glas je hladan. Sledila sam se na mjestu. Još mi treba I policija za vratom..kada bi istražili sve to bi ih dovelo do Harrya..iako sam ljuta na njega I ponekad osjetim bol koju isti trenutak zanemarim drugim mislima..stvarno ne želim da policija dođe do njega. Nikada to nisam željela, pa ni sad.

“Nije potrebno zvati policiju. Ovdje sam” - glas mi je tako hladan da sam se u tom trenutku kada sam otvarala vrata I pogledala blijedo lice svojih roditelja totalno zaledila. Vidjeti ih nakon par dana I shvatiti da ti uopće ne nedostaju iako su ti roditelji. Moja majka je kao I inače sređena od glave do pete a njen crveni ruž dominira na njenim usnama. Otac je kao I inače u poslovnom odijelu sa aktovkom u ruci. Možda ide na posao I bolje da ide jer ga ne mislim gledati..kao ni nju!

Majka je duboko puhnula, dok se uhvatila za glavu I odahnula od nekog olakšanja. Samo čekam njihove priče koje me niti malo ne zanimaju. Možemo preskočiti ovo sve?

“O kakvom bijegu je tvoja majka pričala? Jesi se usudila pobjeći od nas?” - očev glas je hladan, imam neku mrvicu osjećaja da će napraviti par koraka prema meni I udariti, baš onako kako je I prije radio. Ali ovaj put I ja udaram njega! Tu nema dvojbe.

“Ne znam o kakvom bijegu pričate. Bila sam par dana kod Grace jer je bolesna I ...imam posla sa učenjem I nije mi do razgovora” prevrnula sam očima, dobro znajući da moj otac mrzi kada mu ispred nosa vrtiš očima. Volim to raditi.

“Oh vi ženske” - oštro je pogledao moju majku, vjerojatno misleći da je ona ta koja je lagala. Dajem si peticu u sebi, jednostavno volim kad moja majka ispadne lažljivica.

Nije me ni pozdravio, nisam to ni očekivala od njega..pomalo zaposleno je projurio od mene I ostavio me sa svojom majkom. Iako sam mislila da će mi držati prodike, poslati me u onu njenu čuvenu kaznu koju zaboravi drugi dan. Ovaj put nije ništa, samo mi je ostavila nečuveni poljubac u čelo, duboko uzdahnula prije nego što me pogledala I otišla od mene.

Ona je upravo......hm? Pogledala sam prema njoj, pitajući se da li je ovo san? Uopće se nije derala na mene kao što je to uvijek radila? Huh moja obitelj se popravlja..na bolje očito.

Prsti mi jure tipkovnicom dok tražim na google-u točnu adresu koju mi je Harry ispisao na papirić. Iako jedna strana mojeg razuma kaže da se ostavim toga, zaboravim tog gada I sve u vezi njega I nastavim sa svojim životom, ona druga strana mojeg 'nerazuma' ne prestaje tragati I uporno je slušam, koliko god nisam željela. Radoznalost koja igra u meni je jača od svega..ne mogu si pomoći.

“Automehaničarska radionica” - vjerojatno su mi u tom trenutku oči širom otvorene I izgledam kao neka vrsta luđakinje, ali ova adresa koju mi je napisao vodi točno do.....”automehaničarske radionice” - još sam jednom izgovorila na glas, čisto da provjerim da li sam dobro pročitala. Ali nema dvojbe..Harry mi je dao adresu toga mjesta. Zašto?

“Da li ste vi Gospođica Elena Isabelle Styles” - slušam duboki , nepoznati glas iza svojih leđa..dok mi u glavi odzvanja prezime 'Styles'. Samo se nadam da se taj netko iza mojih leđa šali, jer me upravo nazvao Harryvim prezimenom.

Kao što sam I rekla ona adresa je vodila točnu u automehaničarsku radionicu gdje su se automobili popravljali, iako još nemam pojma što uopće radim ovdje niti zašto mi je dao tu adresu..okrenula sam se prema čovjeku I dobila uvjerenje od njega da se nije šalio što se tiče onog prezimena kojeg je izgovorio.

“Mislite Davis? Elena Isabelle Davis” - ponavljam moje dugo ime I prezime I umirem u sebi od dosade samog tog imena.

“Umm..ovdje piše Styles” - čovjek mi je upravo dao mali paketić na kojem je ogromnim crnim slovima pisalo 'Elena Isabelle Styles'. Netko se prokleto šali sa mnom.

“Tko vam je ovo dao?”

“Um nije mi se predstavio, samo je ostavio crni Range Rover I rekao da se popravi da će te vi doći”

Crni Range Rover je popravljen? I opet ga je vratio u moje vlasništvo...koji vrag taj dečko uopće želi? Što uopće pokušava od svega ovog.

Jako sam udarila prema onom volanu kada sam ušla u automobil te jako dobro shvatila da je popravljen I da sam se ja bezveze trudila da ga uništim onu večer. Duboko sam uzdahnula I naslonila glavu na sic prije nego što sam pokušavala sabrati svoje misli. Trenutno lude I smišljaju mnogo stvari koje su se sastojala od nevolja.

“Elena, jesi tu?” - podigla sam glavu sa sica, shvativši da čujem Harryev glas..ali nemam pojma gdje.

Uhmm..oči su mi preletjele prema volanu, cd-e playeru I opet se vratile na volan. Odakle dolazi glas tog gada?

“Na zvučniku sam, samo upali glazbu na cd-eu I uzmi slušalice , nalaze ti se u toj crnoj polici na desnoj strani” - njegov glas nastavlja. Harry je upravo pričao preko zvučnika u autu. Što je sad smislio? Zar mu nisam dala do znanja da više ne želim imati ništa sa njim..toliko me izvrjeđao I sada želi ovo sve od mene? Nema šanse.

“Ne želim uopće razgovarati sa tobom. Ti I ja smo završili” - glas mi je oštar

“To znači da smo nešto imali..to mi se sviđa” - njegov hrapavi glas pomješan sa onim zvučnikom sa kojeg se čuo, natjerao je moju kožu da se naježi po ko zna koji put. Trebam prestati dopuštati utjecaj njegovog glasa na mene. Odmah.

“Isključit ću te” - posegnula sam za tipkom I namjeravala ugasiti te zvučnike, ali njegov glas me zaustavio.

“Znam da si ljuta, imaš I razloga. Samo napravi sve ono I objasnit ću ti. Ne želim da nas čuju. Puno rizikujem I zbog ovog poziva”

Što?

Isti trenutak sam napravila sve ono što mi je naredio, iako sam znala da grješim što ga uopće slušam. Ali kako god nikada nisam mogla prijeći preko svoje radoznalosti pa ni ovaj put. 

Ed Sheeran 'Give Me Love' – pjesma koja je u tom trenutku počela pjevati na cd-e playeru, ostavila me bez teksta. Zašto je pored svih onih pjesama koje su postojale počela pjevati baš ona koja nije potrebna ovdje. Znam da je Harry sluša kao I ja..i prokleto loše opisuje naše stanje. Stavila sam par crnih slušalica u uši I prije nego što sam duboko uzdahnula I počela biti svjesna da bi ga ustvari trebala izbjegavati I više se ne čuti sa njim, napravila sam pogrešan korak. Upravo pričam sa njim, iako nebi trebala.

Prokleto znam da Harry sluša ovu pjesmu dok u pozadini idu riječi 'GIVE ME LOVE LIKE NEVER BEFORE, 'CAUSE LATELY I'VE BEEN CRAVING MORE'

Začepi ED!

Svoje misli sam vratila na Harrya koji je u tom trenutku pjevušio pjesmu I zadao mi još jaču bol u nekim djelovima koji još do sada nisu radili u meni.

“Što želiš od mene, Styles” - opet si dajem peticu za hladnoću koju mog glas izgovara. Kako sam ponosna na sebe!

“Popravio sam ti automobil”

“Nisi trebao, uopće ga ne želim” - isti trenutak sam izgovorila, na trenutak mi je pogled pao na unutrašnjost ovog auta I činjenicu koliko prokleto mrzim njegovog prvog vlasnika.

“Vidiš taj sic na desnoj strani?” - pomakla sam glavu na svoju desnu stranu te zbunjeno pogledala sic o kojem mu mi je sad govorio.

“Što s njim”?

“babe, totalno te želim jebati na tom sicu” - prije nego što je duboko uzdahnuo I nasmijao se u pozadini stižu stihovi 'oh give me love' . Ne mogu se odlučiti tko da začepi ili Harry ili Ed? Teška odluka.

“Zar je to naš razgovor? Zar si mi naredio da stavim slušalice I razgovaram sa tobom, dok mi pričaš gluposti preko ovog čuda” - iznervirana sam.

Jedino što čujem u pozadini je njegov hrapavi glas I duboki uzdisaji koje svaki put ispusti prije nego što se nasmije ili mi nešto kaže.

“Oh, to nisu gluposti. Zaista imam želju spustiti taj sic, spustite se na tebe I izjebati te..što ima tako loše u tome?”

Odvratan je! Tjera me da opet napravim novu nevolju ovom glupom autu.. Zašto uopće razgovaram sa njim? Što sam mislila da ću postići?Sve mi je izgovorio što je mislio

“U redu, jesi završio..jer imam totalno drugog posla” 

“Što namjeravaš raditi?”

Što ga je uopće briga? Okej Elena zašto razgovaraš sa njim? Pitam sebe svaki par sekundi, ali I dalje razgovaram. Izluđuje me toliko da opet imam želju staviti ruke u ove zvučnike I uhvatiti ga za onu čupavu kosu.

“Imam spoj”

Tišina

“Nemoj me zajebavati, sa kim imaš spoj?” - u glasu osjećam možda onu malu trunku ljubomore, ali isti trenutak mašem rukom, shvaćajući da on ne može biti ljubomoran...jer sjeti se Elena..on laže. Sve ovo vrijeme je lagao. 

“Sa Geor....umm..što te briga?”

Skoro sam izgovorila da imam spoj sa George Clooney, ali ako to kažem shvatit će da sam se samo šalila sa ovim. Želim da vjeruje da imam spoj. Želim da misli da ga više ne želim u svojem životu poslije svih onih 'ne lijepih' rečenica koje mi je izgovorio.

“Elena..ozbiljan sam..sa kim imaš spoj?”

ha-ha 1:0 za Davis!

“..Što ti uopće znači ono TH na kraju onog papirića?” - ignoriram njegovo pitanje, dok u pozadini slušam ovaj put njegovo pojačano disanje.

“Elena nemoj me zajebavati, sa kim imaš spoj?”

“Zar ti I ja nismo prekinuli? Ustvari ti si taj koji je prekinuo poslje vrijeđanja .Što sada želiš od mene dovraga I kako imaš hrabrosti da zahtjevaš da ti nešto kažem” - derem se kao totalna luđakinja preko ovih slušalica dok promatram ljude sa prozora koji prolaze cestom. Zahvaljujem u sebi tome što je ovaj automobil zamračen I ne mogu te vidjeti unutra, inače bi pomislili da pričam sama sa sobom.

“Dovraga” - totalno je zarežao, nakon čega sam makla jednu slušalicu iz ušiju jer jer zvuk koji je proizveo nije bio dobar za moje uši.

“Trebaš me samo poslušati. Objasnit ću ti neke stvari, ali sada to ne mogu napraviti. Nemoj raditi ništa loše I molim te da se okaniš nevolja”

HA – HA!

Opet se igram u sebi sa svojim mislima. Toliko sam umorna od njegovih izmišljanja da u glavi smišljam neku slagalicu od svih njegovih laži. Trenutno sklapam nešto kao voli te- mrzi te I tako stalno..Totalno mu više ne vjerujem, ama baš ništa.

“Ti si taj koji je sve ovo sjebao, znaš? I ako sada kažeš da nisi mislio ništa od onog.neću ti povjerovati. Više ne znam što je istina, što laž. Kad ćeš se jednom odlučiti da napokon počneš govoriti istinu, jer mi je muka od tih laži Harry”

“Ja...umm...Elena...sad sam u totalnom kaosu I znam da sam ti rekao mnogo loših stvari, ali...umm davao sam ti znakove ali ti ih nisi shvatila”

“Znakove laganja, znam idu ti jako dobro..trebao bi me malo podučiti”

Ohh 2:0 za Davis!

“Kunem se da te pronaći I da ću te toliko jebati na tom sicu, neću prestajati satima sve dok ne shvatiš neke stvari”

Davis Styles 2:1

Nevoljko sam makla jednu slušalicu iz uha te začula neku pomalo rokersku verziju nekog nepoznatog benda. To me na kratko opustilo od ovog glupog razgovora kojeg sam vodila sa njim. Duboko sam uzdahnula prije nego što sam opet vratila slušalicu u uši.

“Da to je još jedan dokaz da si me samo iskorištavao. Zar to nije bilo tako u onom vrijeđanju?” - opet sam puhnula, naslonila sam glavu na sic I slušala otkucaje svojeg srca koji su proizvodili pojačan zvuk ispod mojeg džempera.

“Tebe nikada nisam iskoristio Elena, bar ne na takav način”

“Da li je to još jedna laž?Oh sigurna sam da jest..jer ti puno lažeš” - totalno ga zadirkivam, a po mojem glasu kojega mu poklanjam I on to shvaća. Prije nego što je nešto pokušao reći, začula sam u pozadini snažan lom..shvativši da je Harry u tom trenutku u nešto udario nakon čega je proizveo pomalo čudan glas I opsovao sve po redu.

“Slušaj me pažljivo. Pronaći ćeš drugu adresu u onoj istoj ladici gdje si pronašla slušalice. Želim da dođeš na tu lokaciju. Kunem ti se da ću ti objasniti neke stvari I da mi moraš vjerovati. Znam da sam nakon ovog svega ispao totalan gad..ali znaš I sama da uvijek sve sjebem..namjerno ili ne. Sjebao sam sve I ….El nedostaješ mi I ...molim te samo se pojavi na toj adresi. Želim te prokleto vidjeti I dodirnuti. Želim natrag svoju djevojčicu”

“Zvučiš patetično Harry, znaš da to nije u tvojem stilu” - proizvela sam neki hladni I lažni osmijeh, prije nego što je opet Harry sve opsovao po redu.

Opet ponavljam u sebi da nisam neka naivna glupača I da mu neću ništa povjerovati..Skoro sam mu počela vjerovati, ali onda je totalno sve sjebao.

“Elena..molim te”

Duboko sam uzdahnula, na tren uživajući u njegovom očajnom glasu kojeg je proizvodio ...i tada sam učinila nešto opako, nevoljko sam zagrizla svoju usnicu I napravila novu nevolju.

“Imam spoj I nemam vremena za tebe I tvoje laži...” - isti trenutak sam ugasila onu tipku na zvučniku I makla slušalice sa ušiju..

Ohh definitivno ja pobjeđujem u ovoj našoj glupoj igri. Pati Styles!!

..nakon 2 dana..

Nevoljko sam pogledala preko dugom hodniku fakulteta I pomalo zabrinuto naslonila svoje leđa od hladan zid, dok sam u ruci držala novi papirić sa adresom koju sam pronašla u automobilu . Već dva dana razmišljam o tome da li ću uopće otići na tu adresu I razgovarati sa njim, no jako dobro znam da mi više nema što govoriti. Sve mi je rekao onaj dan kada me izvrjeđao nasred fakulteta. Ovaj papirić isto na kraju ima ono sitno 'TH' I dalje ne mogu shvatiti točno značenje, no I sama znam da mi Harry neće reći , nego da sama moram otkriti kao I sve ostalo.

“Gospođice Davis, imate minutu?” - nisam se trebala ni okrenuti, jer glas kojeg sam prepoznala sa leđa govorio mi je sve. Njegova sestra ima isti glas baš poput njega. Gemma želi razgovarati sa mnom? Pomalo lijeno sam se okrenula prema njoj I susrela se sa parom lijepih rupica na obrazima, iako mi je davala neki sitni osmijeh zabrinutost iz njezinih očiju bila je jača od svega. Možda se nešto dogodilo?

“Da, da za pet minuta imam predavanje, imam vremena” - naglasila sam joj. Gemma se pomalo nespretno pomakla par koraka prema meni, snažno pritisla par ogromnih udžbenika u ruci I nevoljko me pogledala. Zašto imam neki osjećaj da se nešto dogodilo...

“Znam za tebe Elena..Harry je moj brat, vjerojatno si shvatila da sam te lagala onaj dan” - njene riječi osjetila sam kroz cijelo tijelo. Ne znam zašto mi ovo govori, ali glas pomješan sa trunkom zabrinutosti me zaista zabrinuo.

“Pričao mi je o tebi” - glas mi je tih, dok izgovaram ove riječi.

Isti tren glavu je spustila na pod I još jače stisla one knjige koje je nosila. Vjerojatno je osjetila trunku posramljenosti..ali I ja sam prošla sve kao I ona. I mene je otac tukao I zatvarao u sobu kao dijete. Toga se ne treba sramiti.

“Onda ti je vjerojatno rekao kakav je gad bio prema meni” - na tren je zatvorila oči I otvorila ih , dok sam negdje u dubini njih mogla vidjeti suze. Zaista ne želim da plače...Niti jedan muškarac ne zaslužuje ženske suze.

“Žao mi je zbog toga Ge...profesorice Styles” - ispravila sam se. Zaboravljam da je osoba do mene starija tek koju godinu I moja profesorica, moram se naviknuti na to.

“U redu je. Preboljela sam to, znaš?”

Pomalo zabrinuto sam spustila pogled na moje cipele I vratila pogled na nju. Ja se osjećam osramoćeno opet.

“Razgovarala sam sa njim prije nekih tjedan dana. Pričao mi je o tebi Elena, rekao je da je pronašao nekoga ko ga smiruje..zaista sam mu bila povjerovala u to..ali...” - zastala je sa rječima, dok sam ja pažljivo slušala njene riječi.

Pričao je sestri o meni? Ja ga smirujem? Okej..osjećam kako mi je srce podivljalo ispod jakne..i ne mogu se smiriti.

“Ali ..što?”

“Opet je upao u probleme. Brat mi je I zabrinuta sam..opet se počeo baviti poslovima koji nisu dobri za njega..Željela sam mu vjerovati kada je rekao da više to neće raditi, da sad ima tebe I da si mu važna..ali nakon par dana čula sam priče o njemu, opet I zabrinuta sam”

Slušati ovako važne riječi od osobe koja ima istu krv kao I on..tjeraju moju kožu da se automatski naježi. O kakvim poslovima ona govori?

“Kakve priče? Ne znam o čemu govorite?” - glas mi je zabrinut.

Pogledala me čvrsto, dok su joj oči vrištale od zabrinutosti, one suze u očima su se još više povećale I totalno joj odgovaraju uz boju kose “Ti ništa ne znaš..on ti nikada ništa nije rekao?”

“Ne želi razgovarati...o prošlosti” - uzdahnula sam.

“Onda I shvaćam zašto si još tu u njegovoj blizini..Činio je mnogo loših stvari I mislim da opet to radi” - srce mi udara 100 na sat. Zar sam tako blizu istini...koliko god je željela čuti, koliko god živjela za to...sada dok namjeravam doznati neke stvari..ne želim!

“Što je radio?” - radoznalost je jača od svega.

Nevoljko je makla glavu na knjige I uzdahnula “Trebaš ga pronaći Elena, molim te razgovaraj sa njim..mislim da si mu potrebna. Želim da pomogneš mojem bratu da se makne od tog lošeg puta, na kojemu je godinama...on....povrijeđuje djevojke, tjera ih na mnogo loših stvari..i koliko mi je god govorio da to mrzi, da ga tjeraju I dalje to radi. On je ..na neki način ovisan...” glas joj poskakuje, a moje oči su ovaj put pune suza. Njene riječi me tjeraju da plačem...opet.

“Ovisan o čemu?”

Toliko mi malo treba da napokon nešto doznam....ludim u sebi. Želim što prije čuti njene ostale rečenice, iako jedna strana govori ' Budi fer I doznaj to iz Harryevih usta' shvaćam da nikad neću doznati, jer mi uopće ništa ne želi reći. Ajde Gemma..pomozi mi da shvatim tvog brata.

“O povrijeđivanju, boli, mučenju, on...Harry prodaje djevojke za novac I na neki način je ovisan o tome”

Continue Reading

You'll Also Like

52K 2.1K 54
Unište te, pa te pitaju zašto si takav? Živite svaki dan kao da vam je posljednji i jednoga ćete dana biti u pravu. |Ante Rebić ff| #1 in depression...
73.4K 3.7K 48
😍
63K 3.3K 44
Svaki događaj u životu ima svoje značenje,sve što ti se dogodi je s razlogom. Ostaneš slijep ali zapravo tek tada progledaš i shvatiš da ti je prije...
57.6K 1.9K 42
Od prvog trenutka kada sam ga vidjela znala sam da ću pasti na njega. Znala sam da će se moja zaluđenost pretvoriti u nešto jače i puno,puno više. Ha...