TROUBLE (Episoda 88) - SEASON 2

4.5K 105 2
                                    

Policijska stanica, par ljudi obučenih u uniformu i pogledi koji stoje točno na meni. U kojima sam ja nevoljama, očito i dalje nisam toga svjesna.Ruke su mi zavezane lisicama i ponašaju se prema meni kao da sam ubila čovjeka a ne malo se vozila autom.
"Ne možemo vas pronaći u računalu. Piše da Elena Isabelle Davis uopće ne postoji" policajka tipka na svojem računalu već dobrih pola sata i traži moje podatke. Policajci mi ne vjeruju iako sam im pokazala svoju vozačku i jasno pokazala da se zovem 'Elena Isabelle Davis'. Samo sam puhnula i prevrnula očima i naslonila se na neudobnu stolicu, drsko.
"Želim zvati nekoga da me spasi odavde. Zar nemam onaj jedan poziv?" pitam policajca nasuprot mene koji ne prestaje žvakati iritirajuću žvaku.
"Prvo moramo doznati tko si i gdje živiš. Onda ćemo vi i ja Gospođice Anonimna razgovarati"
Anonimna? Baš lijepo..
Opet drsko prevrćem očima i promatram ruke u lisicama. U što sam se ja uvalila? Zamišljam zgroženo lice svojih roditelja. Ili tek Harrya kada dozna da me uhvatila policija i da sam ga lagala. Milijun nevolja u jednoj.
"Mislim da sam vas pronašla" policajka koja cijelo vrijeme istražuje o meni napokon pronalazi informacije. Pa bilo je i vrijeme!
"Vi niste Davis, lagali ste" okreće ekran računala prema jednom od policajaca i nešto mu šapće. I onda svi gledaju u mene.
"Kako mislte da nisam Davis?" pitam.
"Ovdje piše da se zovete Elena Isabelle Styles" žena govori a ja automatski podižem leđa sa stolice i govorim "Koji k*rac?" policajac me isti trenutak opomenuo zbog rječnika. Ne razumjem ništa!
"Moguće da se podatci nisu unijeli na vrijeme u računalo. Ovdje piše da ste se udali prije 10 dana i da ste svoje prezime promjenili u Styles" žena ljubazno usmjerava pogled na mene.
"Vaš muž je Harry Styles, zar ne?"

..12 sati ranije..

"Još jedan udarac, ajde El..samo udari što jače možeš" Harry me bodri, dok se pokušavam kontrolirati i udariti što čvršće i jače boksačku vreću koju on drži. Već 15 dana vježbam sa njim boks. Kondicija ravna nuli koju sam imala prije 15-20 dana sada je svakim danom sve bolja i bolja. Mukotrpno vježbanje i udaranje boksačke vreće, dizanja utega ili boksanja sa Harryem se očito isplatilo. Rekao mi je da sam 'slaba' na početku.Ali sada ..rasturam i planiram da mu raskrvarim nos , jer je taj čupavac zaslužio. Već 15 dan zaredom me tjera da vježbam sa njim, jer kaže da se tako mogu lakše obraniti. Ne znam na što točno cilja. Nije valjda da misli da ću se početi boksati ili tući na sred ulice sa nekim muškarcima ili ženama.
Ali kako god..boksanje je čista zabava i adrenalin .Sviđa mi se.
Slušam ga i desnicom snažno udaram u vreću, koju on drži čvrsto rukama. Poskačem na mjestu i lijevica mi također pronalazi put do vreće. Lijevica mi je jača, to primjećujem. Ona vreća se napokon pomakla, ali je Harry svojim tijelom zadržao.
"Ubit ćeš me Harry, mrtva sam" jadikujem, ali on me tjera da nastavljam pa sa nekim sitnim, oholim osmijehom govori "Nagradit ću te iza ovoga..samo nastavi"
Prevrnula sam očima , podigla nogu u zrak i udarila što sam jače mogla onu vreću. I noge mogu sudjelovati u našoj 'vježbi' To mi se sviđa..čak i planiram da mi sasvim slučajno noga završi negdje po sredini njegovih noga..ali to je očito i on shvatio pa sad svaki put kada podignem nogu prema vreći, odmakne se. Nije fer!
"Gotovo.." on govori a ja sam već na podu i polijevam se vodom. Ubio me danas. Mislim da sam udarala ovu vreću skoro dva sata. Prolijevam vodu po licu, kosi, vratu..i ne mogu nikako ravnomjerno prodisati. Čak me boli i srce.
"Ti si takva lijenčina. Ne možeš izdržati pola sata treninga" i on je također legao na pod pored mene. Oboje gledamo prema plafonu i ja jedva dišem. Primjećujem kako mu je pogled prikovan na mojim prsima koje se još spuštaju i podižu kako dišem. "I onda nisi mi odgovorila kada sam te jučer pitao, tko te više umori trening ili ja dok te jebem?"
Idiot. 
Neću mu odgovoriti!
Šutim pa onda on opet govori "Znam odgovor, jučer si teže disala dok sam vodio ljubav sa tobom dva sata ispod tuša" smije se. Ošinula sam ga pogledom, iako nije vidio. Još i dalje gleda prema gore i smješka se.
"Dva sata?" zbunjeno pitam. Ne sjećam se baš da smo to radili dva sata. Izgledalo je kao 5 minuta.
"Dva i pol ustvari" ispravlja se i u nekom podsmijehu nastavlja "Nikada još nisam vodio ljubav dva i pol sata. To je čisti rekord za mene"
"Okej dosta priče. Trebam podhitno tuš. Možda da odem doma ili se otuširam ovdje?!" postavila sam samoj sebi pitanje, ali to je izgledalo kao da sam ga njemu postavila pa on kao iz topa odgovara "Tuširat ćemo se zajedno, ovdje"
"Nema šanse..to si i jučer rekao i onda je ispalo sve osim tuširanja" podigla sam se sa hladnog poda i ispravila leđa. I on se podiže skupa sa mnom. Nasmješen i cijeli u fazonu 'zadirkivanja' . Baš mi nije danas do zadirkivanja sa njim, vjerojatno je razlog taj što sam sve svoje šale iskoristila na njemu. I tražim novu inspiraciju.Ali nažalost ne dolazi.

Pratio me do kupaonice. Okrenula sam se i uhvatila ključanicu da mogu zatvoriti vrata, ali njegova noga našla se točno između vrata i zida "Tuširat ćemo se zajedno El" gura vrata prema meni a ja pokušavam svu svoju snagu usmjeriti na zatvaranje,ali previše sam umorna. Ona vježba me umorila do kraja
"Nećemo se tuširati skupa, daj mi prostora.Dosadan si" unosim mu se u facu toliko da on otvara do kraja ona vrata i uzima me prema sebi. Ruka mu je negdje pokraj mojih leđa a drugom miče moju kosu sa lica "Ti meni nećeš nikada dosaditi. Dođi ovdje" govori mi i već su njegove usne na mojima. Lijeno zahvaća moje usne i jezikom mi tjera usne da se otvore, toliko da možemo djeliti zajedno slinu.
"Ali ti si meni dosadan. Jako" šapćem na vrh usana i onda me on uzima sebi još strastvenije, čvršće, toliko da mi izbija zrak iz pluća. Jednom rukom me grabi za kosu i još čvršće poteže, dok se strastveno ljubimo na sred kupaonice. Trebam valjda disati..ali njegove usne na mojima to mi ne dopuštaju 
"Volim te" šapće na vrh mojih usana "Toliko te volim..nikada te neću prestati voljeti. Kunem ti se" sada mu prsti prolaze pokraj mojeg čela i spuštaju se sve do kraja brada. Stojimo previše dugo i gledamo jedno u drugo.
"Nemoj to više govoriti, znaš kako mrzim te riječi"
"Volim te. Hoćeš još jednom?" zadirkuje me. Ruke mu popuštaju na mojim leđima i ja napokon dobivam dovoljno prostora da palim vodu ispod tuša onu hladnu i počinjem ga prskati sa njim. Prskam ga hladnom vodom po licu i promatram kako mu se kovrče vlaže svaki put sve više i više kada ga poprskam novom količinom vode.
"Gotova si sad" prolazi prstima preko oči i u trenutku se onaj tuš nalazi u njegovim rukama. Prska i mene , sada sam i ja mokra. Majica koju sam nosim na sebi mi se sljepila za tijelo. Crni grudnjak se nazire ispod nje. A iz kose mi se cijedi voda i pada preko lica. Mokra sam do kože, baš kao i on.
"Hladna je, gasi to" vrištim, a on nastavlja me prskati.
"A meni nije bila hladna" -smije se "Isuse K..kako si jebozovna tako mokra. Tako si sexy" stavlja tuš točno pored mojih grudi i nastavlja me prskati. 
"Stvarno trebaš prestati, ovo je hladno Harry..užasno hladno" glas mi je promrznut. A on se nastavlja smijat. Zabavlja ga činjenica da sam u zamci i ne mogu pobjeći nigdje.
"Daj da čujem onda dvije riječi iz tvojih usana"
"Nema šanse.To kažem ponekad. Nemoj molim te tjerati me da to govorim" počinjem se još jače smijati jer onaj tuš ne prestaje i voda me škaklja na sve strane.
"Neću prestati dok ne kažeš"
"Okej. Volim te. Sad prestani molim te. Volim te rekla sam ti to..jeli dovoljno" derem se, trljam prstima oči i pomičem mokru kosa sa lica. Sve se sljepilo na meni. I odjeća je užasno teška na meni.
"Još jednom"
Ubit ću ga..
"Volim te Harry Styles. Okej?"
Čim sam izgovorila do kraja rečenicu, Harry gasi vodu i taman da otvorim oči, bar pokušam..jer mi je voda ušla unutra..pronalazim se u njegovom zagrljaju.
Moram priznati da Harry daje najbolje zagrljaje! "To sam želio, samo to djevojčice" šapće mi na uho i ja se još stiskam u zagrljaju. Hladno mi je a njegovo tijelo mi pomaže da osjetim bar malo topline. Iako je i on mokar kao i ja..ispod sve te količine hladnoće. Njegovo tijelo je toplo. Vrelo ustvari. "Volim i ja tebe . Uvijek ću. Nikada nisam mogao sanjati da ću nekoga ovako zavoljeti. Nemaš pojma koliko mi značiš, koliko te volim..ti si sve potrebno El. Uvijek ću ti to ponavljati, uvijek.."
"Da li ti znaš kakav si ti romantičar? Znaš više mi odgovaraš onako prljav. Moraš se promjeniti" – šapćem mu u vrat i oboje se smijemo.
"Nikada mi još nitko nije rekao da sam romantičar"
Željala sam mu nešto odgovoriti, ali u tom trenutku me prekinuo mobitel. Zvuk poruke ustvari, taman da se trgnem i otiđem, Harry me zaustavlja pa govori "Ti skini to sa sebe, donijet ću ti ja mobitel"
Poslušala sam ga ustvari, dao mi je dovoljno prostora da skinem mokru majicu sa sebe i namjestim toplu vodu da se mogu otuširati. Pogled mi luta preko kupaonice i zastaje točno na kovrčavom mokrom dečku. Gleda oštro u mene i čvrsto stiska mobitel.
Što se dogodilo? 
"Što hoće ovaj jebeni Smith od tebe?" reagirala sam na njegov glas, čim je spomenuo 'Smith'! O ne opet!
"Ha?" dajem mu neki 'ha' pogled pa on nastavlja ljuto "Poslao ti je poruku i zove te da večeras dođeš voziti utrku. Zašto uopće to zahtjeva od tebe?" ljut je.
"Čitao si mi poruku? Daj mi taj mobitel odmah" isti trenutak grabim mobitel iz njegove ruke i čitam poruku
'Prijavio sam te večeras na utrku. Bilo bi lijepo da dođeš'
Sad znam što je naljutilo Harrya! Aaron Smith. Uvijek je on. Taj dečko neće nikada shvatiti da je Aaron moj prijatelj i da će tako uvijek biti.
"Mislim da trebam popričati sa njim Elena. Očito taj idiot nije shvatio da se treba maknuti od tebe. Jednom ću ga stvarno sravnati sa zemljom" 
Odlučujem za varijantu da ignoriram njegove prijetnje. Jer ako se umješam, to će donijeti samo svađu. Dok Harry nastavlja i dalje pričati o tome kako se Aaron mora maknuti od mene, ja radim po svojem. Ignoriram ga i prstima bježim po touch ekranu. Upravo šaljem poruku koja glasi 'Kada je točno utrka. Dolazim večeras'
Kada bi ja nekoga slušala? "Napisala si mu da te ne zanima niti kakva utrka i da večeras ne dolaziš , zar ne?" Harry se napokon maknuo sa vrata i približio mi se toliko da sam morala sakriti mobitel. Primjetio je to pa podigao pogled točno na mene.
"El to si napisala , zar ne?" opet pita.
"Uhmm.Trebam Range Rover za večeras" isti trenutak govorim i dobivam poruku natrag. Utrka je u 23:00. Harry se uhvatio za kosu i okrenuo se leđima tako da može jako udariti po betonskim pločicama. Moguće da je tako pokušao istrošiti svoj bijes koji mu se nakupio.
"Nemaš razloga biti ljubomoran Harry. Koliko ti puta trebam ponoviti da mi je on prijatelj i da je oduvijek tako bilo" pravdam se. Iako se ne želim pravdati. Aaron mi je samo prijatelj. Točka. Nema dalje!
"Nije u tome stvar Elena. Jesi primjetila kako te gleda? Želi te uzeti od mene, cijelo ovo vrijeme" sada se okreće prema meni i ruke provlači kroz mokru kosu. Trenutno ga nije briga da li je mokar, kao ni mene. Sada je glavna tema 'Aaron Smith' jako je popularan u našem razgovoru.
"Daj ne pričaj gluposti. Nikada to ne bi napravio, osim ako ja ne bi željela. Ne poznaješ ga dovoljno. On se ponaša zaštitnički prema meni..odu.." znam samo da sam prekinuta kada je Harryeva snažna ruka uhvatila moju i povukla me prema njemu 
"Zaštitnički? Želiš reći da te on štiti, a ja ne?" gleda me točno u oči. Zelenilo mu se mješa sa crvenilom. Samo ga Aaron može ovako naljutit.
"Znaš da nije tako.." mičem ruku iz njegove.
"Ubit ću ga ako te dotakne, poljubi..napravi bilo što što ne smije.Teško mi je što moram prihvatiti da se družiš sa njim.Zamisli da napravi nešto od ovoga što sam nabrojio? Ne bi to mogao podnijeti. Da te drugi ima Elena? Ubio ga isti trenutak"
Prevrnulo mi se u želucu zbog njegovih riječi. Tako lagano izgovara riječ ubiti. Već je jednom to napravio, možda bi to i drugi put isto učinio? Tko jednom ubije i drugi će put? Ne Elena, pričaš gluposti.
"Ne želim se vraćati na početak Harry. U redu ako si ljubomoran, to je normalno. Ali nemaš razloga. I želim da to znaš..da ne postoji razlog tvoje ljubomore i da će tako biti zauvijek" gutam knedlu pa nastavljam.
"Večeras ću voziti Range Rover" podigla sam glavu visoko i spustila je isti trenutak kada je rekao "Ne dajem ti ključ"
Ma super!
"Zašto?" pitam nekako naivno. Iako znam odgovor.
"Jer nećeš ići na to sranje niti se vidjeti sa Aaronom. Znam ja što on planira"
Evo njega opet. Možemo prestati raspravljati o temi Aarona Smitha. Odmah? Vjerojatno ne..Nisam ništa odgovorila na to, Harry je okrenuo leđa i počeo skidati mokru odjeću sa sebe. "Sjećaš se kako si bila ljubomorna na Mo? E pa isto tako sam ja sada ljubomoran na Aarona .Ista stvar"
Okej ima pravo! Ali u jednoj stvari nema!
"Ti si spavao sa Mo, ja nisam sa Aaronom u tome je razlika" izgovaram iz prve i još viša mučnina mi se vrti želucom. Spavao je sa mnogima, Mo je samo jedna u nizu...Samo jedna u nizu..ni ne mogu zamisliti sve one djevojke koje su ga dodirivale, imale..Moram prestati.
"I bolje da je tako" njegov odgovor je tako ležeran da ga poželim udariti. Već mi se ruka podigla visoko u zrak, ali sam je spustila.
Ma neću ga tući, iako je zaslužio.
"Povraće mi se od tebe. Što ja uopće radim ovdje sa tobom?" guram se pokraj njega i izlazim vani iz kupaonice. Slušam smijeh iza svojih leđa i prije nego što sam zatvorila vrata, Harry se dere
"Zato što me voliš"
I ima pravo. Nažalost.

Harry P.O.V's FLASHBACK

10 dana prije ( ne znam da li shvaćate sve ove prije, kasnije..ali nikako drugačije ne mogu napisati da shvatite. Ovaj Harry POV se dogodio prije ovog gore Elena POV. Znači 5 dana prije ovog početka kada Harry uči Elenu boks)

Glas koji je dolazio iz dugog i hladnog hodnika trgnuo me iz sna. Podižem se iz kreveta, navlačim hlače na sebe i otvaram vrata da mogu vidjeti tko je ušao u podrum. Šokiran sam. Liam stoji naslonjen leđima od sami ulaz od metalnih vrata i drži bocu alkohola u ruci. Pijan je!
"Jesi dobro ti?" približavam mu se sasvim dovoljno da i sam dobijem odgovor na postavljeno pitanje. Nisam ga vidio odavno. Nije dolazio ovdje. I nisam znao razlog toga..izgledalo je kao da me izbjegavao sve ovo vrijeme.
"Super sam, kao što vidiš" širi ruke prema meni i pokušava se pomaknuti od vrata, ali ne uspjeva. Dodirivam mu rame i tjeram ga da se nasloni na mene , da mu mogu pomoći hodati ali me odbija. "Ti se miči od mene lažljivče" unosi mi se u facu toliko da mogu osjetiti alkohol iz njegovih usta. Ništa mi nije jasno.
"Što se tebi dogodilo Liam?" pitam ga. Liam nekako šlepavo se miče od mene i pokušava se jednom rukom pridržati uza zid dok hoda prema kuhinji.
"Mislio sam da si mi prijatelj, shvatio sam da si jedan jebeni lažljivi ku*vin sin" podiže bocu u zrak i dere se na mene. Iako ne zvuči kao dernjava, samo neko mrmljanje koje dolazi od njega.
Koliko se sjećam nisam mu ništa napravio..
"Pijan si. Bolje da se otuširaš i ohladiš glavu. Pričaš gluposti" govorim mu. Pratim mu korak i tek kada smo ušli u kuhinju okrenuo se prema meni. "Ti pričaš gluposti sve ovo vrijeme. Toliko si laži ispričao i meni i Zaynu i mi smo bili tako naivne budale da smo povjerovali u to" 
Ukočio sam se..ali i dalje ništa ne razumjem. Dajem mu neki pogled da ne shvaćam njegove riječi a on nastavlja.
"Ubili su ti oca? Ti tragaš za tim ubojicama? Osvećuješ se?.toliko si jebenih laži ispričao Harry? Mislio sam da smo prijatelji, bio sam tu uvijek uz tebe. Želio sam spojiti tebe i Elenu i što sam dobio? Laži..ništa više osim hrpe ..jebenih, usranih laži"
Doznao je..samo sam čekao dan kada će se ovo dogoditi. Istina da sam ih lagao ispočetka. Ispričao sam ih hrpu laži, lagao sam za roditelje..ali to je bilo samo jer sam želio da mi pomognu da dođem nekako do Elene. Nisam želio lagati prijatelje. Ali bilo je potrebno, koliko god mi to sada nije neka isprika
"Kako si doznao?" pitam ga. Preskačem sve ono između i pitam izravno.
"Zašto bi ti to rekao? Koliko se sjećam ti nama nisi ništa rekao. Pa neću ni ja tebi" gura me rukom. Ali previše je pijan da bi bio snažan za takvo nešto. 
Znam da sam lagao sve ovo vrijeme. Ali nikada ne bi popravio situaciju da imam priliku..to je bio jedini način da dođem što bliže Eleni, ustvari da ona dođe.
"Zna li ona?" pita.
Klimnuo sam glavom a Liam nastavlja sa vrijeđanjem "Onda je glupača ,što radi sa tobom. Mislio sam da je ta cura pametnija..a samo tako ti oprašta sve ono Harry. Jesi ti svjestan što si joj napravio?" Liam me pita. On je ustvari sve doznao..iako nemam pojma kako niti tko mu je rekao. Ako pitam neću doznati ništa, iako je pijan.
"Dobio sam što sam zaslužio Liam. Ne znam da li znaš cijelu priču, ali to se trebalo dogoditi. Nikada je ne bi dao u pogrešne ruke, kunem ti se. Zavolio sam tu djevojku, učinio sam ono što sam mislio da je ispravno" pravdam se. Ne znam da li me Liam uopće sluša, ali kada je izgovorio "To nije dovoljno" shvatio sam da sluša, pažljivo.
"I zašto uopće piješ? Koji vrag se događa sa tobom Liam?" sada ga ja pitam. Udario je staklenom bocom po stolu i pogledao me. "Kao da te uopće briga lažljivče"
"Briga me. Prijatelj si mi..i već mjesecima piješ. Postoji li razlog toga Liam?" pitam ga. Primjećujem kako je prevrnuo očima kada sam spomenuo riječ 'prijatelj' ignorirao sam to.
"Želiš li doista znati?" pita.. Klimam glavom. Ali Liam ne odgovara isprve, tek kada je sjeo na stolicu, naslonio se..počinje govoriti.
"Pronašao sam slike Harry" tiho govori. Ja automatski sjedam pored njega. I zbunjeno pitam "Kakve slike?"
"Elenine..pronašao sam ih u očevoj ladici" odgovara.

Elena P.O.V's

Ukradeni ključevi Range Rovera, laganje Harrya da idem kod Grace ili možda razlog što se Aaron nije večeras pojavio na utrci? Hm pa ni ne znam koji je razlog bio da se upravo pronađem u najvećoj nevolji do sada. Rotirajuća svjetla koja su mi dolazila u susret sve su moje razloge lagano bacile u vjetar.
Policijsko auto staje pokraj mojeg i daje mi znak da maknem ruke sa volana. Ilegalna utrka koja se večeras događala, u kojoj sam ja nažalost sudjelovala dovela me do policije. 
Nevoljko izlazim iz auta sa rukama u zraku. Krupan muškarac izlazi iz auta. I ne jedan, već dva krupna muškarca i jedan od njih glasno i odlučno govori " Ruke na glavu" . Napravila sam to i okrenula im leđa dok me jedan policajac naslanjao na Range Rover!
Ne znam tko će više nastradati , ili ja? Ili ovaj predivan auto kojega očito više nikada neću vidjeti u životu. 
Zbogom Range Rover! Volim te!
"Gospođice..." glas starijeg muškarca odjekuje mojom glavom. Stojim naslonjena sa samo auto, dok ruka policajca stoji točno preko mojih leđa. Ne daje mi da se pomaknem.
Prokleta utrka
U što sam se ovo uvalila. "Gdje su vam papiri od automobila?" nakon nekoliko sekundi tišine, taj isti čovjek me pita. Ma kakvi papiri? Pita očito krivu osobu. "Nemam papire, tj imam ali ne znam gdje su" ispravila sam leđa i hladno mu odgovorila. Zatvaram na trenutak oči. Policajac mi sada uzima čvršće ruke i steže ih prema mojim leđima, a ja se onako otresito pokušavam odmaknuti ali mi ne ide.
"Znate li što to znači?" tiho me pita, točno na moje uho. Smrad iz usta mu je nepodnošljiv. Prokleti policajac i prokleto mjesto na kojemu sam vozila utrku.
"Da će te me pustiti?" pitam nekako naivno. Ma vraga će me pustiti..iza ovoga slijedu nevolje. Samo takve nevolje.Najveće do sada.
Nasmijao se, čak mogu čuti kako mljacka dok rasteže nešto u ustima. Moguće da žvače žvaku.
"U problemima ste mlada damo. Uhićeni ste zbog ilegalne utrke"
Dobrodošla nevoljo! Nedostajala si mi!

TROUBLE ! by Valentina B.Where stories live. Discover now