TROUBLE (Episoda 57) - SEASON 2

4.9K 130 10
                                    

Prije nego što sam duboko izdahnula, povukla svoje suze koje su se nakupljale u očima. Podigla sam glavu I na kratko reagirala zatvaranjem očiju, kada je snažno lupnuo vratima od sobe, zaključao ih sa druge strane vrata I otišao od mene.
Harry me upravo zaključao!
Lupnula sam rukom po vratima, par puta dajući mu neki znak da je ogromna budala I da mu ovo nikada neću oprostiti.
“Jebeni idiot” - snažno sam opsovala, iako sam znala da me neće čuti. Doveo me u kuću, gdje je svoje vrijeme provodio sa drugom djevojkom. Spavao sa njom na krevetu, na kojem ja spavam I najgore od svega . Prokleto me lagao. Okrenula sam se I iza svojih leđa ugledala prozor. Znala sam da ne mogu pobjeći I da hoću, jer uopće ne znam gdje se nalazim. Povukla sam šipku sa prozora, te ga otvorila osjetivši hladni, kišni zrak. Zgrabila sam jedinu stvar koja me može trenutno spasiti te uključila kameru na mobitelu. Slikala sam ono što sam vidjela sa prozora. Duga uska uličica I par udaljenih kućica od mjesta gdje se trenutno nalazim. Slike su upravo stigle Grace.

“Što se događa? Elena što trebam napraviti?” x Isti trenutak stigla je poruka moje prijateljice te sam duboko udahnula ,shvativši da mi je trenutno jako potrebna za bijeg odavde.
“Doznaj gdje se ovo čudo nalazi. Napravi nešto. Trebam pobjeći odavde” - vratila sam joj poruku, te tiho zatvorila prozor, pritom pazeći da ne lupnem jako da me taj kreten ne čuje. Ali znala sam da sad ni ne misli na mene, dok razgovara sa njegovom....bivšom sa kojom dijeli ovu odvratnu kuću.
Nakon dobrih 5 minuta, glasan zvuk stigao je sa mobitela. Grace me upravo zove.

“Koji vrag radiš tako daleko od Londona, doznala sam gdje se nalazi to mjesto?” - puhnula sam na slušalicu, od olakšanja. Čim mi je rekla da je doznala znala sam da sam spašena.
“Sjebala sam sve Grace, samo dolazi po mene. Bilo kako ne mogu ovdje ostati ni sekunde” - pogled mi je bježao po krevetu na kojem sam spavala I ormaru iza mene. Glupačo naivna.
“Da dođem po tebe? Jesi ti normalna trebalo bi mi skoro 2 sata da stignem. Kako si uopće tu došla I sa kim?” - po njenom glasu osjećam zabrinutost.
“Sa Harryem sam I......imala si pravo Grace I ti I Aaron I svi koji ste govorili protiv njega. On je jebeni lažljivac. Uopće ga ni ne poznajem I ….” - imam osjećaj kao da će mi glas puknuti. Snažno sam progutala, prije nego što sam sjela na dio od kreveta te spustila glavu.
Ubija me činjenica da on upravo razgovara u drugoj prostoriji sa tom ženskom I da ga uopće nije briga za mene.

“Okej okej. Samo se smiri. Napravit ću nešto, uzet ću očevo auto I pokušati doći. Znam otprilike gdje se to nalazi jer smo jednom moja obitelj I ja tu proveli viked. Negdje u blizini je vikendica gdje smo boravili”

“O Bože. Molim te samo požuri. Javi mi čim budeš blizu, nešto ću smisliti I zeznut ću ga. Ne mogu ovdje biti” - još jednom sam progutala I začula pištanje mobitela.
Sranje baterija mi je prazna. Na trenutak sam pogledala I shvatila da imam svega 15% baterije, sasvim dovoljno da mi Grace javi kada bude u blizini.
“Čujemo se Elena I molim te čuvaj se” - užurbano sam poklopila. Praveći plan u glavi. Trebam nešto napraviti, zeznuti ga I otiđi odavde.
Ajde Elena ti to možeš sjeti se. Davisi uvijek igraju pokvarenu igru, počevši od mojih roditelja.

Koliko god pokušavala prisluškivati razgovor koji se odvijao sa druge strane vrata. Nažalost ništa nisam čula. Isto kao da uopće nisu bili u ovoj kući niti razgovarali. Nakon dobrih pola sata, začula sam otključavanje vrata sobe u kojoj sam se nalazila. Ali taj prokletnik uopće nije otvorio vrata niti mi se možda ispričao I objasnio mi zašto je lagao. Kada sam napokon skupila malo snage, tiho sam otvorila vrata I tihim koracima se prišuljala tražeći tog kovrčavog lažljivog kretena kojeg sam sad trenutno jako mrzila. Sjedao je na fotelji, te držao daljinski u ruci.Izgleda kao da se dosađuje I totalno ga nije briga za mene. Na trenutak kada se okrenuo prema meni, ugledala sam trag crvenog ruža ispod njegovog vrata. Ljubio se sa njom? Čak I ova jebena prostorija miriše na ženski parfem.
Moram nešto napraviti!
Kada je namjeravao nešto reći tj bar pokušavao. Prestigla sam ga. Sjela sam do njega I započela sa svojom igrom zvanom 'bijeg odavde'

“Prije nego što nešto kažeš, moram ti se ispričati” - okrenula sam se prema njemu, shvativši da bulji u mene I ništa mu nije jasno.Ja se njemu ispričavam?Huh ne! Trenutno igram Davis igru. To mi ide najbolje.
“Ispričati...ti meni...ummm” - predugo zamuckivanje sa njegove strane.Ništa mu nije jasno.
Stavila sam ruku preko naslonjača na kojem smo sjedali te mu se sasvim dovoljno približila tako da sam osjetila parfem, onaj ženski, onaj njen parfem na njemu. Zašto imam neki osjećaj da je bila svugdje po njemu I da je on to želio?

“Da. Pretjerala sam, previše ti se mješam u život ...i uopće ti ne dajem priliku, trebam ti se ispričati jer me podnosiš ovako naglu I tvrdoglavu. Nije mi važno tko je ona niti što radi ovdje. To je tvoj život” - grizem se u sebi, dok izgovaram ove riječi. Nikada se još nikome nisam ispričala. Ali lažno ispričavanje zbog kojeg će kasnije vidjeti, držalo me snažnom.
“Mislim da sam ja bio malo previše ..ne trebaš mi se ispr.....” - toliki je gad da ove riječi ne može izgovoriti do kraja.
“U redu je Harry, ne trebaš ništa govoriti” - namjestila sam svoj ženski šarm koji je uvijek palio na svakom muškarcu te prislonila svoj prst na njegove rumene usne koji mi je padao sve do njegove crne košulje koju ju danas nosio.Otkopčala sam dugme, te ga pogledala.
“babe što radiš?”
“Igram se, zar ne voliš igrice?” - nasmiješila sam se koliko god bilo lažno.
“Nemoj to raditi. Neće završiti dobro” - tiho je odgovorio, očito nesvjestan što pokušavam.
“Prijetiš mi?” - izigravam jednu od onih glupača, onih naivnih curica kakve svaki muškarac želi.

“Jednostavno trenutno sam ljut I poševit ću te..jako I boljet će te . Bolje da se makneš od mene, bar na neko vrijeme”
“Volim bol” - opet sam stavila prst na njegove usne I prolazila preko njegove donje usnice
“Nemoj Elena, kada sam bijesan onda to radim na drugačiji način, još to nisi doživjela”
Duboko sam puhnula te pomakla noge da ga mogu uzjahati. Na trenutak sam pogledala na ogroman sat nasuprot mene te shvatila da imam još sat vremena da izigravam budalu od sebe I onda bježim odavde .Samo čekam prokletu poruku od Grace.
“Zašto mi ne pokažeš što znaš. Pretvori te maštarije u djela ...Harry” - stavila sam ruke u njegovu kosu I provlačila ih, osjetivši na dodir mekoću njegove kose. Te kovrče koje su bježale na sve strane, te njegovo lice koja me zbunjeno promatra. Iako još ništa ne pokušava, po njegovom disanju znam da je previše zainteresiran I da će poduzeti nešto, svaki trenutak.
“Uništio bi te, ne bi mogla hodati mjesec dana.Nemoj da ti to napravim, tebi ne”
“Pokušaj. Zamisli da sam još jedna u nizu od onih k*urvica sa kojima si bio” - u trenutku sam izgubila cijeli onaj šarm. A po glasu se moglo prepoznati koliko sam ustvari ljuta. Samo da on to ne skuži.
“Elena, ozbiljan sam”
“I ja”
“Neću to napraviti. Suzdržat ću se danas. Naljutit ćeš se na mene poslje onog što bi napravio”
Naljutit? Oh Styles, pa ja sam sad ljuta, užasno ...bolje ti je da poduzmeš nešto jer neću uspjeti pobjeći odavde. 
“Što bi mi radio?” - glas mi je tih. Usput sam prevrnula očima, dok sam izgovarala te riječi.
“Ne želim biti grub sa rječima. Bolje nemoj” - stavio je ruke na moj struk. Napokon nešto od njega. Trebalo mu je jako dugo dok me dodirne.
“Daj reci, sigurna sam da je ta tvoja....” - zastala sam sa rječima dok sam u glavi prevrćala riječ kao kretenska glava, idiotska, lažljiva...no samo sam se nasmješila rekavši glupu laž: “lijepa glavica, puna prljavih misli”
Harry je upravo u kutku izvio svoj poznati osmijeh, očito zadovoljan rječima koje je čuo iz mojih usta. 
“Zar stvarno želiš čuti?”
Klimnula sam glavom
Ruku koja se nalazila na mojem struku, isti tren je stavio na moj obraz, no prvo je maknuo pobjeglu kosu sa mojeg lica I stavio je iza uha. Približila sam mu se sasvim dovoljno da sam iz blizine mogla sasvim jasno vidjeti taj prokleti crveni ruž na njegovom vratu I ženski miris. Ne znam što mu je radila, ili on njoj...ali prokleto miriše na nju I ako ovako nastavim sa ovom blizinom. Ništa mi neće uspjeti od ovog plana.
“Žestoko Elena. Prislonio bi te negdje na zid I žestoko bi te jebao. Boljelo bi, vrištala bi..isisao bi svaki dio tebe. To uvijek radim kada sam bjesan. Nemoj da riječi pretvorim u djela. Ljutila bi se do kraja života na mene”
“To je sve?” - izazivam ga I on to jako dobro shvaća.
“Nikada kod mene to nije sve. Ja radim mnogo zločestih stvari Elena, užasno zločestih...još ti nisi upoznala pravog mene”
Od njegovih posljednih riječi, gorčina koja je stajala u meni još od onog kucanja povećala se.Htjela sam se podići sa njega I sasuti mu u lice sve što mislim o njemu. Ali duboko u sebi znam da to nije dobra ideja. Ako to napravim, zaključat će me ovdje I neće mi dati da izađem iz kuće. 
“Želim ga upoznati”
“Bolje nemoj, nije dobar, ustvari užasan je I povrijeđuje.Nemoj me tjerati da postanem zvijer El”
Zvijer? On I jest zvijer. Jedna lažljiva, pokvarena zvijer koja dopušta da dijelim kuću sa njim I njegovom bivšom. Mrzim ga, ovaj put sad stvarno. Opet sam pogledala na trenutak na sat I shvatila da još imam puno vremena. Dovraga što da radim sa njim? Ja nemam pojma ništa, uvijek je Harry taj koji je dominirao..ja sam samo..učila?

Stavila sam ruku na dugme na njegovim uskim hlačama I lagano se igrala sa njim, jako dobro znajući da ga to uzbuđuje, na sam dodir moje ruke na njegovim hlačama, Harry se pomaknuo I duboko zarežao. Sviđalo mu se to. Samo se kontrolira.
“Babe, nemoj..nemoj me izazivat. Postat ću loš” - stavio je glavu na fotelji I duboko uzdahnuo, prije nego što je zatvorio oči.
Prevrnula sam očima, shvativši da akcija u kojoj sve propada traje predugo. Čupavi kreten uopće ništa ne poduzima. Samo zato jer je bijesan I ne želi me povrijediti..

“Onda postani, pokaži mi kakav si doista. Daj mi da shvatim tog Harrya kojeg skrivaš, želim znati kakav si bio..pokaži mi” 
Podigao je glavu. Njegov prst stavio je na moj vrat te laganim dodirom crtao krugove oko moje ključne kosti. Njegov prst stvarao je elektricitet kroz cijelu mene I na trenutak sam zatvorila oči kada je istim tim prstom lagano putovao sve do moje donje usnice..
“Povrijedio bi te. Elena ja ….” - zastao je na pola rečenice. Otvorila sam oči u trenutku kada je mobitel zavribrirao na mojoj stražnjici.
Grace! Napokon. Što da sad radim? Ne mogu samo tako...otići odavde, on mi nebi dopustio.
“Što želiš reći?”
Zagrizao je svoju donju usnicu, ali ovaj put to nije učinio jer se zabavlja jer smišlja neke gluposti..ovaj put je bio ozbiljan, a dubina njegovog disanja pokazivala je puno toga. Koliko god govorio da ne želi raditi sa mnom, ono što sam 'željela'. Znala sam jako da želi, samo čeka trenutak.
“Ja uništavam. Mnogo njih sam povrijedio. Sjebao sve što sam dotaknuo, baš na takav način”
Zbunjeno sam ga pogledala ništa ne shvativši što je rekao.
“Umm...znaš..” - približila sam se usnama do njegovog uha, osjetivši škakljanje njegovih kovrči na mojim usnama.

“Mogu ti dopustiti sve što želiš. Imaš priliku Styles, iskoristi je” - jezikom sam prošla preko donje usnice, igrajući taj poznati ženski šarm. Podhitno treba nešto poduzeti, sigurna sam da Grace negdje čeka.
“Što bi mi dopustila?” - moje zadnje rečenice su ga zainteresirale. Mogu se kladiti da njegova nabreklost u boksericama je postajala veća, jer me u predjelu nogu počelo žuljati od njega.
“Sve. Svaku maštariju koju imaš o meni. Što kažeš?”
Disanje mu je postajalo dublje I svaki put kada se protrljam njegovim međunožjem zareži. Kao neki gladan pas.
“Na što se to 'sve' odnosi? Elena imam mnogo maštarija I neke su pomalo bolesne. Želiš li da ti to sve napravim?” zadnji put sam se još jednom protrljala njegovim međunožjem prije nego što sam se približila njegovim usnama.
Zanemarimo misao da je pun njenog mirisa po sebi.
“Zaveži me za krevet I napravi sve što želiš. T...tvoja sam Harry?” - 
“Dovraga” - još jače je zarežao.
Uhvatio me pomalo muški za struk I potegnuo prema sebi, gladno mi tražeći usne. “..Da želim to sve, toliko ću te j....” - zaustavio je svoj prljavi govor, kada je snažno prislonio svoje usne na moje. Dominira jezikom, nadjačava se sa mnom. Želi biti glavni. Ne ide to tako kod mene, nakon pomalo nespretnog ljubljenja I nadjačavanja sa jezicima. Stavila sam prst između naših usana I prekinula nas. Oboje teško dišemo I jedva mogu doći do zraka.
“Prvo te želim golog na krevetu. Čekaj me, trebam do toaleta I stižem”
duboko sam izdahnula, prije nego što sam izgovorila
“Golog? K vragu kako volim kada prljavo pričaš” - nasmješio se. Podigla sam se sa njega, čekajući da se podigne I da ode u sobu. Samo da nestanem odavde.
“Požuri djevojčice.....” - još jednom se okrenuo prema meni kada je odlazio u sobu.

Na trenutak sam u glavi zamislila scenu gdje je gol na krevetu I čeka samo mene. No isti tren sam mahnula ramenima I napravila to što sam cijelo vrijeme namjeravala. Još osjećajući njegove usne na mojima, odjurila sam iz ove proklete kuće I od njega.Ne želim ga vidjeti ...znam da će ovaj bijeg opet donijeti nevolju.Onu poznatu nevolju zvanu Davis-Styles , ali zaslužio je. Zaslužio je svaku sitinicu koju ću mu napraviti.

I ne sjećam se kako sam ušla u auto, niti kako sam otvorila ta vrata. Na trenutak sam pogledala prema kući, samo da budem sigurna da li je možda negdje iza mene.
Možda je shvatio?
Ma ne, nema šanse već bi trčao za mnom.

“Elena, upadaj” - Grace mi je otvorila vrata I Isti trenutak sam uskočila u auto I naredila joj da vozi, što dalje od ovog mjesta I tog lažljivca kojemu sam vjerovala. Bio je prvi muškarac u mojem životu kojemu sam počela vjerovati I sve je uništio. Slike onog kucanja, crvenog ruža na njegovom vratu ili onog prokletog mirisa koji mi je još u nosnica. Iako smo u toj nekoj vezi, shvaćam da sam prevarena, da sam dopustila da me prevari.
“Pričaš ćeš mi koji vrag se događa. Odakle si se stvorila ovdje sa njim?” - na trenutak se okrenula prema meni I nastavila oprezno gledati prema cesti.
“Naivna sam glupača Grace, povjerovala sam u sve...” - zamišljeno sam puhnula. Grace me pomalo zabrinuto pogledala ali sam joj dala znak da je sve u redu. Iako nije, ništa nije u redu.

“Žao mi je što je tako ispalo Elena, stvarno se trebaš maknuti od njega. Iako ne znam što se točno događa u njegovom životu. On je mračan, tajnovit I ima užasnu prošlost..Aaron mi je pričao neke stvari o njemu I ne znam...on je...bolesnik, ali ovaj put ti stvarno kažem. Bolesan je, psihopat I trebaš se maknuti od njega”

Osjetila sam snažno lupanje srce od njenih riječi. Znala sam to sve, ipak sam imala onu malu nadu da mu mogu vjerovati, očito sam pogrješila. Spustila sam ruku prema svojim hlačama I osjetila pod rukom neko bockanje, nešto tvrdo.
“Ključevi od Range Rovera” - izustila sam riječi na glas, nakon čega me Grace zbunjeno pogledala.
“Što...” -
“Vozi me u ono bolesno mjesto gdje je podrum Grace, večeras idem na uličnu utrku I nešto ću napraviti”
“O ne nema šanse Elena, ideš iz jedne u drugu nevolju. Curo trebaš prestati, idemo kod mene I otuširat ćeš se I onda ćemo smisliti što ćeš dalje” - njen glas natjerao me da je ušutkam. Stvarno ne trebam više prodika. 
“Ne, večeras moram nešto napraviti I vodiš me da uzmem auto”
Ponosna sam joj dobacila, sjetivši se da Harryev Range Rover nosi moje ime I da ja imam sva prava na njega.
Šteta auta, jer ga večeras uništavam.

Utrka je u punom mahu. Ilegalne utrke nikada nisu donosile ništa dobro.Parkirala sam sa Range Roverom te stala točno na crtu, gdje je označavalo start. Iskreno ovdje večeras nisam došla da uživam u vožnji.Samo želim uništiti ovo auto, uništiti ono što je njemu bilo važno.Znam da mi je vjerovao kada je rekao da sam prava osoba koja će čuvati ovo auto. Ali budimo iskreni dovraga Elena Davis nikada nije prava osoba za ništa.
“Davis, nedostajala si nam” - začula sam glas cure koja se isto natjecala. Samo sam joj mahnula I nabacila osmijeh, pozdravivši je. Zaista nisam bila ovdje jako dugo...Upalila sam auto I začula brujanje koje je dolazilo iz motora. Harryev auto je jako moćan I na trenutak sam se osjećala ponosno. Znam da imam skoro najače auto ovdje..ono auto koje će večeras biti uništeno.

“Spremni?” - čovjek je stao točno po sredini te podigao u vis bijelu zastavicu. Jedno njeno spuštanje I mogu se pozdraviti od Range Rovera. Namjestila sam retrovizor, prošla rukom kroza kosu te pod nogom uživala u davanju gasa
“Uništiti” - to su bile posljednje riječi koje sam ispustila iz usta, kada sam dodala snažno gas I odjurila sa autom. Miris dima I benzina mogla sam osjetiti u svojim nosnicama. Preokrenula sam volanom I dopuštala da jedna strana struže po drugom autu. Doslovno uništavajući desnu stranu auta.
“Koji jebeni vrag radiš?” Makni se od mene?”
“Prestani,Davis jesi normalna?” cura koja me maloprije pozdravljala psovala je sve s redom, dok sam I dalje nastavljala strugati svojim autom od njeno.
“Samo uništavam auto svojeg dečka” - dobacila sam joj. Shvativši da je ovo drugi put da sam uopće rekla tu riječ na glas... Dim je postajao jači, dok sam I dalje strugala auto...Neka struja je izlazila na sve strane , miris je postao nepodnošljiv. Stvarno sam mislila da će auto izgorjeti I da moram odjuriti Iz njega što je prije moguće...Upravo sam to I napravila, odmakla sam se sasvim dovoljno, smanjila brzinu I okrenula se. Samo treba da se zapalim u autu I onda mi neme pomoći.

Lupnula sam snažno vratima I odjurila na drugu stranu da provjerim koliko sam mu štete nanijela. Cijela strana je zastrugana, ogromne bijele crte uzduž vrata dok iz auta I dalje dimi. Bolje da pobjegnem odavde što prije.
“Dovraga, moram što prije otići odavde” - posegnula sam za zadnjim džepom, uzimajući mobitel da nazovem Grace. Ali mobitel je izgašen. Normalno imala sam 15% baterije što sam trebala I očekivati. Na trenutak sam pogledala okolo sebe,shvativši da je ogromni mrak da skoro ništa ne vidim....

“Zar stvarno misliš da ćeš me se rješiti djevojčice” - 

Okrenula sam se par puta oko sebe da prepoznam glas koji dolazi negdje iz daljine. Dovraga haluciniram, nije moguće da je ovdje. Ne ne. Elena haluciniraš. Taj hrapavi, promukli glas uopće ne pripada Harryu. Odakle bi se on ovdje uopće nalazilo? Opsjednuta sam njim, čak mi se pojavljuje u halucinacijama.

“Tako se ne rješavaju stvari. Trebala si razgovarati sa mnom ako si ljuta, ovo se nebi dogodilo”

Glas I dalje nastavlja.
Ludim. Par puta sam se opet okrenula prema sebi.I dalje ništa ne vidim. Prokleti mrak I mjesto gdje sam izašla iz auta. U trenutku svjetlo koje je dolazio iz suprotnog smjera, totalno me osljepilo. Stavila sam ruku na čelo te pokušavala vidjeti tko stvara takvu svjetlost. Snažno sam progutala, ugledavši Harrya kako stoji naslonjen na njegov automobil I promatra me. U jednoj ruci drži svjetiljku I sa njom me osvjetljava. Ona svjetiljka prolazi preko mojeg tijela te se vraca na moje grudi, na moje noge....opet je stavlja na moje oči I tako stalno. Upravo me zeza I to je tako jasno.
“Što radiš ovdje?” - doslovno sam zarežala na njega.
“To bi ja tebe trebao pitati. Zašto si uništila moj automobil El” - ugasio je svjetiljku I približio mi se. Uopće ne mogu prepoznati po njegovom licu da je ljut. Možda I jest...sigurno jest . Ali zbog mraka ne vidim ništa. Harry je cijeli u crnom, dok na glavi ima sivu kapu. Djeluje pomalo opasno. Huh koga lažem, on I jest opasan.
“Jer si zaslužio..Uostalom prekršio si moje pravilo” - objasnila sam. Prepoznajem kako su mu se obrve skupile u jednu crtu I značajno me promatra. Upravo je strpao svoje ruke u džep I duboko uzdahnuo.
“Kakvo pravilo Elena?”
“Ne trebaš se truditi pitati, znaš ti dobro. Tvoj auto je uništen, jer si me lagao. To je moje pravilo Styles” - podigla sam glavu visoko prema njemu. Ponosna na moje pravilo.

“Ako te slažem uništiš moj auto?” upitao me.
Klimnula sam glavom.
Proizveo je poprilično glasan zvuk, kada je stavio ruku na usta I nasmijao se. Njegovo bezobrazno smijanje,natjeralo je moju kožu da se naježi. Strpala sam ruke u jaknu te se pokušavala odmaknuti od njega. Njegova blizina mi užasno smeta. 
“Ti si prekršila milijun mojih pravila pa te nisam kaznio.Ovo nije rješenje Elena. Prokleto sam ti vjerovao, mislio sam da ćeš mi čuvati taj auto. Znao sam ti je potreban I što si ti napravila? Uništila si ono za što sam se trudio, uložio sam ogromnu svotu love u taj auto I ti si samo zbog nekog hira ga razbila. Tako da mi se osvetiš? Jako glup potez Elena” - glas mu je ozbiljan. Što dovodi do zaključka da mu smeta razbijen auto. I mislila sam. Zaslužio je.

“Zbog nekog hira? Huh ozbiljno? Lagao si me, odveo u kuću koju si djelio sa svojom bivšom. Zaključao me I onda kao šećer na kraju ljubio se sa njom I prokleto loše mirisao na njen parfem Da li je to hir? Što si prokleti lažljivac I više te ne želim u svojoj blizini” - desno oko mi je zavibriralo od glasa kojeg sam proizvodila. Još mi treba da počnem plakati ovdje, baš kao ona mala djevojčica kakvom me Harry nazivao.
Povuci suze Elena. Odmah.

Duboko je uzdahnuo, prije nego što je otvorio usta da započne svoj govor. No nije to napravio, napravio je par teških koraka, kada je zgrabio moju ruku I isti tren me potegnuo prema njemu.

“Nikada te nisam lagao u vezi osjećaja Elena. Lažem jako puno, ali nikada to nisam napravio sa ciljem da te povrijedim. Ponekad je laž, bolja od istine....i nemoj me tjerati da napravim ono što zaista ne želim. Nemoj me tjerati da se ljutim na tebe, jer mi to nije u cilju. Nemoj ništa napraviti, samo otiđi sa mnom I pokušat ćemo ovo rješiti”
Približio je sasvim blizu njegove usne mojima, u nosnicama osjećam svježe oprane zube, što me tjera da ga snažno poljubim I zaboravim milijun laži između nas. Zašto sam ovako slaba na njega? Zašto poslije svake laži koje mi priredi, ovako lako padam na njega.

“Ozbiljno? Nakon svega ti tražiš od mene da odem sa tobom? Ne budi smješan Styles, ti I ja nikada nebi mogli uspjeti. Previše smo različiti I uopće ne poznajemo jedno drugo” 

Spustio je oči na moje usne I na trenutak ih pogledao. Opet imam želju da ih dotakne svojima I da zadrhim zbog njegovog poljupca.
“Elena potrebna si mi. Kao što nikada nitko mi nije bio potreban. Samo otiđi odavde sa mnom, molim te” - glas mu je na rubu očaja.
“Da li sam ti bila potrebna jutros? Kada si me.....” - moje riječi su prekinute. Harry me snažno potegnuo prema sebi I snažno mi otisnuo poljubac na usne. Njegove grube usne osjetila sam na svojima. Ostavlja me bez daha I ide mu jako dobro. Prije nego što je završio sa ljubljenjem, ugrizao je moju donju usnicu sa zubima te mi sasvim tiho šapnuo na vrh usana.
“Volim te”

TROUBLE ! by Valentina B.Where stories live. Discover now