TROUBLE ( Episode 14)

7.3K 220 8
                                    

Podigla sam se sa kreveta, skidajući svoj mobitel sa punjača , I približavajući se prozoru “Znaš I meni treba puno stvari pa ih ne mogu dobiti” - kažem mu I to doista mislim. Koga briga što je Harryu bilo potrebno, taj lik nije zasluživao ništa. Oteo me, prijetio mojem ocu, vrijeđao me...... ne želim opet razmišljati o tim stvarima, čvrsto sam odlučila da ne želim više razmišljati o prošlim danima.

“Shvaćam Elena, ali........” - Liam je zastao. Očekivala sam njegov nastavak rečenice, ustvari zašto uopće išta očekujem? Zašto jednostavno ne poklopim, izvadim karticu iz mobitela I zauvijek promjenim broj. Više me nitko neće zvati.

“On je opet postao onakav kakav je bio , prije nešto što si se ti pojavila u njegovom životu” - tiho je rekao. Shvaćam da mi nešto steže grlo I da osjećam pomalo neku zabrinutost, ali ne želim. Kvragu nije me briga, zar to nije očito.

“I što ja imam sa tim? Daj Liam, ti misliš da ja mogu spasiti Harrya” - pomalo bezobrazno sam se nasmijala na mobitel te shvatila da mi ovaj osmijeh nije bio potreban. 

“Jedva I sebe mogu spasiti, a ne još I druge” - okrenula sam se leđima I naslonila se na prozor, usput gledajući hoće li moja majka proviriti na vrata ili slučajno prisluškivati, jer joj je to inače bio posao.

“Iako nisi svjesna, ili to ne shvaćaš. Ali možeš Elena, on je bio drugačiji kada je bio u tvojoj blizini, I to ti najozbiljnije govorim..Sada je opet onaj divlji Harry, bez osjećaja” - puhnuo je na slušalicu, kada je izgovorio kraj njegove rečenice.

“Zar je I imao osjećaje kada sam ja bila? Jer ja ih nisam primjetila” - kažem ko iz topa. Razgovor između mene I Liama počinje me lagano nervirati I stvarno želim poklopiti, no onda se sjetim da Liamu dugujem uslugu I on je jedini bio dobar prema meni, tako da ostavim mobitel na uhu I nastavljam dalje sa ovim I onako bezveznim razgovorom.

“Kvragu, što god ja sad kažem ti ćeš po svojem.Ali bar razmisli” - tiho mi je rekao “On cijeli dan mrmlja o tome, kako će te uništit I iskreno bojim se toga” - nadodao je.

Skupila sam zbunjeno svoje obrve, pitajući se o kakvom uništenju on govori. Još mi treba da nastavi sa svojim glupostima I sad kada sam slobodna I pošla od njega. Ja samo želim zaboraviti sve, zar to tako nije očito.A on samo kvari!

“Uništiti? Već me je uništio” - odlučno sam mu rekla. Uopće nisam znala kako me uništio, mislim jest oteo me, ali zašto se nisam osjećala onda tako? Imala sam problema sa svojim emocijama I nikada ih nisam znala prepoznati.

“Elena..............” Liam mi pokušava nešto reći, ali u pozadini začujem “Liam” - neko ga zove I shvatim da je to...promukao, tihi glas Harry. Vjerojatno sam se zbunila, ili pomalo prestrašila , te sam poklopila. Nisam željela da Liam bude u problemima, zbog ovog poziva, ovako je bilo najbolje. A Harryev glas,kvragu željela sam čuti njegov glas................

“Djevojčice, ti si tako........” - Harryeve usne su se nagnule na moje uho, njegov vreo dah spušta se kroz moju unutrašnjost uha I prelazi kroz cijelo tijelo kao neka struja. Osjećam se drugačije I toliko želim njegovu blizinu.

“Što radiš ovdje?” - upitam ga. Prelazim svojim pogledom prema njegovom licu, shvaćajući da njegov pogled stoji na mojim usnama. Ima neki vragolasti osmijeh, dok grize tu donju usnicu “Želim te na zločesti način” - ispusti opet dah , kojega osjetim na vrhu mojih usana.

Pratim pogledom njegovu ruku, koja se spušta do mojih kukova, bez pitanja. Miče majicu I traži mi golu kožu ispod nje “Topla si, uvijek si topla”- kaže mi. Shvaćam da mi stoji preblizu I da je cijeli nagnut na mene. Ali to mi uopće ne smeta. Imam neki osjećaj kao da želim.........no svoje misli mi prekida Harry, kada se njegova ruka spusti do mojih hlača, te zavlači svoje prste ispod , pokušavajući doći do onog što je želio.

TROUBLE ! by Valentina B.Where stories live. Discover now