TROUBLE (Episoda 81) - SEASON 2

5.6K 131 6
                                    

“Ozbiljno Harry? Upravo razgovaramo o ozbiljnoj temi a ti se zajebavaš..nisi niti malo smješan” - odmahnujem rukom I naslanjam leđa na sami automobil. Hladni zrak I lim automobila ježe mi kožu. Neka tmina I vlaga u zraku donose neko depresivno, nelagodno vrijeme. I ja se osjećam točno kao vrijeme.Susrećem se sa njegovim trenutno zbunjenim pogledom dok se češka po nosu I polagano mi se približava.
“Jesi ti čula što sam te ja pitao..” - pita mrtav hladan. Koraci mu se približuju,smeđe čizme lupaju po hladnom betonu dok mi dolazi u susret. Naslanja dlanove na samo auto I ja se nalazim između njegovog snažnog tijela.Sada sam pričvršćena na sami automobil I svu njegovu težinu osjećam na svojim prsima. Koji mu je sad vrag..bio je normalan.
“Elena još te jednom pitam. Udaj se za mene. Kupimo isti trenutak avionske karte I odletimo u Las Vegas.Napravimo najveću nevolju do sada, nitko te neće dotaknuti dok nosiš moje prezime..” unosi mi se u lice, tek svega par milimetara od mojih usana. Leden dah, pomješan sa pepermintom ulazi mi u nosnice. On je ozbiljan što se toga tiče?!
“Las Vegas” - zbunjeno ga pitam a on klima glavom.
“Jesi ti nadrogiran?” - pitam ga, a on se smije.
“Ne”
“Napušen?” 
“Ne, kvragu..”
“Jesi onda pijan?” - opet ga pitam . Totalno sam zbunjena njegovim rečenicama. Što je u njega ušlo? Harry Styles mi nudi vjenčanje u Las Vegasu? Da li je negdje skrivena kamera. Gledam na trenutak okolo nas I tražim tu kameru koju je negdje postavio da me zeza I ja ću nasjesti na njegovu prelošu foru.
“Trjezan sam I mrtav ozbiljan. Nikada nisam bio sigurniji što se tiče ovoga..” - sad mu je glas izuzeto ozbiljan a mene je čak I malo strah..što ako ovo ipak nije skrivena kamera? Ma ne..mora bit. Nema šanse da ovako nešto pita Harry Styles..to samo možda u onim romantičnim filmovima ili sapunicama. Ovdje to kod nas je u totalnom drugom žanru. Mi smo trenutno erotski film..mnogo erotski.
“Da li ti znaš koliko ti I ja imamo godina?” sad sam ja mrtva ozbiljna, ali još I dalje krajičkim okom promatram okolo. Nadam se toj skrivenoj kameri da mogu odahnuti od olakšanja..
“Pa..” 
Kakav mu je ovo odgovor.
“Pa? Nemaš ništa osim riječi 'PA?” - širim zjenice prema njemu, a on onako ležerno, na svoj šarmantan način izvija osmijeh...Zeza me, iako I dalje ne vidim tu skrivenu kameru.On I ja bi bi trebali razgovarati o onoj ozbiljnoj temi. Starac koji me želi..ali toga u ovom razgovoru trenutno nema.
“Trošimo se međusobno..ako se možemo seksati, možemo se I vjenčati..” govori sad trunku ozbiljniji. Ali daleko je on od toga trenutno..
“Brak I sex su različiti pojmovi. Nemoj ih uspoređivati. Brak je nešto ozbiljno, nešto što ne ide kod nas dvoje..a sex ..” - zaustavljam svoj filozofski govor pa nastavljam “Sex je neozbiljne tematike..to radi svatko..” nemam pojma što sam uopće ovo izgovorila, djelovalo je pametno u mojim mislima.Ali što god kažem on ima svoje teorije, tako da smo opet na istome.
“Znači ništa od ponude?” - pita me, sad naslanja usne još bliže mojima I dok diše..miris peperminta mi osvježava usne. Tako je osvježavajuć.
“Pa iskreno..možda bi se I mogla udati za tebe.” govorim I usput oblizujem usnu, dok u glavi smišljam svoje iduće podvale. Ne znam zašto to radim, trebao bi me biti strah zbog prethodnog razgovora kojega smo vodili. Ali život je previše kratak da bi se brinula..zašto ne iskoristiti svaki trenutak na neku glupost.
“Što te onda sprječava?” - sad je mnogo zainteresiran. Huh nadam se da ću malo spustiti na zemlju, bar trunku.
“Nisi George Clooney, a on je jedini čovjek za kojega bi se udala bez problema..”
Davis-Styles 1:0
Primjećujem kako mu se munjevitom brzinom skupljaju obrve u jednu crtu . Njemu ništa nije jasno što ja sad govorim. Pa to mi je I cilj.
“Nije valjda da se pališ na onoga starca? Jesi ti normalna..?” - još se više spušta svojim tijelom I vrhom usana zahvaća moj nos, dok me njegove zelene oči ciljaju. Ljubomoran je?Trenutno kao pas..
“Pa? On je najpoželjniji neženja u Holywoodu. San svake žene..bogat je, izgleda previše dobro za svoje godine, bogat jesam to već spomenula?” - doslovno ga zezam I svakim preuveličavanjem George-a njemu se još više poveća žila na čelu. Ljubomora trenutno I više nego dominira. Baš sam zlica.
“Siguran sam da se tom idiotu više ne diže..što vidite u njemu? Ima previše godina I može ti biti djed Elena” - oblizuje usnu a glas mu je totalno ljubomoran. Samo on može biti ljubomoran na čovjeka sa kojim imam 0 posto šanse. Oh Styles!
“Bar bi imala sexy djeda..” - smijem se prema njemu, ali nisam sigurna da li se on može nasmijati na ovo. Trenutno se malo kontrolira sa svojom ljubomorom..pa se I iskreno bojim njegovih sljedećih poteza.
“Nemoj mi to radit El..” govori.
“Radit što?” - sad sam zainteresirana.
“Tjeraš me da odem u taj jebeni L.A , pronađem tog idiota Clooneya I razbijem mu to lice. Ne bi ti bio sexy ni zgodan kao što govoriš..”
“Čekaj ti bi razbio njegovu facu samo zato jer ...ti si tako lud” - govorim mu, a Harry stavlja svoj dlan na moje lice I ja postajem umiljata kao maca. I on je svjestan da njegovi dodiri utječu na mene..i da svaki put smirim svoju hirovitost kada me on dodirne. “Lud za tobom El..” - šapće. Hvata rukom moje rame I naslanja me nježno na njegova prsa. Ne znam što radi trenutno, ali pratim ga. Prstima lagano prolazi preko mojih leđa a ja slušam kako mu se prsa podižu I spuštaju u istom ritmu. “Ali on ti ne može natjerati kožu da ti se naježi sa samo jednim dodirom ili ubrzati disanje samo sa jednim poljupcem. Ne može te dovesti do orgazma u svega par minuta. To samo mogu ja. I koliko god se ti palila na njega..trenutno sam ja taj koji ti je bitan koliko god to ne želiš priznati. Zar ne djevojčice?” - tiho mi šapće svaku riječ negdje pored moje kose . I znam da me dobro pročitao ovo vrijeme, da umirem u njegovoj blizini I da je on jedina osoba zbog koje sam otopila sav onaj led u sebi I napokon počela osjećati. Toliko da me ponekad boli.
“Zaboravio si da me on ne može iznervirati toliko koliko ti možeš..” - smijem se na njegovim prsima I osjećam njegove čvrste ruke preko mene. Toliko smo blizu jedno drugog I ne želim se odmaknuti iz njegovog zagrljaja. Sigurnost...da sigurnost je u njegovim rukama. Ništa mi drugo nije bitno. Znam da mi trenutno nitko ništa ne može dok sam u Harryevim rukama I osjećam se mirnije zbog toga.
“Znam da sam malo ubrzao sa tim vjenčanjem, ali sam mislio da je to možda jedini način da te spasim od njega..Pogrješio sam. On je mnogo opasniji I lukaviji..zasad ću te čuvati I pokušati zaštiti, bar dok ne doznam tko je taj jebeni idiot.” - govori. Podižem glavu I susrećem se sa njegovim pogledom pa govorim. “Kako ćeš doznati?”
“Anastasia. Koliko god je mrzio, ona je jedina osoba koja može pomoći da ga maknem od tebe El.” uzdiše točno na moje čelo I meni je sve jasno. Ta žena će se opet naći između nas dvoje.

TROUBLE ! by Valentina B.Where stories live. Discover now