TROUBLE (Episoda 91) - SEASON 2

5K 110 10
                                    

Kukavica! Moj jedini muški prijatelj kojega sam željela uz sebe je ništa više osim jebenog kukavice. Pljesak! To upravo i radim. Udaram rukom od ruku i pljeskam, a on me šokirano promatra. Vjerujem da je očekivao neku moju grubu reakciju, ali jedino što dobiva je pljesak. Da bar imam zviždaljku ovdje i to bi iskoristila.

Kukavica. Ništa više od kukavice!

"Ne mogu vjerovati Aaron! Prvo kažeš da nećeš više biti kukavica da ćeš se..boriti za mene i onda to na kraju sve rješavaš policijom. Što uopće pokušavaš od svega ovoga?" smijem se. Iako mi je trenutno osmijeh neki kiseli..ali bolje da to radim, nego da ga molim da ne uradi to što namjerava. To nije u mojem stilu..ovo što radim je Elenin stil! I čvrsto se držim svojeg sarkazma

"Ti mene nisi shvatila ozbiljno?" primiče mi se još bliže a ja ga dlanom udaram od prsta i guram od sebe. Ma neka mi se ne usudi približiti.

"Kukavica si Aaron. Ništa više osim jebenog kukavice. Mislila sam da si hrabriji..a ti radiš nešto ispod svake moguće razine. Jadno" pogled mi je bježi točno na njegove oči..one zjenice mu iskaču od trenutnog bijesa..a ja brže-bolje hvatam par brzih koraka i već se nalazim dalje od njega. Ne želim ga u svojoj blizini. Više nikad.

"Kukavica sam jer želim zaštititi tebe, svoju sestru..da li sam kukavica jer želim da se loš čovjek poput njega pronađe u zatvoru. Jebote da li ti znaš što je on sve činio Elena?" sada šakom udara negdje pored kuhinjske daske i ja naglo reagiram na udarac.

Aaron nikada nije imao ovakve pokrete..trenutno me možda malo i strah njega.

"Ti to radiš namjerno jer znaš da sam birala njega..i da tebe ne mogu zavoljeti jer te smatram prijateljem. To je jedini glupi, idiotski izgovor da napraviš. Ne trebaš mi lagati" sada ja psujem..glas mi odzvanja kroz zidove. I u sebi se zahvaljujem putovanju na kojega je otišao moj otac.

"Ti si luda" isti trenutak izgovara. Rukom grebe kuhinjsku dasku i lupka prstima. Ma on je lud ne ja!

"Moju sestru je izludio Elena. Željela je od njega samo malo pažnje, da je ponekad nazove..pita je kako je. Što radi, da li je dobro. I nikada od njega nije dobila glasa..zamjenio ju je drugom isti trenutak. I znaš što je najlošije od svega.." ljuto me gleda pa nastavlja "Zamjenio ju je tobom" kao da sam u tom trenutku pogođena daskom u glavu.

Zamjenio ju je sa mnom. Ja sam bila njena zamjena?

"Uopće nije tako bilo. Jebote Aaron..izmišljaš stvari. Pričaš bajke u svoju korist. Ali znaš što je najadnije od svega? Ti gubiš..kako god okreneš gubiš"

"Što gubim?" glasno me pita.

"Mene..naše prijateljstvo. Gotovo je. Ovaj put sam ozbiljna .Više te ne smatram ni prijateljem" usnica mi drhti, dok promatram kako reagira na moje riječi. Znao je to početka, ne bi se trebao šokirati.

"Ovdje se ne radi o nama dvoje..dovraga" opet mi se približava "Radi se o tvojoj zaštiti, radi se o mojoj sestri..ne mogu stajati sa strane i gledati kako taj čovjek uništava bitne ljude u mojem životu. Ne mogu mu dopustiti da tebe povrijedi. Da ti napravi istu stvar kao što je napravio Ann"

"Mene ne bi povrijedio" odgovor mi je kratak.

Ali umjesto da su mi misli prazne poslije ovoga..uopće nisu. Čak mi se opet pojavljuje mala dvojba u glavi, neki sitan glas koji govori 'Zašto si sigurna da te ne bi povrijedio' . Već jednom jest..Ne mogu se vratiti na početak. 

Ne!

Ne!

Jednostavno ne...neću si to dopustiti.

"Što ti je to napravio Elena. Da li ti sebe prepoznaješ. Ona moja Elena, ona moja nevolja od djevojke od prije par mjeseci..znaš li što bi napravila?" pita me. Opet reagiram na njega..izgubljena sam u mislima i želim ih ušutkati .

TROUBLE ! by Valentina B.Where stories live. Discover now