Adopted By Jonah Marais

By Saarakoivu02

64K 3.7K 1.1K

14.v tyttö joka on elänyt vuosia orpokodissa vihdoin tulee adoptoitua ja uusi elämä alkaa? Draamaa, rakkautta... More

Intro
Uus alku
Paniikkikohtaus
Stalkkaaks sä vai mitä?
Poikaystävä kriisi
Ostarilla
Illallinen
Draamaa
Uuet kaverit
Mulla on ongelma
Tappelu
Piilosta :)
Sen kyl näkee et sä oot syöny roskaruokaa
Piä sinä se sun turpas kii
Sullaha on hyvä iho
Onko teilä jokin ongelma!?
Sovinto
Mulla oli hirvee ikävä sua!!
Cemy, Jalex...?
Uus ryhmä :)
Sä tuut ja pilaat kaiken
Pelit tulille
Hyvää syntymäpäivää!
Ei teijän ois tarvinnu
Mä olin niin onnellinen
Vihaajat vihaa
Pysy vahvana
Kiittää ja kuittaa
Haurasta luuta
Hautajaiset
Ensimmäinen koulupäivä
Äikän aika!
Eihän se bussi sielä tuntia odota
Pelkkä veto
Mä voin täydellisesti!
Se vaan tapahtu
älä oo nii menkkane
Uutta väriä
Eksyksis
Suursiivous
Kepit
Pieni huono suukko
Six flags
Treffit
Mikäs nyt noin hymyilyttää
Shmootie 1
Jälki-istunto 2
Syömässä 3
Keikka
Kaupoilla
Treffit 1
Kuokkavieraat 2
Aresti 3
Kännissä 4
Krapula
Säpä oot ollu tänää sosiaaline meijän kanssa
Kauppa retki
Mekko ostoksilla
Se on sairaus 1
Niska perse otteel ulos 2
myöhässä
Takki, huppari ja kamera
Ehkä ne teki sen
suu- te-li
Mulla on menkat
Eipä muistella vanhoja
Kouluprojekti
Viimeinen päivä 1
Viimeinen osa 2

Nukuin pommii

821 59 20
By Saarakoivu02

Keskiviikko 20:30

Mä heräsin siihen kun mun oveen koputettiin. Mä työnsin mun naaman mun tyynyyn samalla kun mä kuulin että ovi aukes.

"Mila?" Kuulin Jonahin äänen. "Mmm..?" Mumisin. "Sun kanttis tulla syömää sä et oo syöny koko päivänä mitään..." se sano.

"Mhh.. ei oo nälkä" mä valehtelin koska mä oon nii laiska että mä en jaksanu nousta lämpimien peittojen alta.

"Tuu nyt Daniel teki ruokaa" Jonah sano. "Vau vähäks siistii" sanoin sarkastisesti. "Tuu nyt, pojat on jo alakerras" Jonah sano.

Mä heitin lämpimät, pehmeät peitot pois mun päältä ja mä kohtasin kylmän ilman. Mä ärähdin ja nousin ylös.

Mä en ollu vihanen Jonahille olin vaa väsyny. "Okei sit" sanoin ja kävelin nopeesti Jonahin ohi. Kuulin kun se huokas ja käveli mun perään.

"Terve Mila" Zach sano hymyillen. "Iltaa" sanoin ja istuin pöytään. Otin ruokaa mun lautaselle ja pojat jutteli niiden bändi asioista ja muista vastaavista asioista.

Söin nopeeta ja nousin pöydästä. "Kiitos" mä sanoin ja vein astiat tiskiin. Nopeesti mä kävelin yläkertaan.

Mua väsytti jostai syystä iha rutosti vaikka kello oli  vasta 20:50. Kaaduin mun sängylle ja just kun mä olin nukahtamassa mä muistin matikan läksyt mä olin tehny kaiken muun paitsi matikan. Wohoo.

Mä en noussu mä vaan makasin sängyssä. Mä oon 5pv viikossa vuoden aikana koulussa ei se nyt haittaa jos mä kerran läksyt unohan.

Mä nopeesti nukahin sikeään uneen.

Torstai 9:10

"Mila monelta sulla alko koulu?" Jonah käveli mun huoneeseen väsyneenä haukotellen. "Mm..... 8:00" sanoin ilman avaten silmiä. "Eiks sulla alkanukkaa 10:00?!" Jonah kysyi "Eiku oli joku homma koulussa" sanoin unen pöpperössä. "Mila!! Tajuuks sä paljon kello on?!" Jonah sano kovaan ääneen ja veti mut mun kädestä pois sängystä.

"Mitä?! Hä mitä?!" Kysyin hieroen silmiä samalla kun juoksin vaatekaapille ilman kattomatta edes kelloa.

"Kello on jo 9:12! Nyt nopeesti! Seuraava bussi tulee vasta 9:45 joten mä heitän sut kouluu oo valmiina 10minuutin päästä alhaalla" Jonah sano ja juoksi sen huoneeseen.

"10minuuttia?!!" Huusin sen perää samalla kun pengoin vaatekaapista vaatteita.

Vihdoin mä sain mun päälle pitkän t-paidan ja harmaat college housut. Nopeesti mä sujautin ja kirjat reppuun, ja juoksin alakertaan samalla laittaen sukkia jalkaan.

Jonah oli jo alkerrassa odottamassa mua. "Ooks sä valmis?" Se kysy samalla kun mä juoksin keittiöön ottamaan omenaa ja vesipulloa.

"Joo mee jo laittaa auto käyntii" mä sain ja kuulin kun ovi meni kiinni. Nopeesti juoksin eteiseen ja laitoin lenkkarit jalkaan.

Juoksin autolle joka oli jo käynnissä ja hyppäsin kyytiin. Jonah ajo niin nopeeta kun sai koululle samalla kun mä pistin mun hiukset ponnarille.

"Okei hauskaa koulu päivää äläkä missaa bussii tänää" Jonah sano kun mä avasin oven. "Joojoo moro" sanoin ja laitoin oven kiinni.

Onneks oli välitunti ettei mun tarvinu keskeyttää tuntia. Kävelin koulun pihalle ja Jemy ja muut oli sielä.

"Mila missä oot ollu?" Alex kysy. "Nukuin pommii" vastasin. "Hyvä sinä" Jemy sano. "No joo..." mä sanoin ja kellot soi.

Me käveltiin sisälle luokkiin ja ekana mulla oli matikkaa. jee.

~skip koulupäivä~

Koulun jälkeen mä kerrankin kerkesin bussiin koska Bre hoputti mua. Ainoastaan meilä oli loppunu koulu ja me oltiin sovittu että se tulis meile.

Me hypättiin bussiin bussiin ja noin 15minuutin päästä se oli perillä. Me käveltiin sisään mutta mä en nähny poikia missään.

"Onks tääl kettää!?" Mä huusin laittaen avaimet pöydälle ja kattoen keittiöön ja olohuoneeseen. Mä en kuullu mitään mutta ne oli sanonu että ne kyllä on koko päivän kotona.

"Täälä Mila!" Mä kuulin yläkerrasta. "Ooookoooo!" Huusin takasin. "Ne on varmaa äänittämässä jotai" mä sanoin Brelle. "Okei" Bre sano ja me laitettiin meidän reput lattialle.

"Syyä jottai" Mää sannoi. "Jooooo" Bre sano ja me käveltiin meidän jääkaapille. "Ei meilä oikei oo mittää erikoista" sanoin kattoen jääkaapin läpi.

"Syyä leipää ja muroja" Bre sano ottaen leipä pussin pöydältä. "Kelpaa" sanoin ottaen maidon, voin, kinkut ja juuston jääkaapista.

Otin kaapista murot ja laitoin kaikki pöydälle. Me istuttiin pöydän äären ja syötiin ruuat samalla kun me tehtiin läksyjä.

"Oikeesti Mää teen matikan läksyt illalla en Mää hiffaa näit" valitin Brelle sulkien matikan kirjat. "Siitä vaa" Bre sano tehden ympin läksyjä.

Me mentiin mun huoneeseen ja pojat oli vieläkin äänittämässä jotain niitten biisejä tai muuta vastaavaa. "Mitä tehää?" Kysyin. "Emmää tiiä päätä sinä" "mmm.. maalataanks?" Kysyin. "Joooo" Bre sano ja otin mun maalaus tarvikkeet esille kaapista.

"Mitä sä maalaat?" Bre kysy. "Mä vielä mietin" vastasin heiluttaen pensseliä mun naaman eessä. "Mä maalaan Jaxin" Bre sano ja nous ylös penkiltä. Se otti sen alusta ja meni lattialle Jaxin viereen istumaan.

"Se ei tuu pysymään koko ajan tossa paikalla" mä sanoin. "No en mä ny mikää idiootti oo" Bre sano ottaen mustaa vesiväriä sen pensseliin.

"Sä päätit sit ottaa kaiken lattialle" sanoin tuoden munkin paperit ja pensselin lattialle. "Jep tässä on hyvä olla" Bre sano alottaen maalaamisen.

~skip 15min~

"Oikeesti mitä mä maalaan?!" Kysyin turhautuneena. "Lentokone?" Bre ehotti. "Joo hyvä ajatus!" Sanoin. "Toi oikeesti oli yks mun ensimmäisistä ehotuksista" Bre sano. "Joo joo nii varmaa" sanoin alottaen maalaamaan.

"Mila minä- Ai terve Bre" Jonah sano kävellen mun huoneeseen. "Moro" Bre moikkas. "Nii Mila minä ja pojat paitsi Zach lähetään kauppaan" Jonah sano. "Okkei" sanoin ja Jonah käveli ulos mun huoneesta.

"Tää on ihan kohta valmis" Bre sano. "Säpä oot nopee" sanoin. "Noku sä mietit mitä maalata sen vartin" Bre sano. "Joo joo" sanoin ja maalasin lentokoneen siipeä.

"Ketä täälä nyt siis on?" Bre kysy. "Ai meilä vai?" Kysyin. "No kellä muullakaa" Bre vastas. "Mm.. minä, sinä ja Zach" vastasin. "Oukki doukki" Bre sanoi.

"Mila mä aattel-" Zach sano kävellen mun huoneeseen. Se oli hetken aikaa hiljaa ja tuijotti mua kysyvällä ilmeellä. "Nii?" Kysyin. "Mm.. ei mitää mä kerron sit ehkä myöhemmi moro" se sano ja laitto oven kiinni. "Mikäköhä silläki oli" sanoin.

"Onks kivaa olla ainut tyttö talossa?"Bre kysy. "No siis ois se kiva jos ois joku toinenki tyttö tääl" sanoin. "Nii" Bre sano saaden sen maalauksen valmiiksi. "Mä oon nyt valmis!" Bre sano. "Vau toi ob hieno" sanoin hymyillen kattoen sen maalausta.

"Sä oot hyvä maalaamaan" sanoin. "Joo just nii" se sano ja laitto sen maalauksen pöydälle.

Samalla kun mä maalasi Bre leikki Jaxin kassa.

~skip 20min~

"Noi valmista!" Mä sanoin laittaen mun maalauksen pöydälle. "Siitä tuli kyl hieno" Bre sano. "Ei nyt nii" sanoin ja heittäydyin sängylle.

Me juteltii 30minuuttia kunnes Bren täyty lähtä.

"No nähhää huomenna koulussa" sanoin kun Bre lähti. "Moro" se sano ja laitto oven kiinni. "Moro Zach" sanoin Zachille joka makas sohvalla.

"Kuka toi oli?" Se kysy. "Bre, kyllä kai sä nyt Bren tiiät?" Kysyin. "Ei tuu mielee" se sano selaten sen puhelinta. "Mhhh..." mumisin ja istuin sen viereen sohvalle.

"Oliks sul aijemmi jotai asiaa?" Kysyin. "Mmm.... ei mitää tärkeetä" Zach sano. "Okei..?" Sanoin ja otin puhelimen takataskusta.

"Pojat on ollu kaupassa jo kauan" sanoin. "Ne sano et ne käy keskustassa myös" Zach sano. "Okei" sanoin ja kävelin yläkertaan mun huoneeseen.

Muistin että mä en ollu tehny matikan läksyjä joten mä vedin mun kirjat repusta ja avasin läksy aukeaman.

Mun piti tehä puol aukeamaa, 4 vihkotehtävää mitä mä en ollu tehny luokalla koska mä en osannu ja sit vielä läksy joka tuli kaikille.

Alotin tekemään aukeamaa joista mä en tajunnu mitään. Vaikka mun ois kyllä pitäny.

Mä mietin niitä samoja tehtäviä sen 30minuuttia kunnes pojat tuli.

"Me tuotiin ruokaa!!" Mä kuulin kun Jonah huus alakerrasta. "Corbyn!!" Huusin tarpeeks kovaa alakertaan.

Mä kuulin askelia tulevan portaita ylös. "No mitä asiaa?" Corbyn kysy avaten mun huoneen oven. "Sun pitää auttaa mua matikassa" sanoin.

"Miks minä?" Se kysy kävellen mun luo. "Koska muut ei osaa" sanoin ja näytin sille tehtävät missä mulla oli ongelmia. Eli kaikki.

"Ooks sä idiootti vai idiootti näähä on iha helppoja" se sano katellen tehtäviä. "Just nii" sanoin.

"Nää on jotai 4lk tehtävii; akvaario on 60cm pitkä, 50cm leveä ja 50cm korkea. Pohjalle laitetaan 3,3cm korkea hiekkakerros. Kuinka monta litraa akvaarioon pitää kaataa vettä jotta veden pinta on 9,1cm yläreunasta" Corbyn muki kysymyksen.

"Nii auta mä oon ainaki 100% varma että meile ei oo opetettu mitää tällästä" sanoin. "Varmasti ootte" Corbyn autto ja alko auttamaan mua.

~skip 3h~

22:00. Jep se 3 tuntia meni ku Corbyn autto mua ja suurimman osan mä vielä arvailin. En mä kyllä kovin mitää vieläkää osaa. Vaikka kyllä Corbyn pari tehtävää mulle opetti. Jaa myös sen että; älä kaada sen laskimelle vesiä.

Kyllä mä aijon huomenna ostaa sille uuden laskimen vaikka se sano että ei tarvi. Mutta kyllä mun oikeesti tarvii kyllä mä tiiän.

Koulu ottaa koville

————————————————————
toivottavasti pidit😘

Continue Reading

You'll Also Like

47.4K 2.3K 61
One-shotteja ja lyhyitä tarinoita. Edelleen pelkkää Oleksia, mun aivot ei pysty muuhun. Oleksi = ♡ Tää on toinen shottikirja. Se eka, From a kiss to...
179K 9.1K 100
Tarina alkaa lukioajoista, kun pojat tutustuvat toisiinsa. Tiivis poikaporukka kokee hyviä ja huonoja hetkiä. He päättävät perustaa bändin ja mukaan...
514K 20.9K 102
Naruto, sasuke, and sakura survived many things and lived long lives. But they all had many regrets. So many things they wished they could change, pe...
36K 2K 40
14-vuotias Aleksi asuu alinomaan riitelevien vanhempiensa kanssa. Yhtenä yönä Aleksia alkaa totaalisesti kyllästyttämään vanhempiensa jatkuva huuto j...