Μια Συναυλια στο metro mall

By MariaMaraki1

37.3K 2.1K 560

Τι γινεται οταν ενα απλο κοριτσι η Μαρια ερωτευεται ενα ανερχομενο αστερι στη μουσικη? Ο Αρης μελος ενος συγ... More

Μια Συναυλια στο metro mall
Part 1
Part 2
Part 4
Part 5
Part 6
Part 7
Part 8
Part 9
Part 10
Part 11
Part 12
Part 13
Part 14
Part 15
Part 16
Part 17
Part 18
Part 19
Part 20
Part 21
Part 22
Part 23
Part 24
Part 25
Part 26
Part 27
Part 28
Part 29
Part 30
Part 31
Part 32
Part 33
Part 34
Part 35
Part 36
Part 37
Part 38
Part 39
Part 40
Part 41
Part 42
Ανακοίνωση
Part 43
Part 44
Part 45
Part 46

Part 3

1.1K 53 3
By MariaMaraki1

Μπηκα μεσα με βαρια βηματα και το σοκ ζωγραφισμενο στο προσωπο μου..! Τι εγινε πριν λιγα δευτερα!? Θεε μου τα καυτα του χειλη πανω μου ενιωσα τη θερμοκρασια να ανεβαινει επικινδυνα χαθηκαν τα λεπτα οι μερες τα παντα ! Μονο εγω κι εκεινος στο κοσμο μας! Του αρεσω θεε μου ! ναι ναι ναι πιο τελεια δε γινεταιι. Ετρεξα στο δωματιο μου για καλη μου τυχη ο Γιαννης ελλειπε οποτε δε χρειαζοταν να περασω απο την ανακριση του! Ξεβαφτηκα φορεσα τις ανετες μπιτζαμες μου και ξαπλωσα στο κρεβατι μου. Ημουν ετοιμη να κοιμηθω οταν ο ηχος του μηνυματος με επανεφερε απο τον παραλιγο υπνο μου. Ανοιξα το μηνυμα "ευχαριστω για την υπεροχη βραδια ηταν πολυ ωραια θα τα πουμε συντομα! Καληνυχτα ομορφη" χαμογελασα στην οθονη του κινητου και πληκτρολογησα αμεσως "καληνυχτα Αρη ηταν μοναδικα εγω ευχαριστω τα λεμε!"  Αφησα το κινητο στο κωμοδινο και κοιμηθηκα γλυκα βλεποντας στα ονειρα μου το πριγκιπα με το μικροφωνο! Η εβδομαδα περασε πολυ ευχαριστα! Μιλαγα συνεχεια με τον Αρη και βρισκομασταν οποτε μπορουσαμε . Ειχα το σχολειο που μου εκανε τη ζωη δυσκολη ομως ολα τα ξεχναγα οταν βρισκομουν διπλα του. Ξημερωσε Κυριακη και δε μπορουσε να ξεκινησει καλυτερα η μερα μου απο ενα του τηλεφωνημα.

Α: Καλημερα Μαρια πως εισαι?

"Καλα ειμαι τωρα που σε ακουω" ειπα γλυκα και πραγματικα δεν μπορουσα να ελεξω τα λογια μου  νοητα με μουτζωσα. Μπραβο κοπελα μου εκδηλωσου ακομα περισσοτερο.

Α: Χαιρομαι που σε κανω να νιωθεις καλα.Λοιπον θελεις να συναντηθουμε σημερα?

"Ναι φυσικα! Που?"

Α: Ελεγα αν ηθελες να καθομασταν σπιτι μου! ειπε διστακτηκα

"Χμμ ενταξει λοιπον εκλεισε σπιτι σου"

Προσπαθησα να φανω ενταξει στην ιδεα και χαιρομαι που η φωνη μου δε με προδωσε !

Α: τελεια τα λεμε στις 7 θα ερθω να σε παρω " ειπε με φανερη ανακουφιση 

" οκ τα λεμε το απογευμα! Φιλια"

Α: φιλακια πολλα

Κλεισαμε το τηλεφωνο και εγω ξεκινησα να πηγαινω πανω κατω. Ενταξει ψυχραιμια θα πας  σπιτι του ! Πρεπει ν βρω τι στο καλο θα φορεσω! Εσπευσα στη ντουλαπα και ανοιξα τ φυλλα. Χμμ τι εχουμε εδω? Φορεμα η παντελονι? Φορεμα σκεφτηκα αμεσως και το ματι μου επεσε πανω σε ενα απαλο ροζ φορεμα μεχρι το γονατο εφαρμοστο μεχρι τη μεση και ανοιχτο κατω. Ειχε ραντες με λιγα στρας και ανοιχτη τη πλατη μεχρι τη μεση. Ηταν και γλυκο και σεξι θα λεγα. Το συνδιασα με τα 7ποντα μαυρα μποτακια μου με χρυσο φερμουαρ στο πλαι. Το συνολο μου αρεσε αρκετα. Αφησα το φορεμα πανω στο κρεβατι. Επιασα να κανω τα μαθηματα μου. Περα απο καλη μαθητρια ειμαι και απουσιολογος και οσο να 'ναι περιμενουν ολοι να ανταποκριθω σε αυτο το τιτλο. Το μονο που με νοιαζει ειναι να περασω στο χημικο και για αυτο διαβαζω. Ομως δεν ειμαι φυτο αλλα αρκετα δημοφιλης θ ελεγα. Ειμαι ενα απλο κοριτσι με καστανα μαλλια που φτανουν μεχρι τη μεση της πλατης μου και μελι ματια, αδυνατη και το μονο που λατρευω πανω μου ειναι το χαμογελο μου! Τα σιδερακια στο γυμνασιο εκαναν καλα τη δουλεια τους. Τελειωσα με το διαβασμα στις 4 .Πηγα στο σαλονι να φαω γιατι η κοιλια μου διαμαρτηροταν σε μεγαλο βαθμο. Βρηκα τον Γιαννη να με περιμενει στο καναπε.

Γ: Επ πεινασαμε?

"Ναι και πολυ θα λεγα. Τι εχει για φαγητο?"

Γ: Εμ κοτοπουλο με πιπεριες και ρυζι

"Εγκρινω" και ετρεξα προς τη κουζινα.Εβαλα μια μεγαλη μεριδα και εκατσα να το απολαυσω. Αφου τελειωσα εβαλα το πιατο μου στο νεροχυτη και πηγα να κανω ενα ντουζακι για να ετοιμαστω.

" Γιαννη θα βγω το απογευμα"

Γ: και με ποιον παρακαλω?

"με τη Λινα "

Γ: οκ αλλα μην αργησεις πολυ

"καλα καλα ομως ειναι Σαββατο"

Γ: το ξερω ομως προσπαθω να ειμαι λιγο αυστηρος. Παιζω το ρολο μητερας και πατερα αφου εκεινοι λειπουν.

Χαμογελασα και ανεβηκα πανω. Ειναι πολυ καλος ομως προσπαθει οπως ειπε να ειναι αυστηρος για να μη χασει τον ελεγχο. Ειναι τελειος αδερφος και ομορφος επισης. Ειναι ψηλος με καστανοξανθα μαλλια και καστανα σκουρα ματια. Εχει ωραιο σωμα, δε ξερω ποσες ωρες τρωει στο γυμναστηριο ομως πραγματικα οι κοιλιακοι του ειναι κολαση. Πηγα στο  μπανιο για να ενα γρηγορο και αναζωγονητικο ντουζ. Οταν βγηκα ηταν 5.30 . Ειχα ακομα μιαμιση ωρα. Εβαλα το φορεμα και τα παπουτσια και μετα επικεντρωθηκα στα μαλλια μου. Τα στεγνωσα και με λιγο αφρο τα αφησα να παρουν το φυσικο σχημα τους και τον ογκο τους. Ηταν πολυ ωραια.Ισιωσα και τη φρατζα μου και ημουν ετοιμη. Εβαλα μασκαρα και ρουζ. Σκεφτομουν αν θα εβαζα κραγιον και τελικα αποφασισα να μη βαλω. Του αρεσει να ειμαι φυσικη πραγμα που βολευει κι εμενα αφου δε χρειαζεται να κανω 100 ωρες με το μεικ απ μου. Ηταν 6.30 οταν ημουν πλεον ετοιμη. Πεταξα μεσα στη τσαντα μου το κινητο και και τα κλειδια μου και περιμενα να με ειδοποιησει ωστε να κατεβω. Μετα απο λιγη ωρα ηρθε το μηνυμα που περιμενα. Κατεβηκα τις σκαλες για να παω στο σαλονι και απο κει στην εξοδο οταν η φωνη του Γιαννη με σταματησε.

Γ: κουκλακι εισαι.

"ευχαριστω πολυ. Τα λεμε !"

Του μιλησα λιγο αποτομα ομως δεν ηθελα να κατσω να με ψαρεψει γιατι σιγουρα αυτο θ εκανε. Μπηκα στο αμαξι του και με φιλησε στο μαγουλο τοσο τρυφερα, μου χαμογελασε δαγκωνοντας τα χειλια του  και για ακομα μια φορα κοκκινισα .Ξεκινησαμε και επειτα απο αρκετα λεπτα φτασαμε σπιτι του. Ανοιξε τη πορτα και εκανε το κορμι του στην ακρη για να μπω μεσα. Ενιωσα τα ματια του να καρφωνονται στη πλατη μου. Μετα θυμηθηκα το ανοιγμα του φορεματος και χαμογελασα. Η ατμοσφαιρα ηταν πολυ ρομαντικη, απαλη μουσικη , κερια. Ειχα μεινει αναυδη και τοτε ο Αρης ηρθε απο πισω μου με αγκαλιασε  και μου ψιθυρισε στο αυτι.

Α: Σου αρεσει ομορφη μου? Α και σημερα εισαι πανεμορφη! 

Λιωνω θεε μου προσπαθησα να μην δειξω την αμηχανια μου και εγνεψα καταφατικα με επιασε αργα απο τη μεση και αρχισαμε να χορευουμε ενα ερωτικο κομματι! Πλησιαζε ολο και πιο πολυ ειχαμε κολλησει ο ενας πανω στον αλλον ημασταν σε αποσταση αναπνοης!!! Τοτε με φιλησε ακριβως διπλα απο το στομα. Επαιζε ..ηθελε να με κανει να χασω τον ελεγχο μου. Ειχα παγωσει δεν αντεχα τον εκανα μια σφιχτη αγκαλια καλυπτωντας καθε κενο αναμεσα μας και τελικα αυτος ηταν που λυγισε.. Με φιλησε με τοσο παθος τοσο εντονα! Με κολλησε στο τοιχο και με φιλαγε στο στομα και στο λαιμο .Τυλιξα τα ποδια μου γυρω απο τη μεση του το απολαμβανα με ολο μου το ειναι οπως και αυτος. Ειμαι σιγουρη τετοια ενταση δε γινεται να ειναι μονο απο τη μερια μου. Ετσι οπως ημουν πανω του με πηγε στο καναπε και ξαπλωσαμε. Βρισκεται απο πανω μου και με φιλαει. Σταματησε και με κοιταξε απο πανω μεχρι κατω με ενα πονηρο βλεμμα δαγκωσε τα χειλια του. Αχχ αυτα τα χειλια του γινοταν ακομα πιο σεξι!! Με χαιδεψε σε ολο μου το σωμα, η καρδια μου χτυπαγε τοσο δυνατα μου εδωσε ενα φιλι διαρκειας. Κοντεψα να ξεχασω το ονομα μου. Απομακρυνθηκε απο τα χειλη μου και ενιωσα ενα κενο ηθελα να τον τραβηξω παλι πανω μου.Ομως τις σκεψεις μου τις διεκοψαν τα λογια του.

Α: Το ξερεις πως θα μπορουσα να συνεχισω περισσοτερο. Αλλα μαζι σου δε με ενδιαφερει μονο αυτο νομιζω πως.. πως.. σε εχω ερωτευτει εισαι διαφορετικη απο οποια κοπελα εχω γνωρισει και θελω ν ειμαι μαζι σου!

Ημουν κατι παραπανω απο σοκαριμσενη και χαρουμενη.Ο Αρης μου ελεγε πως ειναι ερωτευμενος μαζι μου και οχι μονο αυτο αλλα δεν τον ενδιεφερε το σεξ και δεν ηθελε να με πιεσει. Ενα ονειρο που βγαινει αληθινο.. Απλωσα το χερι μου διστακτικτα στο μαγουλο του και τον χαιδεψα. Τα ματια του δεν εχασαν  επαφη με τα δικα μου.. Μπορουσα να διακρινω αγωνια στο βλεμμα του για την απαντη μου.

"Αρη  μου αυτο το ονειρευομουν απο τη στιγμη που σε ειδα. Εισαι πολλα για μενα. Και ναι κι εγω ειμαι ερωτευμενη μαζι σου και θελω ν ειμαι μαζι σου!

Α: Αυτο σημαινει ναι? ειπε με ενα διαπλατο χαμογελο

"φυσικα και σημαινει ναι" επεσε στην αγκαλια μου και με φιλουσε τοσο γλυκα.. ηταν χαρουμενος οπως κι εγω.

Καθησαμε αγκαλια για αρκετη ωραα.. δεν ηθελα να φυγω απο εκει ομως ειχε παει ηδη αργα και επρεπε ν γυρισω σπιτι. Δεν ειχα την ορεξη του Γιαννη μετα απο ολα αυτα.

"Αρη  πρεπει να γυρισω πισω"

Α: ηλπιζα να μη το πεις! Ελα σηκω θα σε παω εγω.

Φτασαμε κατω απο το σπιτι μου εσκυψε στη μερια μου και με φιλησε. Διεκοψε το φιλι μας και ενωσε τα μετωπα μας. Ο μονος ηχος ηταν αυτο απο τις ανασες μας. Το σωμα μου ελεγε να μεινω ομως το μυαλο μου ελεγε το αντιθετο.

" Καληνυχτα Αρη"

Α: "καληνυχτα ομορφη"

Βγηκα απο το αμαξι κοιταζοντας πισω μου. Τον ειδα να με κοιταει και του χαμογελασα. Μπηκα μεσα στο σπιτι και εκει με περιμενε ο Γιαννης ο οποιος μολις με ειδε σηκωθηκε απο το καναπε  και με πλησιασε.

Γ: Ωραια περασες με τη Λινα αδελφουλα μου??

Το ειπε καπως ειρωνικα σα να ηξερε πως του χα πει ψεματα..Ομως δεν ειχα σκοπο να προδωθω ουτε να δωσω συνεχεια.

" Μια χαρα αδελφουλη παω για υπνο ομως τωρα γιατι νυσταζω και εχω σχολειο αυριο!" απαντησα στον ιδιο τονο αποχωροντας απο το σαλονι.

Γ: χμμ καληνυχτα μικρη

" καληνυχτα " 

Μπηκα στο δωματιο μου και αρχισα να χοροπηδαω πανω στο κρεβατι με ολα αυτα που ειχαν γινειι σημερα. Περασε αρκετη ωρα ομως τελικα ηρεμησα και κοιμηθηκα. Την επομενη μερα ξυπνησα με πολυ κεφι για τα δεδομενα μου και για το γεγονος οτι ηταν Δευτερα. Ετοιμαστηκα και κατεβηκα κατω στη κουζινα .Καλημερησα  τον Γιαννη εφαγα πρωινο και πηγα σχολειο. Γιουπι ειπα στον εαυτο μου απαθεστατα. Οι ωρες περασαν βαρετα  και το μυαλο μου ηταν συνεχεια στον Αρη. Το κουδουνι χτυπησε επιτελους για το σχολασμα καθω πηγαινα να βγω απο το σχολειο εμεινα αφωνη με αυτο που ειδα...

   Ηταν ο Αρης ο Τζιμμυ ο Βαγγελης και μεε περιμεναν απεξω.Τα ματια μου κοντευαν να πεταχτουν εξω! Δε το πιστευα πως θα ερχοντουσαν ποτε οι 3 τους εξω απο το σχολειο μου και να που στεκοντουσταν μπροστα μου . Ολοι ειχαν την ιδια αντιδραση με εμενα ειδικα τα κοριτσια ειχαν μεινει με ανοιχτο το στομα.  Πηγα τρεχοντας στον Αρη.  Ελαμπε ολοκληρος με το χαμογελο να αγγιζει την τελιοτητα. Οταν με ειδε με πηρε στην αγκαλια του και με σηκωσε ψηλα. Με φιλησε και με γυριζε γυρω γυρω. Εβγαζα καποιες στριγκλιες ομως δεν εδειχναν να τον επηρεαζουν ιδιαιτερα. Ο Τζιμμυ και ο Βαγγελης χαζογελαγαν αλλα δεν διναμε σημασια σε καποια φαση διακοπτει ο Βαγγελης..

Β: Εε παιδια χωρις ν θελω να σας το χαλασω εχουμε και δουλειες παμεε??

Α: αμαν βρε αγορι μου τι εισαι εσυ τελος παντων παμεε αντε!!

Ηθελαν να φυγουν οποτε δεν ακολουθησα. Σιγουρα ειχαν δουλειες.. εμεινα πισω και τους αφησα να μπουν στο αμαξι. Τοτε γυρισαν και οι τρεις και με κοιτουσαν  "Αντε δε θα μπεις?? " ειπαν ταυτοχρονα. Η απορια ειχε σχηματιστει στο προσωπο μου και δεν πολυκαταλαβαινα τι εννοουσαν με το να παω μαζι τους. Τοτε ο Αρης με μια αποτομη κινηση με τραβηξε κοντα του και με εβαλε στο αμαξι.

Α: χωρις εσενα δε παω πουθενα μωρο μουυ ! Ενωσε τα χειλη του με τα δικα μου . Με ειπε μωρο του .. τα χειλη του πανω στα δικα μου ειναι κατι που μπορω να συνηθισω ομως καθε φορα ξαφνιαζομαι ολο και περισσοτερο..

Στη διαδρομη  ημασταν αγκαλια συνεχεια. Καθομασταν πισω με τον Βαγγελη και ο Τζιμμυ μπροστα. Καποια στιγμη φτασαμε σε ενα μεγαλο κτιριο εκει θ εκαναν προβα λογικα. Με πηραν μαζι τους για να τους δω.. Θα ειχα την ευκαιρια  να τραγουδησουν μονο για μενα και οι 3 χωρις αλλες φαν να ουρλιαζουν γυρω μου. Ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα! Μπηκαμε μεσα στο χωρο και εκεινοι πηραν θεση. Τραγουδησαν το  tell me , το κανε κατι και τελος το εχω εσενα στο οποιο ο Αρης συνεχεια με κοιταζε ενω παντα μου εκλεινε το ματι. Ειχε και αυτο το χαμογελοο ωχ θεε μου. Με κανει να χανω τα λογια μου. Ειχα  καθηλωθει και τους χαζευα ενω συχνα  κανανε αστεια  και γελουσαμε σαν υστερικα. Οταν τελειωσαν τη προβα πηγαμε ολοι μαζι σε ενα καφε-μπαρ πιο διπλα και καθησαμεε να μιλησουμε..

Continue Reading

You'll Also Like

262K 8.7K 54
Τι γίνεται όταν η μαμα σου παντρεύεται για δεύτερη φορα;! Τι θα γινει οταν η οικογένεια μεγαλώσει;! Αν θες να μαθεις διάβασε την παρακατω ιστορία ⬇️
4.4K 300 19
Ο Shawn Baron, γιος γνωστού μαφιόζου των ΗΠΑ γίνεται πατέρας στη νεαρή ηλικία των 22 και τα πράγματα χειροτερεύουν όταν η γυναίκα του δολοφονείται βά...
83.2K 5.3K 135
Προσπαθώ να ξεφύγω από το κράτημα του, αλλά με σφίγγει σε τέτοιον βαθμό, που ηδη διαισθάνομαι τα σημάδια στους καρπούς μου. "Άσε με να φύγω παλιό-" ...
397K 19K 70
"Κλείσε τα μάτια σου" μου λέει στο άσχετο και πλέον ήρεμος. Προσπαθώ να χαλαρώσω τις ανάσες μου από την ένταση της στιγμής. "Τι;" τον ρωτάω στην προσ...