TROUBLE (Episoda 100) - SEASON 2

4.9K 115 2
                                    

"Okej..što? Čekaj..ponovi..on te je..Harry Styles te zaprosio?" Grace i Alex gledaju u mene već dobrih par minuta i svaki put kada im ispričam novu stvar koja se dogodila u vezi mene i njega. Usta im automatski stvore oblik O.

Bilo je vrijeme..moje prijateljice su doznale svaku sitnicu koja se dogodila između mene i njega, čak i prosidba..koja nije izgledala kao ona prava koju svatko normalan uradi. Ovo je bilo nešto drugačije prirode.

"Nije baš da me zaprosio..samo želi da otiđemo u Las Vegas. Kupio je karte, prsten i ..dao mi vremena i prostora da razmislim" objašnjavam.

Prije točno tjedan dana kada sam izašla iz kupaonice i tražila ga da razgovaramo, on je bez traga nestao. Samo mi je ostavio malu bijelu ceduljicu sa porukom da je rezervni ključ u bravi i da vratim ključ kada budem spremna da razgovaramo.

Prošlo je tjedan dana i još nisam spremna za ništa. A još manje za razgovor.

"Nije mala stvar kada te Harry Styles, čovjek sa ružnom prošlosti zaprosi. To uopće nije mala stvar Elena. Jesi razmišljala o tome" Alex se javlja a ja je samo strjelam pogledom.

Nije valjda se i ona urotila protiv mene?

"Ljuta sam na njega kvragu. Ostavio me, otišao i onda se vratio..i sad misli da je njegovim dolaskom sve oprošteno. To ne ide tako kod mene" 

"Okej..samo sam rekla. Nije baš da bi to i napravila, zar ne? Nisi još ni diplomirala a i tako odlaziš odavde čim dobiješ diplomu u ruke?" Alex pita .Grace se samo naslonila leđima na dio od kreveta i spustila pogled prema nogama.

Razgovor o mojoj selidbi i dalje utječe na nas tri. To mi je bila želja otkada sam upisala fakultet i sada me od diplome dijeli svega 3 mjeseca. To je tako blizu a ja ..pa i nisam baš spremna.

"Ne znam ništa. U redu?! Nemoj me ispitivati o tome..ne želim da razgovaramo o tim stvarima. Sve sam vam rekla. Bolje da učimo i .."

Grace gleda u mene i prekida me "Definitivno nije mala stvar kada Elena Davis spomene učenje" sada se sve tri smijemo a ja je gađam jastukom.

"Vidiš da samo ignoriram temu" odgovaram.

"To bi bilo dobro da se taj Las Vegas dogodi" Alex se mješa u razgovor a ja je čudno gledam.

"Hm?"

"Imala bi tvog seksi trenera samo za sebe. Moraš mi dati njegov broj i ja bi trenirala" smije se a ja isti trenutak govorim.

"On je moj.." ispraavljam se "on je moj trener Alex i prste k sebi. Okej?"

Nedužno podiže ruke prema sebi 

"Ne možeš imati obojicu Elena. Osim ako ne voliš..u troje"

I Alex i Grace umiru od smijeha a ja se pitam kada se sve ovo dogodilo? Mogla bi se zakleti da su obje bile protiv Harrya..mislim i još su, samo su mi obećale da se neće mješati u moj život kao ni ja u njihov.

To je tako teško. A ja se jednostavno volim mješati u sve.

"Više mi se sviđalo kada ste obje mrzile Harrya i govorile da je loš za mene. Sada ja mislim da je loš..a vi ste odjednom tako naglo promjenile mišljenje?" naglašavam i gledam u Grace koja nije progovorila par riječi od našeg druženja. Moram priznati da je čudna.

"I dalje mislim da je loš Elena" ispravlja svoju glavu, ali i dalje ne gleda u mene pa nastavlja "Ali te zaprosio i to par puta kao što si rekla. Štitio te, dovraga toliko stvari je uradio za tebe. Slažem se sa tobom da je uradio i mnogo loših stvari i da je sjebao vaše odnose kako ti to kažeš. Ali te zaprosio..i možda želi..ne znam možda želi novi početak. Možda bi vaš brak bio novi početak svega"

TROUBLE ! by Valentina B.Where stories live. Discover now