TROUBLE (Episoda 75) - SEASON 2

4.6K 120 3
                                    

..nakon tjedan dana...

“Mislim da si malo previše popila Elena, trebala bi ti to uzeti...” - Grace hvata moje pivo iz ruke, ali ja se automatski mičem od nje I onako bezobrazno ispred njenih oči prinosim limenku piva na usne I ispijam. Ovo je jedina stvar koja me trenutno drži od svih stvari koje su se događale ovih dana.

“Trebali bi nazdraviti...za žene kojima muškarci nisu ...potrebni..” - ne mogu prepoznati svoj glas, mnogo alkohola pomješano sa razočaranjem juri mojim krvotokom.

Zaboravit ću ga. Hoću. Moram. Ako to ne napravim..ne znam što će se dogoditi. Nisam navikla na ovakve stvari. Tjedan dana bez Harrya jebenog Stylesa je pakao...Još I dalje u glavi mi stoje njegove rečenice..i ne mogu ih izbaciti iz sebe. Cijelo vrijeme me je lagao, skrivao mi je sve one stvari I onda je od mene očekivao da mu oprostim. Kako da to napravim? Kako ću zaboraviti na činjenicu da sam ja trebala biti prodana, da je netko trebao zaraditi na meni I najgore od svega..spavao je sa mnom samo zato jer me nije htio dati drugom muškarcu. To je bio jedini razlog, nije me želio...na način na koji sam mislila da želi...

“Ozbiljna sam Elena, tjedan dana piješ bez prestanka, zar to nije malo previše”? 

“Daj Grace prestani..ovako mi je lijepo..” - podižem dva prsta u zrak I zovem konobara, dok se polagano ljuljam prema ritmu koji bruji iz ogromnih zvučnika. Studenske zabave su nešto što sam izostavila proteklih mjeseci..nedostaje mi ovakav način života.

Zabava

Alkohol

Pijani muškarci oko mene I ja..koja ovaj put imam ogromnu želju da poljubim nekog muškarca, na čas zaboravim na tog jebenog čupavca I okrenem novu stranicu svojeg života u kojemu nema Harry Stylesa. Jednostavno? Pa I ne baš u mojem slučaju.

“Što misliš da odemo odavde, skuhat ću ti neki čaj ..malo ćeš smiriti tu tvoju glavu I otuširati se, što kažeš Elena?” Grace me pita, ali ja prevrćem očima.

Koji dio ona ne shvaća...”Prestani I pusti me na miru, ako ti ne želiš ovdje biti..onda idi..ne trebaš mi ni ti..” - sad joj prijetim, a ona me poteže za ruku.

“Ostavi me na miru..

“Elena pijana si idemo odavde..”

“Jebi se Grace..” tek kad sam to izgovorila, usmjerila sam pogled na nju I primjetila da su joj usne poluotvorene I da me gleda pomalo razočarano. Alkohol čini čuda u mojem slučaju. Ali to je jedina stvar koja mi pomaže da ga zaboravim. Ako prestanem piti I otrjeznim se..boljet će..boljet će svaka njegova riječ koju mi je rekao taj dan u prokletom wc-eu.

“Ako ovako nastaviš neće lijepo završiti. Zadnjih pet dana jedino što radiš jest da piješ, zašto misliš da će ti piće pomoći..dovraga ti nisi bila ovakva...”

“Pa upoznaj novu mene..Elena Davis se pomalo vraća u svoj prijašnji život, sviđala sam ti se takva zar ne..?” - pitam je.

“Sviđala mi se normalna Elena a ti trenutno nisi pametna, pogotovo ne sa svim tim alkoholom..” dok se Grace dere na mene, ja se okrećem okolo sebe I promatram pijane studente. Miris alkohola I cigarete je izmješan..znojni studenti I studentice koje se žvaljakaju jedni sa drugima, dodirivaju se, skoro imaju sex pored nas...

“Kako god Grace..” - dajem joj praznu limenku u ruke I pridržavam se za njena ramena dok joj tiho šapćem “Trebam na wc-e..” 

“Trebaš pomoć..”

“Ne..ostani tu..” - odgovaram joj. Jednu ruku stavljam na trbuh, I osjećam pod dlanom kako mi se prevrće tekućina koju sam ispila. Guram se među mnoštvom pijanih studenata I taman da uhvatim ključanicu na vratima I uđem u wc-e. Jedino što znam u toj magli da sam potegnuta natrag. Pijane I pomalo teške noge jedva uhvaćaju ravnotežu.

TROUBLE ! by Valentina B.Where stories live. Discover now